blablabla!

Alltså nu måste jag nästan säga att jag är smått stolt över mig själv! 2 inlämningsuppgifter och har nu börjat plugga inför prov, jag är duktig bara jag vill!
Dagen idag har varit lång och lite jobbig, Idag har varit en sån där dag då lektionerna kommer direkt efter varandra men sen så har ju jag som inte alla andra i min klass 2 långa hål under dagen då jag får vila mig från pluggandet och skolbänken ett tag.
Dagen började redan klockan 8 och sedan fick jag sluta kring 4- slitig dag men jag avslutade där med med att gå en sväng förbi stan, köpte mig två nya tunikor till, varav en utav dom ska användas på nyår sedan får jag ha den andra som festtunika eller liknande.
Köpte tillsist även ett par nya latex leggins, glansiga och fina.
Hade ju så tidigt som i onsdags förra veckan två par men då råkade jag ju he sönder ett par pga att nathalies stol inte håller min vikt. Tjockis? ja man kan ju börja fundera..
Men jag såg ju faktiskt att de var en annan stol som också var trasig så antingen är det stolarna som är helt ohållbara eller så var det inte bara jag som var tjock den kvällen?
Den frågan kommer jag nog aldirg att få svar på men hur som helst så har jag köpt mig ett par nya leggins så det enda som finns kvar från fallet är ett litet rivsår på benet.
Nu nog pratat om det!
jag har börjat fundera över hur jag ska fortsätta kvällen förutom att jag ska plugga. Har ju hela veckan på mig och får dessutom mer studiemedel till imorrn så förhoppningsvis räcker det med att jag bara pluggar ett litet tag ikväll. är så sjukt less!
Nu ska jag fortsätta ett litet tag till med pluggandet och sedan ska jag göra mig en kopp te och kolla igenom några papper och till sist blir det tv och sova!
Ha det bra allihopa.
PUSS



*

Just nu sitter jag på skolan och har sådär allmänt skittråkigt, sur är jag också..
Endel personer kan verkligen få mig på dåligt humör och jag är en väldigt glad människa i övrigt så jag fattar inte riktigt hur dom lyckats men på nått vänster så gör dom det ändå.
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, blir väl att fara hem och göra klart en inlämningsuppgift samt plugga litegrann men jag har ett problem eftersom att jag inte riktigt vet vad jag ska plugga på men någon rest borde jag ju ändå ha?
möjligtvis att jag har något i människor i behov av stöd, har för mig att vi ska ha ett prov i det ämnet snart så jag får höra under lekionen vi har idag om ifall det är så eller om de bara är jag som misstagit mig.
Nu ska jag börja förmereda mig för ännu en lektion som börjar halv 11.
Lång förberedelse kan behövas ibland!
Puss

Mjaaaau

Idag ska jag vara duktig och få undan lite mer skoljobb.
Har haft huvudvärk och vara slö och sovit hela dagen sen så har jag även ätit lite godis och druckit sådär tre liter Loka!
Här har ni resten av bilderna från min och Lindas vinter session.
















Bra helg.

Det blev inte riktigt som planerat eftersom att min hjärna funkar som en guldfisks ungefär..
Jag kom ju faktiskt på att jag hade lovat Johan att festa med han igår och då kan jag ju inte riktigt bara skita i det så kvällen började med att jag for till Sandra och Jesper, satt där inne och pratade med Sandra medans Jesper och Janne satt och höll på med nå ljud i tv-rummet så de dånade i hela huset. Vi hade ett trevligt samtal om både det ena och de andra jag och Sandra, ända fram tills Jimmy ringde och sa " vi far på 5 minuter" så då var det bara att ta på sig kläderna och pallra sig dit.
Kvällen igår var jätte bra, började hemma hos Simon, fortsatte sedan hem till Frida och det slutade med att vi hamnade ute på krogen där jag träffade Petter och mååånga fler.
Kvällen slutade när krogen stängde och då for vi vidare hem till Simon på efterfest där vi sedan stannade fram till halv 4 när fridas mamma kom och var snäll och skjutsade hem oss.
Nu är jag vid liv igen, sov fram till halv två sedan for jag iväg och köpte en ben and jerry's och sedan satte jag mig här vid datorn.
Ikväll blir det en lugn kväll, sugen på att fara och hälsa på mormor eller liknande senare men jag får se hur det blir med den saken, annars sätter jag mig nog bara framför tvn och ser Johan Falk samt nått program som visas på tv.
Imorgon är det skola igen, CRAP! jag är verkligen inte taggad alltså.
Nu ska jag gå!
ha det bra allihopa.
PUSS

Fan vad det är kallt ute, SAKNA SOMMAR!

Hemmakväll med Bea!

Kvällen ser lovande och väldigt lugn ut. Nyss jobbat och det var jäääävulskt kallt men det var iaf skönt att jag slapp jobba till klockan tre utan fick fara hem redan före kl 2 :)
Sen jag kom hem från jobbet så har jag hunnit städa upp alla kläder och allt hår från igår från mitt golv plus att jag har hunnit prata med Bea .
vi båda ska köra åt våra föräldrar ikv så det blir en väldigt lugn kväll framför Johan Falk och nått gott.
Somnade kring 1 igår framför tvn och hade även då en väldigt lugn kväll som ni hör. Var på väldigt och då menar jag väldigt otroligt dåligt humör, fick inte låna bilen och kunde inte fara nånstans. Det var nog bäst så ändå eftersom att jag var så surig. kan inet ha varit kul att umgås med mig i det skicket!
Idag är jag masser mkt gladare och ser framemot kvällen med Bea, mera planer för kvällen har jag inte men det dyker väl upp allt eftersom, det blir nog en tidig kväll som det ser ut nu iaf!
Ha det bra allihopa.
PUSS

Dom senaste dagarna.


Vi spelade innebandy på skolan. :]











Bullshit!

Vad gör man när folk skriver kommentarer " anonymt" på sin blogg med andra ord inte vågar namnge sig men vågar ändå påstå att dom vet mer om en än vad man själv vet.
Denne "anonym" verkar påstå att jag "håller på" som personen så fint utrycker det med andra killar än med Ante och att jag inte är snäll mot han.
Jag vet inte vad denne " anonym" har fått om bakfoten? jag vet att jag har många killkompisar som jag umgås med ofta och jag vet att jag tycker om dom väldigt mycket också men betyder det att jag "håller på" med dom?
Betyder det att jag måste vara otrogen för att jag är med dom?
SEN att jag är med mitt ex, ska det spela någon roll om jag är med han? eller snarare träffar och pratar med han? Han är ju ändå mitt ex och man ska inte behöva vara ovänner eller inte prata med varandra för att man har gjort slut och den ena har skaffat ny partner.
Jag tycker att det är väldigt fegt och dumt att börja anklaga folk för saker så fort man umgås med någon i motsatt kön.
Just nu är jag bara väldigt stött och irriterad över hur någon vågar anklaga mig för sånna saker för att jag umgås med folk jag vill och tkr om att umgås med.
Jag vet inte vad mer jag ska säga men jag kan ju avsluta med att säga att vi ju faktiskt bor i Piteå och här snackas det och jag står för saker jag gör och detta är alltså en sak som jag inte gjort och som alltså inte stämmer det minsta. Så ni kan ju iaf försöka att ta reda på saker innan ni börjar anklaga folk, försök tänk er in i eran egen situation och försök tänka en aning logiskt.
Tack!

PN på 15 timmar?

Det var som jag sa i mitt tidigare inlägg en väldigt jobbig dag igår men det har jag ju  bara mig själv att skylla då också..
Iaf så bestämde jag mig för att ta en PN direkt när jag kom hem från skolan halv 5 så jag gick och la mig och kollade tv och somnade sedan klockan 5.
Jag som bara hade tänkt ta en PN blev allt bra chockad när mamma ringde och väckte mig klockan 8 imorse och jag undrar hur länge jag hade sovit om hon inte hade ringt för jag var nämligen fortfarande väldigt trött.
Jag steg iaf upp och åt frukost och började sedan räkna timmar, det visade sig att jag fått en nattsömn på 15 timmar och utan att vakna en enda gång. Inte okej!
Idag är det fredag och jag har min första lektion just nu, sitter och dricker Loka, skriver blogg, pratar med Ida och söker fakta om en författare till min bok som jag läste ut för en vecka sedan.
Kvällen är fortfarande oplanerad så jag undrar vad jag ska hitta på, bjuden på några fester men eftersom att jag ska jobba imorrn så vet jag inte riktigt om det skulle vara så smart att dricka kvällen innan.
Jag ska försöka höra vidare om inte någon vill ha en hemmakväll med mig ist och i värsta fall så får jag väl försöka få undan nått skoljobb.
Men det värsta är ju att jag inte har några rester att få bort förutom psykologiarbete som jag tyvärr måste göra under skoltid. Jag har verkligen blivit hur duktig som helst nu :) särskilt stolt är jag att jag klarade Svenska provet med flera poäng över G. Skönt. :)
Nu ska jag söka vidare efter fakta på min författare.
Ha det bra allihopa så hörs vi sen!
PUSS

allt bra mys!

Jag har haft så otroligt mkt för mig på den här veckan, idrottat mkt och umgåtts mkt med mina vänner och det resultat jag känner nu i slutet av veckan, Sliten, Glad, Trött, Längtansfull, och ont i armar, ben, rygg dvs TRÄNINGSVÄRK och för tillfället är jag sugen på godis.
Igår var jag med Mia och Johan, vi mös på på Nodo, drack the och gick på stan. Det blev inge film pga av att Mia inte skulle ta sig hem senare på kvällen om hon inte åkte hem med sin mamma kring 6 så vi bestämde oss för att ta det någon annan kväll som passar bättre för oss alla ist.
Jag åkte hem med Mia och sedan börjar både Jocke och Nicklas att skicka sms och vill att jag ska komma in till stan så jag fixar sovplats hos natta och sedan far jag in och då var redan lägenheten full med folk.
Det blev iaf så att i slutändan så blev vi 5 personer som trängdes i Nattas säng och varm och jävligt var det så jag puttade ner en person på golvet och sedan gick jag och la mig i soffan, så otroligt skönt med stor plats.
jag vaknar när alla ska fara till skolan kl 8 så då går jag och lägger mig i sängen igen när endast en person låg kvar så jag somnade om igen och vaknade sedan av att Nathalie kom tillbaka kring 10 så jag fixade till mig och gick ner på Big boy för att få i mig lite mat tsm med Johanna, vi gick på stan ett tag och sedan gick jag på min första lektion som var extremt TRÅKIG men trots allt en gnutta underhållande.
Idag har jag bestämt mig för att sova direkt jag kommer hem från skolan och sedan kanske även kolla igenom lite skolarbete om jag orkar. Jag har verkligen blivit duktig nu känner jag. Puuh vad skönt! 
Mkt mer händer nog inte, blir en lugn kväll hemma för första gången i veckan.
Bilder från igår kommer in sen.
Ha det bra allihopa!
PUSS,S.

Sandra 16-17 år!

.

Jag, Danne och Mia, nyår 07!


Fest i Pitholm hos min vän Robin tsm med Mia, Mattias och Ronny!

Fest i Öjebyn med mia och flera!

Sommar 06, bad på midsommar.


Julafton/ Juldagen 07!

Fotbollslaget, på den tiden vi var gula och fula!;)

Klassen 9.B på skattjakt!

Marcus & Jag, små och süüta.!

Nytaget hål i naveln 05.



Julafton/Juldagen 07!

vad säger man.. Den lilla blondinen på alla bilder ;)
Som jag stekte!!

min skatt.

Ikväll har jag hälsat på Lovis och sett på hockey, stackarn varken ville eller kunde somna så hon stog och skrek sig svettig tills Sandra tillslut hämtade henne från sängen.
Hon var vaken ett ganska bra tag innan hon tillslut fick en ny flaska välling och kunde somna.
Jag kan ju passa på att berätta att Lule förlorade mot Skeå ikväll också och de gjorde mig mkt besviken.
Det händer bara inte en gång till alltså. Fan!


Umeå!

Pratar just nu med Jessica på msn och vi bestämde precis att jag ska komma över nästa helg till henne.
Det var sådär 7-8 månader sen sist vi sågs så vi tyckte liksom att det var dax nu och de låter ganska logiskt om man tänker efter så inte i helgen utan nästa så åker jag alltså till Ume på Fredag och stannar där till på söndag sedan åker jag tillbaka till svensbyn igen och förbereder mig på skola dagen efter.
Ikväll blir det hockey hemma hos bror och då ska jag även passa på att pussa på min Lovis litegrann eftersom det var ett tag sen jag såg henne, en vecka sen ungefär. Saknar henne!
Idag har jag hunnit köpa julklappar till Jennie, Linda, Therese, och Mormor så nu är det bara några stycken kvar att köpa till sedan är jag klar. Ska bli skönt att slippa tänka på de för det blir så dyrt i lägnden.
Sedan så har jag även hunnit göra klart mina praktikuppgifter på datorn så nu har jag det bortstökat också och det är jag väldigt glad för, det är jobbigt!
Utan att jag vetat nånting så har vi fått hem skolkatalogen och för första gången så blev jag ju faktiskt rätt så nöjd fast förra året var jag faktiskt också rätt så nöjd men de blev utan tvekan bättre i år.


Lite dåligt när man tar kort på kort såhär men på ett ungefär så såg det väl ut såhär. :]

Love you!



Jag är glad idag, helt överlycklig egentligen.

Veckans planer!

Pratade med min vän Marcus igår och vi bestämde att vi skulle dra ihop nånting roligt på Luciavakan tillsamans med alla gamla goda vänner. Möjligtvis havsbadet och sedan vidare till någon lokal eller hemma fest. Kommer bli så otroligt roligt och jag ser så sjukt mkt fram imot det!
Idag är det Måndag igen och jag har varit en sväng till stan och fixat en "present" till Linda och en Gemensam "present" till Therese och Jugge.
Jag ahr haft så sjukt dåligt med pengar dne sista tiden så jag inte ens har haft råd att köpa presenter till dom som fyllt år i min familj, tragiskt!
Kvällen ska spenderas hemma hos Therese om hon nu kommer hem från Lule någon gång vill säga..
Imorgon är det skola igen från 8.10-16.20 och vad säger vi ? Blä förjävligt! Hur tänkte dom som la upp vårat schema egentligen? Man kan ju fundera om dom var nyktra till att börja med.
På Onsdag blir det nog troligtvis stan med Mia och Johan för att sedan fara hem till Johan och kolla film, jag ska hjälpa Mia att hitta någon fin och bra vinterjacka och jag vet redan en som jag själv vill ha så den ska hon få kolla på till att börja med.
Sedan så blir dte nog stan igen på Torsdag med Johanna och fredag blir det förhoppningsvis en lugn kväll så jag är pigg och redo för jobb på Lördag.
Det var veckans planer, får se om det dyker upp något mer händelserikt.
Ha det bra allihopa, nu ska jag försöka få ordning på mitt psykologiarbete samt läsa ut Svenska boken!
PUSS

23/11-09

Som ni såg i mitt tidigare inlägg så har jag inte alltid bra drömmar den drömmen jag drömde för någon natt sen, som jag berättar om i inlägget "älskad dröm", Därför att jag just tyckte så bra om den drömmen är för att jag nästan bara haft mardrömmar dom senaste veckorna och det har alltid handlat om personer som står mig väldigt nära eller bara om mig själv.
Direkt jag somnade så började jag drömma om Andreas, det som jag skrev om i mitt tidigare inlägg och sedan vaknade jag och somnade därfter inte förens kring 3-halv 4.
Usch, ibland älskar jag att drömma men ibland hatar jag det och just därför tycker jag nästan att verkligheten är bättre än drömmen eftersom att man kan vakna och veta att saker inte är sanna när det är en dröm.
Sådär nog om det.
Nu är jag bara lättad över att det jag drömde inatt inte var sant och att jag kan gå vidare som vanligt.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ingenting speciellt tror jag väl, jag har precis kommit hem och är nu sugen på en promenad fast först ska jag nog duscha sedan får vi se om jag går ut eller inte.
Nu ska jag iallafall städa upp i mitt rum!
Ha det bra allihopa.
PUSS


<3

We were given two hands to hold, Two legs to walk, Two eyes to see, Two ears to listen.
But only one heart. And that's because the other was given to someone else for us to find. And I did.
I Love you!

Rädsla


-Varför så ledsen? Det kommer bli bra.. 
-Du gör mig rädd, jag vill inte förlora dig så snälla säg att jag får behålla dig, Säg att du skojjar för det gör du väl? hoppas jag..
- Kolla på mig. Det funkar inte, jag vill men jag är så ledsen.
- Det funkar, snälla lämna mig inte jag ber dig, jag gör vad du vill! Ge mig några månader så kommer jag till dig.
- Sandra, Du var ändå för bra för att vara sann..
- Tårar.

Jag ska aldrig mer sova!

Psykologi

Nu har jag skjutsat hem Andreas till Luleå för att äta med sina kompisar och efter det match.
Kom hem för ett tag sen och då har jag även hunnit vara förbi godishuset och köpt "liiite" godis samt tre nya triss lotter.
Idag måste jag jobba med min inlämningsuppgift i psykologi som jag inte ens börjat med men som ska in imorgon och jag brukar vara rätt så snabb när det gäller inlämningsuppgifter så det går nog bra ändå!
Jag har bilder från i helgen så jag hade tänkt ladda upp dom medans jag ändå kommer ihåg och sedan får ni ha en fortsatt trevlig dag.
PUSS











Helgen

kvällen igår var super bra.
Dagen började med att vi alla ( jag, Johanna och Frida) slutade extra tidigt för dagen dvs redan kring 10 så vi gick på stan först ett tag för att jag skulle vänta på att pappa skulle höra av sig och säga att han har lunch och kan skjutsa hem mig.
Vi gick väl i omkring 1.5 timmar och sedan kom pappa och hämtade mig och jag for hem, duschade, och satte upp håret i en ful toffs sedan kom Frida och hämtade mig, i bilen satt redan Johanna så vi for hem till Frida och började göra oss klara och söka annat folk för fest.
Vi hade egentligen tänkt fara på havsbadet och bada men det blev inte av pga att vi inte fick ihop nog med folk och sedan blev det för sent.
Vi alla for hem till Nicklas ist tsm med Fredde och Dennis och fortsatte festen där sedan blev det utgång på Valdino för min och Nicklas del, dom andra for hem och sov eller liknande.
Inne på Valdino var det trevligt, roligt och mysigt och jag träffade även Marcus och Cissi där inne som jag satt och pratade samt dansade tsm med.
Kring 2 gick jag hem till Svensbyn, var sedan hemma kring 4 och kunde då, nöjd över min insats gå och lägga mig för kvällen.
Vaknade sedan tidigt imorse ( halv 9) av att min klocka ringde och det var dax att stiga upp för jobb, jag trodde personligen att jag skulle dö men lyckligtvis gjorde jag inte det utan jag orkade stiga upp ur sängen för att sedan göra mitt arbete, jag slutade sedan för dagen klockan 3, följde pappa på coop och sedan for jag vidare hem.
När jag kom hem så duschade jag och sedan fixade jag till mig lite lätt och for sedan vidare till Lule och hämtade Andreas som ska stanna här hos mig till imorgon sedan ska han tillbaka till Lule för match.
Vad som händer ikv är fortfarande oklart, blir väl en lugn kväll framför tvn.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Älskad dröm.

Juste.
Jag har glömt att berätta om min otroligt härliga, roliga dröm som jag drömde inatt!
För det första så var det sommar och jag var tillsamans med Bea, Sara, Jenny och någa till och badade på Liden när jag helt plötsligt hör ****** röst och jag kollar mig omkring för att se om det bara var jag eller om h*n verkligen var på stranden.
Det visade sig att jag hörde rätt och sedan satt h*n även med några fler personer som jag också känner och har umgåtts mkt med i sommras.
Dom satt och blandade drinkar uti omklädningsrummet så jag gick dit, pratade med dom och dom frågade om jag ville följa med till Lule på fest och sedan häller dom upp ett glas med vin till mig.
Jag ville självklart följa med så vi går alla 5 in i en "partybuss"  som dom kallade den och sedan for vi vidare till Lule där vi festade inne i en av deras lägenheter.
Jag övernattar i Lule som jag alltid förut brukade göra och då är helt plötsligt Ante också med och sover över sen när jag vaknar så tror jag att han också ska ligga i min säng men icket.
Så sedan efter 13 timmars sömn med en rolig dröm så vaknar jag, utvilad och glad som aldrig förr.

tack.

Några bilder från våran vinter session.




Photo: Linda
På bild: Sandra

YES! Jobb på Lördag.

gosch vilken onödig dag!
Idag har jag till att börja med fått 13 timmars sömn, jag har aldrig sovit så mkt i hela mitt liv tror jag så jag kände mig sjukt utvilad när jag steg upp.
10 minuter efter att jag stigit upp ringer Bea så jag pratar med henne ett tag innan jag går och fixar håret samt sminkar mig inför skolan.
Jag sa till henne att jag skulle hämta henne halv 12 eftersom att vi börjar 12 men sen när jag skulle fara så hittar jag inte bilnyckeln och de visar sig att mamma har den på sig så jag försöker få tag på pappa men förgäves.
Jag fick inte tag på han och sedan ringer han upp efter typ 15 minuter och säger att den ska ligga i bilen vilket den absolut inte gjorde så jag började söka efter extra nyckeln som jag sedan hittar 10 minuter senare och kan äntligen fara och hämta Bea för att fara vidare till skolan.
Vi kommer 10 minuter sent men det gick bra ändå som tur var.
Jag fortsatte dagen med Turism och sedan efter ett väldigt långt hål så har jag min sista lektion där vi får passa på att fixa och prata om vårat projektarbete som nu har blivit flyttat till i början på Januari.
Under hela mitt hål så har jag varit hemma hos mormor, druckit te och fikat och just när jag ska fara därifrån och tillbaka till skolan så kommer jag på att jag inte har mitt körkort med mig så jag far hem till Svensbyn, äter några mackor och oboy och sedan far jag tillbaka till sista lektionen som vi bara har i 10 minuter och sedan slutar vi.
Nu är jag hemma igen, har lite yrsel och illamående men jag antar att det kan vara beroende på vaccinet som jag tog igår, men iallafall grymt jobbigt.
Imorgon är det fredag igen och jag måste säga att denna vecka har gått väldigt fort.
Blir en lugn kväll imorrn eftersom att jag jobbar Lördag och sedan fyller ju Jugge år på Lördag också men det hindrar ändå inte mig för att hitta på nått kul under kvällen.
Morgondagen är än så länge oklar men om det är någon som vill ha en hemmakväll med mig framför tvn så är ni mer än välkommna, ni lyckliga har mitt nummer!
Nu hade jag tänkt göra färdigt mina praktikuppgifter.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Både praktik och vaccin bortgjort, pris: en tablettask!

Dagen började med dagis från 06.45-14.15 sen tog jag farväl av barnen, kramade dom och gick vidare till bussen.
När jag kom hem så satte jag mig vid datorn en snabbis och sedan gick jag och vilade fram till klockan var 17.20 då mamma kom och väckte mig och sa att vi skulle vidare för att ta vaccin.
Vi for dit så vi fick ta det, mamma började och sedan tog jag det.
Gick inte särskilt lätt, var rätt så nervös och utan att jag tänkte på de så rann det en eller två tårar, extremt nålrädd vilket jag alltid har varit och det som inte gjorde saken bättre var att se på nålen vilket jag gjorde innan och den visade sig vara rätt så lång. Nej usch, jag har bestämt mig för att inte ta spruta igen på väldigt länge!
Nu är jag iaf hemma igen, har ätit och nu sitter jag som ni märker vid datorn.
Hade snart tänkt lägga mig i sängen och plugga innan jag somnar här och imorrn är det dax för skola igen.
Det känns helt otroligt att kunna säga att vi börjar 12.40 varje onsdag, 12.00 varje Torsdag och slutar 13.10 varje fredag nu framöver. Sedan så har börjar jag 8.10- 16.20 på måndagar, samma tisdagar. Men veckorna kommer bli så sjukt mkt lättare nu när praktiken äntligen är över. =)
Gud vad jag har saknat min klass, man inser verkligen hur mkt bättre det är att gå skola än att jobba när man har praktik eller iallafall om man jämnför skola med att jobba på dagis.
Nu ska jag sätta mig och plugga, hade tänkt träna ikväll men jag kände mig allt för trött för det tyvärr så det får bli imorrn efter skolan ist när jag är utvilad.
jag kan bara inte undvika att skriva dessa tre ord innan jag avslutar,
Jag saknar dig, PUSS!


Nystädat rum, ny bäddad säng & vaccin.

Det känns väl lite bättre nu måste jag erkänna och det är jag glad för.
Nu har vi två bilar hemma på gården igen, Jugges Audi och våran vita ford.
Den blåa är fortfarande inte lagad ännu, men är förhoppningsvis hemma innom två veckor.
Sen jag kommit hem så har jag hunnit städa, dammsuga, och dammtorka mitt rum- nu återstår bara att bädda rent och sedan kan jag sätta mig och ta det lugnt ett tag innan det bär av på träning.
Tänk vad duktig jag var förut när jag höll på med fotboll..
Träning 4 ggr/ vecka plus match, Inte konstigt att man var vältränad..
Ja man kan väl konstatera på rak arm, ingen snygg kropp utan träning ;)
Imorrn ska jag ta vaccin för svininfluensan som härjar hos halva Sveriges och andra länders befolkning men som jag haft tur och inte fått än, tänker verkligen inte ha den heller så då gäller det att vaccinera sig innan det är för sent.
Fast i första han från klockan 7 på morgonen så ska jag göra bort min sista dag på dagis, ta vara på den sista tiden och leka med mina små underbara ungar.
Trots att det känns slitigt, man blir sjuk och det känns jobbigt att stiga upp på morgonen så kommer jag sakna dom.
Nåväl, det är jobbigt att ta farväl.
Annars imorgon händer det väl inte nånting speciellt, blir väl att plugga som vanligt efter att jag tagit vaccinet och sedan får vi se om jag hinner följa med Johanna, Fredde och Patrik på träning.
Nu ska jag bädda rent i mitt fina nystädade rum och sedan äta lite mat!
Ha det bra allihopa.
PUSS




Dagis bilder.





Tisdag med stort G!

Jag såg bara två perioder igår av hockeyn eftersom att jag var så sjukt trött.
Efter att jag sett dom så far jag hem från Lillpite igen, duschar och sedan går jag och lägger mig i sängen och kollar tv, jag somnade kring 10.
Idag blir det att plugga och gå på stan en sväng om jag nu orkar det vill säga.
Det är så mörkt och tråkigt ute nu när det är höst, jag måste faktiskt erkänna att till och med vintern är bättre om man bortser från den eviga kylan.
Imorse vaknade jag med ångest och illamående, mådde inte det minsta bra och jag har fortfarande inte kommit på varifrån denna ångest kommer, jag ville bara gråta och det är det som är det värsta.
Ångesten har fortfarande inte släppt och det känns surt att inte veta var den kommer ifrån eller varför man är värd att ha den.
Var det för att jag inte såg hela matchen igår? eller kanske för att jag drömde någon konstig dröm inatt som jag inte kommer ihåg?
Nej usch. Jag hoppas den släpper snart så jag kan gå vidare.
Nu ska jag prata klart med Johanna och sedan gå och göra lite nytta!
Ha det bra allihopa!
PUSS

Cleo 13/11

Hockey ikväll!


Ben and Jerrys!

Nu har Andreas farit tillbaka till Lumpen.
Känns konstigt att vara själv nu när han har varit här i för att vara exakt 10 dagar men man vänjer sig väl antar jag.
Jag får helt enkelt sysselsätta mig med nånting nu första kvällen och sen har jag ju saker att göra hela veckan.
Just nu sitter jag iallafall och dricker Loka samt äter Ben and jerry's och sitter här framför datorn och jag tror heller inte att mkt annat kommer hända ikväll.
Imorrn är det dagis igen och jag känner på mig att jag kommer vara tröttare än vanligt eftersom att jag förmodligen kommer somna rätt så sent ikväll med tanke på att jag vaknade klockan 2 på dagen.
Vi får helt enkelt se hur bra de går!
morgondagens planer blir i övrigt att plugga lite lätt och läsa ut dom 20 sista sidorna i Svenskaboken,
Senare på kvällen blir det nog bara att sitta framför datorn och ta det lugnt framför tvn.
Nu andra avenyn!

Helgens Bilder!












Helgen

Idag blir det en lugn dag framför tv framtill och efter att jag skjutsat Andreas till busstationen för ikv ska han tillbaka till Lumpen och det hårda livet igen.
Kommer vara skönt att slappna av efter helgens alla fester, har nästan blivit lite mycket men det har varit en otroligt rolig kväll och speciellt eftersom att festen i fredas inte alls var planerad.
Det började med att vi for iväg till Lule för att Ante skulle träna sedan efter träningen så ville Hansson att vi skulle komma förbi hos petter där dom förfestade så vi for dit och jag blev bjuden på en öl.
Andreas blev också sugen så jag ringde till mamma, det blev lite småtjaffs angående missförstånd och annat jobbigt men i slutändan så fick vi trots allt låna bilen tills dagen efter.
Det blev så otroligt mkt bättre så eftersom att Andreas hade match i Lule dagen efter så då blev det inte alls lika stressigt som att köra från Lule.
Iallafall så förfestade vi hemma hos Petter fram till att vi tog en buss kring 12 in till stan, jag tog mig inte in på All star så ist gick vi vidare till Cleos där jag träffade en hel del klända ansikten.
Där inne var det jättre trevligt och sedan kring 3 så tog jag, Andreas och Hansson en taxi hem till Hansson där vi efterfestade tills vi blev trötta och somnade.
Lördag så hade Andreas match så vi for dit halv tre och sedan började matchen halv 5.
Dom spelade otroligt bra och jag fick som jag längtat efter även se Andreas göra mål, duktig!:)
Efter att jag suttit och frysit i 4 timmar så far vi tillsist hem och då börjar vi direkt göra oss klara inför en fest hemma hos Jessica.
Cissi hämtar oss hemma hos mig men sen när vi ska fara så startar inte hennes bil, slut batteri så vi får dra startkablar från min bil till hennes och sedan startar den och vi kan fara vidare till Jessica där några fler folk är.
Dom hade redan börjat för två timmar sen när jag och Ante kom så vi skyndar oss med drickat och kring 12 går vi vidare till Pentryt där jag träffar en massa roligt folk som bla : Angelica, Anna, Linus, Jocke, Nicklas, Tobbe, Simon och måååånga fler.
Efter att vi varit på pentryt där jag hade roligare än vanligt så går vi vidare till Sunes, smiter före all kö och sätter oss bakom disken och äter en strips meny med lökringar sedan kring 3 så far vi hem till Svensbyn igen och somnar ganska direkt.
Hoppas att ni haft en kanonhelg för det har absolut jag haft!

Blä

Just nu sitter jag uppe i datasalen på skolan som så många ggr förut.
Snart är det dax för prov och jag har bara pluggat en enda kväll vilket var igår så jag känner mig en aning nervös.
Känns inte sådär jätte roligt men nu tänker jag gå ner och göra bort det här provet, sen om jag får IG så får jag stå för dom konsekvernserna sen.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Pinsamt LULE.

Ikväll har jag varit hos Jesper tillsamans med Andreas och kollat hockey.
Pinsam förlust för Lule mot Djurgården om man säger så!
Satt mest och pluggade Svenska eftersom att jag totalt glömt bort provet så nu gäller det att plugga,plugga,plugga sista kvällen innan provet så att förhoppningsvis en del av provet fastnar.
Imorgon är det fredag och som jag har längtat efter helg, känner mig helt slut efter veckans jobb på dagis, fortfarande trött efter att jag vaknade så tidigt som i Tisdags klockan 6 och i Onsdags halv 6.
Nu hade jag tänkt vara fröken duktig IGEN och plocka ihop i mitt rum och sedan fortsätta med mitt pluggande.
Ha det bra allihopa!
PUSS

ILLA!

Dagen igår var en aning tjorvig.
Jag följde ju som sagt inte med på Andreas hockey men det gjorde pappa.
Det var ett tag kvar innan själva matchen skulle börja så han åkte ner på ok för att köpa kaffe och när han ska köra ut därifrån så krockar han så att bilen inte går att köra mera.
Han ringer bergningsbil och skickar ner den på lagning i Piteå och ringer till mamma för att dom ska kunna ta sig hem så jag och André far dit kring 8.
Vi hinner till och med se en bit av Antes match innan vi ska åka hem igen. Olyckligtvis så missar jag hans mål som han gjorde i andra perioden men jag får väl förhoppningsvis se ett någon annan gång.
Ikväll ska jag och Ante fara till Jesper igen och se Lule- Djurgården och jag ska verkligen köpa GODIS. Jag håller på att dö här, usch vad sugen jag är.
Mkt annat händer väl inte idag förutom att jag ska plugga en del med andra ord en mycket o händelserik dag.
Nu ska jag gå och kolla tv..
Ha det bra allihopa!
PUSS

Declan Galbraith - Bright eyes

Hallå!
Idag är en väldigt lååååååång och trött dag.
Vaknade imorse, tro mig om ni vill kvart över 5 för att fara iväg och jobba på dagis.
Förstår ni? JAG ORKADE UPP KVART ÖVER 5 för några (ganska många) ungars skull.
Som ni förstår så var det en extremt jobbig dag idag, jag trodde jag skulle somna där ett tag när jag satt vid frukostbordet och hjälpte ungarna, fick liksom kämpa för att hålla ögonlocken öppna..
Dagen rullade på i övrigt som vanligt och sedan slutade jag för dagen klockan 2 och gick då till pappa jobb, hämtade bilen där och for sedan vidare till coop och köpte mig en strawberry cheezcace som Andreas har tjatat om hela veckan sen jag köpte min första Ben and Jerrys den här vekcna.
Har blivit några stycken om man säger så..
Igår var vi hos storebror Jesper och kollade hockey tsm med han och Petter och det kändes bra att Lule vann mot Hv med 5-3 och dessutom gick om Skeå i tabellen, det var väl de som var det bästa antar jag :]
Mkt annat har inte hänt i veckan, har varit i Lule en sväng med Ante för att han skulle ha sällskap i bilen fast själv satt jag kvar i bilen när han gick in och tränade för att PLUGGA.
Hans träning höll på från 21.20-22.20 och innan han duschat och shit så var han tillbaka till bilen klockan 11.
När han var tillbaka så for vi till Max och käkade varsitt friscomål och sedan halv 12 for vi tillbaka till Pite igen.
Mycket har inte hänt denna vecka men den har varit bra när Ante har varit med mig.
Nu ska jag göra det jag stannade hemma för, PLUGGA!
ha det bra.
PUSS

Dålig start på dagen..

Dagen började en aning fel när jag vaknade imorse och kände mig otroooooooligt trött.
Jag steg iallafall upp ur sängen, gav Ante mitt täcke eftersom han låg på sitt eget och sedan började jag sminka mig.
När jag sminkat mig och valt varma kläder inför dagen så skulle jag som jag alltid gör gå in till köket för att äta frukost när jag hör att pappa fortfarande sitter där inne.
Så jag, bara för skojjs skull hämtar min mobil och kollar vad klockan är, på den står det att klockan är 7 men jag vet att pappa alltid börjar jobba vid den tiden så det var fortfarande lite konstigt så jag slår igång datorn för att kolla om det möjligtvis är klockan på telefonen som går fel..
Det gjorde den, klockan var bara 6.
Så jag gick och la mig i sängen igen, med alla kläderna på och somnade ganska direkt.
Klockan 7 vaknar jag sedan av att mamma säger att vi ska fara på 20 minuter så jag går direkt in i köket eftersom att jag redan är sminkad, påklädd och klar.
Hon blev lite chockad att jag var så snabb med allting men när jag sedan sa att det inte riktigt var så de låg till så började hon bara att skratta.
Började Jobba halv 8 imorse, med det menas att jag får sluta en halv timme tidigare eftersom att jag började tidigare, halv 4 slutar jag idag med andra ord.
Perfekt, då hinner jag precis springa in på Apoteket och hämta ut ett nytt recept minipiller.
Ikväll blir det möjligtvis hockey tillsamans med Ante, hoppas på det men han har träning också så vi får se hur det blir helt enkelt. Annars stannar jag hemma och pluggar medans han tränar, kan behövas om man tänker på dom två proven jag har Torsdag- Fredag i veckan.
Nu ska jag gå och leka vidare!
ha det bra allihopa.
PUSS


Problems!

Jag är sugen på Ben and Jerrys men jag har ett problem, coop stänger om 10 minuter!
Det blir bestämt att deppa framför en film med älskling ist.
Farväl..

Fars dag!

Grattis till alla pappor där ute!
Helgen har varit full med festligheter och mys tillsamans med vänner och pojkvän.
För mig har helgen varit helt underbar, I fredas slutade jag tidigt, kring 1 så jag och Bea åkte hem med Andreas som skulle hem till mig till Svensbyn och med oss i bilen satt även John.
Dagen i fredas var inte särskilt händelserik, vi var hemma till 10 ungefär och sedan for vi vidare till Durrnäs på fest tillsamans med Johanna, Fredde mfl.
Vi for sedan därifrån kring 1 och då åkte vi med Johannas mamma hem till Svensbyn jag och Andreas och när vi kom hem så var vi vaken ett tag till innan vi tillsist somnade och vaknade kring 1 dagen efter och då var det dax att åka vidare till Lule där han skulle spela Hockey.
Jag kom på att vi lämnat bilen i stan dagen innan och att André har den andra bilen så jag rindge runt till några strycken och frågade efter hämtning men ingen hade bil så jag provade i sista minuten att ringa till Andre för att höra om han möjligtvis kunde komma för att hämta upp oss.
Han kunde lyckligtvis det och kom sedan 20 minuter senare och hämtade upp oss.
Så vi åkte på en vääääääääldigt halt, snöigt och dåligt väglag till statoil, hämtade bilen och for vidare till hans match som sedan började 1.5 timmar senare.
Jag kollade när han spelade och sedan efter han duschat och gjort sig klar så gick vi vidare ut till bilen och for tillbaka till Piteå igen.
vi anlände kring 8 sedan käkade vi, jag pratade med lite folk och bjöd hem dom till mig på fest.
Så Fredde, Johanna, Jimmy, Mikkel och Tosse kom till mig kring 9-10 och sedan började vi dricka och hade väldigt trevligt, den ena fullare än den andra.. Vi gjorde inte mamma och pappa särskilt glada, tur att jag var den nyktra
iallafall, eller nästan nykter iaf.
För mig blev det endast ett vinglas och en öl igår men det är väldigt skönt nu och jag ångrar det verkligen inte.
Idag vaknade vi också rätt så sent och då var redan Sandra, Jesper och Lovis hära och fikade tsm med mamma, pappa, Linda och André i köket, Lovis sprang mest runt och jagade molle, katten i huset.
Sen dom for tidigare idag så har jag och Ante kollat hockey, elr om jag ska vara ärlig så somnade jag faktiskt, sjukt trött måste jag erkänna att jag är.
Annars har vi inte gjort mkt annat, jag har fått min efterlängtade massage och sedan har vi även kollat på några videoklipp på youtube.
Nu ska vi äta nånting eftersom vi inte gjort det ännu.
Ha det bra allihopa!
PUSS

oplanerat!

Hittade denna mysiga header och jag gillade den starkt och bestämde mig för att ha den.
det har tjorvat nå extremt kring fest och allt va det nu heter ikväll så jag vet inte riktigt hur det här kommer att sluta.
Nu är iaf Ante här, han sitter och spelar gitarr och kollar tv medans jag sitter här och väntar på mat.
Vi ska äta kring sex-kvart över sex och sedan ska vi möjligtvis vidare till munksund men jag får se hur vi gör.
Nu ska jag vara social och sedan får vi se hur kvällen blir.
ha det bra allihopa!
PUSS

Far och dotter

vem vänder vindarna? Vem får dig att gå dit du aldrig gått?

Just nu sitter jag om igen i datasalen på skolan, har precis varit på mina två första lektioner för dagen- Svenska och Människor i behov av stöd och dom gick iallafall jätte bra så det var en bra början på dagen.
Det ringde i min telfeon mitt under en jätte intressant redovisning om canser som en utav tjejerna i gruppen hade så jag tryckte upptaget utan att kolla vem det var som ringde och sedan såg jag att det avr ett nummer som jag kände igen men inte riktigt visste vem det var iallafall så jag kollade nyss upp via Hitta.se vem det var som ringde och det visade sig vara Svensby sportklubb som ringde och frågade om jag kunde jobba imorgon men min lillasyster ska få jobba
iställlet nu när Andreas kommer och jag ska vara med han. Dessutom är det fest imorgon med mina vänner och han har match som jag gärna vill kolla på.
Ikväll blir det bara lugnt med middag tillsamans med familjen plus mormor, blir inge dricka eftersom jag ska
skjutsa hem henne inatt men det blir väl att spela spel och bara ta det lugnt, det blir mys.
Annars idag så måste jag dammsuga och skura mitt rum som jag av någon konstig anledning glömde igår.
Mycket annat händer nog inte idag, ska ringa Johanna nu och fråga om hon är på skolan så vi kan äta tillsamans sen börjar jag om igen klockan 12 med psykologi.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Det var evighets sekunder- tre korta andetag, hela livet vände. Vem valde inte jag.

Nu har jag äntligen kommit hem från skolan igen och är på sjukt dåligt humör, snart lägger jag ta mig f'n av med skolan helt och hållet, detta är jobbigt!
Både många personer på skolan och lärare är förbannat irriterande ibland och ja jag kan inte ens förklara med ord hur arg jag kan bli på vissa ursäkta mig men idioter, sluta förfan och snacka,
kom och fråga ist om det är någonting.
Efter skolan så pratade jag iaf med en av mina hjärtläkare Mats, vi pratade ett tag och sedan bestämde vi en sak som jag länge funderat över men inte riktigt kunnat bestämtma mig över hur jag ska göra, vad som är bäst för mig och sådär. Men nu har jag iallafall det och jag tror absolut det blir en bra lösning på mitt problem.
Efter att jag pratat med han så går jag in till stan för att kolla runt lite, Bea skulle egentligen följa med också men hon slutade senare än jag och jag fick inte tag på henne så jag gick in själv helt enkelt.
Sen ringde hon och sa att hon skulle komma in, då satt jag redan och fickade med Sandra och min brorsdotter Lovis samt deras vänner och Bea dök aldrig upp så då for jag hem klockan 4 när Sandra och Lovis for hem, jag fick mig en god fika med gott sällskap iaf.
Idag blir det att köpa hårfärg på coop medans mamma och pappa är där och handlar men jag har en aning beslutsångest över vilken färg jag ska välja så jag får se litegrann.
Hade ju tänkt färga svart men den SLÖSADE jag tyvärr bort på min ljusa hårförlängning eftersom att färgen inte riktigt ville fastna på håret.. Onödigt!
så nu vet jag inte riktigt vilken färg jag ska fortsätta med, går ju att färga svart eller fortsätta på den färgen jag har nu, brunt och slingit eller kanske rött? Vad säger ni folk?
Era svar är ganska avgörande nu eftersom att jag inte själv har någon aning, endel har sagt blondt men det kan
jag då säga att det inte blir, har nog slitet hår och är inte sugen på att tappa allt så tyvärr.. Men i övrigt är jag öppen för alla era förslag.
Nu ska jag byta kläder och tvätta bort sminket :)
Ha det bra allihopa!
PUSS


20091105

Hey amigos!
Sitter just nu på skolan i datasalen i freja.
Har Historia men alla får sitta vid varsin dator och göra arbete så jag gick in till freja för att PLUGGA.
Vet inte om jag pluggar särskilt mkt, sitter mest på facebook och kollar runt lite.
Nu är det endast en dag kvar innan min älskling kommer och jag kan säga att jag LÄNGTAR, jag kan till och med säga att jag längtar hur mkt som helst.
Låg igår kväll och kunde inte somna, smsade med han men jag kring halv 1 så fick jag slut batteri på telefonen ochd var kolsvart i hela huset, knäpp tyst och alla sov. STRÖMAVBROTT, kan de bli värre?
Det här är tredje gången det är strömavbrott exakt klockan 11 i hela Svensbyn, man kan inte sitta framför datorn, se tv, lyssna på musik, ja inte ens ladda telefonen när de behövs som mest.
Det enda man kan göra är att sova..
Efter en halvtimme så somnade jag tillslut och vaknade sedan av att mitt alarm på telefonen ringde halv 7, jag znoozade i 10 minuter innan jag steg upp och sedan var det bara att börja göra sig redo för en dag i skolan.
Jobbigt men jag anser trots det att de är bättre än praktik.
Planerna för idag är lagda, först och främst ska jag göra bort alla jobbiga lektioner för dagen tills vi slutar för dagen klockan 3 ungefär. 
Sedan blir det att gå på stan med Bea efter skolan, ta en fika och kolla runt lite.
När vi gått klart så ska vi åka hem med halv 5 bussen, jag är sedan hemma klockan 5 och då blir det att plugga ett bra tag så jag slipper plugga i helgen, vore inte det roligaste!
Mycket annat händer väl inte idag förutom att jag måste dammsuga och skura, kanske dammtorka en aning i mitt rum, men det går ju rätt så fort så sedan kanske jag hinner kolla tv, gå på en promenad och slutligen sitta vid datorn ett tag också, vilket brukar vara ett måste.
Nu ska jag avrunda. Hade tänkt försöka plugga lite samt kolla igenom mina praktikuppgifter.
Ha det bra allihopa!
PUSS

första kvällen.

Blond och smart.

Dagen idag har absolut inte varit händelserik, pratat i telefon, pratat i telefon och pratat i telefon.
men vet ni vad? Jag har faktiskt varit så pass duktig idag så jag har städat mitt rum, städat i köket, satt på en tvättmaskin och sedan hängt upp den, sattit på en diskmaskin och skalat en potatis.
Nu har jag ätit och ska snart dammsuga mitt rum och sedan fortsätta med det jag påbörjade igår, pluggandet i histora.
Imorgon ska jag äntligen tillbaka till skolan, jag och bea ska låna varsin bok som har med Svenska- 1800 talets litteratur att göra och sedan gå på alla lektioner som jag inte varit på, på ett bra tag känns det som.
Allting kommer ju ordna sig, är ju trots allt ett tag kvar i trean att visa vad jag går för, ger inte upp allt för lätt bara för att lärarna tror att jag är trög och inte kan nånting. Det kan jag, för jag är allt utom trög ;)
Nu ska jag vara så pass duktig så jag ska plugga och imorn ska jag göra det ... provet och visa att jag faktiskt kan vara duktig ibland också .
ha det bra allihopa!
PUSS

I'm addicted to you!

Du är min stjärna och min käraste ägodel, vad som än händer ska jag finnas där.
Du är ljuset i mitt mörker, störst i mitt hjärta.

tack <3

Photosession






It's not fear and it's really not okey!

Sitter just nu på mitt rum och ska snart iväg till min kära vän och se andra avenyn.
har precis färgat min hårförlängning i svart och är snart redo för användning, jag ska bara tvätta ur den och torka den först innan jag ska prova den, hoppas bara inte att håret blir allt för nött för då lägger jag de hela på is.
jag och mamma hade världens disskusion idag, hon är verkligen hur lejd som helst ibland och ibland blir jag bara sååååååååå galen på henne.



Och det västa är att alla tkr att det är jag som är knäpp? Det är ju mamma som säger att hon ska trycka in mig i en tvättmaskin och sen torka mig i torktumlaren också så jag inte behöver någon handduk.
Hon är helt knäpp ibland, det måste jag då säga!
Ni kan ju gå in på min FB och kolla vad alla har skrivit. Som jag har skrattat, det förgyllde verkligen min dag .
Nu ska jag dra vidare och kolla Andra avenyn.
Ha det bra allihopa!
PUSS

TRÖTT!

Nu har jag kommit hem från praktiken med massor av huvudvärk och är också väldigt trött så jag ska ta mig en pn så snart jag är klar med detta inlägg.
Dagen idag har i övrigt varit bra, har inte varit särskilt kallt ute men det blåste rätt så mkt vilket gjorde att man trots dom fem plusgraderna frös ändå.
Imorgon börjar jag sent eller snarare det som för mig är sent, halv 10.
Jag funderar starkt på att sova över hos mormor inatt och gå till Dagiset därifrån, det tar bara 10 min.
Ska ringa och prata med henne efter middagen och fram till dess ska jag vila och sen ikväll när jag är hos henne så ska jag plugga och ta det lugnt, om det nu blir så att jag far dit vill säga.
Nu ska jag lägga mig och kolla tv och somna till den.
Ha det bra allihopa!
PUSS

-

Kan någon tala om för mig varför jag både har träningsverk i magen och i ryggen?
Det gör fan ont.

Drömmar är inte alltid bra!

Igår kväll var jag frusen efter att jag kom hem från Therese på kvällen så jag bestämde mig för att ta ett varmt bad och så gjorde jag.
Jag låg i badet i 40 minuter ungefär och sedan steg jag upp, torkade håret och la mig i sängen.
Har fått höra mkt saker på sistone som inte är allt för roliga och som jag inte vet är sant eller falskt heller för den delen så jag har valt att inte dra egna slutsatser av de hela med andra ord inga förutfattade meningar, även fast jag egentligen vet att det troligtvis är sant. Känns lite äckligt rent ut sagt! 
Har ingen aning om hur sent det blev innan jag somnade igår, låg i sängen och tänkte ett bra tag innan jag äntligen kunde somna men när jag väl lyckades så började jag drömma.
Jag har drömt mkt dåliga drömmar på sistone, det måste bero på att jag är så otroligt stressad .
Iaf så lyckades jag få någon timmes sömn inatt och vaknade sedan av att klockan ringde halv 7 och det kändes som en lättnad att få stiga upp igen.
Så jag gick upp, valde kläder och satte mig vid matbordet och åt, jag fick i mig lite kräm men ingen macka och sedan gick jag och satte mig vid datorn tills det var dax att åka.
dagen idag på dagis har varit mindre jobbig än dom andra dagarna, dne ahr gått ovanligt snabbt och varit ovanligt rolig, trots det jobbade jag från 07.40- 16.00..
Känns roligt att jag ahr haft en bra dag fast ajg fått så lite timmars sömn och tankarna bara snurrat runt i skallen.
Nu sitter jag här och är otroligt trött, vet inte riktigt om jag ska gå och lägga mig i sängen redan nu eller om jag ska plugga ett tag och sedan gå och lägga mig, jag tror det lutar mot att gå och lägga mig direkt och plugga imorgon. men fan, Jag flyttar ju alltid fram det för att jag är så otroligt LAT.
Jag får se hur jag gör helt enkelt, nu hade jag tänkt få någon ordning på mitt rum sen får vi se hur det slutar.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Photo- Therese 20.




Therese 21

Hej sötnosar.
Har sovit som hela dagen idag blev en massa tjorv när jag skulle hämta inatt så jag var inte hemma förens 4 imorse.
Det började med att Threse ringde och ville ha hämtning kring 2 när krogen har stängt så jag ställde mig på parkeringen bakom pentryt och väntade snällt, dom kom ganska direkt.
Sedan när vi började rulla så kom jag på att det var lika bra att hämta mamma och pappa i samma vända så Therese ringde till henne men dom vägrade att komma hem så vi tjaffsade ett tag för trött som jag var så hade jag ingen som helst lust att återvända till stan en gång till, Jag ville sova!
Det fanns inte mkt att göra så jag skjutsade hem Therese och Jugge till Lillpite och sedan for jag tillbaka till Svensbyn och satte mig framför datorn för att hålla mig vaken för jag visste att om jag skulle lägga mig i sängen och kolla tv eller liknande så skulle jag somna och definitift inte vakna av någon telefon som ringer.
Så jag satt framför datorn och efter 1 timme ungefär så var dom redo att komma hem, då var klockan alltså kvart över 3.
Så jag tog med mig ozzy som låg och sov i mitt knä och sedan for vi vidare till stan och hämtade mamma och pappa som självklart inte kom direkt utan tjorvade på ganska ordentligt innan jag fick fara vidare och då satt även farbror Lars och Ingela i bilen också och ville ha skjuts till Munksund.
Och för att ajg skjutsade dom fick jag en hundralapp i belöning och 200 av mamma och pappa så jag tjänade ändå ihop 300 kronor igår, mkt skönt för mig som är i starkt behov av pengar.
Idag har dagen gått fort eftersom jag sovit fram till för 1 timme sedan, jag hoppas att dagen inte fortsätter i samma takt för imorgon blir det jobb på dagis igen och jag jobbar väl från 8-4 eller 8-5 ungefär så det blir väl en aning jobbigt kan jag tänka mig ..
Det ordnar sig säkert!
nu ska jag fixa håret och sminka mig innan det bär av till Therese som fyller 21 år.
Ha det bra allihopa!
PUSS




dagens outfit.
RSS 2.0