prima skinka japp,japp!

julen är nu över och alla julsaker plockades ihop och upp på vinden i torsdas. Det känns ganska skönt att tiden går vidare allt går så fort nu för tiden och Lovis växer så det knakar. Hon är nu 7 månader och kryper för fullt hon har dessutom ställt sig upp i sängen HELT SJÄLV vid endast 6 månaders ålder- DUKTIG TJEJ!
idag mår jag inte sådär jätte bra, tankarna flödar på både det ena och det andra och jag vet inte riktigt vars jag ska ta vägen alla dagar. Ibland kan man känna såhär det är jag väl medveten om för det är inte precis första gången.
det är inte enkelt alla gånger och jag försöker få in det i min skalle men ibland fattar jag absolut ingenting!
allt jag vet är att det inte är någon idé att dra sina snyftar historier för folk bara för att få heder själv, även om endel kör på det så tänker inte jag göra det.

Imorrn tänker jag beställa tid för körlekioner på roberts för att få mitt jäkla körkort nån gång. Jag har varit väldigt seg- jag vet, jag vet. Men däremot vet ajg inte riktigt avd dte kan bero på en sak vet jag iaf och det är att ajg har så himla mycket i
skolan och jag är slö även där. Innan jul orkade jag aldrig gå på lektioner, inte plugga till prov eller göra mina inlämningsuppgifter så ajg ahr endel på hög här hemma som måste göras så fort som möjligt. Den enda nackdelen är väl att jag bara går skola i två dagar per vecka nu i 8 veckor framöver så jag måste styra upp det här och göra allt hemma. Kankse är det därför jag mår dåligt också, för all stress jag bär med mig alla dagar- jag måste sluta vara med anton så mycket som jag är och plugga så jag får nånting bortstökat för en gång skull, jag måste iaf försöka även om det kommer bli känmpigt det är ju trots allt vad jag har orsakat själv, det blir vad man gör det till som man brukar säga.
och nu ska jag ta mig i kragen och bli bättre på det här innan det går allt för lång tid:)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0