Min julafton och juldag.

Hej allihopa!
Nu har jag fått sålt våra after xmas biljetter och det känns sjukt skönt, förlåt alla 18 åringar men vi har ingen lust att festa med er ikväll. Det var välden största anledningen dessvärre så vi bojkottade det!
Synd bara att vi inte har några biljetter till challenge ikväll så det blir väl troligtvis kalles för oss ikväll men först blir det förfest hos Johannes kompis. Jag tror denna kväll kommer bli fantastiskt rolig och jag längtar, eller nej det räcker inte ens.. Jag längtar så gud förbannat om jag ska vara ärlig!
Vi ska iallafall först och äta hos Johannes föräldrar och börjar väl med att ta någon öl där, eller så blir det ju. Till maten iallafall. Sedan efter vi ätit och varit där ett tag så drar vi vidare och festen kan börja!
Min gårdag, julafton- var förövrigt väldigt bra och jag är nöjd med den. Den var rolig! Synd bara att jag fått mig så lite sömn natten mot julafton så jag kände mig väldigt trött och la mig och vilade där kring 17 snåret men blev sedan väckt 18.30 av att jag skulle hämta Jennie som kommit med taxi från Älvsbyn till Böle.
Efter att jag hämtat henne så åt jag och jennie lite mer julmat och sedan spelade vi kort, plump förövrigt och jag förlorade. Eller nej- JENNIE förlorade över mig. Jag kom bara näst sist ..
Min julafton slutade hos Johannes på kvällen och av alla fick jag fina julklappar så jag känner mig nöjd.
Nu ska jag torka mitt hår och fixa det inför middagen idag sedan även sminka mig och göra mig klar till ikväll!
Ha det bra allihopa!
PUSS



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0