Lazergame förlorare.

skojj eller vad?
ja fyfan så kul vi haft - syskona hurtig har spelat lazergame och jag kan vara tuff nog att berätta om vi någon gång skulle få krig här i sverige och jag skulle vara tvungen att vara med så skulle jag vara död på 5 minuter.
Ja så bra gick det faktiskt, jag dog sådär var tredje sekund, till en början iaf. Det är klart attdet började gå bättre efter första spelet men tur var det iaf att jag hade David och Petter på min sida så jag fick nån att gömma mig bakom för dom var kanon på detta spel.
iallafall så kom jag näst sist, förväntade mig faktiskt inte så mycket annat eftersom att jag förlorat nästan varje gång. Antingen får jag en väst som är trasig eller så går det bara allmänt dåligt, vilket det gjorde idag.
Tur att man inte är någon sån där extrem tävlingsmänniska (förutom i fotboll för där ska jag vinna till första pris, annars blir jag galen. ) men annars så kan jag känna att, bara man har roligt så spelar det ingen roll- vilket ajg har haft idag SKITKUUUUL dte här måste vi göra om!!;>


Kommentarer
Jennie

Jadu Sandra du och jag i krig...nja det skulle gå åt fanders! =) Jag var rent värdelös på ren svenska! Men det var jättekul att spela och himla roligt att vi kunde göra nåt tillsammans allihopa även om det var tråkigt att jesper inte kunde hänga med.

Vad ska ni göra ikväll då?

Kramar

2009-01-09 @ 15:44:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0