i'll be right here with you as long you'll be right here with me.

kvällen igår blev mkt bra och det var mer folk än vad jag trodde på pentryt så det var riktigt roligt. Med rätt umgänge blir allt kul ;> Från början av kvällen och fram till 12 så var vi hemma hos Linus Öhman, dom skrev sms till mig under dan igår vilket var mkt tur för vi hade inte den blekaste om vart vi skulle förfesta. Som jag sa så blev det hos linus tillsamans med några trevliga folk , öl och cider. Vi hade riktigt trevligt. jag var ärligt talat inte särskilt taggad på pentryt eftersom att vi hade det så trevligt hos Linus, ville ju inte lämna allt folk precis. Men som tur är så blev det bättre när vi fick med oss folk dit och då blev jag genast mkt positivare :)
Ikväll är jag fylle chaffis till mina päron men jag tror trots det vi ska fara förbi Linus ikväll också fast ikväll blir det nyktert men det blir nog roligt ändå tror jag.
Just nu  står jessica i duschen, ajg har redan duschat så jag tog mig en stund framför datorn ist :] det bästa.
Imorrn far jessica hem igen, mkt tråkigt ;/ men vi har bestämt oss för att träffas oftare och inte en gång per år, på tok för lång tid i mellan ;/  tråkigt är det förstås men förhoppningsvis så dröjer det inte så lång tid tills nästa gång vi ses igen.
Nu har hon ju hunnit vidga sina vyer och flytta ut så hon bor i en egen lägenhet tillsamans med pojkvän i stan.
Stan vilket är det bästa av det hela, gångavstånd till dom flesta uteställerna.
Nu ska jag gå och hämta ett vattenglas och gå och slå på en film.
Ha det bra!
PUSS



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0