Jag ska vidare..

Hej allihopa!
Det var någon allvarligt fel på min blogg igår för jag kom inte in på den. Inte okej!
men nu är jag tillbaka igen- pigg och glad. Snart far jag vidare till Ume och jag längtar.
Det börjar dra ihop sig nu och om en halvtimme så sitter jag på bussen påväg in. Jag lär ju dock sova på bussen eftersom att det blev så sjjukt sent igår för oss. Hade ju tänkt ta en tidig kväll men vad hände med det? Kan ju säga den arma sanningen att det faktiskt var Johannes som tvingade mig att vara vaken.. Ah, det gjorde han, eller iallafall nästan. Han slog på en film så jag kände att jag var tvungen att kolla på den. Så var det väl egentligen.. 
Nu står iallafall alla grejer på plats här i lägenheten men sen ringde dom imorse och sa att vi fått ta fel soffa så dom ska komma och hämta den sen och byta ut till en annan mörkare soffa.
Jag VISSTE att det var fel, för jag sa till Johannes igår att den var för ljus och det tyckte han också och visst var det ju så.. Typiskt, precis när vi fått det så fint!

Nåååja, nu ska jag lämna min pojkvän för två dagar och då får han väl helt enkelt fixa allt själv, nog för att jag inte gjorde så mycket igår eftersom att jag inte förstår mig på sånt där med bygg, plock, pussel och grejer. Jag plockade iallafall ihop all kartong och skräp och satte i svarta plastsäckar. Duktig tjej!
Nu ska jag springa till bussen för att åka vidare till Ume och umgås med Jessica. Kommer bli fantastiskt kul!
Ha det så bra allihopa!
PUSS





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0