socker söt, joda!

idag har jag beställt tid för övningskörning på roberts. det börjar närma sig nu. jag kör min första gång tillsamans med dom på måndag, tisdag sen veckan därefter samma sak och sen fortsätter det sådär i några veckor, jag hoppas på att det ska gå bra men jag kommer säkerligen att vara gode så nervös så jag får väl se hur det går, får hoppas på det bästa iaf:))

idag har jag bestämt mig för att plugga litegrann och få bort lite restersom jag skrev om tidigare sen så hade jag även tänkt att jag ska hinna vara med anton och möjligtvis johanna och fredrik också? johanna pratade om nått sånt tidigare idag, får väl se vad som händer:)jag har tagit lite roliga kort från igår när jag var och hälsade på Lovis som visar när hon går tillsamans med hennes vagn äter blåbärsgröt & majskrok, när hon badar och sedan när hon kryper runt också. Min tjej har blivit så duktig så!:)<3

B A D A R:)

Ä T E R   B L Å B Ä R S G R Ö T!:)

Ä T E R   M A J S K R O K:)

U T  O C H  G Å R + K  R Y P E R  O M K R I N G:)

http://www.youtube.com/watch?v=vy-dKPYLG8g
bilderna stämmer inte riktigt in, men låten är väldigt fin så jag tar den ändå. :)


Kommentarer
Jennie

Vad spännade med körskolan Sandra. Det kommer gå bra ska du se! Du ska veta att när jag började köra så visste jag knappt var bromsen satt! =)



Vad söt Lovis är, hon är som en sockerbit! Visst är det kul nu när hon börjat gå och man kan mata och bada henne och hon faktiskt tycker det är kul!



Kramar!

2009-01-12 @ 18:38:03
URL: http://jenniehurtig.blogg.se/
Erika

Typ världens sötaste unge!

2009-01-12 @ 20:51:10
URL: http://erikavikstrom.blogg.se/
Frida&Hundarna i sunderbyn :D

hej :] såklart hon är SÖÖTAST!! världens sötaste <3

2009-01-13 @ 20:51:08
URL: http://fjarilstjejerna.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0