GOTT NYTT ÅR!!




Mitt nya hår känns underbart.





Man kan väl säga att det är sista dagen av året 2010.

Jag lovade er ju bättre uppdatering så nu är jag tillbaka igen, glad och framåt. Ja, både gårdagen och dagen idag har varit så sjukt bra och jag har gjort så roliga saker, provat på nya saker har jag också. Tillexempel som att baka denna cheescake som ska serveras imorgon och då blir man riktigt glad när resultatet blir bra!
Längtar till imorgon eftersom att jag tror att det kommer bli hur roligt som helst. Ser framemot hemmafest i Öjebyn, jag ser framemot att få träffa fler nya, förhoppningsvis underbara människor att kliva in i det nya året med.
Men det bästa av allt måste ju vara att jag inte kunde ha haft en bättre kille att få dela allt med. Jag pratar självklart om världens bästa Johannes som kommer stå där vid min sida hela tiden. Känns obeskrivligt roligt, bra och fantastiskt. Kunde nog inte mått bättre än vad jag gör just nu och jag är försäkrad om att han känner detsamma!♥
Sitter för tillfället här själv i lägenheten som så otroligt många gånger förr. Jag hatar att vara själv och ensamen men det finns inte mycket att göra. Jag vill inte fara ut och festa idag igen heller som de flesta andra i Pite verkar göra ikväll. Drack ju faktiskt några öl igår tillsammans med trevligt sällskap och góa vänner och imorgon kommer det ju självklart drickas 1 eller flera öl också så det kändes lite mycke om jag skulle dricka ikväll också. Jag sket helt enkelt i det och färgade både mitt hår och hårförlängningen i en helt annan färg ist så att jag är fin till imorgon.
Jag älskar att förnya mitt hår lite då och då, ganska ofta för det känns så otroligt tråkigt när man ser folk som haft samma hårfärg i flera år och aldrig byter varken frisyr eller hårfärg. Det känns ju bara tråkigt och jag gillar inte att vara tråkig så då gör jag hellre om allting oftare. Tror det blir skitsnyggt!
Nu ska jag hur som helst se hur allt går ihop och dessutom ska jag försöka röja upp lite här inne. Har ju faktiskt diskat bort den mesta av disken. Är fortfarande nått glas och två tallrikar kvar men vad gör man om varmvattnet tar slut och man känner sig oerhört less? Man slutar så klart och sedan så är det ju ett tecken på att jag diskat väldigt mycke om till och med varmvattnet tar slut innan jag ens hunnit klart allt.
Duktig tjej är vad jag är, en riktig hemmafru har jag gått och blitt och det bästa av allt är att jag gillar det!

Än en gång, två dagar.

Hej allihopa!
Känner att jag varit dålig på uppdateringar den sista tiden men det är bara för att jag har så mycket annat att tänka på som känns viktigare. Sedan så har jag haft mycke att göra också dessutom!
Iallafall så har jag varit på två möten dom senaste dagarna, jag har firat jul i Svensbyn som ni vet och jag har flyttat över en massa av mina grejer till lägenheten i stan. Jag har även hunnit vara på Ikea med Johannes, Linda och Anton där vi inhandlade en MASSA snyggt till lägenheten så nu är det minst sagt MYSIGAST här inne. Helt underbart!
Vi har inte fått upp allting som vi hade tänkt ännu. Vis ka inhandla en stor tavla som ska hänga över sängen och sedan även en en svart hylla med ljus över tvn och lite smågrejer.
men det ser verkligen helt okej ut just nu och vi känner oss nöjda, helt klart!
Annat som har hänt i veckan är väl att jag sökt mera jobb, sedan även att jag städat och fixat mycke i lägenheten, gått mycke på stan, umgåtts och varit runt på lite olika ställen!
Nu är det Onsdag och det är endast två dagar kvar till Nyårsafton och sedan kliver vi än en gång in i ett nytt år.
Jag har faktiskt ett nyårslöfte i år dessutom, ett som jag inte ska berätta för någon utan bara hålla för mig själv.
hoppas bara att jag klarar av det också men det ska väl gå? Ja jag brukar ju vara envis så nog ska de gå!
Nu ska jag göra mig i ordning, ringa Johanna och sedan fara ut. kommer med mer uppdatering imorgon om jag hinner. Jag ska iallafall fotas imorgon ute i naturen vilket känns sjukt roligt och jag tror att det kan bli jätte bra! LÄNGTAR!! Bilder från det kommer sen.
Ha det bra!
PUSS






Smått stökigt, fast ändå inte. Jag är väl helt enkelt bra på att lägga ifrån mig kläder och greker överallt. Men det är ju trots allt inte de man ska kolla på utan den nya inredningen. Fint ändå!

Julafton.















Min julafton och juldag.

Hej allihopa!
Nu har jag fått sålt våra after xmas biljetter och det känns sjukt skönt, förlåt alla 18 åringar men vi har ingen lust att festa med er ikväll. Det var välden största anledningen dessvärre så vi bojkottade det!
Synd bara att vi inte har några biljetter till challenge ikväll så det blir väl troligtvis kalles för oss ikväll men först blir det förfest hos Johannes kompis. Jag tror denna kväll kommer bli fantastiskt rolig och jag längtar, eller nej det räcker inte ens.. Jag längtar så gud förbannat om jag ska vara ärlig!
Vi ska iallafall först och äta hos Johannes föräldrar och börjar väl med att ta någon öl där, eller så blir det ju. Till maten iallafall. Sedan efter vi ätit och varit där ett tag så drar vi vidare och festen kan börja!
Min gårdag, julafton- var förövrigt väldigt bra och jag är nöjd med den. Den var rolig! Synd bara att jag fått mig så lite sömn natten mot julafton så jag kände mig väldigt trött och la mig och vilade där kring 17 snåret men blev sedan väckt 18.30 av att jag skulle hämta Jennie som kommit med taxi från Älvsbyn till Böle.
Efter att jag hämtat henne så åt jag och jennie lite mer julmat och sedan spelade vi kort, plump förövrigt och jag förlorade. Eller nej- JENNIE förlorade över mig. Jag kom bara näst sist ..
Min julafton slutade hos Johannes på kvällen och av alla fick jag fina julklappar så jag känner mig nöjd.
Nu ska jag torka mitt hår och fixa det inför middagen idag sedan även sminka mig och göra mig klar till ikväll!
Ha det bra allihopa!
PUSS

vinternattens köld är hård.


JULAFTON

Hej mina kära vänner!
Idag är det julafton och jag har varit igång heeela dagen lång. Det började med att jag var vaken halva natten inatt, eller kanske hela? Jag somnade iaf kring 4 imorse och det var väl lite väl sent när jag var tvungen att stiga upp klockan 11.
Iallafall så var jag som en levande död imorse och trodde att mitt liv skulle gå under ungefär. Men jag fick ju trots allt kramas med världens mysigaste som smög in i lägenheten och la sig i sängen imorse kring 7 efter att ha jobbat natt.
När jag till slut tagit mig upp ur sängen så sminkade jag mig och valde kläder, Jag orkade inte riktigt bestämma mig eller ödlsa tid på att försöka bestämma mig över vilka kläder jag skulle bära idag redan igår. Det går ju lika bra att välja idag tänkte jag och se, de gick de!
Det blev en svart klänning, strumpbyxor och min fina kavaj, kanske ser ut som att jag ska på begravning men jag tycker att det gick precis lika bra att bära dom idag också. Snygg kombination!
Jesper, Lovis och Sandra är nu här på besök, vi har ätit lunch eller frukost som det blev för mig och sedan har Lovis fått öppna sina julklappar eftersom att dom ska vidare sen.
Hon verkade nöjd över min julklapp och det känns mycket bra , och roligt framför allt!
Therese & Jugge kommer hit snart och sen ikväll kommer Jennie som egentligen skulle komma mycket tidigare men det var ju problem med SJ-tågen som det verkar vara väldigt ofta så hon var tvungen att åka med x2000 först till Sthlm och sen vidare Norrut. Det viktigaste är ju trots allt att hon anländer någon gång idag iaf. Saknar henne!
Nu ska jag hålla dom andra sällskap och snart börjar Kalle som jag så klart ska se.
God jul allihopa!

Dagen före..

Hej allihopa!
kan ju ha varit Sveriges stressigaste dag idag, helt hemskt. Jag har iallafall hunnit med mycket men jag har ju verkligen stressat för att hinna också.
Började med att vi hade filmkväll igår och somnade väldigt sent och sedan vaknade vi kring 13 tiden idag av att pappa ringde och då packade jag ihop lite smutsiga kläder och sedan tog vi bilen direkt till Svensbyn. Jag packade ihop och böt ut lite kläder samt städade mitt rum och åt vi åt hämtmat från Subland.
När allt var klart och det var fint i mitt rum i Svensbyn inför imorgon när det faktiskt är julafton så for vi snabbt tillbaka till stan igen, in på coop och handlade och sist så skulle Johannes iväg och jobba på SCA- natt dessutom så han är inte hemma förens imorgon på morgonen.
När han åkt kring 17 tiden så fick jag uppgiften att springa in på systemet och det gjorde jag ju självklart då också så att vi har alkohol till på Lördag när vi ska på hemmafest hos en kompis till Johannes. Tror att det kan bli riktigt trevligt faktiskt så jag valde det ist för After xmas som vi egentligen skulle på.
Kändes helt enkelt bekvämare och trevligare med en hemmafest så kan man ta det jätte lugnt också.
Köpte även två champagne flaskor till nyår eftersom att det inte fanns så mycket kvar och det är risk att det finns ännu mindre närmare nyår så nu behöver vi inte tänka på det mera heller. Johannes idé faktiskt, smart!
Nu är allt för idag bortgjort men jag hade ju faktiskt velat spela bingolotto ikväll men det är dock inge roligt att spela själv och alla verkar vara hemma idag.
Det avr så mycke stress hemma hos oss, bara lagade mat och städade så jag for hellre till lägenheten och sen när jag måste ha bilen imorgon också så var jag ju ändå tvungen att fara tillbaka till lägenheten för att få tag i den imorgon på morgonen .
Nu ska jag försöka få hit någon go vän som kan hålla mig sällskap ikväll så det blir lite roligare!
God jul allihopa!

2 dagar.

Hej allihopa!
Lillasyster klarade körkortet igår, känns en del overkligt faktiskt om jag ska vara ärlig eftersom att hon känns för liten för att sitta bakom ratten i en bil helt själv. Dels så är det ju självklart roligt, nu slipper ju jag tänka på att skjutsa mamma och pappa i fyllan och villan när dom behöver det. Nu finns det ju någon annan som kan ta över det ansvaret och det skriver jag här med glädje. GRATTIS!
Annars igår så hände det inte mycket alls. Jag var på besök på arbetsförmedlingen vilket som vanligt var pest och pina, inte roligt alls och långtråkigt med andra ord.
När jag kom hem därifrån så var jag glad att jag gjort bort det men trött som ett as var jag också så jag somnade på soffan medans Johannes var ute på lunch med sin kompis. Jag gick också på stan men det var några timmar senare när han hade kommit hem och jag var en aning utvilad. Jag har nu köpt klart precis alla julklappar, bättre sent än aldrig om jag får säga mitt. nu är det bortgjort och det är ett år kvar innan jag behöver tänka på det igen. För lätt är det minsann inte. Ibland önskar jag att jultomten hade funnits så han kunde inhandla alla julklappar ist för mig.
Idag är det Onsdag och endast 2 dagar kvar till julafton, jag har ingen julkänsla men vem bryr sig? Den kommer väl när den kommer antar jag.
Har varit på gyn för en timme sedan och även det känns skönt att få bortgjort, jobbigt var det allt men nu slipper jag det där för all framtid. Skönt!
Funderar i övrigt över vad som händer ikväll? Johannes jobbar fram till klockan 22 och fram tills dess så är jag själv här i lägenheten. Det är minsann inge roligt men jag kan ju alltid ta hit någon vän, vilket jag tror jag ska göra så jag slipper vara ensamen men först ska jag färga klart mitt hår och testa hårförlängningen.
Ha det bra allihopa!
PUSS

<3

Hej allihopa!
Nu har jag till min stora glädje skaffat mig ett nytt telefonkort till telefonen. Jag använder fortfarande samma nummer som tidigare så det är bara för er att slänga iväg ett sms eller 2-3-4, ringa hur mycket ni vill för jag LOVAR att jag inte kommer lämna min telefon ifrån mig på några veckor nu framöver. Detta har verkligen varit jobbigt kan jag lova. Men nu känner jag mig som en människa igen, känns kanon!
Förutom att jag tagit steget och gått in till stan för att beställa ett nytt kort som jag trodde skulle ta flera dagar innan jag fick det, jag fick det dock direkt .. Så gick vi vidare några varv runt stan och handlade julklappar, eller Johannes handlade, jag har ju köpt klart alla mina förutom till han men han får ju självklart inte vara med när jag ska köpa den. Jag följde väl helt enkelt bara med som stöd antar jag, eftersom att han ville det.
Efter att vi gått på stan så far vi hem till Svensbyn och hämtar en telefon som jag kan sätta mitt nya kort i sedan for vi vidare tillbaka till lägenheten igen EFTER att vi handlat våran middag och mycket smått och gått därtill.
Jag köpte hem en deo och två hårfärger samt ett shampoo från Loreal på 1500 ml och även ett balsam på 750 ml. Det behövdes väl inte direkt men jag fick ju trots allt det för ett bra pris så wtf. Jag köpte det iallafall, trots att mina andra shampoon och balsam är långt ifrån slut. Jag klarar mig ett bra tag framöver iaf vilket är kanon bra!
Till middag idag blev det gó mat. Jag tror jag har världens bästa pojkvän som är duktigast i världen på att laga mat. Fläskfilé och croketter blev det iaf och SJUKT GOTT var det!
Thank you darling, youre the best.

Johannes. ♥



-.-

Det var en bra kväll igår också, mycket roligt folk som man fått lära känna och det har verkligen varit hur roligt som helstt! Nu är jag iallafall hemma igen och är trött som ett as. Inte konstigt med tanke på att det var efterfest till typ 5 på morgonen imorse och sedan var jag tvungen att stiga upp kl 1 för att hinna med bussen hem till Pite.
Nu är jag hemma, dessvärre helt ensamen. Johannes har farit ut och jobbat, han ska jobba hela natten fram till halv 8 på mogonen imorrn. Så sjukt synd kan jag känna med tanke på att vi varit ifrån varandra hela helgen.
Vi får umgås imorgon istället, om han nu inte sover bort hela dagen. Det hoppas vi inte!
Idag blir det iallafall först en dusch och mat till att börja med och sedan filmkväll. I övrigt så ska jag lägga mig tidigt ikväll, orkar inte vara vaken hela natten. Känner mig så sjukt sliten!

Nu ska jag hoppa i duschen och imorgon ska jag ringa arbetsförmedlingen på morgonen och sedan gå in till stan och spärra telefonen samt beställa ett nytt kort till telefonen. Köpa en ny telefon måste jag ju också.
Gud vad jag hatar folk som tar saker av andra. Ni är värdelösa och jag hatar er!
HEJDÅ

18/12- UMEÅ!

Hej allihopa!
Igår anlände jag till ume efter en bussresa på omkring 4 timmar. Som ni förstår så var det vääldigt skönt att få komma fram och träffa släktningarna för bussresan tog mycke längre tid än vad den skulle göra. Vi fastnade efter vägen 1.5 mil utanför stan i Ume pga en krock längre fram på vägen så där stod vi väl ungefär en timme innan vi fick köra vidare . Smått jobbigt men med tanke på att det kanske fanns någon stackare där som hade blivit skadad så var det väl helt okej att stå och vänta.
Iallafall så fick jag mig en god överaskning där i eländet, mitt i våran väntan.
Min syster Therese och Jugge HAR GIFT SIG utan att någon visste något. Så otroligt stort men jag hade gärna velat vara med på bröllopet men jag var ju trots allt inte den enda som var i omedvetande och blev gott överaskad utan det var ju samma för hela släkten. Men jag är så otroligt glad för deras skull, ni är som gjorda för varandra, så underbart fina!

Min kväll igår var förövrigt väldigt bra också, först badade vi badtunna hemma hos en kompis till Jessiica där vi hade våran förfest och sedan kring 1 så drog vi oss vidare ut på krogen och fortsatte festandet där.
Träffade många fina och trevliga personer igår. Mycket trevligt måste jag få säga!
Det blev rätt så sent innan vi kom oss i säng men lika roligt var det för de. Vi vaknade sedan av att en granne till Jessica plingade på dörren kring 1-2 och då steg vi upp.
Nu ska vi duscha och göra oss klara sedan ska vi vidare igen. Hoppas på en lika bra kväll ikväll!

Jag ska vidare..

Hej allihopa!
Det var någon allvarligt fel på min blogg igår för jag kom inte in på den. Inte okej!
men nu är jag tillbaka igen- pigg och glad. Snart far jag vidare till Ume och jag längtar.
Det börjar dra ihop sig nu och om en halvtimme så sitter jag på bussen påväg in. Jag lär ju dock sova på bussen eftersom att det blev så sjjukt sent igår för oss. Hade ju tänkt ta en tidig kväll men vad hände med det? Kan ju säga den arma sanningen att det faktiskt var Johannes som tvingade mig att vara vaken.. Ah, det gjorde han, eller iallafall nästan. Han slog på en film så jag kände att jag var tvungen att kolla på den. Så var det väl egentligen.. 
Nu står iallafall alla grejer på plats här i lägenheten men sen ringde dom imorse och sa att vi fått ta fel soffa så dom ska komma och hämta den sen och byta ut till en annan mörkare soffa.
Jag VISSTE att det var fel, för jag sa till Johannes igår att den var för ljus och det tyckte han också och visst var det ju så.. Typiskt, precis när vi fått det så fint!

Nåååja, nu ska jag lämna min pojkvän för två dagar och då får han väl helt enkelt fixa allt själv, nog för att jag inte gjorde så mycket igår eftersom att jag inte förstår mig på sånt där med bygg, plock, pussel och grejer. Jag plockade iallafall ihop all kartong och skräp och satte i svarta plastsäckar. Duktig tjej!
Nu ska jag springa till bussen för att åka vidare till Ume och umgås med Jessica. Kommer bli fantastiskt kul!
Ha det så bra allihopa!
PUSS



TORSDAG .

Hej allihopa!
Vaknade faktiskt en vettig tid idag som ni kanske märker eftersom att jag är vaken nu? Haha. Nej men jag vaknade faktiskt redan klockan 11 eftersom att jag och Johanna skulle ta oss en runda på stan och sedan även en lunch på det.
Dessvärre blev det inte av eftersom att vi båda trodde att vi var gjorda av socker och då finns det ju en risk att vi smälter när vi går ute i snöstormen.
Det har ju faktiskt varit snöstorm här i Pite, faktiskt inte särskilt kallt men det blir ju några grader kallare när det snöar och blåser och det i en kombination gör det väääldigt kallt.
Vi slutade iallafall ut det så jag åt här hemma istället och nu lagar Johannes mat, typ. Samtidigt som han plockar undan soffbordet.
Idag får vi in en ny soffa, soffbord och tv bänk här inne, kommer bli hur snyggt som helst! Jag ska även kolla på en duk som vi kan ha på det nya soffbordet eftersom att den gamla blir för lång och ska därför få förflyttas till matbordet ist. Jag tror det kommer bli hur snyggt som helst.
SEN så får jag ju förhoppningsvis hem min mobil idag också, hoppas,hoppas! Om nu Tina bara kan logga in på msn eller chatten på facebook någon gång. Hon skulle vara inloggad redan klockan 2 så jag hoppas hon loggar in snart.
Nu ska jag hjälpa till lite smått samtidigt som jag ska fixa mig lite också nu när jag ändå har tid, längesen jag var fin nu känner jag ..
PUSS

Lite uppdatering från senast.

Jag har pratat med både Jessica från ume och med Tina som jag förhoppningsvis har min telefon hemma hos . Jag och Jessica kom nämligen fram till att det kommer bli väldigt komplicerat och jobbigt om jag inte har min mobil under helgen när jag är hos henne i Ume så jag tog mig ett snack med Tina och vi har bestämt att jag ska få leta efter den imorgon men för att kunna göra det så måste vi hämta nyckeln i Norrfjärden där hennes mamma bor men det är de värt. För om den nu skulle vara där så skulle jag bli VÄLDIGT glad. Har ju varit utan telefon i 5 dagar nu och det har varit väldigt jobbiga dagar ska jag tala om. Kommer bli en lättnad om jag får tillbaka den som jag förhoppningsvis får för jag åker ju faktiskt om två dagar.
Känns som att denna vecka gått OERHÖRT fort, så underbart med helg igen.
köpte i övrigt dom sista julklapparna idag så nu är jag heeelt färdig, känns väldigt skönt att jag slipper tänkt på de mera för jag kände mig ärligt litre stressad idag när jag skulle springa in till stan och egentligen shoppa mest till mig själv. Shoppade faktiskt ingenting alls till mig själv, inte ens hårfärg som planerat utan jag valde att vänta med det. Blir nog bäst så tror jag och jag känner mig duktig!

Johanna har också varit förbi och hälsat på, så underbart mys det har varit. Älskar verkligen den tjejen, du lyser upp mina dagar. Helt fantastisk!
Även om vi inte gjort särskilt mycket så har det varit så oerhört skönt att ha henne här, få prata med henne och bara umgås.
Nu ska jag diska upp dom sista tallrikarna och glasen eftersom att jag ju självklart har ätit efter att jag diskat upp allt det andra. Det tar ju aldrig slut alltså!
Tur att Johannes kommer hem snart. ♥

Mys med Johanna!

=)

Hej allihopa!
sitter nu här vid datorn och tar det lilla lugna. Vaknade faktiskt nyss, hemskt men sant så jag har bara tänkt äta upp denna frukost och sedan dra mig vidare till stan och shoppa lite.
Fick in min lön från jobbet igår, tror jag iallafall så nu har jag råd att handla igen.
Igår köpte Johannes en ny bil, svin snygg volvo. Brukar inte fastna så mkt i bilar med det märket men denna bil gick faktiskt jätte bra. väldigt fräsch!
Efter att vi köpte bilen så åkte vi hem från Lule där bilen var och sedan for vi till Johannes mamma och pappa och hälsade på, hans kompisar for vi också till och slutligen till mina föräldrar så att dom äntligen fick träffa han.
Håret som jag beställde för dryga en vecka sen har jag också hämtat ut och det var en underbart fin färg så nu blir mitt uppdrag när jag är på stan att försöka färga håret till den färgen också. Får se hur det kommer att gå men jag hoppas på det bästa!
Min telefon är förövrigt på villovägar fortfarande och jag saknar den sjukt mycket. Får inte tag i någon ju! Sjukt jobbigt om jag får säga mitt.
Nu har jag faktiskt ätit upp min frukost och ska faktiskt dra mig in till stan. Johannes jobbar men jag har fått mig en egen nyckel så det går ändå hur bra som helst. Längtar tills han kommer hem sen. Då blir det mys!



Helgens..


FREDAG: Började jag och Lena med att fara och äta, vilken förmodligen behövdes inför kommande promenad som vi tänkte ta. Vi gick den promenaden och den tog runt en timme ungefär, det var en lång och bra POWERwalk som verkligen behövdes.
Efter våran promenad så började vi direkt med att göra oss klara och sedan for vi vidare till stan med buss och ut på Allstar där vi var hela kvällen. De var kyl och vi kom inte i säng förens klockan var 5 och då var vi båda två rätt så runda under fötterna och somnade väldigt snabbt.

LÖRDAG: Om gårdagen kan jag inte säga särskilt mycket, ärligt.
Kan väl iallafall säga att jag har världens FETASTE ångest idag, bland annat för att min telefon är på villovägar och jag har ingen som helst aning om vart den är. Det jag kan gå efter är iallafall att jag bara varit på två ställen: hemma hos Tina och i Christians bil påväg in till stan. Hoppas den hittas annars spärras telefonen redan ikväll!

Mer om gårdagen då: Fick Ialllafall festa med världens bästa vänner och sedan även världens bästa pojkvän. Fick därmed träffa hans syster, Frida som rent ut sagt verkar vara en kanon tjej, härlig och bra på alla sätt och vis.
Levde kroglivet igår igen, det har alltså blivit två dagar denna helg och båda kvällarna lika sena. Måste verkligen tagga ner några steg nu men det är ju inte så lätt när man har världens parypinglor till vänner som tvingar ut mig på fest;) Hah, skoja det är ju faktiskt självförvållat.
Kvällen slutade iallafall på Challenenge och sedan for jag och Johannes vidare till han och sov.
Båda kvällarna var jätte bra, nu ska jag bara bearbeta denna ångest, kanske går över med lite mat och en dusch? Jag provar på det tror jag!
Hoppas ni andra baksmällor där ute har en bättre dag än jag just idag. Jag mår skit och har spenderat största delen av min dag i soffan framför tvn.
PUSS

världens bästa Johannes med en ful fisk. Bra jobbat!

Ett litet inlägg innan kvällens bravader.

Hej allihopa!
Sitter för tillfället hos en vän och bara tar det lugnt här i Lule.
Åkte in med världens bästa Johannes♥ kring 1 och har varit här sen två ungefär. Lena kommer och hämtar mig sen när jag slutar och det var egentligen meningen att jag skulle gå på stan fram tills dess men jag kände att jag inte orkade, jag blev less redan efter 1.5 timmar ungefär. Antar att jag shoppat för mycket på sistone, känner inget vidare sug efter det längre, inte som jag brukar göra för förut så kunde jag känna "åh vad roligt att shoppa, köpa nya kläder och undrar vad dom fått in för nytt." Men nu känner jag inte riktigt så längre.
Eftersom att jag bara har extrajobb och jobbar aldrig på vardagarna så blir det mycke shopping för att ha något att göra, det har liksom blivit ett sätt att fördröja tiden.
FAST däremot har jag hittat mig en jacka som jag ska gå in och köpa ett tag innan Lena kommer. Känns riktigt rba för den är varm, svart, lite längre, från carlings och riktigt varm och mysig. Efter att jag köpt den så ska jag springa in på sys och köpa öl till kvällens party!
Nu längtar jag tills Lena kommer, jätte mycket. Känns verkligen roligt och jag tror kvällen kommer bli kanon!
Nu ska jag avrunda och vara social.
PUSS

Ingenting biter på mig.

Hej allihopa!
Dagen idag har jag inte mkt att säga om, jag har som mest inte gjrt någonting förutom att jag duschat och klätt mig väldigt varmt. Sedan tog jag mig en promenad från mig i Svensbyn och till Johanna i Besika. Nu sitter jag här och försöker få igång värmen men kan inte säga att det är enkelt. Det är ju trots allt 18 minus grader ute idag men ingenting biter på mig, lika hurtig som vanligt vare sig det är kyligt eller varmt ute.
Nu är jag dessvärre oerhört sugen på godis, bra variation- godis och motion. Eller så inte! Får nog försöka hålla mig ifrån det iallafall för idag. ;>

Nu ska jag hålla mina vänner sällskap och sedan får vi se vad som händer för oss ikväll!
Ha det bra!
PUSS


KAOS i systemet!

Hej allihopa!
Nu är jag hemma igen och tar det lugnt, trycker i mig en massa godis och cola- bara för att jag älskar det och tar vara på livet helt enkelt!
men det är en sak som tynger mig just nu, något jobbigt som känns fel. Ja det känns helt klart inte rätt iallafall men jag har valt att försöka bearbeta det en dag i taget. Att allting ska vara så svårt när det en gång var så rätt.
Jag tror jag är hopplös, svår att ha att göra med och lite tjorvig. Jag har helt enkelt svårt för att avgöra just på sekunden vad som känns rätt och fel. Men just nu vet jag ärligt varken in eller ut. Jag behöver luft!
Det är skönt att få vara hemma själv och ta det lugnt bara för ett tag iallafall, slippa känna press.
Kvällen igår var iallafall helt fantastisk, det är inte alla som får äta sådan gó mat som vi åt på en Tisdag och till råga på de få fruktsallad till efterrätt, umgås med världens finaste människa och kolla filmen Kick-ass på de.
Underbart rent ut sagt, de var roligt!

I slutet av detta inlägg vill jag även säga grattis till min kära vän Fredrik som äntligen fyllt 20.
GRATTIS GRABBEN, ha en fortsatt trevlig dag! :)

Dessa bussar..

Hej allihopa!
Jag måste ju verkligen vara sämst, men jag hatar verkligen att inte ha egen bil och samtidigt vara smått skadad.
Däremot så måste jag ju erkänna att jag älskar att det finns andra färdmedel som man kan ta sig till och från ställen som man vill besöka om dagarna. Men jag gillar inte när dom så kallade bussarna stannar typ sjukt långt ifrån mitt hus så jag måste gå och passa tider som man inte riktigt vet hur man ska klara av att passa när man inte vet hur lång tid det tar att gå hemifrån till dit. Inte lätt det där!
Jag missade iallafall bussen in till staden, och jag kan lova att det var rätt så irriterande eftersom att det gick precis när jag var där , typ. Eller jag såg när den for iallafall.
Skitsamma, det är sånt som händer antar jag!
Idag är det Tisdag och jag ska göra ett nytt försök att ta mig in till stan med buss om en timme för att umgås med mina fina vänner Nathalie och Johanna, underbart!
Kanske jag också hinner gå en vända på stan för att köpa lite julklappar, det låter faktiskt som att dom flesta har börjat med det för läääänge sen och jag brukar egentligen vara tidig men tydligen inte i år. Nåja, bättre sent än aldrig.
Nu ska jag städa upp i mitt rum, laga nå mat och sedan fara vidare!
Ha det bra allihopa.
PUSS






Lördagens bilder.

Jag har väntat på ett regn.

imorse hängde man Saddam
jag har ingen skuld i det
jag kan ha verkat lite tyngd eller nåt
men det är nog sån jag är

jag sköt en överdos av Eken
jag klev över varje gräns
jag ville vara hjälten eller boven
jag ville vara nåt som känns

det är trängre här på gatorna
fast vi är längre från varann
det står ett tornhus vid fjärden här
där inne gör dom vad dom kan

kanske kommer en förändring
en dag när banden stärks
kanske finns en plan i huset där
fast dom vill inte att det märks

jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i
jag hör ett hjärta som slår
inatt har jag bett för stunden dimman drar förbi
för en välkommen vår

vi gick långt här du och jag
kanske så långt vi kunde gå
kanske fanns ingen ärlig chans för oss
men jag ser det inte så

det är som jag burit en förbannelse
ibland med ryggen rak
ibland med både hopp och tro
men det är ändå samma sak

jag har spridit lite värme
jag har spridit lite frost
jag är varken hjälten eller boven
jag är bara lite lost

från fönstret ser jag tidens tand
kedjor komma och gå
ingen är del av den här trenden
alla bara hälsar på

jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i
jag hör ett hjärta som slår
inatt har jag bett för stunden dimman drar förbi
för en välkommen vår

jag har köpt så kalla saker
jag har gått den kalla gatan ner
nu har jag frusit allt för länge
jag ska inte vara kall nåt mer

har du sett nån i ögonen
jag hittar inte dit
jag kan inte reglerna i spelet
men du får gärna komma hit

nu smakar jag försiktigt
skiljer varmt ifrån kallt
jag måste lära mig från grunden
jag måste omvärdera allt

du är svår att leva utan
jag är svår att leva med
imorse hängde man Saddam i ett rep
jag har ingen skuld i det

jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i
jag hör ett hjärta som slår
inatt har jag bett för stunden dimman drar förbi
för en välkommen vår.


- Lars Winnerbäck.





Kära tomte detta vill jag ha i julklapp..



Tack på förhand!

Dec. 5, 2010- gårdagens inlägg!

Hej allihopa!
helgen har faktiskt varit jätte bra och det som har gjort helgen mkt bättre är att jag numera gått in i ett förhållande med världens bästa kille. ♥
Idag är det söndag och jag kan säga att jag känner av veckans fester och bravader eftersom att det i slutändan resulterade ett besök på akuten med ett sprucket revben.. Kän väl säga att det känns mindre roligt men antar att det är sådant som händer. Det jag har lärt mig är iallafall att hålla mig undan på tok för fulla människor som blir aningen agressiv i fyllan och börjar knuffas utan anledning. Nåjaa sånt som händer antar jag!

Nu ska jag hålla mig lugn ett tag så att revbenet får läka, i lugn och ro.
Kommer bli bra!

Hur bra som helst..




Tack så otroligt mycket, du är underbar! ♥

Ett tag senare..

Sitter fortfarande kvar här i lägenheten, Johannes kom tillbaka på en rast så det blev en lite längre vistelse än vad som var planerat. Jag klagar absolut inte för jag trivs här, bäst är ju när han är hemma och jag har sällskap men lägenheten är så fin så inte tackar jag nej att få vara här precis!
Som ni kanske förstår så behövde jag inte fara in med nycklarna till han något utan när han var hemma så sa han att jag kunde ta dom så länge och lämna tillbaka dom sen. Skönt! :)
Nu är mamma iallafall påväg hit och ska hämta mig så då ska jag fara hem och duscha, städa toaletten nere plus mitt rum (litegrann) sedan fara vidare igen och umgås.
Jag ska börja gå ner nu så jag är klar när dom är här!
Ha de gött allihopa!
PUSS

TORSDAG

Hej allihopa!
Sitter just nu uppe i Johannes lägenhet och tar det lugnt, för tillfället iallafall! Har som varit igång hela dagen sen jag vaknade. Har städat i hela lägenheten (bortsett från att jag damsugat och skurat) för det har jag dock inte gjort men diskat bort det mesta och plockat undan grejer, samlat ihop burkar och flaskor samt samlat ihop alla sopor osv.. Så lite duktig tkr jag allt att jag har varit!
Igår så umgicks jag med några vänner hemma hos Jens först sedan for vi vidare till Adam och var där. Vi var ändå några stycken och drack öl så det var jätte trevligt. ( Jag verkligen älskar hemmafester) det är så grymt härligt, mycke mindre stress och jobbigt än att gå ut på krogen.
Jag gick iallafall vidare hit igår kring 10 så min kväll slutade ganska tidigt med drickan och de. Men sen så umgicks jag ju självklart med Johannes också, sjukt trevligt.
Vaknade imorse kring 12 och då hade han lämnat kvar nycklarna och farit iväg och jobbat sedan kom han hem vid Lunchtid med mackor från subland så det blev en kanon frukost. Tack så mkt, du är bäst!
Nu ska jag börja gå in till stan, lämna tillbaka lägenhetsnycklarna till Johannes, ringa pappa, fara hem och sedan avslutar jag kvällen med ännu mer gott sällskap ( Johanna och Angelica) .
Ha det bra allihopa!
PUSS

Uppdatering, tack!

Nu drar jag in till stan och fram tills att jag är tillbaka så vill jag gärna ha lite uppdatering om vad som händer ikväll. Alla verkar dessvärre vara rätt så torra och inte alls särskilt villiga att hitta på något .
Men fram tills ikväll så är jag öppen för förslag så hör av er!
PUSS

Morrn!

Hej allihopa och godmorgon!
Vaknade till att börja med halv 8 imorse men då insåg jag att ingen var vaken som inte skulle iväg och jobba så jag gick tillbaka och la mig i sängen igen och kollade tv tills jag somnade igen ungefär en timme senare och vaknade upp halv 12. Kändes bättre att stiga upp då, helst eftersom att det finns ingenting alls att göra så tidigt på morgonen som halv 8.
Hade tänkt göra mig en liten lunch nu istället för en frukost så det håller i sig lite längre och sedan ta mig en promenad på 1.2 mil. Har verkligen tänkt på att gå ut en långpromenad nu i flera dagar men jag har varit för lat och hellre gjort annat så det har inte blivit. Men idag så får jag allt motionera litegrann, måste ju vara i trimm till nyår. Helt sjukt vad jag längtar!!
Vad som händer idag efter min promenad vill säga är än så länge rätt så oklart, kanske om jag orkar att jag fortsätter och går en längre promenad mot Bergsviken och hälsar på min kära vän Johanna. Det har jag iallafall orkat förut men man vet aldrig nu, om jag blivit latare kanske och inte orkar gå längre promenader? Det vet man faktiskt aldrig föräns man är där ute och går!
Ahja, jag hoppas iaf så nu ska jag käka och sedan börja bege mig ut i naturen, hopaps på att det inte är allt för kallt bara!
Ha det bra, puss!

RSS 2.0