född fri

det är så tråkigt att du aldrig hann se Lovis, du skulle vara så stolt och så lycklig. Jag kan bara se dig framför mig hur du håller i henne, det går inte att beskriva. vi alla hade önskat att du skulle få träffa henne & att du skulle få blir gammel farmor världen är orättvis.

jag trodde du var frisk men du fick åka till akuten som sedan blev ditt hem iaf den sista tiden
om änglar existerat så var du en av dom vi alla kommer ses någon dag men allt eftersom.
 jag tänker på havet, jag tänker på stugan när jag var väldigt liten och gungade i gungan du satt där och skratta du hade så roligt jag älskar dig min farmor och jag saknar dig otroligt.
jag kommer aldrig glömma dagen, dagen när du flög, när du flög  till himmelriket jag ångrar mig ibland för jag tog alltid dig för givet. jag minns våran tid jag minns våra dagar men en sak minns jag mest du var en ängel utan vingar & den bästa som funnits.
du är borta för alltid men din själ lever kvar och din grav den är helig. i jord är du kommen och i jord ska du gå jag fäller en tår på platsen där jag står. bara så ni vet jag ska bli som hon nån dag. Jag minns när du skratta, jag minns när du log & var alltid positiv. det har gått en lång tid men jag men jag kommer föralltid dig att minnas.
vila i frid min älskade.





Kommentarer
therese

Vad fint du skriver! Till och med så att jag fäller en tår nästan :).

2009-01-15 @ 23:46:32
URL: http://theereese.blogg.se/
Jennie

vad fint du har skrivit Sandra! Jag känner igen mig i det du skriver och visst gör det ont i hjärtat. Det var inte så det skulle bli, tyvärr får man inte bestämma allt. Jag hade bara önskat att hon fick lite mera tid. Det är så mycket jag önskar att hon fick vara med om. Men jag tror att farmor ändå är med och ser och känner. (även om jag inte är troend

e) Farmor är med fast på ett annat sätt och hon är stolt över dig!

2009-01-15 @ 23:52:42
URL: http://jenniehurtig.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0