early morning..

Idag gick jag på stan en snabbis innan jag gick till pappas jobb för att fara hem.
Tråkigt väder idag, regnigt och kallt. Jag absolut hatar regn så det blev ingen lång vistelse på stan för min del.jag gick in och ut ur några affärer, jag och bea gick förbi golden-dragon och beställde bord till på torsdag när vi ska äta där tillsamans med klassen plus några lärare. Vi fick en lunch meny med oss så vi kan pricka av det vi ska ha innan vi ska ringa och beställa, dte ska vi nog troligtvis göra imorrn. det kommer bli så mysigt så och en bra avslutning på dagen innan Valborg.
På skolan idag så har jag pluggat,pluggat,pluggat inför Historian imorrn och redovisningen som jag hade idag. Jag skrev ut några bilder på mig som jag har här på blogg också och tog med mig mammas dagbok som hon skrev medans jag var sjuk. Jag blev nöjd med min redovisning den var nästan precis 3 minuter. 2.45 för att vara exakt så det kändes riktigt bra, hon sa även att det gick bra så det var skönt. :]
Idag är det måndag och jag har en hel jobbig vecka framför mig, som tur är så är vi ledig på fredag så det är inte riktigt en full vecka men nästan. På varlborg får jag se vad som händer, hittar väl på nått roligt tillsamans med vänner och pojkvän.
 nu tror jag att jag ska gå och vila ett tag innan maten är serverad.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nästa dag 08.22

så sant som det avr sagt, jag gick och vilade men vaknade några ggr av min telefon, jag orkade inte svara så jag somnade om igen & vaknade inte förens 18.35
Just nu sitter jag hemma i svensbyn med anton och väntar på att fara till skolan. jag börjar inte förens 9.40 med idrott, linda börjar inte förens 10 och anton börjar 9.00 så vi ska börja fara 10 i 9 ungefär.
idag är det regnigt och grått ute, inge roligt väder alls. Jag har även hört att det ska vara regnigt på valborg också men det får vi väl hoppas att det inte blir. Idag har jag prov i Historia och jag är enormt nervös över hur det kommer gå men förhoppningsvis bra?
igår for jag och anton och hyrde flm i brist på annat. Det gick inge rba på tv så vi tänkte att det var lika bra att fara och hyra en då. Vi låg vaken till halv 1 och kollade på den filmen iallafall så det var inte särskilt roligt att stiga upp imorse men som tur är så blir jag pigg så fort jag ställer mig upp. Jag älskar det..
Näni nu är det dax för mig att avrunda och ta en matbit innan vi ska åka.
här kmr några bilder från i helgen.
Ha det bra!

PUSS



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0