<3

Hej allihopa!
Nu har jag till min stora glädje skaffat mig ett nytt telefonkort till telefonen. Jag använder fortfarande samma nummer som tidigare så det är bara för er att slänga iväg ett sms eller 2-3-4, ringa hur mycket ni vill för jag LOVAR att jag inte kommer lämna min telefon ifrån mig på några veckor nu framöver. Detta har verkligen varit jobbigt kan jag lova. Men nu känner jag mig som en människa igen, känns kanon!
Förutom att jag tagit steget och gått in till stan för att beställa ett nytt kort som jag trodde skulle ta flera dagar innan jag fick det, jag fick det dock direkt .. Så gick vi vidare några varv runt stan och handlade julklappar, eller Johannes handlade, jag har ju köpt klart alla mina förutom till han men han får ju självklart inte vara med när jag ska köpa den. Jag följde väl helt enkelt bara med som stöd antar jag, eftersom att han ville det.
Efter att vi gått på stan så far vi hem till Svensbyn och hämtar en telefon som jag kan sätta mitt nya kort i sedan for vi vidare tillbaka till lägenheten igen EFTER att vi handlat våran middag och mycket smått och gått därtill.
Jag köpte hem en deo och två hårfärger samt ett shampoo från Loreal på 1500 ml och även ett balsam på 750 ml. Det behövdes väl inte direkt men jag fick ju trots allt det för ett bra pris så wtf. Jag köpte det iallafall, trots att mina andra shampoon och balsam är långt ifrån slut. Jag klarar mig ett bra tag framöver iaf vilket är kanon bra!
Till middag idag blev det gó mat. Jag tror jag har världens bästa pojkvän som är duktigast i världen på att laga mat. Fläskfilé och croketter blev det iaf och SJUKT GOTT var det!
Thank you darling, youre the best.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0