TORSDAG .

Hej allihopa!
Vaknade faktiskt en vettig tid idag som ni kanske märker eftersom att jag är vaken nu? Haha. Nej men jag vaknade faktiskt redan klockan 11 eftersom att jag och Johanna skulle ta oss en runda på stan och sedan även en lunch på det.
Dessvärre blev det inte av eftersom att vi båda trodde att vi var gjorda av socker och då finns det ju en risk att vi smälter när vi går ute i snöstormen.
Det har ju faktiskt varit snöstorm här i Pite, faktiskt inte särskilt kallt men det blir ju några grader kallare när det snöar och blåser och det i en kombination gör det väääldigt kallt.
Vi slutade iallafall ut det så jag åt här hemma istället och nu lagar Johannes mat, typ. Samtidigt som han plockar undan soffbordet.
Idag får vi in en ny soffa, soffbord och tv bänk här inne, kommer bli hur snyggt som helst! Jag ska även kolla på en duk som vi kan ha på det nya soffbordet eftersom att den gamla blir för lång och ska därför få förflyttas till matbordet ist. Jag tror det kommer bli hur snyggt som helst.
SEN så får jag ju förhoppningsvis hem min mobil idag också, hoppas,hoppas! Om nu Tina bara kan logga in på msn eller chatten på facebook någon gång. Hon skulle vara inloggad redan klockan 2 så jag hoppas hon loggar in snart.
Nu ska jag hjälpa till lite smått samtidigt som jag ska fixa mig lite också nu när jag ändå har tid, längesen jag var fin nu känner jag ..
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0