kusiner, fika & te

idag har jag varit förbi och hälsat på mormor med mamma där min moster och mina tre kusiner var. vi drack te, fikade och pratade medans dom två minsta melivin och jenny sprang runt som galna höns och lekte.
Det var så underbart roligt att träffa dom igen, det går inte ens att beskriva:) Men jag kunde inte tänka mig att det var så pass längesen så att en utav dom ( den älsta) har nästan växt om mig i lägnden och är nu drygt 11 år, hon har blivit skit stor :´) nåååh. Jag minns när hon var liten sådär kring 4-5 år och jag lekte med henne i lekparken hos mormor, nu har hon blivit allt för stor för det och hon har börjat använda mina kläder som hon ärvt av mig och som jag en gång bruit i mitt liv. Vi är inte alls lika hon och jag för hon är så mkt större än vad jag var i den åldern, massor mkt längre vill säga. :) men det är så grymt kul att se hon ha alla kläder som ajg också har haft :)
nu ska jag sätta mig och plugga på mitt samhällsprov som ajg har på måndag som ajg förhoppningsvis får ett G på iaf, verkar inte särskilt lätt om man säger så!:s
PUSS



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0