=)

Hej allihopa!
sitter nu här vid datorn och tar det lilla lugna. Vaknade faktiskt nyss, hemskt men sant så jag har bara tänkt äta upp denna frukost och sedan dra mig vidare till stan och shoppa lite.
Fick in min lön från jobbet igår, tror jag iallafall så nu har jag råd att handla igen.
Igår köpte Johannes en ny bil, svin snygg volvo. Brukar inte fastna så mkt i bilar med det märket men denna bil gick faktiskt jätte bra. väldigt fräsch!
Efter att vi köpte bilen så åkte vi hem från Lule där bilen var och sedan for vi till Johannes mamma och pappa och hälsade på, hans kompisar for vi också till och slutligen till mina föräldrar så att dom äntligen fick träffa han.
Håret som jag beställde för dryga en vecka sen har jag också hämtat ut och det var en underbart fin färg så nu blir mitt uppdrag när jag är på stan att försöka färga håret till den färgen också. Får se hur det kommer att gå men jag hoppas på det bästa!
Min telefon är förövrigt på villovägar fortfarande och jag saknar den sjukt mycket. Får inte tag i någon ju! Sjukt jobbigt om jag får säga mitt.
Nu har jag faktiskt ätit upp min frukost och ska faktiskt dra mig in till stan. Johannes jobbar men jag har fått mig en egen nyckel så det går ändå hur bra som helst. Längtar tills han kommer hem sen. Då blir det mys!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0