Absolut red-head!

Uppdatering.

Hej allihopa!
'Ursäkta mig för dålig uppdatering men jag har varit så sjukt trött sen vi kom hem från Stockholm.
Det blev ingen lång vistelse den här gången heller tyvärr men eftersom att vi fick gratis resa både dit och hem om vi for tidigare så valde vi att göra så istället!
'Så nu har vi varit hemma sen i Söndags mitt i natten och vi har haft en helt amazing resa kan jag lova och självklart ska ni se kort från våran resa också men dom uppdaterar jag när jag har tillgång till min dator hemma. Känns verkligen som att det var evigheter sen jag var hem nu fastän det bara var en vecka sen typ,.
'Jag har tänkt fara hem en sväng idag men först ska jag fara förbi min farfar och kanske fara någon annanstans också.
Sen jag kom hem så har jag även hunnit shoppa och färga mitt hår som många utav er har sett eller snarare läst på facebook. Det ska jag också lägga in foton på sen och eftersom att jag har lovat er att göra det idag så ska jag göra det också så jag hoppas att ni gillar det för jag verkliugen älskar min nya hårfärg!
Nu ska jag dra mig vidare.
Uppdaterar mer sen!
PUSS

Stockholm-Arlanda!

Hej allihopa och godmorgon!
Här sitter vi just nu, pigga och glada trots lite sömn på Arlanda och söker efter något hotell som vi kan övernatta i inatt.
Verkar bli fint väder idag, soligt trots sval och lite kylig luft men så länge man klär sig ordentligt så klarar man sig ju alltid, förhoppningsvis!
Förövrigt så ser kvällen lovande ut. Vi ska umgås och festa tillsammans med några goda vänner som också befinner sig i stockholm över helgen och jag känner verkligen på mig att denna helg kommer att bli mer än kanon, Ja helt enkelt underbar med andra ord.
Dom är påväg till Arlanda just precis nu så vi sitter som mest bara och inväntar dom sen ska dom väl sova på hotell med oss inatt skulle jag tro.
Det är verkligen kul att ha någon man känner här för trots att jag och Jimmy verkligen hade det jätte roligt sist vi var här så är det ändå skönt att ha någon mer man känner här. man känner en viss trygghet om man säger så.
OCH SEN på tal om något helt annat så kan jag ju erkänna att man känner ett visst sug för att fara iväg med ett plan utomlands eftersom att det står tre flyg utanför fönstret som vi just nu sitter bredvid som ska till något varmt ställe långt borta.
Om man ändå kunde fara iväg så.. MEN för det första så har vi inte råd och för det andra inte nog med packning och kläder. Jimmy har ju inte ens badbyxor med sig! Jag däremot var smart och packade ner badkläder för när vi var i Finland så hamnade vi på ett hotell där det ingick bad i hotellrummet som man hyrde och då var vi tvungna att köpa badkläder för att kunna bada. Smått onödigt om man säger så. Så den här gången var jag utrustad iallafall.
Ahjaa mina kära vänner. NU ska jag avrunda och fortsätta mitt hotellsökande tillsamans med Jimmy och sen så kan jag försäkra er om att vi kommer få enormt roligt här borta.
Ha en bra dag allihopa!
PUSS

Hemma igen!

Hej allihopa!
Några timmar senare så avr jag tillbaka igen och nu känner jag ingenting annat än lycka kan jag tala om för er. Synd bara att jag brände pengarna men det var iallafall värt det eftersom att jag får nya pengar inatt!
Efter att jag gått på stan så kom jag hem med en kamera, en mobiltelefon, tre hårprodukter från hårstudion och ett par skor.
Alla dessa saker kanske inte behövs just nu men jag kommer iallafall att behöva hårprodukterna inom en månad och skorna kommer ju alltid till användning, sen sist men inte minst kameran och telefonen som jag pratade om i mitt förra inlägg kanske ni förstår behövs- eller ja iallafall telefonen!
Ikväll har jag ingen som helst aning om vad vi ska hitta på men det blir iallafall jobb för mig Fredag och Lördag och sedan på kvällarna så lär jag väl vara rätt så trött men vi får väl se.
Kanske man far över och hämtar nån bil någonstans för ett hyffsat pris så jag har en bil sen om jag får jobb någonstans. Har ju ingen bil längre eftersom att pappa tog min bil eller ja, rättare sagt så tog han tillbaka sin bil från mig när han började jobba igen.
Så jag är iallafall i behov av bil för att kunna ta mig någonstans nu på vardagarna!
Nu ska jag umgås litegrann med Jimmy som för tillfället petar på min nya telefon.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Nu far vi vidare på stan!



9.00

Hej allihopa!
Vaknade tidigt idag, ja faktiskt klockan 9 men då var det självklart inte av mig själv utan av min  pojkväns telefon.
Vi steg iallafall upp eftersom att vi båda hade tid hos arbetsförmedlingen idag.
Jag är nu inskriven där som arbetslös och arbetssökande. Har fått en hel mapp med information om möten samt om nummer jag ska ringa om jag behöver en jobbcouch senare när jag ska söka vidare.
Skrev ett nytt Cv igår som stämmer mer på mig än mitt förra gör. Mitt gamla Cv stämde mer in på den Sandra som gick skola och bara behövde jobb helger och kvällar för nu är det faktiskt heltids/deltids arbete jag söker och då har jag skrivit ett nytt inför det som jag ska springa runt och sprida ut idag.
Det jag också har hunnit idag, förutom arbetsförmedlingen är att jag har varit in i Strömbackaskolan och lämnat tillbaka några böcker som jag råkats ha hemma, vilket jag inte visste om men märkte det förra veckan när jag fick hem ett brev där dom sökte diverse böcker som så snällt låg i min garderob och väntade på att bli använda.
Nu har jag som sagt lämnat tillbaka dom. Är nu tillbaka hemma igen och har hunnit duscha och fräscha till mig för en runda på stan som jag ska ha senare tillsamans med min kille.
Förövrigt så är min mobil knäpp och på villovägar. Den är avstängd trots fullt batteri så jag har ingen aning om vad det är med den men förhoppningsvis hittar jag den idag för då ska jag köpa en ny telefon, plus en kamera eftersom att varken telefonen eller kameran funkar som dom ska och det var ju trots allt ett tag sedan jag förnyade dom sakerna så dax för lite nytt då idag. kommer bli kanon!




bilder från min gamla kamera

KALLT!

Skit väder ute idag. Men tur iallafall att jag har fått världens sovmorgon eftersom att jag vaknade klockan 12. 
Jag har verkligen sovit jätte bra inatt och det var så grymt skönt att få vakna av sig själv då!
Jag och jimmy ska vidare till stan nu dvs arbetsförmedlingen, olika butiker osv. Sen så vet jag inte riktigt vad vi ska göra.
Eftersom att det är så sjukt kallt ute så jag tycker rent ut sagt synd om mig själv, menmen- måste man ut så måste man. Sedan efter att jag gjort allt detta så blir det nog bara att sitta inne och kolla film och ta det lugnt men vi får väl se.

..

Då var vi hemma igen. Vi har varit runt i stan och bland annat kollat på en bil.
Det blir nog så att vi far och hämtar den sen för den såg ganska fin ut men vi får se hur det blir helt enkelt!
Nu är klockan rätt så mycket och jag har faktiskt hunnit rätt mycket idag också. Jag är inte så lat som alla tror här hemme för jag har faktiskt hunnit hänga två tvättar idag, jag och jimmy har lagat mat också har vi hunnit vara in till stan då också som jag skrev.
Nu har jag ont i magen och ska nog lägga mig och vila ett tag, kolla film och sådär tills vi har bestämt oss om vi ska hämta bilen.

gissa..

Hej allihopa!
Sitter för tillfället inne i mitt rum igen, vaknade kring 11 och insåg att det var bättre väder ute så jag steg upp trots lite sömn inatt! Men nu sen jag vaknat så har jag duschat och jag kan lova att det var skönt.
Funderar på att gå en sväng på stan och svänga förbi arbetsförmedlingen nog för att jag är gode så nöjd med månadens inkomst. Jag får ju faktiskt ut flera löner redan den här veckan så då blir det möjligtvis att fara vidare till stockholm eller utlandet. Skulle vara awesome men vi får se hur det blir!
far vi till sthlm så blir det iallafall att bila ner, möjligtvis med några kompisar eller så åker vi själva och far vi till utlandet så åker vi nog med flyg som ni förstår.
Det skulle verkligen vara fantastiskt roligt båda delarna så vi får se vad vi väljer. Det är bara att vänta och se när jag har fått mina löner! Sålde föresten iväg min hårförlängning igår för 500 kronortill johanna, hon ska dock betala den senare när hon har pengar men för mig är det ingen brodska. Jag orkade inte ha kvar den. Funderar på att byta hårfärg om ett tag och då blir det något helt nytt och då tänker jag ha kort hår ett tag.
Färgar det nog på Lördag eller liknande. Tänker inte säga vilken färg det blir men det blir iallafall en färg som jag haft förut och som jag fått mycket beröm med!- Resten får ni veta i helgen.
Ha det bra!
PUSS

?

?

?

?

?

?

TRÅK!

Hej allihopa!
Skit väder ute idag. Jag har varit och lämnat kontonummer till mitt jobb så jag får ut min lön redan den 25e på onsdag då altlså med andra ord också får jag ut en till lön den 27e från när jag har jobbat på Piteortens. Kommer bli guld med pengar igen så man kan leva!
Jag hade velat fara in till stan och söka fler jobb men det är en aning tråkigt att gå runt på stan när typ ingen är där för det första eftersom att alla är på skolan eller jobbet, nästan! Och sedan så regnar det ju som sagt och det är ju heller inte särskilt roligt.
nååja, jag ska fundera litegrann kring det så får vi se. Kanske jag tankar Jimmys bil också så vi tar oss någonstans idag.
Nu ska jag äta nånting så får vi se vad som händer!
PUSS

Film och spel kväll!

Jag har verkligen inte något flyt på dom senaste två dagarna. Igår hade jag sjukt ont i huvudet och idag minst lika ont fast i magen, inte roligt!
Vi har iallafall börjat kolla på avatar och jag tycker minst sagt att den verkar vara bra, ja den verkar faktiskt vara jätte bra och lite spännande faktiskt. Ångrar då inte att jag började se den ikväll men det jag däremot ångrar är att jag inte såg den i 3d. Kom ju på de en aning för sent för när jag tänkte se den så hade alla redan sett den! Otur det för jag kan tänka mig att det blir helt annars om man ser den i 3d.
Vi kom inte på vad vi skulle hitta på ikväll så vi valde att göra något vi absolut aldrig gör, nämligen att spela bingo.
Så det är alltså vad vi ska göra nu i två timmar framöver!
Vi hörs imorgon.
PUSS!

Helgen!

Hej allihopa!
Sitter hemma i Svensbyn nu, har varit här sen i Fredags och igår var jag sjuuuukt dålig och det menar jag verkligen.
Jag hade så ont i huvudet så jag inte ens orkade vara uppe. Jag låg i sängen hela dagen lång förutom när jag åt lite mat men knappt då orkade jag, jag åt lite snabbt och sedan gick jag och la mig igen.
Vaknade sedan upp idag kring 10 och då steg jag upp eftersom att jag kände mig mycket bättre!
Ute är det dåligt väder så jag och Jimmy har bara legat och kollat film hela dagen bortsett från när vi var inne i stan en sväng. Vi har precis sett karatekid så snart ska vi slå på en ny film. Funderar på att se Avatar men jag anatar att den inte alls är lika bra som i 3d på bio så jag kanske inte ens tycker att den är bra? Jag hoppas det iallafall för jag hade verkligen velat se den förr eller senare iallafall.
Nu ska jag göra mig nå middag och sen ska vi kolla film och tv hela kvällen lång!
Ha det bra allihopa.
PUSS

ändring!

Hej allihopa!
Sitter just nu här och ska göra mig i ordning för fest! Det blev ett undantag ikväll, tänkte ju som ni vet ta det lugnt i en månad men det var för många som peppade oss till fest ikväll så jag ska faktiskt ta någon öl ikväll tillsamans med Veronica, Adam, Jimmy och massa mer folk! Kommer nog bli trevligt och jag tror inte jag ska dricka så många. Imorgon blir det nyktert iallafall och jag ska jobba under dagen. Har jobbat under dagen idag också och det har gått bättre än vad det gjort på länge, känns skönt eftersom att det blir långtråkigt om man har lite kunder!
Igår tog vi oss en promenad runt om i Hortlax och sedan så tog vi det bar lugnt i övrigt hela dagen och kvällen. Inte så värst händelserikt faktiskt men god mat åt vi iallafall, första och enda måltiden på hela dagen igår.
Idag blir det heta räkor och ris till tror jag det var, gott gott! Nu ska jag göra mig i ordning, min man ligger i sängen och tjatar på mig och säger att jag är seg som vanligt så jag ska snabba mig!;>
Ha en bra kväll allihopa för det ska jag ha!
PUSS

Bilder!








Lea tycker om att kolla tv när jag och Jimmy gör det!:)

Det går dåligt nu..

Sitter fortfarande hemma hos Jimmy, har sovit mycket idag och jag tror att jag snart ska pallra mig hem och spendera natten dära. Jobb imorgon som jag sa och jag börjar kring 10 så då är det lika bra att sova i Svensbyn inatt så har jag närmare till jobbet!
Ikväll kommer det som mest inte att hända någonting, har verkligen ingenting att göra så det är lika bra att bara stanna hemma, kanske ta en promenad runt byn skulle vara härligt men först och främst så¨måste jag ju faktiskt ringa efter skjuts till Svensbyn eftersom att vi verkligen inte har en enda droppe bensin i bilen.
Ha det bra!
PUSS

Jobb

Hej allihopa!
Sitter just nu i Hortlax hemma hos Jimmys mamma.
Lea, våran lilla kattunge springer runt och leker som en galning med Jimmys 3 åriga katt Molle. Dom är så otroligt söta!
Vaknade förövrigt imorse av att Berit ringde och ville att jag skulle jobba Fredag-Lördag men det är jag mest bara glad över eftersom att jag inte har mycket annat för mig när dom flesta andra jobbar.
Sedan blir det Fredagsmys på kvällen och jag tror nästan att det blir så Lördag kväll också, Love it!
Idag ska jag troligtvis klippa gräset hos farfar men först ska jag vila ett tag med min älskade Jimmy och sen får vi sedan se vad som händer ikväll!
Nu ska jag kolla tv och sedan förhoppningsvis somna ett tag!

Toy story 2.

Hej allihopa!
Sitter just nu i mitt rum efter att ha letat Lea som en galning i hela huset. Det visade sig sedan att hon gått ut och följt efter husets äldre katt molle. Stackarn, Lea vill ju verkligen vara med han och det går bra för han, så fort inte jag eller någon annan i huset kommer i närheten. Då blir han argressiv kan jag lova!
Dagen ser ljus ut, fast det är kallt ute.
Vi ska snart afra vidare till Jimmy och tillbringa natten där, kommer bli härligt! Jag har bara haft som krav att vi ska hyra toy story 2 och se den ikväll eftersom att jag inte har sett den och har tänkt se trean i 3d.
Nu ska vi ta bilen av pappa och fara in till stan för att hyra filmen, jag har verkligen Jimmy lindad runt lillfingret just nu. Han ha rinte mycket att säga till om om jag har bestämt mig för något. Stackarn! ;)

PARFYM + GAS + GNISTA

= ELD!

På tal om förut!

Gårkvällen blev sen och en aning impulsiv.
Vi har legat i sängen och degat som mest hela dagen men det har varit sjukt härligt och sen när man kollade på termometern och såg att det bara var 12 grader varmt ute så kände jag inte de minsta skuld i det.
Det börjar verkligen bli tufft nu, hösten är påväg och med den- KYLAN!
Jag hatar kyla och anledningen till det är väl att jag inte kan hålla mig varm med 10 plagg på mig ens. Jag är sjukt kallblodig och förfryser ALLTID iallafall händer och fötter när jag är ute. Förra vintern blev jag dock en aning härdad när jag vistades mycket i Kiruna som inte är känt för annat är KYLA, GRUVAN och ISHOTELLET. Iallafall så var det omkring 40 minusgrader när jag var där förra vintern och helt sjukt vad kallt det var. Man kunde inte ens duscha om man skulle gå ut direkt efter för då förfrös man ansikte, övrig kropp och hår!
Jag klarade mig iallafall från det eftersom att jag inte duschade direkt innan jag gick ut men nog förfrös jag fötter och händer alltid.
OCH SEN att jag har haft ett förhållande med tre stycken därifrån är ju en annan femma men som jag alltid har sagt så är dom stjärnor i mina ögon för det är dom allihopa som en gång tillhört mig!

Nostalgi!

Hej allihopa!
Idag har det inte hänt mycket. Solen har stekt sönder mig när jag har jobbat och jag har klippt en jävla massa gräs, fått nostalgi och varit sugen på att sätta på mig fotbolls skorna och sparka lite boll.
Helt sjukt vad jag saknar fotbollen och när man står på planerna där man en gång har spelat tusentals matcher så blir det verkligen inte bättre kan jag tala om. Jag måste verkligen ta tag i detta och börja om känner jag men jag ska inte säga att jag kommer att göra det för jag verkar ha väldigt svårt att ta tag i saker själv.
Iallafall så har jag hunnit jobba i några timmar idag och sedan har jag bara varit hemma och jagat kattungen som har rymt ex-antal gånger men som tur är så har jag hittat henne nu så nu är hon i säkert förvar i min säng.
Ikväll ska jag hitta på något med Johanna igen och den här gången ska även Jimmy få vara med!

Imorgon blir det inge jobb för min del, jag ska bara slappa och ta det lugnt då, är det fint väder så kanske jag möjligtvis far ut och ringer farfar så far jag och klipper gräset på stugan. Vi får se helt enkelt!
Nu ska jag klä på mig, precis duschat så jag måste fixa till mig lite också innan vi ska cykla vidare till Johanna!
Ha det bra.
PUSS

Världens vackraste!

Bilder från senast!















I brist på annat!

SEX & HÅNGEL

1. Vem sov du med senast? - Min pojkvän, Jimmy.
2. Vem låg du senast i sängen med och höll om? - Samma
3. Vem pussade du senast? - samma
4. Vem av det motsatta könet hånglade du senast med? - o Samma
5. Vem av samma kön hånglade du senast med? - ingen aning, brukar inte hålla på så ;p
6. Har du haft oskyddat sex? - ja, fast nu använder jag P-piller!
7. Vem sög du senast av? - Möjligtvis går det att räkna ut.
8. Hur ofta strular du? -Aldrig!
9. Hur många har du strulat med på en kväll? - ooj, det var så längesen jag var singel nu så det kommer jag då inte ihåg faktiskt!
10. Vem var den första personen du strulade med? - jaani, om jag det ändå kom ihåg!

KÄRLEK

10. Vad är första och sista bokstaven i namnet på personen du senast hade en crush på? - JY
11. Hur många har du varit tillsammans med? - Jag har haft två långa förhållanden och sen är jag inne i ett väldigt seriöst ett nu också som har hållt i omkring 5 månader för tillfället!
12. Vem var du senast tillsammans med (inte den du har nu, förra)? - Andreas Åkerström.
13. Är du tillsammans med någon nu, isåfall vem? - Jimmy Lundberg. ♥
14. Hur länge har ni varit tillsammans? Snart 5 Månader!
15. Sötaste paret? - Dom flesta säger att jag och Jimmy är det så jag får väl säga detsamma! Han är bäst :)♥
16. Hur ser din drömpartner ut? - Har redan hittat min dröm!
17. Hur ska din drömpartner vara? - Perfekt!
18. Hur många gånger har du varit kär? - Riktigt Kär har jag varit 3 gånger.
19. Okej, seriöst, hur många gånger har du varit kär , RIKTIGT kär? Som sagt, 3 GÅNGER!
20. Vem var din första riktiga kärlek? - Anton Wikström, vi hade ett väldigt långt förhållande faktiskt. :)

DÅLIGA TIDER

21. Har du druckit alkohol? - Ja
22. Röker du? - Feströker.
23.  Snusar du? - Nope, kan ta en eller två på nån fest men inte oftare än så!
24. Har du rökt på / knarkat? -Absolut inte! Sjukt onödigt och dumt!
25. Hur ofta festar du? - För ofta, har dock varit nykter nu i 1.5 veckor! Så jag hade tänkt vara nykter i en månad ungefär och satsa på träning och motion istället!
26. Vad gillar du att dricka? - ÖL.
27. Har du skurit dig? - ABSOLUT INTE!! Oerhört dumt och framför allt omoget. Tror att man bara gör det i största del för att söka uppmärksamhet! :)
28. Har du bra självförtroende? - Ja, nästan för bra tror jag.
29. Hur mår du egentligen? - Helt okej!:>
30. Har du någon gång brutit mot lagen, isåfall hur? - händer väl men på vilket sätt vill jag inte säga!

DÖD/LIV

31. Har du varit på begravning? - ja
32. Isåfall, vilka ? - på min älskade farmors begravning. ♥
33. Har någon nära till dig dött? - ja, min farmor ingen annan.
34. Hur vill du dö? - Somna in som gammal, en normal död utan att plågas!
35. Vill du dö? - Absolut inte, man ska ta vara på livet så mycket man kan!
36. Har du någon gång varit på dop? - ja
37. Isåfall, vilka? - Min brorsdotter Lovis dop för ungefär två år sedan!
38. Gillar du livet? - Absolut!
39. Vem som står nära dig fick senast barn? - hmm, Det vet jag inte faktiskt!
40. Vill du ha barn, och hur många? - Jo, två-tre stycken!

DU

41. Vart bor du? - Piteå- Svensbyn/Hortlax.
42. Vart går du i skola? - Går inte skola, har gått ut.
43. Är du smal eller tjock? - Smal
44. Är du snygg? - SNYGGAST!
45. Är du nöjd med ditt utseende? -Med det mesta iaf.
46. Vad gillar du mest med dig själv? - vettefan.
47. Och vad vill du ändra på? - vill ta bort ärren som jag har kvar från min hjärtoperation.
48. Vad heter du? - Sandra Caroline Hurtig.
49. Gillar du ditt namn? - det är väl inget fel med det inte!
50. Vad gör du på fritiden? - myser med pojkvän, festar och tar det lugnt!

FAVORIT

51. Mat: Det mesta.
52. Dricka: Oboy, coca-cola och fanta. I alkoholväg: öl!
53. Färg: ROSA!
54. Musik: vad ska mna säga? Jag är allätare!
55. Låt: många.
56. Veckodag: Lördag
57. Sport: Fotboll, Hockey.
58. Godis: Marabou choklad, helt klart det bästa!
59: Artist/band: ingen speciell

60: Skådespelare/skådespelerska: många fina, många bra!

SKOLA / ARBETE

61. Går du i skolan? - nej
62. Trivs du? - trivdes
63. Favoritämnen? - idrott, helt klart!
64. Vilka ämnen gillar du inte? - matte och engelska är nog mina värsta tror jag!
65. Vilka lärare gillar du / gillar du inte? - tycker om alla jag haft!
66. Vart har du praoat? - många ställen
67. Har du någon gång sommarjobbat & vart? - på många ställen.
68. Vad vill du jobba som? - Frisör!
69. Varför? - alltid varit intresserad av det och jag tycker att det är roligt så varför inte?:)
70. Vilken klass går du i, & gillar du den? - nog gillade jag min klass alltid!




BLANDAT!

Druckit alkohol? - ja
Rökt? - jo
Snusat? - ja
Rökt vattenpipa? - jaa
Däckat?- ja det har jag men bara två gånger för längesen. Brukar oftast känna när det blir för mkt!
Blivit påkommen? - jaa, pinsamt läge kan jag tala om!
Kysst en främling? - ja.
Har haft oskyddat sex? - jo
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? - ja.
Kysst en kille i klassen? - näädå!
Gjort något dumt? - ja
Gjort något som du ångrar? - ja, det är väl några gånger jag haft som status på facebook "Söndag med stort G." Så nog har man haft ångest dagen efter man festat några gånger!
Strulat med ditt ex? - japp.
Sagt nej till sex? - Många gånger!
Fixat dig i timmar? - jaadå. Om det har varit något speciellt jag ska på så!
Gråtit inför mer än 10 personer? - Nej det tror jag inte. Jag brukar inte vilja visa mig svag inför andra.
Smygit ut? - ja
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - ja, absolut! Även om det är jag som har kapat alla mina förhållanden som jag haft så känns det ändå. Helt klart!
Sovit brevid någon av samma kön? - Jadå, jag vet inte hur många gånger jag och mina kompisar somnat framför en film tillsamans och sedan vaknat upp dagen efter!
Sovit brevid någon av motsatt kön? - Absolut, jag har ju pojkvän sen flera månader tillbaka som jag näst intill bor tillsamans med så det är klart vi tillbringar mer än dagarna tillsamans!:)
Lekt med någons känslor? - Nej det har jag faktiskt inte gjort. Anser att det är något väldigt onödigt och dumt. Vill man ingenting så borde man tänka en extra gång innan man gör någonting. Man kan inte bara tänka på sig själv när det gäller den saken utan man måste tänka på den andra personen också!
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? - ja som nu tillexempel med Jimmy. Skulle nog ge han hela min värld om jag hade kunnat. Helt underbar pojkvän!
Gråtit dig till sömns? - Ja
Gråtit framför någon du älskar? - många gånger.
Haft sex ute i skogen? - Ja
Kysst en tjej? - aah, dock bara på skoj när man varit i fyllan och villan på nån fest.


Vaknat av att du gråter? - ja, har väl oftast varit pga någon mardröm man vaknat av.
Skrikit ord som hora och slampa till någon? - aah tyvärr. Skulle säga att dom "slagorden" är mycket omogna men visst, nog erkänner jag att jag använt dom någon gång när jag varit arg och inte kommit på bättre!
Slagit någon på skoj? - ja.
Blivit slagen på skoj? - ja
Lärt känna över 10 stycken nya människor? - aahdå
Gått bakom ryggen på någon? - hmm, det beror på . Men det hoppas jag väl inte att jag har!
Varit på semester utomlands? - jajjemänn!
Badat i havet? - Absolut, det måste väl ändå vara det bästa!
Haft snöbollskrig? - jaa, som liten många gånger!

Sett en hel fotbollsmatch? - ja, man har ju spelat fotboll så klart man har varit intresserad.
Inte sovit på en hel natt? - ja
Varit på sjukhuset? - ja, ex- antal ggr- medfött hjärtfel!
Sovit i över 12 timmar? - Ja det har jag, under skolan när man varit som tröttast.
Sett en film mer än 10 gånger? - det har jag säkert om man tänker på disneyfilmer tillexempel .
Tagit någon på röven? - ja
Lärt känna någon via internet? - ja
Velat dö? - njaae, sjunka genom jorden om inte annat..
Fått ett ig? - ja, jag är väl inget "skolfan" om man säger så!
Åkt buss i över 10 timm
ar?- naah, tror ej det!
Varit ute en hel natt? - ja

Blivit tagen av polisen? - några gånger, dock mest av missförstånd!
Svikit en vän? - Nej, eller inte vad jag vet iallafall!






<3

Nu har jag äntligen kommit fram till vad jag ska hitta på ikväll.
Jag ska nu pallra mig vidare från Hortlax till Bergsviken och umgås med Johanna en kväll. Vi kommer förmodligen att ha kanon kul som vi alltid har och jag ser fram emot denna kväll.
Känns som att det var längesen jag var med henne själv eftersom att det alltid är fler med när vi umgås och förut var vi mest bara själva och hade det lika roligt ändå så jag hoppas att denna kväll kommer att bli som dom andra. Jimmy far vidare hem till mig med katten och våran grejer. Sedan ska han vara hos mig tills jag kommer hem för att sedan sova med mig. MYSIGT- Jag älskar er, båda två! ♥

Skola- So fucking boring!

Hej allihopa!
Är fortfarande kvar hos Jimmys mamma i Hortlax men dom ringde om jobb till mig imorse så jag ska tillbaka till Svensbyn idag och sova där inatt, jimmy följer också med förstås.
Vad som händer idag har jag ärligt talat ingen som helst aning om men det återstår att se. Har legat i sängen hela dagen pga huvudvärk men nu har den som tur är gått över så nu är jag äntligen redo att hitta på något!
Dagarna går nu för tiden mycket snabbt, dom nästan bara springer förbi. Jag har gjort mycket på sistone och haft mycket kul. Nu är pengarna i stort sett slut så nu väntar jag bara in nästa löning som kommer den 27de och sen så kommer jag jobba in lite pengar till i September också.- Tack och lov!
Måste verkligen börja söka efter fler jobb nu för annars kommer jag i stort sett dö sen när jag inte har något kvar. Jag har några som jag har tänkt på så jag får väl ta mig ett besök dära och sedan även kolla upp en skola som jag funderar på att börja senare när jag känner mig redo att börja om och plugga igen. Men just nu är jag fortfarande oerhört skolless så det blir nog inte ännu.
Tänk att skolan börjar om för gymnasie eleverna nu om en vecka föresten. Tycker så oerhört synd om dem som går kvar för skola är verkligen det TRÅKIGASTE som finns!
Nååja, för mig blir det då inge mer prov på ett bra tag iallafall och det är jag tacksam över.
Nu ska jag hitta på något roligt!
Ha det gött.

Vi är duktiga!

Hej allihopa!
Igår hade jag en trevlig kväll. Jag spelade först kubb hemma i Svensbyn tillsamans med familjen och Jimmy sedan for vi vidare hem till Jimmy och gav katten mat samt satt hemma hos hans mamma ett tag innan jag skulle skjutsa hem Mormor till Djupviken.
När vi skjutsat hem mormor så for vi tillbaka hem till Jimmys mamma och tog oss en promenad runt om i Hortlax vilket var riktigt härligt eftersom att det var härligt väder ute också.
Vi somnade sent igår och bestämde oss därför för att ligga kvar i sängen länge idag. Jag vaknade kring 12 halv 1 och Jimmy just före tolv och sedan låg vi kvar i sängen ett tag, jag pratade med Johanna i telefon och vi bestämde oss för att höras senare.
Ikväll blir det också en lugn kväll, precis som igår men det är så oerhört skönt! Jag vet inte vad vi ska hitta på idag men vi har iallafall hunnit med rätt så mycket nytta idag. Vi har lackat Jimmys vindskydd till bilen plus att vi har städat bilen både utvändigt och invändigt så nu är den skinande ren. Synd bara att regnet började falla när vi anlände till Svensbyn men den håller sig väl förhoppningsvis någolunda ren iallafall. Och inuti vågar man nästan inte ha skor på sig när går in i den.
Vi har Lovis på besök så jag ska vara lite med henne innan vi ska fara vidare och grilla hos Jimmys mamma.
Ha det bra!
PUSS

^.^

Hej allihopa!
Här sitter jag och Jimmy hemma i Svensbyn och dricker coca-cola medans alla andra super. Eller? Verkar det som iallafall. Kan ingen vara lika duktig som vi och hålla sig nykter någon helg för en gångs skull. Det är verkligen nu man märker hur mycket alla i Piteå super men det kan ju också bero på att det inte finns mycket annat att göra i dena lilla, tråkiga stad!

nååja, det är väl bara att göra dte bästa av situationen för här ska vi inte ha tråkigt iallafall utan vi har bil, är nyktra och tar oss VART VI VILL så antar väl att det är de som gäller ikväll?
Hör av er om ni gör något roligt utan alkohol!

Fredag den 13de.

Åh hej och hå!
Då var jag tillbaka igen och den här dagen smått gladare, vilket känns skönt eftersom att jag inte orkar slösa energi på människor som ändå bara gör en upprörd.
Nååja, idag är det iallafall fint väder men jag har sovit väldigt och då menar jag väldigt dåligt inatt eftersom att min lilla kattunge har levt jävel hela natten och sedan till råga på det så har jag haft SJUKT JÄVLA mycket mensvärk!
Jag brukar aldirg ha mensvärk men inatt då jävlar. Då kändes det som att magen skulle krampas sönder eller någonting och dessutom så hade jag ont i benen, ljumskarna och ryggen också. PLÅGSAMT var ordet!
Det är mycke moln på himlen nu så jag tror inte att det är någon vidare idé att lägga sig ute och sola så jag ska helt enkelt stanna inne och färga mitt hår plus min hårförlängning ist, kommer förhoppningsvis bli snyggt!

Tycker inte denna dag har varit en otursdag än så länge iallafall och förhoppningsvis blir den inte det heller!

No brain no pain. Eller hur var det nu?

Jag tycker bara hela grejen är tragisk. Men så länge jag får säga vad jag tycker så känner jag mig lugn och sen så länge någon sårar mina vänner, min pojkvän eller någon i min omgivning som jag TYCKER OM så lägger jag mig i bäst jag vill.
Man kan helt enkelt inte beté sig hur som helst mot dem man säger sig "tycka" om utan då är det istället bättre att säga sanningen och som man egentligen tycker och känner. Men vissa verkar ju tydligen ta sig en jävla bra bit genom att ljuga och sedan tar skiten i efterhand. Jag tycker det hela är fel och säger därför till. Bättre det än att det snackas en jävla massa skit för det är just det som skulle hända annars.

Jag hatar skitsnack och säger därför saker rätt ut ist vilket förmodligen funkar bättre!

@Home!

Sitter just nu i mitt rum tillsamans med Jimmy och väntar på att duschen ska bli ledig.
Precis jobbat färdigt och det gick inte särskilt bra idag heller, precis som igår fast lite bättre!
Jag känner mig iallafall aningen trött men känner absolut inte för att ta någon power nap idag utan jag tror istället att jag ska jobba på att få bort huvudvärken som har plågat mig i några timmar och sedan ska jag försöka, tillsammans med min man komma på vad vi ska hitta på ikväll. Vi har pratat med Emma och det låter som att dom ska leka bil-kurragömma så vi kanske hakar på de. Vi får se helt enkelt. Men nu hör jag iallafall att toaletten är ledig så jag ska ta mig en snabbdusch och fräsha till mig lite och sedan får vi se vad vi hittar på för ikväll/ nu är det iallafall varmt ute och med det menas att man också kan vara ute och hitta på något om man vill!

Bad day!

Hej allihopa!
Det är en oerhört tråkkig dag vi har framför oss för vad finns det egentligen att hitta på när det ska regna heeela dagen lång och man inte kan jobba?
Jag hade ju faktiskt tänkt fara iväg och jobba idag men planerna blir ju inte alltid som man tänkt sig, jag hatar verkligen regn och när det är mulet.
Jag har ju faktiskt saker att berätta från min helg också. Det blev aldrig så att vi gick ut på Lulekalaset utan vi stannade hemma i Sunderbyn heela kvällen ist men det var så sjukt mysigt. Snart får jag min sista lön och då ska jag tillbaka dit igen och då kanske det blit utgång till och med.. Vi får väl se vad vi hittar på för skojj.

Idag kommer vi nog bara sitta inne och lata oss, kolla film och sådär, mycket annat finns ju helt enkelt inte att göra!

Bilder

Laga mat.

Hej allihopa!
Fint väder idag också och nu har dessutom mamma och pappa kommit hem från södra Sverige igen, kul.
Håller för tillfället på med mat men det går väl lite sådär. Väntar på att makaronerna ska koka och margarinet ska smälta men det verkar ta en jäävla tid.
Idag har jag tänkt sola och bada heeela dagen lång, precis som igår. Jag liksom gillar det hela med fint väder- sol och bad, det är ju helt underbart!
Ikväll ska vi pallra oss iväg till Sunderbyn där Lena väntar på oss och sen ska vi även ut på Lule kalaset tillsamans, jag, hon och Jimmy vilket jag tror kommer bli helt awesome!
Näni, nu ska jag äta min mat och sedan gå ut.

Sweet!

Kan börja med att säga att jag hade en trevlig kväll igår med Jimmy och mina kära vänner. Kändes även roligt att få träffa en människa som jag inte sett på väldigt länge.
Idag har vädret varit dåligt till skillnad från igår. Igår sken solen och värmde oss hela dagen lång och då kunde man ju självklart inte låta bli att sitta ute och sola sig lite.
Idag är det raka motsatsen från igår. Regnet piskar ner så Jimmy kunde självklart inte låta bli att sladda på den blöta asfalten runt om i pite stad.
Just nu ligger Jimmyi sängen och myser med Lea medans jag sitter här vid datorn och nördar, jag kunde liksom inte låta bli för jag har faktiskt inte suttit nå mycket vid datorn på sistone. Har haft så mycket annat viktigare för mig.
I helgen är det Lulekalaset och vi ska nog möjligtvis dit på Lördag och då förfestar vi med Lena i Sunderbyn och sedan far vi in till staden när vi känner oss sådär lagomt lulliga.
Efter i helgen ska sedan jag och Jimmy ta det oerhört lugnt. Kroppen kan ju knappast må bra av så mycket alkohol som vi druckit på sistone så vi har bestämt oss för att vara utan tre-fyra veckor nu framöver och kanske börja gå ut och gå, jogga? också vidare för att få igång formen litegrann.
Godiset och andra godsaker har jag lagt på hyllan för längesen men nu idag så hade vi faktiskt tänkt köpa oss en chipspåse, dipp, en dricka och bara ligga i sängen och kolla film och lyssna på regnet med våran mysiga kattunge.
Ha det bra allihopa!
PUSS

:>

Och en dag senare har Lea till och med fått vara ute själv i det fina vädret på gården i Svensbyn.
Hon håller sig nära mig och Jimmy hela tiden och så fort hon känner sig ensam så jamar hon till litegrann och söker efter oss.
Vaknade däremot klockan 4 imorse av att hon hoppade på mina fötter och klöste och bet i dom. Det har jag verkligen inte saknat sedan molle var en liten kattunge för det gör verkligen ont och jag menar det!







Nu är det sol ute så jag och Jimmy ska lämna henne inne ett tag och sedan fara ut och bada!
PUSS

Kolla vilken fin liten flicka vi hämtade tidigare under kvällen:

Välkommen in i familjen, Lea. Eller "mini molle" även kallad! :>






Helt underbar.

och här har vi molle.
Lea är dock en blanding mellan en skogskatt och en Birma så hon blir lite halvlånghårig och lite mindre än molle men annars slående lika om man tänker tillbaka på hur molle såg ut när han var kattunge vill säga!=)

It's over!

Hej allihopa!
Det har varit en alsliten dag idag och det kan jag lova!
Nååja, vi har iallafall inte fått mycket gjort utan har mest varit hemma och bara tagit det lugnt,. Det har varit en varm dag så jag har suttit ute i Svensbyn lite också. Imorgon är det måndag och med det menas att det är början på en ny vecka och jag hoppas att den blir lika bra som denna vecka varit.
Nu är iallafall PDOL över och det känns faktiskt lite skönt om jag ska erkänna. Det har blivit myvke drickande så jag ser fram emot att få ta det lite lugnt nu ett tag,.
I helgen (om jag inte fattat fel eller tänkt fel?) så drar Lule kalaset igång, det brukar vara rätt så likt dansar och ler men den här gången ommer det ändå bli en aning förändring i de hela.
Jag ska fara dit med Jimmy sedan ska vi förfesta hemma hos Lena i Sunderbyn och sen fara in tillsamans till stan och festivalen. Jag tror att det kommer bli kanonkul, verkligen!
Nååja, nu ska jag allt lägga mig och kolla film igen- trött som bara den.
Ha det bra allihopa!
PUSS
RSS 2.0