I gave up dreaming for a while, I gave up dreaming for a while..

Jag fick veta av en surig Therese i mitt förra inlägg om te:et att det faktiskt var av henne Linda hade smakat det och inte av jennie så det var lite fel. men samma smak hur som helst och jag dricker det nästan varje dag.
Har haft en lång dag idag, började skolan med vanliga lektioner +idrott- innebandy, basket. Efter det så hade jag en till vanlig lektion- engelska och sedan var det dax för prov. Kändes väldigt bra och jag tror att det får ett bra resultat också om jag inte tänkte helt fel, vilket jag inte tror. :) Efter provet så hade jag lunch- halv två och sedan som vanligt 10 över 2 så började min hatade lektion, Motion till musik. idag var det ändå ovanligt kul, vi hade boxning, kickboxning och lite olika. vet inte riktigt vad passet kallades men jag förklarar det så så förstår ni säkert!=)
Just nu sitter jag och äter godis i väntan på mat vet att det inte är speciellt bra att äta godis just före maten men jag älskar det verkligen så jag kan inte låta bli. Ikväll kommer mitt efterlängtade andra avenyn avsnitt ut på internet så kvällen ska spenderas framför datorn med anton hemma hos honom. Är inte så mycket annat som jag ska göra idag- ser ut som en lugn och skön dag iaf. Vilken känns väldigt skönt eftersom att jag är så slut efter en hel dag i skolan ändå fram till 4. Riktigt tärd tjej.
jag har ju fortfarande o farit förbi Lovis så det ska jag försöka hinna i veckan om dom är hemma nån gång, dom är ju abar ute och ränner verkar det som så jag får hoppas på att dom är hemma i veckan så man kann hälsa på!:)
nu ropar mamma från köket att det är dax för mat- palt för att avra exakt. Nu har jag bara ätit gott hela dagen idag. oj så nöjd jag är :) hoppas ni också är nöjda och glada för nu går jag och äter min goda mat.
Pusstjing




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0