JULAFTON

Hej mina kära vänner!
Idag är det julafton och jag har varit igång heeela dagen lång. Det började med att jag var vaken halva natten inatt, eller kanske hela? Jag somnade iaf kring 4 imorse och det var väl lite väl sent när jag var tvungen att stiga upp klockan 11.
Iallafall så var jag som en levande död imorse och trodde att mitt liv skulle gå under ungefär. Men jag fick ju trots allt kramas med världens mysigaste som smög in i lägenheten och la sig i sängen imorse kring 7 efter att ha jobbat natt.
När jag till slut tagit mig upp ur sängen så sminkade jag mig och valde kläder, Jag orkade inte riktigt bestämma mig eller ödlsa tid på att försöka bestämma mig över vilka kläder jag skulle bära idag redan igår. Det går ju lika bra att välja idag tänkte jag och se, de gick de!
Det blev en svart klänning, strumpbyxor och min fina kavaj, kanske ser ut som att jag ska på begravning men jag tycker att det gick precis lika bra att bära dom idag också. Snygg kombination!
Jesper, Lovis och Sandra är nu här på besök, vi har ätit lunch eller frukost som det blev för mig och sedan har Lovis fått öppna sina julklappar eftersom att dom ska vidare sen.
Hon verkade nöjd över min julklapp och det känns mycket bra , och roligt framför allt!
Therese & Jugge kommer hit snart och sen ikväll kommer Jennie som egentligen skulle komma mycket tidigare men det var ju problem med SJ-tågen som det verkar vara väldigt ofta så hon var tvungen att åka med x2000 först till Sthlm och sen vidare Norrut. Det viktigaste är ju trots allt att hon anländer någon gång idag iaf. Saknar henne!
Nu ska jag hålla dom andra sällskap och snart börjar Kalle som jag så klart ska se.
God jul allihopa!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0