Kyligt!

Det har varit en mkt och då menar jag mkt bra dag idag, än så länge iaf.
Luften har varit kylig, det kallaste vi haft idag är 20 minus, blir det kallare så kan jag säga såhär rakt ut att jag inte kommer att överleva vintern.
Det bästa med dagen har varit våran idrottstimme i spegelsalen och spinning rummet.
Jag och erika fick igång hela lektionen med sång och peppning, vi borde hålla på med alla sporter som finns.
Det var otroligt roligt iallafall och resultatet för imorgon kommer vara träningsverk i både rumpa, mage, armar , ben och om jag har otur så får jag väl också träningsverk i ryggen. Men lätt värt det för kul hade vi!
Efter lektionen så skämtade vi på som vanligt om att någon av tjejerna skulle få duscha med killarna och Jörgen skulle få duscha med tjejerna och då sa jag: Nej fan, om Jörgen kommer in i vårat omklädningsrum så byter jag då om med killarna. Då blev de livat kan jag tala om .. Tänker inte ens berätta vad dom började planera men jag slutade ut det ganska fort och det gjorde även Jörgen.
När idrottslektionen var slut så åkte jag in med Erika och hennes pappa in till stan, hoppade av bakom pentryt och gick sedan runt på olika affärer för att hitta någon snygg och passande BH. Jag hittade två stycken men olyckligtvis så var jag inte nöjd med dom ändå, rätt så kräsen tyvärr!
Så jag gick vidare till subland för att äta en kycklingsallad med min lillasyster och André och åkte sedan hem med mamma tomhänt.
Nu sitter jag här vid datorn och pratar med folk samt skriver. Snart ska jag börja plugga igen och sen ska jag duscha och lägga mig och kolla tv!
Ha det bra allihopa.
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0