-17 dvs ISKALLT.

Idag är det mycket kallt ute, så kallt så jag inte kunde jobba idag, TYVÄRR.
Men jag for iallafall in till staden där jag träffade Angelica, Daniella inne på Vila ochs sedan när jag skulle gå vidare till gallerian så träffade jag Fredde, Johanna och Dodde utanför gottis så jag stannade och pratade med dom ett tag innan jag gick vidare.
Jag gick ett tag men eftersom att det var så kallt och så pass mkt folk så försökte jag vara så snabb som möjligt och titta efter de nödvändigaste. Slutligen när jag skulle hem från stan så hade jag tre påsar i handen varav en innehöll en jacka från VILA ( som jag inte visste varför jag köpte) har ingen användning för den egentligen och speciellt inte eftersom att jag fick en ny jacka så sent som igår. Menmen, den var utllagd till ett billigt och bra pris, dessutom var den snygg så jag kunde inte riktigt låta bli att ta med den hem.
I dom två andra påsarna så hade jag särskilt utvalda kläder som jag inte köpte för lika billig peng men som jag sa tidigare så har jag lite svårt att låta bli om jag ser nått snyggt som verkligen sitter bra och ser fint ut. Speciellt när jag bär på mkt pengar, då är det helt enkelt omöjligt.
Gårdagen såg ut som så att jag var med Mia i början av kvällen och sedan for jag iväg och skjutsade några folk in till stan, till Jävre osv. Det är ett bra extra jobb om man vill tjäna bra med pengar har jag fått som slutsats. Jag tror jag ska börja agera svart taxi varje helg framöver förutom nu under jullovet när jag ska vara hos Ante.
Jag far imorgon förövrigt och jag längtar lika mkt fortfarande, nu i slutet är det nästan värre för att man vet att de är riktigt nära.
Nu ska jag äta upp min kycklingsallad och sedan fixa håret och städa upp i rummet.
Ikväll blir det att skjutsa mamma och pappa till Lars och Ingela i Munksund, annars har jag ingen aning alls om vad som händer. Vi får se om jag hittar någon vän som är sugen att hitta på ngt med mig.
Ha det bra allihopa.
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0