The day after yesterday!

Igår när jag skulle till bergsviken och köpa hårfärg så hände det en lite ful sak. När jag närmade mig ica så kom det en bil som körde ut därifrån ( jag var inte riktigt framme) han måste seriöst talat ha varit full eller liknande för han körde på fel fil. Jag stannade bilen mitt på vägen och inte förens han var jätte nära mig så märkte han nånting, då skrattade han bara, böt fil och körde vidare x) tur var iaf att jag inte körde fortare för då hade det nog gått illa.
När vi ändå är inne på ämnet bil här så kan jag ju nämna att jag fick mitt brev igår så nu får jag skicka in ett foto för ett vanligt körkort, ska bli jävligt skönt att slippa den där lappen.  man bara glömmer den överallt.
Idag har pappa Bilen så jag kommer inte ta mig nånstans idag om inte jag får låna mondeon så jag får hoppas på det, jag hatar att vara strandsatt på ett ställe där det ALDRIG går bussar.
jag lägger in ett foto på mitt nya hår senare.


  
Före                                                                           Efter

sådär ja. nu har jag tagit ett foto trots allt. trodde inte att jag skulle orka göra det men det orkade jag så att såhär blev det iallafall.
Det är en lite speciell färg svart som skiftar i både rött och lila, det är lite beroende på hur ljuset är och sådär.
jag blev rätt så nöjd. Var extremt less den förra hårfärgen jag hade eftersom att jag har varit rödhårig ändasen innan jul så det är inte så konsatigt man är less då.
idag har jag ingen som helst aning om vad jag ska göra, känns inte som att det finns nånting att göra. Jag hoppas på att jag hittar på nånting innan ikväll iallafall annars blir det en oerhört tråkig dag.
det blir nog bra får jag hoppas för nu orkar jag inte skriva mer, jag är trött eftersom att jag steg upp innan halv 10 imorse nu ska jag lägga mig slå på en film, länga mig i sängen och SOFTA.
Ha det bra snyggingar!
PUSS



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0