<3

typ världens bästa kväll igår, drack nästan ingenting men hade ändå skit roligt.
umgicks med världens härligaste människor, Ni gjorde min kväll.

Jag och linda var hemma hos oss, duschade och gjorde oss klara sedan for vi vidare, vi trodde att vi skulle fara till stan men dom dom ringde mig och sa att vi skulle åka vidare till havsbadet och förfesta med dom så det gjorde vi, vilket kostade mig tjugo kronor extra men det var lätt värt det.
Vi satt inne i ett förtält drack, kramades och hade allmänt mysigt sedan for vi vidare till stadem kring 11.
det var iprencip i stan festen började, vi hade tänkt gå ut senare under kvällen men jag hade absolut ingen ork till det så jag, min syster och en till stannade kvar hemma i lägenheten, pratade och drack lite smått.
Jag blev erbjuden sovplats i stan men kände inte för att vakna upp och inte vara hemma, inte kunna duscha och äta den frukost man vill ha så vi for hem helt enkelt.
klockan 9 imorse vaknade jag av att telefonen ringde så jag låg kvar i sängen och pratade i telefon ett tag och sedan gick jag upp.
Idag kanske det blir att fara och sova i Lule, ta en lugn kväll framför tvn eller något liknande, men ingenting är säkert så jag får helt enkelt se vad som händer, annars kanske det blir en utekväll till?
nu ska jag dricka upp min juice och sedan gå ner och plocka ihop lite i mitt rum.
ha det bra allihopa!
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0