whats in your head?

Jaahaja, då var det snöstorm utanför fönstrena idag då och vad tycker vi om det egentligen? Det finns lite olika åsikter om just den punkten- vissa blir överlyckliga och andra gråter. Jag tillhör väl gruppen som gråter om jag ska vara ärlig, jag tkr inte om att bli blöt om fötterna när jag ska gå korta streckor, jag tycker varken om att få vatten eller snö i håret när jag ska på fest eller skola, känns inte okej!
Men sen å andra sidan så är de snart julafton och då har man inte gärna bar backe utan hemskt gärna ett tunnt snötäcke så det täcker både asfalt och gräsmatta.
Vi närmar oss sakta men säkert julafton, Jesu födelse, Julmat och mys. Nu börjar julkänslorna strömma genom mig och jag undrar bara varför dom inte kom tidigare. Dom kommer alltid dom sista dagarna till mig men det är ju bättre än att dom inte kommer alls.
Glömde faktiskt säga i mitt tidigare inlägg att min stora syster och Jugge har förlovat sig på Teneriffa. Fick veta det igår så jag vet inte om de var igår eller förrgår det skedde men jag är iaf oerhört glad för deras skull!
Jag är fortfarande vääääääldigt sugen på Ben and Jerry's och idag ska jag faktiskt köpa det. Hann inte igår pga vissa omständigheter men idag bir det av iallafall. Sen vad mer som händer idag vet jag inte men  de blir väl att ta det lugnt framför tvn eftersom att jag fortfarande är väldigt trött.
Imorgon är det sista skoldagen på hela veckan och särskilt jobbig kommer den inte vara heller, vi ska pyssla tillsamans med klassen och jag tror de kommer vara jätte mysigt. Man får väl hoppas på att vi inte måste vara på skolan klockan åtta bara :)
Nu ska jag röja upp litegrann i rummet och sedan gå och se om jag hittar något ätbart!
Ha det bra!
PUSS



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0