you're always on my mind, don't be!

You're gone and i'm haunted
And i bet you are just fine.
Did i make it that easy to walk right in and out of my life?
i'm trying not to think abaut you. Can't you just let me be?

almost happy.

Just nu sitter jag på skolan uppe i datasalen. Efter skolan ska jag och plugga på körskolan och sedan ska jag även om jag hinner springa igenom stan en sväng för att kolla om jag hittar nått roligt klädesplagg till i helgen.
I helgen blir det fest i massor, tsm med bea och en massa folk hos jens. Jag tror att det kommer bli extremt roligt, en toppenkväll helt enkelt. När dom övriga går ut så ska jag och Bea gå vidare till en annan fest med Mia eftersom att alla inte tar sig in. Men då får jag festa med både Bea och Mia, kan det bli bättre? självklart inte :]
nu börjar vi om lektionen så jag ska gå ner och jobba lite.
återkommer senare..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nååågra timmar senare 20-20

Jag får ursäkta min tidigare rubrik jag hade på detta inlägg, men jag hade lite brottom så då skrev erika bara in några siffror för att hon tyckte att jag var seg på att tänkta, men är jag verkligen det? jag kan nästan slå vad om att 90% med blogg har problem kring det här med rubriker. så förbannat jobbigt..
Under dagen så har jag iallafall hunnit både det ena och det andra.
Jag har hunnit se några lärare och elever innom skolan spela innebandy.
Jag har hunnit gå förbi körskolan.
jag har hunnit ta ut pengar till farfar.
jag har hunnit gå på stan.
jag har hunnit köpa en cardigan + en längre t-shirt.
jag har hunnit vara på en hel del lektioner.
& tillsist så har jag även hunnit äta på sunes gatukök.
så har min dag sett ut idag, det har varit slaskigt och äckligt så jag kan lova att när jag kom hem igen så var jag gaaaaaanska så blöt om fötterna och det är jag säkert inte ensamen om heller.
Snarft ska jag fara vidare till min pojkvän och se klart gran torino eftersom att jag somnade mitt i filmen igår, sen så ska vi även se andra avenyn eftersom att det kommer ut ytterligare ett nytt avsnitt idag. Ska bli mys :)
nu ska jag gå och hänga tvätten och sedan fara.
Ha det bra!
PUSS

fattig på ord.

Idag har jag köpt ett navelsmycke och ett par örhängen, riktigt fina och för endast 50 spänn, jag lyckas alltid göra bra impulsköp, sedan så klippte jag även min lugg igår. skönt som FAN. jag hattar att ha lång lugg.
idag har jag inte gjort mkt alls, varit på skolan, kört bil med emanuel och bokat in en till körlektion.
Emanuel tyckte att det gick riktigt bra idag, det glädje mig att höra eftersom att jag själv inte tyckte att det gick sådär jätte bra, men jag hade tydligen fel. Klart man är lite hård mot sig själv när det inte är särskilt länge kvar och man kör som intensivast.
Efter skolan så for jag och pluggade på faserna, gick väl sådär men jag gjorde dom två ggr så andra gången gick det bra. Skönt,skönt. Jag satt på körskolan och pluggade framtill halv 5 då min buss gick så då åkte jag hem igen.
När jag kom hem så möttes jag av mamma i dörren, hon sa att jag egentligen kunde ha stannat i stan eftersom att vi nu ska fara iväg och hälsa på farfar som fyller 78 år. Han börjar bli gammal, vilket märks :/ men än så länge kan du köra bil, skratta och gå, så att för gammal ahr du inte blivit än, vilket än väldigt tur  :)
Imorrn är det återigen Tisdag och inatt ska jag sova hos anton, Vi ska nog se  den nya filmen gran torino  som nu går på bio. Jag tror den är bra så det blir myyyys!
jag har fortfarande hållt mitt godislöfte att inte äta godis på en månad, jag är på god väg. Nog för att ajg bara har klarat 1 vecka än så länge men ändå. det är det längsta jag klarat på länge x)
Det blev inget prov för mig iodag heller, vilket jag blev mkt besviken över, jag hade faktiskt pluggat så jag kunde det till idag också är hon SJÄLVKLART sjuk. suveränt..
jaja, jag får försöka hålla igång med pluggandet varge dag nu fram tills nästa måndag då hon förhoppningsvis är frisk.
Nu ska jag börja packa ihop böckerna för att sedan fara till Anton.
ha det bra!
PUSS

so far away..

Snart kommer Jennie hem från götebog för att vara med på Davids babys dop. 
Hoppas hon kommer förbi och hälsar på oss också , var ett atg sedan vi sågs nu.  Jag saknar dig, känns inte roligt att du bor så långt bort eftersom att vi ses så sällan. men då blir det förstås mkt roligare när man träffas. :)
Igår var jag med Anton, Bea och Tobbe hemma hos bea tillsamsns med ozzy och Ellen.
Dom passade inte alls bra ihop, dom var som mest bara sura på varandra så det gick inte att ha dom tillsamans. Ozzy började skälla så fort ellen kom i närheten av nån av mig, tobbe eller anton så vi fick stänga in ellen ett tag, stackarn.
Efter ett tag blev det bättre så vi kunde släppa ut ellen men ellen var fortfarande lite irriterad på han.
Det blev bättre och bättre men ozzy fick sitta i mitt knä hela kvällen. Vi satt iallafall och såg robinson och sedan började även wallander så vi kunde inte låta bli att se det också.
När avsnittet var slut så gick vi hem igen. Anton gnällde om att han var sugen på chips men jag var faktiskt inte sugen alls, har varken ätit chips eller godis på en vecka nu fast girå kan jag faktiskt erkänna att jag tog mig lite chips.
Imorse väckte ozzy oss genom att hoppa upp i min säng och slicka anton i ansiktet, det var iallafall inte jag som fick den trevliga uppväckningen så det är jag glad för men han var pissnödig så jag var tvungen att gå ut med han ett varv runt området vilket jag inte var lika tacksam över. Anton la sig ner och sov och det gjorde han även när jag kom tillbaka men vaknade självklart när jag la mig ner i sängen igen eftersom att jag säääääääkert inte var världens varmaste.
Idag ska jag plugga som ajg gjort den största delen av dagen och sedan ska jag fara till anton se film och två serier på tv sedan ska vi hem och sova hos mig.
Här kommer några bilder från igår. Nu när man precis fått vårkänsla så börjar det snöa.
jävligt typiskt.





28/3

härliiiiiiiga lördag, tack för att du finns!
Idag har jag varit med Anton tills jag blev hämtad av Therese och Jugge som skulle till oss och käka. Min mormor är också här,  och nu är hon frisk. Tack och lov!
kvällen ser som jag sa i mitt förra inlägg lugn ut med endast en förändring, jag ska sköta ozzy.
förutom att jag ska sköta ozzy så ska jag enbart plugga, jag har faktiskt börjat få kläm på det här vilket är väldigt skönt. Får väl se om jag ska göra provet på måndag eller tisdag. Det beror ju på vad hon säger, förhoppningsvis  på tisdag.
nu ska jag och ozzy gå och hälsa på Bea och hennes hund Ellen så dom får leka ett tag =)
Ha en bra kväll.
PUSS

white chick.

Jag insåg just precis för 1 minut sen hur vit jag är. Det blir solarium nästa för min del. Det är ju tragisk, jag ser ju ut som ett spöke.. nästan.
Igår fick jag ett brev som det stog min andress på och sedan stog det att avsändaren var sjulnässkolan. Jag fattade INGENTING, varför skulle dom skicka brev till mig? det var ju snart 3 år sen jag gick där.
Jag blev ganska ivrig med att öppna mitt brev och det visade sig vara ett tack från dagisen jag praktiserade på. Jag fick en skylt med några bilder med mig och barnen också stog det några rader på sidan om bilderna.
fint gjort tycker jag, jätte fint =)
Idag blir som sagt dagen lugn, under dagen ska jag nog sitta och plugga en hel del eftersom att jag har prov  på måndag, ja det är såklart det här förbannade Historia Provet jag talar om. Jag har inte gjort det än eftersom att jag inte hittade läraren igår på skolan. suveränt, nooooooooot.
Det ska iallafall göras på måndag och jag HOPPAS att det går bra.
nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med pojken.
Ha det bra!
PUSS

what a day..

har varit en rätt så tjurig dag för mig idag, varit surig som mest hela dagen, folk har sagt till mig " men vad fan är det med dig? skärp dig för fan" och jag har svarat " tyst med dig, det ä ingenring "
Det är det ju faktiskt, PMS antar jag! Annars förutom jag har varit surig så har dagen varit bra. Jag har varit med Bea sedan med andra folk också under kvällen.
det blev en rätt så lugn kväll med nån öl i munksund. Mest suttit och umgåtts med folk, spelat spel och sett tv.
imorrn ser kvällen också lugn ut, ska nog mest vara hemma med anton, mysa, se film, plugga åde.
hade inte mkr att komma med idag eftersom att det inte hänt mkt alls. däremot så har jag fått ett jätte gott recept på nå kakor av Beas syster Ida som ajg coh mamma ska baka tills pappa fyller år. goda som FAN.
nu kommer mamma och hämtar oss.
Ha det bra!
PUSS

Beas place!

just nu sitter jag hos bea och väntar på att hon ska duscha klart. Vi ska se några filmer och sen sova.
Det ordnade sig nästan aldrig kaosen imorse. Jag missade även en till körlektion den nya jag fick 10.20 pga att vi hade en massa redovisningar så jag glömde helt bort den. fyfan vad dålig jag är, jag är ju verkligen hur glömsk som helst.
jag var som ni förstår tvungen att ringa upp till therese och säga varför jag missade den och att jag inte haft nån mobil under dagen och att det är därför jag inte svarat när dom har ringt och sökt mig heller. Tror ni det var skämmigt eller? ehjå! lyckligtvis så var det emanuel och inte hon som svarade imorse men ändå, fyfan jag får verkligen skärpa mig nu!annars har dagen idag varit bra, trots att jag börjat bli mer och mer irriterad på våran snobbiga vikarie så flöt dagen på som vanligt. Under lektionen idag så satt precis ALLA och pratade på hööööööögt som bara den och vem tror ni fick skulden? ja självklart Jag, Bea och Erika som dessutom pratade tystast av alla. Bara för att vi i övrigt brukar vara en aning högljudda, glada och fnittriga så ska inte allt gå ut över oss. Dra inte alla över samma kant vännen.
jag, bea och erika blev förstås väldigt irriterade så vi sa ju självklart ifrån och då skyllde hon på oss att det var vi som började prata så då "gjorde vi" så att alla andra började prata också. bullshit my ass!
skitsamma, jag har aldrig gillat henne ändå och hon gjorde de defenitift inte bättre idag.
nu ska jag och bea gå och se film för nu hörde jag henne komma ut ur toan.
Ha det bra!
PUSS

Total kaos!

Idag missade jag bussen så jag ringde till farfar och frågade om han kunde hämta mig, det kunde han. Sedan såg jag att jag ahde ett missat samtal på min telefon, det var bea som hade ringt så jag ringde upp henne och hon sa att det inte var nånting speciellt. Hon skulle bara dubbelkolla så att vi verkligen hade sovmorgon idag.
Hon skulle åka in med sin pojkvän till skolan halv 10 så hon frågade om jag ville åka med. Det ville jag men jag hade redan ringt om skjuts till farfar så jag var tvungen att ringa tillbaka och jag tror faktiskt att han blev glad att han slapp fara från stan för att hämta mig. jag förstår han!
sedan efter att jag ringt till farfar så kom jag i panik på att jag har en körlektion 08.10, klockan var då 08.20...
jag ringde till emanuel och pratade med han och sa hur läget var så han gjorde ett undadntag och ställde in min körlektion och satte in en ny 10.25 sen idag. tack och lov...
Idag ska ajg enbart plugga hade jag tänkt, anton är ledig våde idag och imorrn så han ska fara och lana sen idag. Då får jag en bra chans att plugga Historia, perfekt!
för min del händer det inte mkt annat idag, jag sak sätta mig och äta frukost nu och sen ska jag börja gå vidare till Bea.
Vi hörs!
PUSS

Halkbana

nu har jag även halkbanan bortstökad och den var precis som jag trodde rolig men även lite obehaglig vid vissa tillfällen fast i helhet helt okej. Den gick iallafall bra och jag var absolut inte lika stressad som på manövertestet. Långt ifrån, jag kände redan från början att det skulle bli jätte kul, vilket jag hade rätt i.
Idag ska jag plugga också, jag hoppas att jag inte ska behöva sitta alltför länge så jag kan itta på nånting också för det vill jag. Fint väder även idag och jag har övningskört tillsamans med rolle halv 2. Idag körde vi motorväg vilket var kulkul och jag fick göra det jag är bäst på ATT KÖRA FORT. Brukar ofta köra lite fortare än vad man får, så fort jag får chansen ;p
Det gick mkt bra så nu behöver jag inte tänka mer på det och jag är ännu närmare mitt körkort. JIPPPI!
Ikväll ska anton komma och sova hos mig och vi ska enbart ta det lugnt och mysa.
Nu ska jag ringa och prata med johanna.-
Ha det bra!
PUSS

Sandra, Erika, Bea- Linslus!

här kommer bilderna jag pratade om igår, vi tog inte bilder förens vi var på skolan så då ville linslusen erika också vara med, hon bangar aldrig ;)
Älskar er tjejjor!

 



sandra och erika!



Sandra, Bea & Erika!

manövertest

jahapp, då var manövertestet bortgjort och jag kan erkänna att jag var förbannat nervös. Visst, jag är säkert den enda som är det inför saker som man nästan inte kan misslyckas på men jag avr faktiskt riktigt nervös, det märktes också kan jag lova. Jag vart väl inte sådär jätte nöjd med testet men jag blev iaf godkänd så det får duga.
Imorrn har jag halkbana tillsamans med samma folk och jag hoppas verkligen att jag inte är lika nervös då men det tror jag inte. Halkbana har jag hört mest är rolig vilket jag kan tänka mig så ajg får helt enkelt se hur det går. Ska nog gå bra, bara man vill!:)

idag kommer ett nytt avsnitt av andra avenyn ut som jag och anton ska se. Annars händer det inte mkt annat inför idag, tänkte sätta mig framför historia boken och plugga, måste göra provet på måndag eller fredag istället eftersom att jag missade det idag när jag hade kärlektion + manövertest.
nu ska jag gå och hänga tvätten sen käka.
ha det bra!
PUSS

- Godis + Jogging

Vet ni vad jag bestämde idag när jag gick på stan? jag har ett oerhört sug efter godis hela,hela tiden.
Jag kom på att jag ska sluta upp med mitt godisätande och börja äta frukt och gå ut på promenader ist.
nu börjar snön försvinna från backen så snart börjar det ändå närma sig mina dagliga joggingrundor då måste jag ju vara lite förberedd iallafall.
det där var nog det smartaste jag kommit på på mktmkt länge. jag är stolt över mig själv. =)
Mia ringde till mig idag och frågade om jag ville komma och vara med henne, johan, mikkel mfl. Det ville jag, men vad gör man när man precis kommit in genom dörren,  precis varit i stan och hon ringer? då kan man inte annat än säga det gamla vanliga "jag tar mig inte" ... surt men sant.
Så idag blir det att plugga, övningsköra och sedan fara till bea, vara med henne och sedan sova där. vi ska nog troligtvis ta några bilder som jag isf laddar upp imorrn :)
PUSSS
godnatt.

Soft

bra helg i helgen, riktigt lyckad.
fint väder och helt kanon.
Idag är det också rätt så fint väder dock inte lika varmt men det duger ändå:)
efter skolan idag ska jag direkt hem och plugga och sedan efter maten ska jag bege mig hem till bea. Blev ingenting igår för att jag var allmänt glömsk och glömde bort allting, duktigt,duktigt!
jag tycker det har varit förvånansvärt skönt med en lugn och stilla helg, brukar inte känna så men det var riktigt skönt faktiskt,. kan ha nånting med att jag faktiskt festade förra helgen. Helgen framöver ser också lugn ut, jag planerar att ha en hemma helg tillsmans med anton och nån kompis? bara se tv och mysa..
SKÖNT!
Imorrn är det Tisdag, vilket betyder prov för min del. Det ser jag INTE framemot och jag är väääääääldigt otaggad. Får se hur det går. möjligtvis ett misslyckande? nej, snälla! jag hoppas att det går bra.
imorse var jag tröttare än vanligt, snoozade på från halv 7 till 7, orkade inte alls stiga upp. halv 8 var det dax att bege sig till skolan och min frukost fick jag ta i bilen. inge mer sånt tack.
just nu ahr jag svenska och sitter uppe i datasalen med Bea, jag sitter coh skriver blogg medans alla andrra jobbar som vanligt, slö som jag är. Nej nu är det dax att lägga manken till och jobba lite, det är inte speciellt rättvist om dom ska få göra allt jobb, eller? Inte precis.
ha det bra!
PUSS

because of you i find it hard to trust not only me but everyone around me, because of you. I am afraid because of you..

Lördag idag och solen skiner för fullt. 3 plus grader är det också dessutom så jag och anton har bestämt oss för att spendera dagen på hans stuga i lillpite och köra lite skoter. MYS!
ringde bea och frågade vad hon gjorde, hon var på pimpeltävling på vitsjön tsm med hennes fotbollslag.
Hon tyckte inte alls att det var speciellt roligt lät det som så jag underhöll henne ett tag genom att prata med henne i telefonen :)
blev inget pluggande för min del igår, kände mig alltför trött och lat helt enkelt. Ska nog plugga framtill vi ska fara ist. det är ju faktiskt ett måste. jag fattar inte varför jag är så trött hela tiden somnar för det mesta före tio nu.
 brukar vara ganska  kört om jag slår på en film kring 9 då somnar jag efter en halv timma:) ganska sjönt men inte lika roligt när det är helg och man somnar kring samma tid..
Nu låter det som att Anton pratar med hans Far i telefonen så jag ska börja avrunda, har endel kläder att ta på mig dessutom måste jag hitta mina skor också. kan ta ett tag.
skriver om min händelserika dag när jag är tillbaka!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
17.57 - Nåågra timmar senare :

Nu har vi kommit hem igen vädret har varit toppen hela dagen lång och vi har kört skoter,skoter,skoter.
dessutom tog rebecca med sig en kaka som hon bakat så jag tog mig en smakbit. Det visade sig att den var vääääldigt god. nu har anton hunnit vara hem och byta kläder så hans pappa ska snart skjutsa oss hem till mig. Vi ska vara ensammen hemma ikväll, mamma och pappa är bortbjudna nånstans på fest så jag frågade Bea och Tobbe om dom ville hålla oss sälskap framför en film och godis ikv, det ville dom lyckligtvis så att, så der våran kväll ut. Lugn och härlig.

11 månader baby!

Idag har jag och anton 11 månader,
tänk att tiden har gått så fort. Nu är det endast en månad kvar tills vi firar ett år. :)
JAG ÄLSKAR DIG HJÄRTAT !

@school

skola, skola , skola. Hela livet går ju åt till de.
Just nu sitter jag i datasalen och ska skriva ut ett arbete jag gjort om allergier. Jag måste säga att det var det lättaste och minst jobbiga arbete jag gjort, det tog endast två lektionstimmar.nu ligger jag i,  Inte illa!
Idag är det äntligen fredag igen, jag satt uppe och pluggade till halv 12 igår för att ta ut fakta till tankekortor angående Hirtoria A. Massor jobbigt var det och huvudvärk fick jag också..
För min del så blir det plugg hela helgen lång tills jag kan det här förbannade provet, lär nog ta ett tag.
det är så himla mkt fakta som ska läsas igenom och jag har ingen som helst aning hur jag ska kunna allt det till på tisdag. jag gör så gott jag kan, mer än så kan jag inte göra. På söndag ska jag bara plugga fram till att jag ska fara och vara med bea, ska sova där och vi ska göra gó´mat och mysa på! kommer bli så kul så..

man kan inte ungå att vara glad nu när solen har börjat skina, det blivit mkt varmare och
Snön har börjat smälta mer och mer. Snart är vi framme till våren & den älskade sommaren igen.
Johanna 18 (1 april)
Pappa 51 (6 april)
Bea 18 (30 april)
& självaste Jag 19. (17 maj)

sedan är det så gott som sommar igen och jag längtar så jävulskt ;] hoppas inte sommaren får lika lite sol, som förra året bara då går jag under. jag vill ha SOOOOOOOL annars lämnar jag Sverige med stolthet igen och återvänder till turkiet.
nog med skitsnack, min lektion börjar om nu så jag ska gå ner till klassrummet igen och jobba vidare.
Ha det bra!
PUSS

Ingenting är omöjligt, de omöjliga tar bara lite längre tid..

bra ordspråk
jag kämpar vidare!

S som i Sur-Sandra!

Det närmar sig, det närmar sig och det närmar sig!
Nu är det verkligen inte länge kvar, jag börjar bli både pirrig och nervös, hoppas verkligen att det går som planerat.
Ja som ni förstår så är det förstås körkortet jag pratar om. sitter varge dag nu för att verkligen plugga in det sista.
tessan ringde mig igår och sa att min körlektion var inställd pga möte så jag fick en ny tid på fredag.
Imorrn ska jag också köra så jag ska plugga in säkerhetskontrollen så jag kan den tills det är dax. OBESKRIVLIGT!

förutom att jag känner en stor glädje kring det med körkortet så har jag ändå en dålig dag idag. Jag har varit på ett så förbannat dåligt humör hela dagen så det går inte att förklara, tror jag hunnit vara sur på alla idag x)
Idag ska jag PLUGGA,PLUGGA,PLUGGA. Har två prov på hög som ska göras tisdag nästa vecka och fredag nu i veckan- ganska stora prov dessutom så det gäller att ligga i. Ska nog gå bra, ett Vg iaf? snäääälla ..  förhoppningsvis!
För mig går veckorna jätte fort just nu, vet inte om det har med körkortet att göra eller om det kan ha nånting med att jag har så förbannat mkt pluggande?
Nånting är det iallafall för jag har aldrig tyckt att tiden har gått såhär fort, det är ju snart maj för tusan!
just nu sitter jag här och fördröjer tiden med kurrande mage, man får inte ens mat här i huset. Det är ju för jävligt!
jag sitter och tröstäter på chips för att bli mätt fast jag vet inte om det blir särskilt mkt bättre...
JA! slut på plågandet nu ropar pappa "maaaaat" från köket så jag ska gå och äta nu, ääääntligen.
Ha det bra!
PUSS

Impossible!

Hej gullungar!
Mkt kort och härlig dag idag. Kom precis hem från valsberget och känner just nu mig väldigt trött.
jag och Bea har suttit och solat oss på en bänk hela dagen idag vilket har varit mkt härligt! det var en hel del som tog med sig sina hundar och att inte jag också tänkte på de, jag kunde ju ha tagit med mig Ronja, det hade hon säkert tyckt var härligt.
Just nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på dj mangoo- eurodancers HÄRLIG LÅT. annars gör jag inte särskilt mkt förutom att jag suttit i telefonen sen jag kommit hem, slutade precis. fyfan vad tröga dom är alltså jag blir så gudförbannad! kunde dom inte bara vara fuktiga och koppla mig rätt och inte HELT FEL. tack för hjälpen det var verkligen dom jag ville prata med.. NOT!
åh, jag får helt enkelt återkomma på torsdag..
tänk om jag fortfarande var liten och oskyldig gud vad skönt det skulle vara =)
nu ska ajg gå och plugga ett tag och sen ska jag vila.
ha det bra!
PUSS

såhär söt har jag varit en gång i tiden :)

Once Upon a Time ..

På utflykt till valsberget!

måndag idag och dagen har gått fortare än någonsin, imorse hade jag Historia A vilket var väldigt intressant. Jag lyckades hitta klassrummet med hjälp av min matte lärare som talade om vart det var och svårt var de då inte att hitta heller ;) precis bredvid matsalen iprencip..
Efter skolan så for jag vidare till Johan där också Mia, Mickel och Jimmy var så vi satt där och bara tog det lugnt såg film och snacka skit ;> 
just nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska städa undan matbordet så vi kan fara och hälsa på Loivis, kommer bli så roligt så. Antons nya telefon har föresten också kommit, jag tänkte ju skicka efter en till mig också men jag ångrade mig när jag insåg hur tjorvigt det blev.. Antons kom iallafall till mig så jag ringde han direkt när jag kom hem eftersom att han ahr tjatat om den hela förra veckan, jag är avundsjuk på han eftersom att jag inte ahr en egen telefon själv..
Imorrn ska vi fara till valsberget med skolan vilket jag tror kommer bli jätte härligt bara det är sol så. Men det skönaste måste väl vara att bo i svensbyn just imorrn eftersom att valsberget är just i svensbyn så tar det bara 5 minuter att köra dit från mig så jag och bea ska samköra dit hade vi tänkt. man måste ju självklart ha med sin matsäck och massa gott dit också, det är ju de som är de bästa så jag hade iaf tänkt ha med mig

OBÓY
DRICK YOUGHURT
EN MACKA
DRICKA
& GODIS


Det kommer bli så mysigt så.. Eftersom att det blir en kort dag för min del imorrn så ska jag nog fara direkt till anton efter valsberget, plugga och massa skit.
nu ska jag gå och duscha så jag hinner innan vi ska fara, jag kom precis på att jag inte han med det imorse.
ha det bra!
PUSS

guess this means your'e sorry, you're standing out my door. guess this means you take back all you said before?

pluggar dag i solen är vad som gäller för idag. Jag och anton ska snart fara in till stan och käka, hälsa på hans syster och sedan fara hem igen och jag ska fortsätta med mitt pluggande.
jag gruvar mig litegrann för imorrn, jag har Historia A och jag kommer aldrig att hitta. jag får helt enkelt fråga folk om dom vet vars klassrummet ligger, ska nog funka bara nån vet vars det är så.
Anton står i duschen så jag tog tillfället i akt att sitta ett tag framför datorn. Idag är jag väldigt sugen på skoter och hade absolut inte tackat nej om någon ringde och frågade om jag ville hänga med på en tur. idag är sånt där perfekt skoterväder soligt,varmt och härligt!
jag pratade nyss med min älskade kompis Mia som jag och Anton kanske ska spendera kvällen tillsamans med. Imorrn frågade hon även om jag ville följa med till Johan och det ville jag givetvis sedan har jag ingen som helst aning om hur det ser ut för mig, det är nog upplanerat som det är så det blir kanon.
nu kommer A ut ur duschen så bäst att jag avrundar.
Ha det bra!
PUSS

Lovely child..

nu är Carro och Jimmy firade och jag blev belönad med en baksmälla dagen efter. tack!
kvällen igår var helt okej, man brukar välm säga - det blir vad man gör det till och det stämmer väldigt bra faktiskt. Jag hade hyffsat roligt igår, det avr en lite liten lokal men det funkade helt okej ändå.
i mitt förra inlägg så talade jag om vad jag och vad jag ska göra idag så jag antar att jag inte behöver säga det igen.
en sak har däremot blivit ändrat, min underbara pojkvän ska bjuda mig på pizza så det blir dagens mat
så blir det när ens föräldrar inte är hemma och fixar mat åt en, då blir det inget annat än snabbmat. tur de är gott iaf, godare än de mesta.
igår träffade jag Sandra och Lovis på stan så jag fick pussas och kramas litegrann på världens snyggaste och mysigaste tjej. fasters ögonsten :)
nu börjar jag känna mig trött så jag ska lägga mig i sängen & blunda ett tag.
sovgott!
PUSS

Honestly, This day was the worse day ever!

den välkända
otursdagen- fredag den 13.
från idag kommer jag inte riktigt vara mig själv på ett bra tag, det är olika skäl till det hela men bättre att veta än att gå runt och undra över vad som ska hända. Det kändes för mig både en lättnad och en enorm tyngd.
nu behöver jag inte vara rädd för det här längre för nu vet jag vad som kommer hända mig och det var jag som han först att läsa det, ingen annan än jag och jag får hoppas att det förblir så. Det hade absolut varit mitt bästa.
jag klarar mig ur det här, det gör jag!

Yes, i feel wonderful today!

nu har vi äntligen fått upp lite planer på schemat till i helgen. Fredag blir det fest tillsamans med Anton, Bea och Tobbe, en fest för att fira Jimmy och Carro som fyllt 18 år, grattis till dom! :)
 Hoppas på en kanon kväll och det tror jag absolut att det kan bli, är ofta roligt med lokaler och alltid med roligt sällskap.
annars så finns ingenting mer planerat inför helgen men det kommer väl allt eftersom, var tal om att jag skulle sköta mormors hund eftersom hon är sjuk och ligger i sunderbyn för tillfället. Kanske inte världens roligaste att sköta en hund under helgen men vem offrar sig inte för sin älskade mormor? =) krya på dig. <3

sammanfattning
fest imorrn för att fira två nyblivna 18 åringar! =))
hundvakt, mysdag-  lördag.
och söndag, vilodag? förhoppningsvis!


Dagens bästa!

jag fattar inte varför det är så svårt för nedel att hålla sig tillsanningen. Hellre en sanning än en lögn skulle jag säga och det lovar jag att jag inte är ensam om att tycka.. han försvarade inte dig, då vet du!

Idag har vi haft vikarie, jag och bea kom försent och hon sa " bara så ni vet så har jag koll på allt, jag skriver upp vare sig ni är 3 minuter sen eller om ni är 5 minuter sen."
Bea blev sur och kollade på henne och sa " synd att du inte tar frånvaro från vissa under morronen isf för då vet jag en som skulle få hög frånvaro."
sedan gick vikarien upp till datasalen och bea utbrast " seg stjärt".
hon fick till svar "woosh" av en tjej i våran klass då blev hon ännu surare och gick upp till datasalen hon också och sa till mig vad som hade sagts där nere och det värsta är att jag bara skrattade;)
så har våran lektion sett ut och jag har inte fått ett skit gjort. Bea sitter och kokar bredvid mig men hon jobbar flytigt på med det hon ska ha gjort innan lektionen är slut.
Är det bara jag som inte gör vad jag ska på lektionerna? typ.

hopplös som jag är.
nu ska jag sluta skriva, jag återkommer senare. Jag hör våran vikarie komma och jag är inte sugen på en till utskällning.
PUSS

såhär bra pluggar hon på!;>

you'll never walk alone.

Som en ängel utan vingar, de var Du som tog mig till denna värld
nio månader i magen och även efter 19 år har Du alltid funnits där.
Jag vet att det är mitt fel att det har blivit som det är
och innerst inne förstår jag inte hur Du har kunnat stå ut med mig jag svär.
Allting Du har uppoffrat för mig och allting som Du byggt
Alla ensamma nätter Du kramat mig och fått mig att känna mig trygg.
Men med åren som gick blev jag mer och mer knas,
gjorde saker som jag aldrig borde gjort, massor dåliga saker som även jag aldrig trott.
jag ska evigt älska dig hela mitt liv och mer där till.
det är det minsta jag kan göra efter alla år som Du har stått vid min närhet.
Vart livet än tar mig och vilken väg jag än tar, har Du den största platsen i mitt hjärta och kommer alltid att ha
.

jag & mammi
denna bild är tagen på ett kort som jag har, därför det är så blankt på endel ställen.

Thank you for loving me!

Började 9.30 idag med en lektion på 40 minuter sedan var det dax för ytterligare en körlektion med Emanuel.
Dagen fortsatte med lektioner men dock rätt så bra med raster så det gick prima iallafall.
Idag är det inte mkt planer på mitt shema, jag ska vara hemma hos Anton, se Lule spela hockey, plugga och mysa.
Sista lektionen hade jag telefon terror med 8 samtal under beloppet på 10 minuter. Vi hade "redovisning" så jag hade inte tid att ta upp telefonen och eftersom att jag inte kände igen samtalet så var det rätt så irriterande.
Jag ringde upp nummret efter min lektion och det visade sig att det var Emanuel som hade ringt. han skulle ändra min tid til körlektion till imorrn så rättare sagt än gjort. Imorrn ska jag köra igen 9.20 - trevligt, ohjaa!

just nu sitter jag i Antons rum och drömmer om godis GODIS,GODIS,GODIS. oj vad jag vill ha.
igår var jag ledsen utan att veta vad jag riktigt avr ledsen över, kan inte skylla på mens/ pms helller för den veckan är redan förbi så jag har faktiskt ingen aning. Jag misstänker starkt att väskan med dom tunga stenarna jag bär på min rygg har börjat bli allt för tung nu, det måste ju vara det för avd skulle det annars vara? jobbigt, hur länge ska man behöva gå och vänta egentligen? har iallafall inte tänkt på de ett tag nu och det har varit väldigt skönt men endel stunder kommer de upp vare sig man vill eller inte, jag är nervös, ledsen och besviken.

"Riskettan"

Idag har jag som sagt varit och lyssnat på riskettan vilket var ganska intressant. Jag trodde att det skulle vara värre att fara och lyssna på en sak som man nästan hört förut men det var inte riktigt samma sak.
Efter jag lyssnat i 3 timmar gick jag vidare till farfar och käkade eftersom att han serverar extremt mkt bättre mat än vad skolan gör. :]
annars ahr dagen fortsatt som vanligt bara, ingenting speciellt alls har hänt och mitt humör har varierat från att vara sur till riktigt glad. När jag kom hem så hade vi tänkt fara direkt till anton men det slutades ut och vi hamnade hos mig. Blir väl att sova där inatt tror jag men jag måste verkligen plugga så jag klarar samhällsprovet så han får göra det han är bäst på- sitta framför datorn och spela cs eller liknande.
idag ska jag betala min nya mobiltelefon som jag antingen ska köpa av Dennis eller på tradera det återstår att se och det beror helt på om jag hinner betala den eller inte eftersom att jag är inne på fjärde dagen idag.
Imorrn är det onsdag och jag börjar inte förens halv 10 som dom flesta övriga på skolan.
Dagen imorrn är gode lugn- jag slutar halv 4 för dagen så inte heller speciellt lång vilket är jävligt skönt!
inga planer har jag för imorrn heller förutom att plugga,plugga,plugga!
nu ska jag ge en gnällande pojkvän mat, han är verkligen som en babys ibland..
ha det bra!
PUSS

-

dålig match av Lule igår, inte bra alls..

If you have a bad day..

jag vet att detta är andra inlägget idag men ajg har så otroligt tråkigt just nu så jag har helt enkelt inget bättre för mig. Jag fick just ett sms av en viss mr som frågade om jag ville komma och kolla film med han och hans kompis vilket jag inte ville. Nog för att det inte ahde spelat så stor roll om jag hade velat det eller inte eftersom att jag är på väldigt dåligt humör och det har jag förstås också en andlening till att vara för jag blir ju absolut aldrig sur utan andlening (a) beror väl på hur man ser de..
pappa totalt förbjöd mig att fara och kolla hockey i Lule idag och det gjorde mig väldigt irriterad. Hans citat var" man sitter inte i en kall ishall i flera timmar om man har haft feber"
kanske han har en poäng i de? det kanske man inte gör, eller?
för mig kändes det rätt iallafall, vill jag se hockey så gör jag det. that's it- det tyckte inte han så det blev inte så helt enkelt .
just nu ser jag han som en glädjedödare eftersom att det var planerat att ja skulle på hockey idag, dom absolut enda planerna jag hade för dagen dessutom.

imorrn ska jag på roberts och lyssna påd en såkallade "riskettan" vilket kommer bli rätt så jobbigt kan jag tänka mig. det kostar 600 kronor för att man ska få äran att sitta och lyssna när dom pratar i 3.5 h- inget man valt precis men det är ändå ett måste. dom kan då verkligen suga ur en pengar om dom så vill..
 Vi ska sitta där och lyssna från 8 till halv 12 och jag kan absolut tänka mig att ajg kommer bli less och uttråkad.
annars är det skola som vanligt, jag slutar 4 som alla andra tisdagar men nu har jag slutat med mitt tråkiga motion till musik och ska börja Historia A. Det står tydligen på mitt schema vars lektionen ska hållas såg jag nu men det står bara en massa siffror vilket inte säger mig särskilt mkt ;p får helt enkelt fråga någon och sedan FÖRSÖKA hitta.. får väl se hur det går, yesyes!
nu kommer anton till mig och jag ska sätta mig för atg försöka plugga lite.
ha det bra!
PUSS

probably the best..

Lule hockey.

Lule -Frölunda ikväll och jag fick absolut inte förlja med för min far,  Riktigt sur blev jag kan jag tala om.
men man får hoppas på att det blir en vinst att vara stolt över iaf!:]

deleted

jag kom på mig själv att ha gjort en väldigt dum sak när jag och anton gjorde slut. Vi började bråka där ett tag i början och jag raderade precis ALLA kort vilket jag ångrar så enormt just nu. Genom att ha raderat alla bilder så har jag också förstört endel av minnerna vilket jag inte alls ville. Min mamma sa till mig att inte radera bilderna för att dom kan vara roliga att ha kvar i och med att vi faktiskt hade ett förhållande på två år. Jag lyssnade givetvis inte utan tog bort precis ALLA bilder jag hade på datorn och nu sitter jag här och desperat söker efter någon som kan ha kvar nån bild från den tiden och visst, det fanns kvar några stycken. Inte alls många om man jämnför med alla som har funnits men iaf en del och jag minns vartenda ett av dom. Tänk vad roligt om alla bilderna funnits kvar vilket gott skratt man skulle ha fått sig men så långt tänker ju aldrig jag. Jag kände mig bara sårad och irriterad när jag kollade på dom efter vi gjorde slut och det är ju förstås förstående. Men jag ångrar verkligen att ajg inte sprade bilderna, verkligen,verkligen!
det här är dom jag har kvar.


Familjemiddag hos mig tillsammans med respektive:) 07.

Sara smögtog ett kort på mig, anton och André när vi satt och pratade i
oasen på sjulnässkolan. 06 möjligtvis :)


anton satt tillsmans med Jonte, mig och några till i ett

anton hemma hos mig,  början av 06 :)

examen 2007- veckan innan hade jag och anton 1 år :)

det här var dom enda bilderna jag har kvar på oss från dom två tidigare år vi var tillsmans. Känns inte särskilt roligt. Men man lär sig av sina misstag antar jag.

Slö bakisdag

kvällen igår var väl lite sådär. det mesta barkade och vi hittade inget ställe att vara på. Den första festen vi for till kände vi att det var helt fel umgänge så vi bestämde oss för att fara in till stan och prova en annan fest som vi hört talas om istället. Vi åkte in till stan och anlände till den andra festen kring 12 kanske? Där var det inte heller nån höjdare men däremot en hel del mer och roligare folk än på den förra festen. Vi hörde talas om att polisen skulle komma till festen så vi for genast därifrån och bestämde oss för att käka på max- när vi kom dit så kom vi fram till ännu en sak. Att ingen hade lösa pengar.. Johanna och Fredde for runt på alla ställen i hela stan för att försöka ta ut sina pengar men förgäves.. Det funkade inte nånstans. Eftersom att dom var borta ett bra tag så trodde jag och anton att dom hade farit hem vilket dom inte ahde men det trodde iaf vi så vi ringde efter Antons pappa som kom och hämtade oss sedan for vi hem till mig och sov. Jag vaknade imorse och var seeeg som aldrig förr, jag tingade mig själv upp ur sängen halv 12, gick upp och drack, borstade tänderna, slog av teven och sedan somnade jag igen. Jag vaknade igen kring 2 och sedan halv 3 ringde johanna och ville att vi skulle fara ut och köra senare på dagen så vi ringde efter antons pappa igen, som kom och hämtade oss och sedan möttes vi av Phille,Fredde,Johanna och Tosse utanför anton så vi skottade av bilen och bogserade ut den ur djupsnön sedan for vi till ok och lagade vårat punkterade däck. Jag kan lova er at jag aldrig ahr sett så många stirrande ögon på så kort stund förut. Nog för att våran bil ser ut som fan, låter högt, vi har trasig ruta och en snöhög på taket men det är väl ingenting att stirra efter,eller? kanske..
vi bestämde oss iallafall för att köra någon annan dag, jag och johanna frös om fötterna så det var lika bra.
Förövrigt så blir det en lugn kväll ikväll- jag är äckligt sugen på godis men har inga pengar och blir tvingad att leva utan idag. Efter jag skrivit klart detta intressanta blogginlägg så ska ajg sätta mig framför samhällsboken och plugga och sedan ska jag sovasovasova.
Imorrn har jag en körlektion med emanuel redan klockan 8 på morron, vilket jag tror går mkt bra och sedan efter den lektionen så har jag min första Historia A lektion och jag har inte den blekaste aning om vars lektionen hålls eller nånting så det blir att söka. Det enda jobbiga med dagen imorrn är väl det att det blir en tidig morron och så tidigt har jag inet stigit upp på en vacka nu så det lär väl inte bli sådär jätte kul. Menmen sånt är livet, det blir nog bra iallafall.
nu ska jag gå in till mitt rum och vara lite social tänkte jag.
Ha det bra!
PUSS

Anton <3

nu har jag laddat upp några bilder på mig och anton från kvällen.
Jag älskar dig!


PUSS!

Lat i massor!

Just nu sitter jag hos anton och funderar på att ta en promenad hem till svensbyn. Känner att jag inte riktigt har orken för det eftersom att det nästan är en mil hem och jag har ganska nyss stigit upp så det kändes väldigt jobbigt faktiskt.
somnade klockan 8 igår kväll vilket var väldigt skönt, enda nackdelen var bara att jag vakade igen kring typ halv 3? av att det levde om- en heeeeeel del. Så det var lika bra att slå på en film eftersom att jag visste att jag inte skulle kunna somna om förens sådär 1 timma senare och så sant så. Jag han nstan se en hel film innan jag blev sömnig igen och imorse kring 11 vaknade jag av en dunkade huvudvärk och det blev inte bättre av att jag var tvungen att tjata på min pojkvän att gå in till köket och hämta en alvedon och ett glas vatten åt mig. Det tog sådär 20 minuters tjat innan han gjorde det så nu börjar jag piggna till.
Idag funderade jag och anton på att fara och se skotercrossen på valsberget men jag orkade helt enkelt inte så det blev ingenting med det- vi stannade hemma istället. Men han är på så äckligt dåligt humör idag igen så nu vill jag helst bara komma hem.  Avslutade mitt samtal med mamma för sådär 1 minut sen och hon berättade att dom hade haft en bra kväll igår och ännu bättre frukost. Just nu bor dom på Hotell i ume och får värsta buffén med frukost, mumsigt lät det iallafall. Hon berättade också att hon har blivit less på sin mobil och köte en ny igår, vars får hon alla pengar ifrån? hon kunde inte ha köpt telefonen till nån som behöver den bättre, till exempelvis mig? (a)
Ikväll blir det fest tillsamans med Johanna och Fredrik och den här gången kanske planerna blir lite bättre. Förhoppningvis!
Jag tror att det blir jätte roligt bara vi inte ändrar på allt som vi gjorde i torsdas. :)
nu ska jag absolut ta mig i kragen och promenera hemmåt.
he det bra!
PUSS

ändrade planer

Det blev ingen fest ikväll för mig och anton. Det blev- precis som jag förstog för ont om tid att fixa allting så det blir av imorrn istället. Det blir nog bra kan jag tänka mig och vi har allting fixat och klart nu dessutom bara ingenting skiter sig som de gjorde för idag men det får vi verkligen hoppas att det inte gör. Snart ska vi fara tillsamans med Fredde och Johanna till Patrik. Jag har ingen aning om vad vi ska göra där, men det är alltid roligt med lite sällskap.
Förövrigt så är jag väldigt sliten och trött idag, har ingen aning om vad det kan bero på eftersom att jag har fått sömn så att det räcker under natten till idag, det blir utan tvekan en tidig kväll ikväll :)
nu ska vi slå på en film och lägga oss och kolla lite=)
ha det bra!
PUSS

oplanerad kväll

Bra kväll igår. Var på bio tillsmans med Mia och såg den omtalade filmen "män som hatar  kvinnor" Jag tykte att filmen var bra men däremot så brukar jag inte tycka om sånna filmer där misshandel, våltäckter och liknande ingår. jag brukar mest bara bli irriterad men denna film var ganska varierande och faktiskt jätte bra fastän den var hämsk och gripande.
Ikväll blir det fest för hela slanten tillsmans med Anton, var tänkt att Johanna och Fredde också skulle avar med men jag fick ett sms sådär halv 12 igår där det stog att en utav dom bara ville festa en dag så då blev det inte riktigt som planerat idag. Jag tror att det blir jätte bra ändå. Vi hade iallafall tänkt börja kvällen med Bastu och sedan ta oss in tilll stan för fest vars och hur är helt obestämt eftersom att vi inte fått så mkt tid på oss att planera om våran kväll.
Anton är slö som vanligt, ligger i min säng och klagar på magont och att han är trött- jag tkr inte synd om han, inte det minsta faktiskt. Så går det när man äter chips redan på morron! ;> tjockiss..
Nu läste jag upp min rad för anton och han utbrast " men sluuuta då, nu tror dom ju att jag är tjockis. På riktigt!"
HAHA! det är klart alla tror. Fyfan vad kul..
nu ska jag fösöka få upp han ur sängen för nu vill ajg röjja upp här inne så jag kan gå och duscha nån gång.
ha det bra!
PUSS

vägen mot lyckan

Jag är verkligen överlycklig just nu. Teori + uppkörning bokad idag så jag kan säga att jag är redo. När jag ska göra mitt teori prov och uppkörningen är ingenting jag tänker nämna här, ni får se helt enkelt ;) JIIIIIIIIPPI!
Har kört med körskolan idag klockan 10.20 innan det så gick jag tsm med anton och käkade på sunes, blev inget flått för mig dock. Kände mig inte hungrig alls men vi lyckades träffa en överlycklig Jens utanför körskolan så anton fick sig en mat kamprat. Orsaken till att jens var så glad som han var var för att han har klarat teorin nån minut innan. GRATTIS!
idag ska ajg äta palt, LOVE IT. Sedan ska jag fara på bio och se "män som hatar kvinnor" klockan 9 tillsmans med mia. :) jag ahr längtat efter att få se den filmen så jag får hoppas på att den är bra, vilket ajg utan tvekan tror.
efter bion ska ajg fara hem till anton, min pojkvän och mysa. Förövrigt så händer det inte mkt alls idag. Jag hr köpt ett par byxor för 49.59 på ginatricot som jag ska bära på bion sedan så har jag köpt en fondation också, eller hur det stavas? hursomhelst så förstår ni nog vd jag menar. Helgen ser ut att bli bra, Imorrn (fredag) blir det fest tillsmans med Anton, Johanna och Fredrik- blir nog skojj kan jag tänka mig. Känns extra speciellt nu när anton äntligen är med som han inte har varit sen vi avr i kronogård under nyår så det blir skojj. På lördag får jag helt enkelt se vad som händer och sker.
nu ska jag dammsuga nedervåningen för att få nån skjuts.
ha det bra!
PUSS

Härlig Tisdag-Onsdag!

Igår var jag med Mina älskade vänner Linnea, Sandra och Mia.Vi fick reda på i sista sekunden- nästan att det avr fest i munksund på byan så vi for dit och festade med några vänner som vi hittade där. kul,kul.
Det roligaste av allt var att jag fick träffa Linnea och Sandra igen eftersom att det avr ett bra tag sen sist. Det började med att jag träffade dom utanför nodo och vi bestämde oss för att hitta på nånting snat sedan gick jag vidare mot småstaden och kollade lite. Kring 6 träffade jag dom igen och dom ¨sa att dom inte hade nånting att göra under kvällen så dom frågade om vi kunde hitta på nånting redan ikv och ajg sa givetvis att det gick bra så dom följde mig hem och vi ringde mia och funderade på vad vi skulle hitta på, vi bestämde oss för fest och så blev det!:)
Efter festandet som avslutades klockan 12 for jag hem till min pojkvän och såg film tills vi somnade och här sitter vi nu. Vi har tagit det lugnt hela dagen lång framför filmer och liknande- riktigt skönt. Snart ska jag sätta mig framför samhällsboken och plugga så ska han få sitta ett tag. Imorrn ska jag köra igen och jag hoppas att det går bättre än sist eftersom att jag inte var särskilt nöjd med min lektion men det går ju i vågor.
Nu ska jag gå från datorn så Anton får sitta.
PUSS

maybe i was wrong for tryin to pick a fight i know that i´ve got issues but you're pretty messed up too.

Hej Gullungar!
Har just frächat upp mig inför dagen med nya kläder och smink. Snart ska ajg in till stan och kolla lite, ge johannas mamma pengarna jag lånat och lämna tillbaka ett par leggins som tappat färg och blivit helt matta och tråkiga. Idag har jag fått både jeansen och tröjan jag har på mig av Antons syster Johanna, Skit snygga. Tack för det :):)
Dagen ser oplanerad ut, har ingen som helst aning om vad jag ska göra faktiskt. Kanske sätter mig framför samhällsboken och pluggar lite, det behövs. Tänkte även gå förbi Roberts och plugga lite repetitionsfas, känner mig faktiskt rätt taggad. Jag hade gärna haft körkort imorrn om det hade gått men tyvärr är det inet så enkelt, riktigt.
Jag vet inte riktigt hur det blir med johanna, Fredrik är fortfarande borta i arjeplog och kmr inte hem förens ikväll kring 9.
Så jag vet inte hur vi skulle göra om vi skulle hitta på nånting sen? eller inte? får väl se, hon skulle iallafall ringa efter hon käkat åde.
För tillfället sitter jag hos anton, lyssnar på när hans syskon leker med Tuva sen så sitter jag bara här, tråkar och skriver blogg. Har inte så mkt att att göra. Känner mig inte heller sugen på att prata med Anton och vara social med han heller eftersom att han är så förbannat "trevlig".. Eller så inte!
Hoppas mamma kommer snart så vi kan fara för jag blir verkligen galen av det här.
nu ska jag ta mig en matbit och sen förhoppningsvis fara.
Ha det bra.
PUSS

sportlov utan planering..

Nu har jag nyss vaknat och jag kan tala om att det var inte bara skönt utan riktigt skönt. Helt underbart.
det avr inte speciallt roligt att vakna klockan 6 imorse för att köra bil men måste man så måste man. Just nu är jag med anton och ser repris på melodifestivalen, har aldrig riktigt gillat de programmet. Aldrig i mitt liv kan jag tala om. Men det var de enda som fanns på tv så jag får se det ändå!
vi väntar också på att antons pappa ska slita sig från arbetet i köket och komma och hämta oss för jag är hungrig och behöver mat ;) Det är inte precis så att han står och lagar mat just nu, nej långt ifrån. Han bygger om det tillsamans med Rebecca och Linus :] duktigt,duktigt.
När jag var på min körlektion idag så insåg jag att jag hade ännu en till tidig körlektion under veckan, På torsdag klockan 8. Aldrig,allllllllldriig! jag ändrade tiden till 10.25 ist- mycket bättre. Då får jag iallafall sova ut ett tag sedan kan jag gå på stan och sitta och plugga ett tag. Det blir ju perfekt. Jies,jies!
jag har iallafall ingen som helst planering över vad jag ska göra under mitt Lov, jag har hört folk som ska fara till fjällen, fara till kåbban för att åka snowboard, skidor, skoter osvosv. Men för mig har det inte blivit nån särskild planering. Men vet ni vad jag tror? Jag tror att mitt Lov blir bra ändå även fast det ser ut att bli ett väldigt lugnt sådant. Men det kan vara skönt ibland det också :) Jag tror jag ska springa in till köket och ta en frukt för jag håller verkligen på att hungra ihjäl just nu.
Ha det bra!
PUSS

06.00 & Lov?

vilken pest det var att stiga upp klockan 6 imorse alltså. Jag trodde att det var ett jävla skämt men sedan kom jag på att jag faktiskt har Körlektion 7.05 på roberts så det var bara att slita sig upp ur sängen, kändes inte särskilt lockande när världens mysigaste pojkvän ligger kvar i sängen och snusar. Ibland är det faktiskt ett måste så ajg började att ta på mig alla kläder, fixade till håret och gick in i köket för att klämma i mig en macka. Kändes inte världens roligaste. Var inte sugen alls med andra ord men eftersom att jag inte ville köra bil på tom mage så åt jag en macka ändå.
Körlektionen gick bra, en timme går verkligen fort alltså. Fortare än vad man tror så jag han även plugga lite repetitions fas i 1.5 h innan min hämtning stog utanför. Jag ska absolut gå tillbaka till sängen och sova ett tag till snart eftersom att jag är trött och fryser som en gnu.. eller nånting. Jag är iallafall inte taggad på att sitta uppe när ögonlocken nästan vill falla igen. Och det gör de inte bättre av att ha en pojkvän som ligger och sover i sängen bredvid. nej jag tror faktiskt att ajg går och lägger mig redan nu.
Vi hörs!
PUSS

Sallad, på riktigt!

Hej Godingar!
andra inlägget jag skriver idag men det är bara för att ajg har så otroligt tråkigt. Ja det är faktiskt så.
Jag har precis blivit hämtad från elin och egentligen så hade jag velat stanna längre men jag antar att man inte alltid får som man vill när man har föräldrar som ska upp tidigt dagen efter. Idag känner jag mig väldigt sliten och trött så jag tror att jag ska slänga upp en film sen lägga mig i sängen och kolla ett tag. Men det finns många problem för jag känner mig rastlös och sugen på godis samtidigt så då kan jag inte ligga still. Stackars mig alltså.. nej inte alls!
jag är iallafall mkt glad över att ajg fått igång min älskade digitalkamera som varit död över helgen- jag antar att den inte var sugen på att fota en massa linslusar men några minnen måste man väl få ha, eller?
Det roligaste som finns är ju att ta kort på fyllisar på fester och sånna fanns det gått om på johans 20 årsfest och jag var en av dom antar jag ;)  ojoj vad man kan få sig ett gott skratt efteråt alltså.
Grasiöst eller så inte..
Jag tror faktiskt att jag skrattade ihjäl mig igår för jag skrattar än. Phille med sina uttryck.. "på riktigt, vi hööörs!" " du är ju sallad på riktigt alltså"
så lejd du är. Nog för att det inte låter kul alls, det tkr inte jag heller men bara ni får höra han säga det själv så förstår ni mig, jag må ha dålig humör men det där var kul PÅ RIKTIGT. ;)
nu kommer anton hit så jag ska börja avrunda.
PUSS. GODNATT

Bästvän, jag älskar dig !

until the dawn it brings, Another day to sing about the magic that was you and me

dagen igår var också väldigt bra lite slö bara men sånna dagar måste man ju också ha biland. Japp!
jag åt go´mat hos jesper och sandra då jag samtidiigt fick träffa min underbara brorsdotter som var så mysig så=) kulkul.
idag ska jag ha en liten tjejkväll hos elin tillsamans med henne, johanna, fanny och några till? Lär bli roligt. jag har även hunnit fara förbi Lovis idag också eftersom att jag och Johanna inte hade ett dugg att göra, men det var myys.
till mat idag blev det pizza för johanna och kycklingrulle för mig. mkrt mums! och inte har jag skuldkänslor fastän jag haft en tjockis helg,.. näädå! johanna ska färga sin utväxt just precis nu och samtidigt kanske sätta i en brun färg i det också, vilket jag tror och vet kommer bli skitsnyggt. Imorrn har jag körlektion igen det var verkligen längesen eller så intee,, men det känns iaf så. Det var trots allt över en vecka sen-. god danmit så lång tid mellan vill jag inte att det ska gå, men sånna är tiderna. jajjemännsan. min helg har i helhet varit massor bra och det är jag nöjd över. Får hoppas på att nästa helg blir bra också och veckan för nu har jag ju faktiskt lov och jag kan tala om att jag känner mig fri från läxor och prov. SKÖNT var ordet. yes! nu ska jag vara lite social med mina vänner.
Vi hörs
& PUSS
RSS 2.0