It takes no time to fall in Love but it's take you year's to know what love is

Idag ser dagen väldigt oklar ut. jag ska vara med johanna och Linda, Kanske. Vi vet inte riktigt hur vi ska göra än så länge. men jag hoppas på det iallafall. Det skulle vaar jätte roligt :] Annars så finns det en ,möjlighet till och det är att jag far till bea och är med henne, bara tar det lugnt och sådär. det skulle också vara jätte mysigt :) får se hur det hela blir, det blir nog bra hur som helst:) Anton är fortfarande hos Rasmus och lanar tillsamans med Han och marcus. Marcus har med sig sin ettåriga son Liam som Anton tydligen varit mkt tillsmans med. Kan ajg tänka mig, skulle jag ocskå vara om jag var där :)
imorse var jesper och älsklingslovis förbi och lämnade nå däck till pappa men som synd var så kom dom allt för tidigt för att jag skulle ha stigit upp. Vilket var extremt synd för jag hade inte precis tackat nej till att få träffa henne.
natten till fredag var jag massor sjuk, spydde och plågades med en dunkande huvudvärk så det blev inget dagis för min del. Jag jag piggnat till så for jag förbi och sa hejdå, lämnade glassen som ajg skulle bjuda på och kramade ungarna och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga eftersom att dom är van att jag alltid är med dom på fredagar så dom började dra in mig i lekrummet och ville att ajg skulle vara med dom vilket jag inte kunde. Precis när ajg skulle gå ut så kom en barn fram till mig " sanna, gå inte. Du vara här" också tog hon min hand och kollade på mig.
jag blev jätte ledsen. För dom minsta är ju bara tre år så dom förstår ju inte att jag verkligen ska sluta och att det faktiskt var sista dagen för mig. men det var bara att lämna dom och gå.. jag kommer sakna dom enormt mkt men självklart ska jag fara tillbaka och hälsa på.
nu ska jag gå och duscha, ha en bra kväll!=)
PUSS

Johan 20 år!=)

hej snyggingar!
nu har vi firat våran vän johan på hans 20 års dag som egentligen är idag. Vi hade extremt kul igår och dagen började på havsbadet där vi badade i några timmar, endel började med festandet redan där men jag körde på det nyktra medans vi avr bland vakter och skit. Var inte särskilt sugen på att bli utslängd så jag sparade alkoholen till senare när vi skulle hem till johan och jag hade då lika kul ändå!:)
klockan 9 ungefär for vi hem till johan och festade, det kom en massa roligt folk så det var riktigt roligt. Jag lärde även känna johans syster Nanna- en riktigt trevlig och glad tjej precis som sina bröder. jag kände mig inte sådär jätte sugen på att dricka så jag tog det ganska lugnt med alkoholen och drack sådär 4 öl. vi levde om rätt mkt som kring 10 sprang jag och öppnade dörren och framför mig stog en irriterad väktare som sa" hej, är det du som äger lägenheter? jag kommer från störningsjouren, ni lever om för mkr så ni måste vara tysta nu." minns inte ens vad jag sa till han men jag blev sur och sprang in och gömde mig bakom en vägg i lägenheten för att han inte skulla ta fast mig för ölen jag höll i högerhand. jag sa till alla att en väktare var vid dörren och att dom skulle stänga av musiken eller iaf skruva ner basen annars så stog jag kvar bakom väggen tills väktaren hade gått. Johan fick ett papper där det stog att han var tvungen böta 700 spänn och att det kommer synas på hans räkning. Så vi tog tag i det hela och började skramla ihop lite pengar till han för att han inte skulle vara tvungen att betala så mkt tyvärr så fick vi bara ihop hälften av pengarna eftersom att dom flesta bara hade pengar på kortet. men ajg hoppas att han får restrerande pengarna senare eftersom att det absolut inte bara var han som levde om.
Efter väktaren gått så for jag tillsamans med malin och frida till statt där jag träffade jonas och mange som jag spenderade mestadels av kvällen tillsmans med. det var inte sådär jätte kul på statt så vi stannade inte där så speciellt länge. När jag ringt efter pappa för hämtning så insåg jag att min bricka var borta. SHIT helvette. jag fick panik så jag gick till garderoben och hörde om jag fick ta ut jackan ändå om jag förklarade hur den såg ut vilket ajg inte fick. Jag fick svaret" nej det finns många beiga jackor här inne. Du får helt enkelt vänta tills dom sista jackorna är uttagna." Jag blev så sur så jag for hem utan jacka och väska.
Jackan och väskan hämtade jag idag och lyckligtvis var den kvar, men ngn hade hittat brickan men som tur var bara lämnat in den till garderoben så det ordnade sig i slutändan men ooj så sur jag blev igår x)
men i helhet så var min dag helt toppen och jag hoppas att johan var nöjd med sin dag trots att väktaren kom och förstörde stämmningen där på slutet.

GRATTIS PÅ 20 ÅRS DAGEN ÄLSKADE VÄN. :)

I need you right in front of me.

Idag ahr jag varit ute med barnen heeeeeeela dagen lång. Vi har åkt madrass och pulka utanför dagisområdet i en backe ner på isen, skitskojj måste jag säga ;> Imorrn är sista dagen jag är på dagiset så jag ska bjuda på glass, världens godaste, Piggelin. MUMS! nog ska jag då också ha en glass iaf ;> Undrar hur länge jag går imorrn, jag måste in till stan och köpa en sak till johan och sen så ska jag ju faktiskt dit så jag hoppas på att få sluta en aning tidigt iaf:)
dagen ser lugn och härlig ut. jag hade tänkt att gå ut på min promenad som inte blev av igår pga att jag somnade framför tvn och sedan fick jag besök av min brorsdotter och anton också så då blev det helt enkelt inte. Jag får lov att gå idag ist så fort jag fått upp värmen om fötterna, hade nog inte världens bästa skor att åka madrass i. Dom blev lite små blöta..

jag väntar tålmodigt.. att det ska ta såhär lång tid med ett besked..

Hur då bloggdesign?

Hej gullungar!
jag blir så gudförbannat, jag får ju aldrig till det alltså. Jag fattar inte hur man gör, jag försöker hur mkt som helst med att få till min blogg men det blir bara fel HELA JÄVLA TIDEN. ojooooooj jag har då gett upp för längesen. Men så går det när man inte har det minsta tålamod till saker och ting,.
Idag har  jag varit på dagis hela dagen, vilket ahr varit helt ok. Har varit extremt trött däremot eftersom att jag bara har sovit sådär 6 timmar inatt om ens de. Så går det när de går en massa bra teveprogram på tv så att det inte går att stänga av den. Jag hr varit ute till mestadels hela dagen tillsamans med ungarna annars har det inte hänt det minsta idag. Har ingenting att göra och är så himla rastlös så jag tror att jag ska gå en promenad på 1.1 mil snart, skööööönt!:)
Ikväll kommer anton till mig som vanligt och förövrigt blir det abar lugnt, kasnke sätter mig och pluggar litegrann eftersom att ajg inte har nått vettigare för mig. Fast först ska jag ringa Mia :)
PUSS

Fettisdag

Hej Snyggisar!
hoppas att ni har en bättre dag/ vecka än vad jag har. Den ser fortfarande mörk ut. Jag försöker men det känns bara så jobbigt just nu. Med det mesta faktiskt, det är inte bara en sak precis. men det är klart man ska göra sitt bästa och le fastän man egentligen gråter innombords. Det har jag lärt mig och det funkar faktiskt. Ett tag iaf.

Idag får vara en tjockisdag antar jag, kanske inte för vissa men för dom flesta iallafall. Jag tycker inte inte speciellt mkt om semlor så jag får äta godis idag istället. Semlor har aldrig varit nånting för mig men att äta semlor har ju aldrig varit ett tvång så ingenting jag lider av precis:). Just nu ligger anton tålmodigt framför en film och väntar på mig i sängen så ajg ska snart gå tänkte jag. Dessutom börjar jag bli rätt så trött, kanske en gnutta feber nu igen? Jag hoppas inte det. Jag ska kämpa mig igenom den här veckan vare sig jag är sjuk eller inte tänkte jag. jag har bara tre dagar kvar att spendera tsm med barnen så jag ska ta vara på den tiden tänkte jag :)
nu är det dax för mig att sova :)
Godnatt & sovgott

PUSS

LA LA LA LIKE IT!

Idag har jag fått tillbaka mitt skoljobb som jag nu jobbat med sen november så det avr väldigt skönt att få tillbaka det. De blev ett vg för min del och det tyckte jag var en väldig lättnad. jag behöver skrapa ihop några vgn nu så att jag får det betyg jag vill ha när sluetet av tvåan kommer. nu har jag alltså fått två vgn i rad och jag blir väldigt nöjd om jag lyckas få ett vg på samhällsprovet också eftersom att det första provet ajg gjorde inte alls gick bra.
Nu var det sista dagen i skolan innan Lovet så det ska bli skönt att vila upp sig lite men sen så har jag ju faktiskt tre dagars praktik kvar också så jag är inte riktigt framme än, men snart!
jag lät som att jag, anton, fredde och johanna skulle fara ut och köra idag med våran bil eftersom att det var ett bra tag sen nu. Jag tror att det blir jätte roligt annars idag så ser det bara ut som en lugn dag.
I helgen ska Johan Vollen som fyller 20 firas med fest. Jimmy frågade mig idag om jag och mia skulle följa med på havsbadet från början så jag tror att det blir nått sånt sedan är det PARTY hela natten lång=)
Lördag blir en lugn dag hemma tillsmans med min älsklingsanton Godis och kanske nån film och såklart mys. Söndag blir det troligtvis fest Igen tillsamans med johanna någonstans, men vart är helt oklart än så länge :)
Nu tänkte jag slå en pling till mia och sedan gå och käka nånting.
ha det bra.
PUSS

punktslut prick

fyfan vad jag är duktig på att ställa till det för mig själv.
jag skiter tydligen i allt verkar det som. Jag har ingen aning själv,
hänger inte riktigt med miin kropp och mitt sätt att göra och tänka längre.
Det är lika bra att sluta drömma, det går åt helvete i alla fall!
jävla idiot

det finns inget positivt alls att säga om denna onödiga dag så jag avslutar här
och säger som alla övriga Pitebor fast med en mening i det hela,

JA ORK IT!

Finnaly clear!:D

nu är jag klar med verkligen allting och det känns underbart skönt.
Jag har verkligen suttit hela dagen och nött in allting så nu är det färdigt för inlämning och jag redo för prov.
Tack och lov det tog bara  4 hela dagar..

Fantastiska jag

wooho mina löften är hållda!!
nu är jag riktigt duktig. Jag har enbart varit med anton och pluggat i helgen vilket faktiskt har gått jätte bra, trots att jag varit lite småsugen på att hitta på nånting för jag brukar faktiskt hata att bara sitta hemma och kolla tv en hel helg. I helgen kändes det som ett måste eftersom att jag,
 som jag sa tidigare har prov på prov imorron och det har visat sig resultat kan jag säga. Nu kan jag faktiskt det mesta fastän det kändes högst omöjligt till en början men ajg riktigt tvingade mig själv att sitta flera timmar innan jag tog mina pauser, vilket inte avr särskilt ofta.  så jag har varit riktigt duktig!
Jag älskar däremot att vara med anton och klarar mig för det mesta inte utan han två dagar så jag tkr att det avr dax att spendera en hel helg tillsamans med bara han och ingen annan för det var ju som sagt ett tag sen.
Igår, imorse och i fredas när jag tålmodigt satt och pluggade samhälls och matte så satt anton och dödade folk i CS. idiot jag ahr faktiskt aldrig precis som tibia förstått mig på det spelet heller. Det går ut på att döda folk, det är fan sjukt egentligen. Men ajg har däremot provat spela cs och tkr att det är helt ok fastän jag inte gillar det och de är mest riktat åt pojkar så var det rätt så roligt när man lärde sig hur man gjorde :) Jag har gjort mer saker i helgen också som ajg känner mig duktig över. Jag har nämligen gått till anton och tillbaka hem igen samanlagt 16 km två ggr i helgen med det menas att det är över två mil. Det behövdes kan jag säga eftersom att mitt godisberoende har tagit över det mesta nu. Jag äter godis för det mesta varenda dag och det är defenitift inte rba för hälsan, trots att jag idrottar 4 ggr per vecka så är det allt över mina gränser. Jag har bestämt mig att jag ska börja jogga och gå ut på långpromenader nu igen precis som förra året. Då gick ajg ut och gick och joggade nästan varje dag så jag har tänkt börja om med det igen så snart som möjligt för jag känner att kondisen börjar bli dålig.
Imorrn är det skola och jag börjar som vanligt  08.10 med motion till musik.
nu ska jag fortsätta med mitt pluggande för nu har jag haft min paus för stunden.
ha det bra
PUSS

Good Girl!

just nu ahr jag tagit en paus från mitt pluggande, gästerna ahr kommit hit för middag så jag försöker vara lite social med dom fram till maten är klar.  min älskade anton har gått hem eftersom att han inte ar nån hämtning, hans pappa ligger hemma i 40 graders feber så jag lovade att ja skulle ta en promenad till sjulnäs så snart jag ätit mat+efterätt. Jag ahr varit riktigt duktig, jag har hållt mig till bestämmelserna med mig pojkvän att vara hemma hela helgen, plugga och ta det lugnt. Det är inte ofta det blir så efter att några stycken ringt och frågat om jag vill hänga med på fest osv. Men nu har jag faktiskt tagit mig i ragen och gjort avd jag verkligen måste. Det är inte många pauser jag tagit sen igår från samhällsboken om man säger så och sen imorrn ska jag börja med matten, tål inte ett omprov till så nu ska jag verklgen ligga i. Mamma tkr att jag är duktig det tkr faktiskt jag också men anton har ine sagt nånting så jag undrar vad han egentligen tkr . Men jag tror han också tkr det:) Jag ahr tagit några bilder fån mitt dagis som jag tänkte lägga upp. det är himla synd att man inte får ta nått kort på barnen pga sekritess och sådär så det får bli bilder på saker dom gjort osv:)

Rebecca, Tea & Thea byggde en mur av gummi träbitar i byggrummet=)

en bild jag tog när vi pysslade, olika pyssel saker som dom använde :)

en bild jag tog när jag öppnade en morron kl 7. samöppning med frukost på Helmers.

en bild på mitt powerpoint utdrag.
Min figa som ajg gjorde tillsmans med några flickor i målarrummet- Tema Prinsessa. :)

Fredags-Mandarin

fidag har jag varit som alla andra fredagar på dagis, Det känns faktiskt väldigt tråkigt att veta att det bara är en vecka kvar av min praktik och eftersom att jag inte har hela veckor så betyder det tre dagar, TRE DAGAR! jag kommer sakna dom oerhört mkt när jag lämnar dom och jag tror med säkerhet att dom kommer sakna mig också. Men det är bara att gå vidare, jag träffar väl förhoppningsvis dom någon annan gång i livet kanske när dom växt upp, eller kanske när dom fortfarande är små, det återstår att se. eftersom att det är fredag idag och dom alltid äter frukt efter lunchen så kunde dom inte spara frukten över helgen eftersom dom haft den framme helva veckan så fick jag en mandarin och jag kan då tala om att den var jävligt sur men också jävligt god. Jag älskar verkligen frukt. Det enda som är godare är godis:)
för mig så ser helgen både ljus och mörk ut. Om jag ser från den ljusa sidan så har jag och anton 10 månader just idag och det känns oerhört roligt. Jag ska alltså vara med han hela helgen lång, sova vid hans sida och mysa på. :)
sedan om jag ser på den mörka sidan av helgen så kommer jag inte ta mig nånstans eftersom att mamma och pappa ska vara borta idag och imorrn ska dom ha främmande på middag. men tro mig det är då inte alls det värsta. Jag kommer måste plugga hela helgen eftersom att jag alltid lyckas strula till det så jag får prov på prov. Jag har både matte prov och samhällsprov på måndag som jag måste plugga till, har börjat på samhällsen men inte matten så det blir lite blandat pluggande för min del. Det känns himla jobbigt och jag tänkte faktiskt börja nästan direkt jag kom hem för att jag ska få ta det lugnt sen ikväll när anton kommer. Det är väl lika bra jag går nu med detsamma. ååh..
ha en bra kväll
PUSS

kärlek från en syster!

Jag såg precis att min älskade syster therese skrivit världens gulligaste rader till mig på alla hjärtans dag. Jag kan berätta att det betydde enormt mkt och att jag inte ens kunde hålla tårarna inne när jag läste det. Det är svårt att förklara vilka känslor jag fick & det är ännu svårare att visa dom. men jag ska göra så gott jag kan, Jag har 4 underbara syskon som gjort min vardag till den jag har idag. Tack vare dom är jag en lycklig människa utan bekymmer och problem. Vi ska vara glada att vi alltid får andas ren luft och duscha i rent vatten. Ni har lärt mig att acceptera det mesta och låta bekymmer sjölja över mig för att sedan försvinna. er skulle ajg ge världen och lite till, syskon är och kommer alltid vara ovärderliga och kan inte heller ersättas av nånting.
Ett syskon är en bästa vän, en säkerhet och ett ljus, man vet att syskon alltid stannar hur mkt man än bråkar och skriker till varandra, man älskar varandra ändå. jag kommer alltid älska er,  natt som dag.

skrivet av Therese.
"Dessutom, eftersom att jag har en syster som föddes med hjärtfel så har alla hjärtans dag alltid kommit att betyda lite extra för mig. Alla hjärtans dag får mig att tänka på hur tur vi hade som faktiskt fick ha kvar henne. Och hur tur vi har som faktiskt fått växa upp i ett så pass välutvecklat land som Sverige. Hade min syster fötts i exempelvis Afrika så hade hon med stor säkerhet inte funnits hos oss idag. Därför älskar jag alla hjärtans dag. För att dagen får mig att tänka efter litegrann, och för att dagen får mig att iallafall försöka visa lite mer uppskattning än vanligt gentemot min omgivning. "

Tack storasyster, jag älskar dig så mkt!<3

på tal om mia och dagis!

Just nu sitter jag i datarummet på min praktik på dagis. Endel av barnen är läggda i vagnar utanför och sover och endel är vakna, leker och springer omkring. Vi har just ätit lunch och haft fruktstund och dom barn som kom tidigast får alltid gå och lägga sig efter det, resten får vara kvar inne och leka. klockan ett ska dom gå ut och leka i snön med alla saker som finns där medans jag sitter inne och skriver mina Apu uppgifter. det är alldeles för kallt för mig att vara ute idag, jag fryser ihjäl efter 5 minuter för det är ju ändå sådär 15 grader minst. Idag efter jobbet så blir det plugga,plugga, plugga för min del. Jag är så enormt stressad, då ska jag ha prov i samhälls på måndag, + ett matte prov som också är satt samma dag så det måste jag plugga på. sedan så har vi även nationella, men det tror jag är veckan efter lovet så det känns som att det är väldigt mkt som måste göras. :/ Jag som hade bestämt att vara med mia idag men då kom jag ju på att jag faktiskt måste plugga och detsamma gäller helgen, jag får allt ställa in alla planer och sätta mig att plugga stället. Det finns bara ett problem och det är ju de att jag inte har mias nummer kvar på min telefon längre. Har gått tillbaka till min lite nyare telefon nu, den är äntligen lagad och färdig för användning igen. Iallafall så tappade mia bort sin telefon på en fest och har nu tagit tillbaka till gamla telefon med ett nytt nummer eftersom att det gamla nummret är borta- jag har ju också som sagt hållt på att byta telefoner så jag har ju inte mias nya nummer på min nyare telefon så det är lite problem på den fronten eftersom att jag inte kan ringa henne och hon har inte ett öre på sin telefon så hon kan inte ringa mig heller. Massor bark! Jag hoppas jag kan vara med henne på lovet istället när jag har gjort bort alla mina prov.
nu ser jag att barnen har börjat gå ut i snön så jag ska påbörja mitt skrivande på min Apu uppgift.
ha det bra,
PUSS

kusiner, fika & te

idag har jag varit förbi och hälsat på mormor med mamma där min moster och mina tre kusiner var. vi drack te, fikade och pratade medans dom två minsta melivin och jenny sprang runt som galna höns och lekte.
Det var så underbart roligt att träffa dom igen, det går inte ens att beskriva:) Men jag kunde inte tänka mig att det var så pass längesen så att en utav dom ( den älsta) har nästan växt om mig i lägnden och är nu drygt 11 år, hon har blivit skit stor :´) nåååh. Jag minns när hon var liten sådär kring 4-5 år och jag lekte med henne i lekparken hos mormor, nu har hon blivit allt för stor för det och hon har börjat använda mina kläder som hon ärvt av mig och som jag en gång bruit i mitt liv. Vi är inte alls lika hon och jag för hon är så mkt större än vad jag var i den åldern, massor mkt längre vill säga. :) men det är så grymt kul att se hon ha alla kläder som ajg också har haft :)
nu ska jag sätta mig och plugga på mitt samhällsprov som ajg har på måndag som ajg förhoppningsvis får ett G på iaf, verkar inte särskilt lätt om man säger så!:s
PUSS

Figa

första dagen på dagis idag, det gick bra men däremot väldigt trött och sliten. Barnen var snälla som vanligt och det var inga som helst problem. Idag har jag även gjort min figa som jag visade upp för katarina min mentor. Barnen klarade det galant och det var riktigt roligt:) jag har provat min figa på 3 barn tidigare det gick också jätte bra så jag tog 4 nya barn idag för att prova på hur dom klarade, dom var precis lika duktiga. Känns bra att figan är bortgjord och att katarina har varit förbi så jag slipper gruva mig för det nå mer, man är alltid så nervös att det ska gå dåligt bara för att hon är med men som sagt så gick det utan problem och det är jag mycket nöjd över!:)
Nu är det snart helg igen men först ska det vara torsdag och jag ska vara med min älskade vän maria- vi ska ha så roligt så =) På tal om henne så kom jag precis på att jag skulle ringa henne snart så jag måste börja avrunda eftersom att jag ska hinna plugga också innan det blir för sent och vi brukar sitta och prata ett bra tag så nu ska jag ta upp luren och ringa tänkte jag. ha en fortsatt trevlig kväll people!
PUSS

erika!

jag får panik, jag och erika kom nyss fram till att vi har tappat bort ett helt engelska arbete, det är borttaget från hennes användare verkar det som och det är verkligen inte bra för våran del, flera veckors arbete BORTA.
lång dag idag som jag avslöjade i gårdagens inlägg, mycket jobbigt och vi har nyss haft idrott, Volleyboll. :)jag älskar det för det är så förbannat roligt, nog för att det inet gick sådär jätte bra för vårat lag alla ggr. En match så spelade jag iaf mot erikas lag och hon kallade mig för en sak som kanske inte är allt för bra att bli kallad för just bland den idrottsgruppen vi är i. Det var grymt pinsamt men vi fick oss en gott skratt iaf ;> Jag tänjer inte ens säga vad hon kallade mig för, inget speciellt farligt egentligen det bara blev skämmigt bland dom jag var tsm med just då. ;> hah                   
Men det gick bra bara för att det var så roligt. Idag ska jag övningsköra med stefan igen och jag hoppas på godkänt igen. Jag vill verkligen köra upp snart. :) JAAAAA. Nu hittade erika vårat arbete så nu är jag glad igen, fyfan vilken lättnad :D just nu sitter jag i datasalen på skolan och har som sagt sökt efter ett försvunnet engelska arbete om scotland som nu är återfunnet, tack och lov! Engelskan slutar nu så jag ska gå ner och hämta telefonen i jackan och slå en pling till fjanton. Ha det bra.
PUSS

                            

Patrik 1.5

just nu sitter jag hos anton och väntar på att filmen ska bli klar. Vi ska se patrik 1.5 har hört att det ska vara en bra film så får väl hoppas på det :) idag har jag hunnit köra med stefan på körskolan. Det gick klockrent både enligt han & mig så jag lyckades få godkänt på ännu en grej, fick prakering mm. Det känns verkligen väldigt roligt att veta att det inte är särskilt länge kvar innan jag har lilla uppkörningen nu. Den ska förhoppningsvis göras i mitten-slutet av mars, Fyfan vilken frihet:)
imorrn (tisdag) är det en lång dag för mig. jag slutar inte förens 4 så Nånting säger mig att jag kommer att vara väldigt sliten efter en hel dag full av lektioner och sen lunch.
Anton är just nu i köket och gör lite oboy till mig, kände mig väldigt sugen så han var söt nog och erbjöd sig att göra det till mig. Mumms:)
nu är filmen klar så jag ska sätta mig och se den så fort anton är tillbaka med min oboy.
PUSS

älsklings Lovis!

idag har jag hunnit fara och hälsa på min brorsdotter också, det är klart man måste hälsa på sitt hjärta på alla hjärtans dag.  Hon blev väldigt glad när vi kom och hälsade på och hon utvecklas bara mer och mer för varje gång man träffar henne. nu kan hon klättra upp i sin gå-stol helt själv och gå och kring med sin lära gå vargn helt själv också. Här kommer lite bilder på världens sötaste unge!




det där var alla bilderna för dagen, visst är hur väl urgullig? Hennes små tänder syns även på endel kort:)

loveli,loveli valentine! <3

nu är mitt hår nyfärgat och frächt nog för att det inte blev någon större skillnad på det men enligt mig så blev det mkt bättre nu. Den andra röda färgen var så matt & tråkig så nu har jag en mera knall röd färg och till det svart underhår.
alla hjärtans dag idag och jag ska vara hemma med anton om han nu kan slita sig från datorn nån gång- svar JA han är fortfarande hos dennis. Annars händer inte särskilt mkt idag förutom film & mys.
nu ska jag gå och fixa sminket lite.
PUSS

I really shouldn't miss you but i can't let you go.

åh, det måste ha variit en mening med det där för hade jag bara gått förbi där 5 minuter senare så hade du inte stått där, allt ska vara så förutsägbart frågan är bara varför.
Idag ahr jag hunnit vara in till stan, varit med johanna och handlat hårfärg så just nu sitter jag med färg i håret och väntar på att bea ska komma hem. Först ska jag äta tillsmans med familjen senare ska jag springa över till bea och vi ska tillsmans göra oss klara inför ikväll då det blir fest. har ingen aning om vart vi ska festa men vi lär väl hitta mnått ställe där vi är välkommna. Jag är väldigt och då menar jag VÄLDIGT hungrig just nu och funderar på om jag ska dra mig till köket och göra nå käk. Anton for just iväg till dennis för att lana.. Jag förstår mig ärligt inte riktigt på det där med lan. Man sitter framför datorn en hel natt utan sömn och spelar ett spel där man går runt som offer och dödar varandra ;s Kul det låter va? jag vet att det inte är kul för jag har prövat och erika har också erkänt att hon har prövat en gång i tiden och tyckte inte heller att det avr roligt men kan vara beroende på att hennes gubbe ramlade ner i ett hål och alla vägrade att skicka ner ett rep till henne så hon dog där nere. sorgligt men sant.. Näni jag tycker nog att det avr lika bra det är nog att min poujkvän sitter där och spelar dag in, dag ut tänk om du också skulle göra de E?;) hahah fyfan.

nu får det vara nog med tibia snack för nus ka jag faktiskt gå och göra nudlar. Ha en bra kväll!:)
PUSS

Okej, inte händelserik!

idag blir det en inne dag eftersom att det är närmare 20 grader kallt, brr!
lite senare idag när jag hunnit piggna till lite så ska jag sätta mig att plugga till samhälls provet jag har på måndag,tisdag? nästa vecka iaf.. Ingt jag direkt längtar till, det är så förbannat tråkigt att plugga så det finns inte!
Johanna ingde mig nyss, hon ahr också blivit förkyld så hon känner sig hängig och trött. Vi sitter nog i samma båt hon och jag men som tur är så har jag iallafall fått tillbaka min röst som har varit gone with the wind for two days.
jobbigt det där med förkylningar & ännu jobbigare blir det för mig när jag inte får vara med barnen medans jag är som mest förkyld dom blir ju smittade direkt dom är i närheten av en. Men det blir faktiskt jag av dom också men det har dom minsann inte tänkt på ;) Helg imorrn & jag längtar, lägntar i massor!
nu ska jag lägga mig och se tv.
PUSS

Galna hundar & Palt

just nu sitter jag hos mormor, hundarna jagar varandra och skäller som galningar kan möjligtvis vara därför mitt huvud dunkar förfullt. Mormor bjöd på palt vilket var väldigt gott så jag är väldigt nöjd över min dag det enda jag lider av just nu är att jag är massor förkyld och får nästan inte fram ett ljud när jag pratar. Väldigt jobbigt måste jag säga eftersom att min hals gör enormt ont. Sedan så ahr jag ju min dunkande huvudvärk, jag kanske börjar bli sjuk. det är ju frågan alltså, kan mycket väl vara så.
Idag har jag övningskört med Robban och fick godkänt i ännu en sak: backning i gatuhörn eller vad det hette. Det går iaf ut på att backa in efter plogkarmen i en korsning, sen så fick jag prova några stycken sånna olika. Det gick väldigt bra iallafall & är nöjd med min lektion. Vi ska snart fara hem härifrån så då ska jag vara med anton, han ska komma till mig & vi ska se film. :) jag längtar extremt mkt efter helgen, jag är utsliten redan nu & behöver sömn och vila. Imorrn blir det dagis för min del det kommer bli mysigt. sedan efter tre får jag väl se vad jag hittar på men jag är väl förhoppningsvis tillbaka imorrn så får ni höra om min händelserika dag.

Har blivit utmanad av SANNA att skriva 5 sanningar om mig själv. :)

- När jag en kväll som endel andra kvällar försöker sova så går det inte särskilt bra om jag inte har anton vid min sida. Jag ligger bara och vrider och vänder mig & somnar inte förens nån timme senare, innan det så ligger vi också alltid och pratar i telefon i en timme ungefär.

- Jag tycker det är väldigt roligt att spela fotboll, världens roligaste faktiskt. Ändå kan jag erkänna att jag inte riktigt pallar trycket med 4 träningar i veckan då jag håller på med körkort, praktik och skola. Lite slö är jag allt det kan jag erkänna. :)

- Jag spottar alltid
när jag spelar fotboll på somrarna, samma när jag spelar hockey eller liknande, Någonting som blivit en dålig vana för jag gör verkligen alltid det, en gång har jag även råkat spotta på en spelare..

- Även fast jag fyllt 18 år i maj så är jag inte färdig med mitt körkort än, nästan ett år efter. Det var inte förens i december jag kom igång på allvar, gjorde alla faserna och började köra i januari. Nu är jag äntligen på god väg.

- Jag är jävligt rädd för att gå ensam ute i mörkret. Jag har alltid varit det, ändå sedan jag var liten och det har fan inte blivit bättre fastän jag växt upp.

Nu utmanar jag : mina äldre syskon Therese & Jennie, & Lovis mamma sandra. :)

ALLA VÄNNER & JAG

just nu sitter jag i datasalen på skolan tillsmans med bea, vi har nyss bestämt att vi ska hitta på nånting på fredag och det tror jag blir en kanon kväll. För övrigt så ser dagen lugn ut men också väldigt lång. Jag har min sista lektion 14.10men den slutar inte förens 16.00- induviduella val. Väldigt jobbigt klart som fan man är trött efter en tisdag i min värld. Efter skolan ska jag fara till anton vi ska se en film han laddade hem igår (minns inte vad den hette) men den verkade vara väldigt bra. kvällen ska väl spenderas där så för mig händer det inte mycket annat idag.

och en sak till som hände idag x) HAHA. Det var så roligt jag ville bara börja skratta- på morron när jag var på väg till freja så går vi alltid genom skolan för att det är svinkallt ute & jag väljer helst inte att frysa vare sig det är 10 sekunder eller 1 minut så vi gick iaf genom skolan och förbi fiket. Och den fega jäveln som stog och pratade med en kompis vände mig ryggen -hon vågade inte ens kolla på mig! jag blir så förbannad. Allt stämmer in.
Nån borde verkligen sätta henne på plats. För att låtsas vara så "tuff" och att sedan inte våga NÅNTING när hennes kompisar inte är i närheten kallar inte jag direkt tuff, snarare patetisk. Det är fler som tycker som jag så jag är inte direkt ensam om det. drar du in dina kompisar dra jag in mina. Lycka till!

mys hos johan :)

det är skönt att känna att så många bryr sig om mig nu när det är som tyngst. jag tackar er alla för det ni är världens bästa!=)
just nu sitter jag hemma hos johan i hans lägenhet, nöter dator & väntar på mat. Det blir spaghetti & köttfärssås precis som sist men johans köttfärssås är så god :D mia är också här mikkel, jimmy & jens har vart här men dom sprang över till jens lägenhet en snabbis. Hoppas dom kommer tillbaka för deras skulle för snart blire mat;)
medans vi äter vår förhoppningsvis goda mat (flirt) så ska vi se film, lier lier möjligtvis? jag har ingen aning men jag har inte sett den så då tyckte mia att jag skulle göra det!:]
motion till musik gick bra idag vi hade spinnis sedan mage-rygg & sist avslappning & jag kan tala om att jag somnade men det får man så det är lugnt. Vill ni veta vemm jag drömde om? ERIKA! jag drömmer fan alltid om henne och vi gör alltid sjuka grejer i mina drömmar dessutom men i denna dröm satt vi bara inne i ett omklädningsrum och pratade sen så satt hon och höll i nånting typ en katt eller nått liknande. haha, jag med mina drömmar ibland är dom allt bra kul :)
kärlektionen gick väl lite sådär idag eftersom att jag ALLTID har olika att köra tillsmans med, det är fan skit för dom säger olika saker allihopa. aja nu har jag iaf lagt upp ett schema och får förhoppningsvis körkort i slutet av mars. :)
nu är maten klar så jag ska börja käka. Ha det bra =)

Puss

den fega & dom bästa

komenterar man anonymt så behöver man inte komentera alls, vad vill amn komma fram till om man komenterar en massa onödiga komentarer utan att namnge sig? 
synd för denna brud att jag precis vet vem det är som fäller komentarerna.
men eftersom att hon är en töntig tjej som ska visa sig  vara 19 år, blir full av 1 cider och kryper runt som en ödla och klänger på allt och alla under fester bara som har...
Ja ni förstår vad.  hur kan man vara så tuff bland sina vänner men inte ens våga kolla på mig när hon är själv?
det är fan frågan alltså. ibland har jag bara lust att trycka upp dig mot väggen när du går där själv utan dina vänner som du får alla din styrka av. för utan dom är du ju ingenting lyssna här INGENTING!
NEJ fyfan vilken känsla alltså, det är ju för helvette obeskrivligt ;)
för alla vet att egentligen är du ingenting annat än en feg liten fjant. som varken har status, vänner eller pengar.  

sådär nu ahr jag sagt mitt för jag blir verkligen irriterad när man kan ta mod till sig att skriva komentarer men absolut inte det minsta mod till att namnge sig. jag gillar inte dig heller så nu vet du det. då behöver du inte skriva mera för jag lovar dig att jag menar allvar. nästa gång du är själv ska vi ta ett snack du och jag så får vi se hur tuff du är då.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag har jag varit med mia, ronny och mattias på lite olika ställen och det slutade att vi avr i älvsbyn och vi ahde riktigt roligt faktiskt. vi for till ica och köpte godis och glass sen for vi tillbaka till mattias och såg på step brothers- fan vad kul film alltså. Ojoj ag skrattade fan hela filmen igenom . :) idag har jag mått lite till och från och telefonen har varit mitt öras vän hela dagen nästan. det känns skönt att ha pratat ut och att det mesta är löst nu är det mesta upp till mig men jag tror att jag behöver några dagar att fundera och tänka igenom allt på. Det behövs och det vet jag, allt blir bara bättre och säkrare. Dina ord du sa idag värmde mitt hjärta. dom kom verkligen i rätt läge inte ens sekund för sent. Du vet att detsamma gäller dig och du vet att vi tar oss igenom det här. du & jag klarar det, jag har aldrig tvekat.

<3

sten hjärta

i dina ögon har jag sjunkit och det förstår jag, jag ber om ursäkt tusen ggr om även om det inte alltid räcker. jag förstår dig absolut och du gjorde det rätta valet. jag gjorde fel nå jävulskt och visst fan är jag dålig. jag skulle kunna säga det igen men det skulle inte spela någon större roll. just det här att såra någon är inte alltid ens mening, man har inte alltid en mening i det man gör, heller inte en andledning eller en orsak många saker går fel i ett förhållande och man har sina svackor,  jag antar att vi var inne i ett sådant tillfälle.. Jag har absolut dåligt samvete och jag skulle gärna få det ogjort om jag hade kunnat. Just att jag skulle vilja få det ogjort är ju en självklarhet eftersom att det var jävulskt onödigt gjort av mig och det misstaget gjorde att jag rev en mur som tog 10 månader att bygga upp.

tack för allt.

idioti i massor

massor fel där i slutet. jag bryter ihop av mitt beteende.

usch ibland äcklas jag av mig själv. men bra kväll annars.

nagelacket..

igår var jag hemma med anton & jugge kom hit och lämnade ozzy, vi var hundvakt tillsmans med mamma & pappa.
kvällen spenderades med godis framför tvn isolerad från det kalla vädret. det har utan tvekan varit alldeles för kallt för att vara ute dom tre senaste dagarna vi har haft upp till 19 grader vilket är långt förbi min köldgräns för att kunna vara ute eftersom att jag fryser ihjäl kring 10.  Just nu sitter jag hemma i min nya tunika framför datorn med musik i brist på annat. Anton for precis hem så jag har absolut ingenting vettigt att göra. Jag ska bara sitta här och vänta på att johanna och fredde kommer. Mamma sa till mig idag en inte alls så rolig komentar fast samtidigt så var den lite kul men jag blev mest irriterad. Jag har svart nagelack som inte alls är särskilt vanligt för mig men eftersom att jag har lite svart på mig tillsmans med min tunika så passade det bäst med svart nagelck för ovanlighetens skull. Mamma påpekade iaf att jag skulle se ut som ett emo om jag hade svart hår också. vilken fjant hon är, tur att jag inte ahr svart hår då eftersom att man är emo i hennes ögon om jag skulle haft de ;)
jag är sugen att färga mitt hår igen men jag har ingen aning om hur eller vilken färg, ( inte svart iaf ;> ) så det får vänta ett tag- dessutom så nöts det så mkt på håret eftersom att jag just har färgat håret flera ggr om..

jag hoppas att du ångrar dig så jag får sova med dig inatt, du vet avd jag har sagt- det är inte mitt fel om inte du vill följa med, jag frågade iallafall. :)
äskade A.

suck&pust

Dagarna flyter på som vanligt, två dagar i skolan och tre på dagis. Idag hände en rolig sak, jag öppnade klockan 7 imorse själv, tog emot första barnet och vi fortsatte vidare till helmers där vi skulle äta frukost tillsamans med dom andra barnen dock bara 4 stycken barn sammanlagt. en till av personalen på mitt dagis kom klockan 8 och vi började räkna barnen som skulle vara kvar till lunch, mellis osv och vi kom fram till att det endast var ett barn som skulle vara hela dagen. Vi fick en otroligt lugn dag men massor tid över till annat men eftersom att vi var med helmers så satte jag mig ett tag och läste för dom, lekte med dom ett tag och sedan tog jag mig en rast i personalrummet där jag drack te och åt kakor. sedan gick jag och pratade med johanna i telefon i 45 minuter också, det gjorde ingenting eftersom att vi var överflöd med personal och endast 5 barn sammanlagt med helmers barn inräknade. Efter jag pratat med Johanna så gick jag och diskade barnens målarburkar + penslar och sedan var min dag slut. alltså har jag bara lekt, pratat i telefon, ätit och tagit det lugnt hela dagen.
 med andra ord inte en allt för krävande dag. men det vara bara skönt, och det behövdes absolut!

På tal om att ta det lugnt så kommer dessutom min kväll spenderas hemma hos anton tillsamans med honom och en film. Vi ska bara ta det lugnt och så kommer nog troligtvis min lördag se ut också. Känns väldigt skönt faktiskt eftersom att det var väldigt längesen jag var hemma med bara anton en hel helg. Det har alltid hittats på annat från min sida om tillexempel Johanna, Mia eller Sofia har hört av sig. Känns självklart lite taskigt att det har varit så men vi får ta igen det i helgen helt enkelt och jag tror att det kommer bli en väldigt mysig kväll. :)

älskade A.

I gave up dreaming for a while, I gave up dreaming for a while..

Jag fick veta av en surig Therese i mitt förra inlägg om te:et att det faktiskt var av henne Linda hade smakat det och inte av jennie så det var lite fel. men samma smak hur som helst och jag dricker det nästan varje dag.
Har haft en lång dag idag, började skolan med vanliga lektioner +idrott- innebandy, basket. Efter det så hade jag en till vanlig lektion- engelska och sedan var det dax för prov. Kändes väldigt bra och jag tror att det får ett bra resultat också om jag inte tänkte helt fel, vilket jag inte tror. :) Efter provet så hade jag lunch- halv två och sedan som vanligt 10 över 2 så började min hatade lektion, Motion till musik. idag var det ändå ovanligt kul, vi hade boxning, kickboxning och lite olika. vet inte riktigt vad passet kallades men jag förklarar det så så förstår ni säkert!=)
Just nu sitter jag och äter godis i väntan på mat vet att det inte är speciellt bra att äta godis just före maten men jag älskar det verkligen så jag kan inte låta bli. Ikväll kommer mitt efterlängtade andra avenyn avsnitt ut på internet så kvällen ska spenderas framför datorn med anton hemma hos honom. Är inte så mycket annat som jag ska göra idag- ser ut som en lugn och skön dag iaf. Vilken känns väldigt skönt eftersom att jag är så slut efter en hel dag i skolan ändå fram till 4. Riktigt tärd tjej.
jag har ju fortfarande o farit förbi Lovis så det ska jag försöka hinna i veckan om dom är hemma nån gång, dom är ju abar ute och ränner verkar det som så jag får hoppas på att dom är hemma i veckan så man kann hälsa på!:)
nu ropar mamma från köket att det är dax för mat- palt för att avra exakt. Nu har jag bara ätit gott hela dagen idag. oj så nöjd jag är :) hoppas ni också är nöjda och glada för nu går jag och äter min goda mat.
Pusstjing


Jag har blivit utmanad av Lovis mamma Sandra!=)



Regler: Varje spelare börjar med att skriva sex ÄRLIGA saker om sig själv. Bloggare som blir "utmanade" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "utmanade" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.



1) jag hatar oärliga personer

2) Min brorsdotter Lovis är det bästa som hänt mig på åratal.

3) jag äter godis nästan varje dag

4) Jag älskar barnfilmer

5) jag hatar pizza

6) musik är det bästa jag vet

Nu utmanar jag alla som läser min blogg :)

release me

jag får fan tårar i ögonen över att säga hur orättvis världen är mot mig. jag skulle faktiskt kunna säga att allting går fel. Man får fan inte ens le åt saker man ser i spegeln längre eller åt att bli kallad älskling, gumman eller nått annat fint som andra ser som en självklarhet eller en vardag. det känns jobbigt att bli kollad i ögonen och höra saker som man inser inte är sanna men jag blir bara mer och mer van av dessa tunga lögner.
sorry babe but you can't break a broken heart.

Lååååååååång dag.

jobbig dag idag. en väldigt dryg sådan!
jag började redan 08.10 idag med motion till musik som är världens värsta jag råder er att inte välja det i andra klass!
lektionen slutade 10 och jag gick till omklädningsrummet för att ta en dusch och ett ombyte. Det är väldiigt kallt idag känns det som närmare 15 grader och jag håller på att frysa ihjäl. säg inte att norrlänningar är mer van vid kyla än andra för jag verkligen hatar det. man fryser ju fan ihjäl så fort det är 10 grader bara.
Nästa lektion börjar inte förens 11.40 och jag sitter uppe i datasalen och väntar. Är inte det minsta hungrig nu och vi har egentligen lunch, jag känner ppå mig att detta kommer bli en slitig dag, helst efetersom att jag inte får fara hem när jag slutar heller. Nej då ska jag övningsköra med roberts, har just ringt dit och frågat om dom kan komma och hämta mig på skolan för jag orkar verkligen inte gå!
när jag kommer hem igen efter en lång dag på skolan så ska jag plugga och möjligtvis vara med min anton, annars får jag nog ingen sömn inatt. Du gör det så mycket lättare för mig att slappna av & du vet avd jag har sagt.
jag måste ävenfå ge er ett råd att prova rött blåbärs te som är väldigt gott. Linda hade tydligen smakat det hos jennie, min syster i lule som brukar ha så himla goda te sorter så vi köpte hem det och jag kan tala om att det är verkligen nånting att rekomendera- väldigt gott. nu ska jag springa ner till klassrummet för att se om bea eller nån annan av mina kära vänner kommit tillbaka från deras lektioner så jag har nått roligt sällskap.

älskade A.

misslyckat kallas de!

Igår var jag på fest tillsamans med johanna och fredik och vi var runt lite överallt. Vi började kvällen hemma hos johanna bara vi två sedan for vi vidare till Dennis Lindh och var där ett tag innan vi for vidare till älvsbyn som jag inte har någon som helt aning om varför vi for dit. I brist på annat kanske?
iallafall så kommer jag inte ihåg särskilt mycket av just när vi var i älvsbyn eftersom att det blev lite för mycket för mig så jag somnade i bilen påväg dit och sov sedan tills jag var hemma hos anton igen. Kändes lite onödigt att det blev sådär just den kvällen eftersom att det inte blir så särskilt ofta. Det blev ingen sen kväll för mig med andra ord. Vaknade sedan i morse av att jag avr i stort behov av vatten så jag gick upp och hämtade vatten och jag kan lova att den kändes som att tusen fåglar pickade mig i skallen samtidigt, fyfan vilken huvudvärk. Det är väl priset man får ta när gårdagen inte blev som tänkt. Riktigt irriterande måste jag säga.
idag har jag som mest sovit hela dagen lång och det behövdes kan jag lova, snart kommer anton hit och då ska vi se film och bara ta det lugnt. Pratade med Mia tidigare idag och hon berättade att ronny fyllt år, vilket jag absolut inte hade den blekaste aning om. Grattis till honom. :)
jag är otroligt sugen på nudlar idag så jag tror bestämde det blir min middag :) gott som fan!;>
Pusstjing
RSS 2.0