I always put her first, her love is heaven on earth.

Hej allihopa!
Då var jag tillbaka igen och fortfarande mycket irriterad.
Jag har iallafall lämnat in ännu ett skolarbete så det känns bra men det känns ändå som att ALLA ska förstöra mina dagar genom att tjaffsa med mig och SEN denna lilla typ som beter sig som en idiot gör inte precis saken bättre heller så ja, vad kan jag säga om denna dag egentligen? ÄNNU en dag förstörd tack vare folk som inte kan beté sig normalt!

Jag ska iallafall försöka att inte tänka på de och tänka på vad duktig jag varit idag istället. For iallafall hem från skolan direkt jag haft Svenska och Idrott. Har planerat in mitt tal som jag ska hålla inför Svenska nationella kurs B.
Sedan så har jag och Erika snart jobbat klart med våran projektarbete och jag har lämnat in en uppgift i MIBAS. Så jag har faktiskt varit en duktig tjej idag och de är jag glad över!
Dessutom har jag hunnit äta upp Jimmys popcorn som han älskar och dom var bara ännu godare för att jag åt upp dom trots att jag inte fick. Mohaha, Skade glädje är det bästa!
Nu ska jag bädda sängen och försöka få en fortsatt trevlig dag.


Kommentarer
Erika ♥

Ursäkta? Vadå jobbat klart? Vi är ju inte färdiga! Varför svarade du inte på mina två sms som jag skickade? INNAN din buss gick?

2010-04-28 @ 22:32:45
URL: http://erikavikstrom.blogg.se/
Erika ♥

Isåfall har du ändrat efter att jag kommenterade.. för jag läste flera gånger för att jag tänkte att jag läst fel

2010-04-29 @ 14:39:38
URL: http://erikavikstrom.blogg.se/
Erika ♥

sv: hur ska jag veta vad du gör och inte gör ? Jag är inte gud heller ? Jag läste väl fel då men vi har fortfarande rätt mycket kvar, viket du inte inser tydligen. Eftersom att vi fortfarande inte jobbade onsdag eftermiddag och vi har inte satt upp bilderna och skrivit texten till dem

2010-04-29 @ 19:33:53
URL: http://erikavikstrom.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0