Back to you!

Kul att veta att du använder bloggen och sms som försvarsmetod.
Ja jag tog en senare buss till skolan, OCH?! Vi börjar ju inte förens 12.40 och sen om jag då åker in med en buss som går halv 10 från svensbyn ska inte spela någon roll eftersom att vi inte ens har börjat förens om två timmar när jag är framme. Så egentligen har jag inte gjort något större fel. DU läser fel och jag KOMMER en timme fel till skolan så som du säger själv. Ingen är perfekt och alla gör fel.
Sen när vi skulle hem så fattar väl varenda jävel att man inte vill sitta och inte göra nånting i 1.5 timmar för att en dator inte fungerar när man lika gärna kan åka hem om 5 minuter. DU VET jag bor inte i stan och kan därför inte fara hem när JAG VILL. Utan jag måste anpassa mig litegrann efter bussarna. DU som bor i stan förstår jag tycker det är enkelt men nej det är det faktiskt inte!
Detta gör mig seriöst sjukt irriterad och det du skrev i din blogg och de du skriver på dina sms tycker jag att du lika gärna kan komma och säga till mig för detta är ett sjukt fegt sätt att komunisera på.
Kom ihåg att jag endast gör på detta sätt för att du gör det!


Kommentarer
Erika ♥

men du sandra? Använder inte du också bloggen som försvarsmetod nu? Kanske du borde skriva in att vi bestämde att vi skulle börja 9, Katarina vet om det också. Det är bara och fråga. Jag vet att inte någon är perfekt, men Datorerna fungerade, du hade ju 10 minuter, hinner man inte upp i freja och ner igen på¨10 minuter ? JAg HAR sagt till dig! Jag har gjort det, varenda gång jag har fått vänta. Jag sa när du kom 1 och en halv timme senare än vad vi bestämt att nästa gång så får du fixa skjuts mycket tidigare, och jag påminner dig extra många gånger så att jag inte ska behöva vänta. Men vad vet jag ? Du kanske inte lyssnar då. Oj, vad farligt jag skrev i bloggen, jag skrev att jag inte blev förvånad att du skulle komma sent, jag blev inte det för att du gjort det förr. Sen så skrev jag att jag inte orkade vänta på dig, nej det orkar jag inte. Du skulle inte vilja att t.ex katarina säger att ni ska träffas 10. Du far till skolan så du är där lite innan 10. Sen 20 över tio säger hon att hon inte tar sig ännu. Sen får du sitta och vänta i 1½ timme, tror inte heller du skulle vilja det.

2010-04-30 @ 07:29:27
URL: http://erikavikstrom.blogg.se/
Erika ♥

Det ska ju in nu nästa vecka :O När ska vi jobba ? Vi måndag och tisdag, och om vi inte skulle hinna klart så onsdag

2010-04-30 @ 07:37:57
URL: http://erikavikstrom.blogg.se/
Mathilda

Gillar du kissies bikini och han inte få tag i en innan de sålde slut på gina tricot? Just nu säljer jag en, kolla in bloggen!

2010-05-01 @ 16:30:09
URL: http://ginatricotnews.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0