I taket lyser stjärnorna

nu har jag och bea sett den efterlängtade filmen- i taket lyser stjärnorna. Jag skulle säga att filmen var riktigt bra med blandade känslor både nära på en tår i ögat och skratt! men däremot s kan jag säga att jag trodde att den skulle vara bättre än vad den var. dom hade nämligen tagit bort en massa scener som var med i boken men inte i filmen så det var lite tråkigt!:/ men jag tycker trots det att filmen var bra men den kunde ha varit bättre!

imorrn blir det fest med anton, fredde, johanna och säkert fler? jag har ingen aning men jag tror att det blir roligt. först p dagen så ska jag gå på stan, johanna ska köpa kläder som hon ska ha under kvällen och jag söker även nått roligt plagg - kläder får man aldrig nog av! jag har varit och shoppat idag och fyndade en hel del som leggings, kläder till Lovis , och två tunikor till mig själv . bra köp skulle jag säga eftersom att jag inte var tvungen att spendera särskilt mkt money!
just nu är jag med anton och vi ska se en ny teknad film vid namn BOLT - klart alla nya disney filmer måste ses eller vad säger ni?;) nu ska jag äta upp min pytti panna och sedan se filmen. Tråkigt inlägg, jag vet men så går det när dagarna bara flyter på & ingenting speciellt händer. fan kan ingen råna kungen eller nånting så man får nån rolig rubrik.
nu har jag sagt mitt & ska som sagt äta upp min mat ;> Hörs och ses :)
Pusstjing


Kommentarer
Jennie

Har du också köpt jeansleggings? Hörde att Både Linda och therese har skaffat sånna. =)



Mysigt med bio. Jag är lite sugen på å gå och se Benjamin Buttons otroliga liv. har du sett den?

Kramar

2009-02-01 @ 12:09:04
URL: http://jenniehurtig.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0