mysigt!

Hej allihopa!
nu sitter jag här uppe på Andreas rum som så många ggr förut.
För tillfllet dricker jag te och pratar med Johanna i telefonen samtidigt som jag försöker skriva ett någolunda intressant inlägg här i min blogg till alla ni läsare.
Nååja, igår var det en sliten dag/kväll för alla i detta hus, jag som till (trot eller ej) klockan 16 innan jag orkade kravla mig upp till sängen och gå ner till alla på nedervåningen.
Dagen igår avr full i mys och en väldigt god middag. Vi kollade på tv och sedan gick vi upp och la oss i sängen kring 12 halv 1 och kollade på Horton.
Idag vaknade vi något mkt tidigare men jag är pigg som en lärka för det. Ute lyser solen, snart ska jag gå och duscha och fixa till mig en del. Vad som händer idag är fortfarande oklart, det återstår att se helt enkelt!

5 månader mitt hjärta!

27/9-09 - 27/2-10 .

Jag älskar dig Andreas!

Bra kväll!

Hej allihopa!
Jag kan väl börja med att säga att dagen igår var kanon.
Vi var inne på en krog inne i Kiruna rätt så länge, nämligen från 18-03 ungefär och sedan beställde vi taxi när vi skulle hem vilken gick väldigt dåligt för oss.
Vi fick nämligen vänta över en timme innan taxin anlände utanför där vi var, smått jobbigt när man fryser och inte kan gå in någonstans för att allt håller på att stänga.
Under tiden vi var ute på krogen så lärde jag känna en massa nya människor vilket var mkt trevligt och sedan så satt vi och åt en hel suverän middag, en middag man verkligen inte får varje dag.
Idag känner jag mig smått sliten och har därför tänkt ligga kvar i sängen några timmar till innan jag ska gå ner och äta nånting. Jag har ju trots allt fått mitt te så jag är nöjd än så länge!

Party Sandra!

Ikväll ska jag göra Kirunas gator osäkra ;)

awake!

Hej allihopa!
Vaknade för 50 minuter sen ingefär hemma hos Andreas, jag är verkligen glad att vara tillbaka och jag har verkligen saknat hela hans familj, hela byn och verkligen han också.
Men nu är jag tillbaka och jag vet inte riktigt hur länge jag stannar ännu, det blir väl i några dagar iallafall.
Jag sa till han att jag hade tänkt fara hem på Söndag, (på skoj då alltså) men det var inte särskilt omtyckt så jag sa till han att jag iallafall ska stanna till i veckan någon gång och att det är beroende på hur mkt han jobbar.
Imorgon ska jag nog följa med han på hans jobb, dom är ju ute med skotrarna på olika friluftsgrejer här i Jukkas och jag tror att det kan vara roligt att följa med och se hur han jobbar.

Det ser jag verkligen fram emot!

Framme!

Hej allihopa!
Då var jag framme i Kiruna och det avr faktiskt inte alls så kallt som jag trodde att det skulle vara. 13 grader för att vara exakt men ärligt talat så tycker jag inte alls att det är särskilt farligt, speciellt inte eftersom att det var kallare hemma än vad det är är, dom har ju trots allt torrare luft här uppe också.
Tågresan gick prima, kunde inte ha gått bättre förutom att det avr något fel med fläktningen så att det var stekhett och dessutom var tåget försenat så stackars Fredrik fick stå och vänta på mig på tågstationen.
Andreas söta mamma bjöd mig på mat direkt jag kom in sedan satte vi oss och kollade en film på tv som var riktigt bra innan jag nu tillslut har gått upp på Andreas rum.
Han har fortfarande inte slutat jobba, stackarn. Men jag är iallafall här när han kommer hem och det får honom förhoppningsvis på bättre humör.
Efter en vecka så har jag verkligen saknat honom!♥

Nu drar jag till kylan!

Hej allihopa!
Hoppas eran dag har varit kanon för det har iaf min varit!=)
Dagen igår var sjukt stressig däremot när jag insåg att mitt kort var borta och jag därför inte kunde beställa någon tågbiljett.
Allting ordnade sig iallafall idag då jag kunde spärra mitt kort och beställa ett nytt på banken, låna pengar av min mormor och Therese betällde biljetten till mig via hennes bankkort så nu är allt i sin ordning och jag åker på 25 minuter vidare till Lule för att sedan ta tåget däreifrån till min pojkvän i Kiruna!:)

Han ringde mig för en stund sen och ville att jag skulle vara där redan nu men det är ju så svårt när man bor så långt ifrån varandra, då kan man inte vara med varandra när man vill, känns tungt men det funkar.
Han sa också hur kallt det var där eftersom att jag frågade och var lite orolig över kylan när det är över 20 minus här. Det var iallafall omkring -30 där och det gillas verkligen inte, jag kommer ha dubbla klädesplagg under tiden jag rä där känner jag på mig.

Angelica, Mia och Johanna mina hjärtan.
Jag kommer sakna er medans jag är borta men vi får helt enkelt hålla kontakten ändå! ♥

låång dag!

Nååja, jag har liksom börjat inse att jag inte kommer att hitta mitt bankkort efter att ha letat igenom hela rummet, alla jackor, alla väskor och ändå inte sett ett spår efter de.
Jag kommer inte ihåg sist jag använde kortet, jag tog ut pengar för en jacka och för att köpa hårförlängning men då använde jag ju inte bankkortet utan mitt körkort som då ska föreställa min nuvarande legitimation eftersom att jag tappade bort mitt leg under Lulekalaset i sommras.
Ja jag är verkligen expert på att tappa saker och det här är dessutom tredje gången jag tappar mitt bankkort så jag börjar bli aningen less att spärra kortet och beställa nytt hela tiden.
Nååja det ordnar sig ju alltid trots allt!
Nu har jag packat klart till Kiruna på Fredag och det blev aningen mindre packning än sisst jag var där, jag liksom insåg att jag nog tog med mig x-antal klädesplagg för mkt och nu ska jag ju trots allt bara vara där en vecka.

idag har jag hunnit både det ena och det andra som att städa mitt rum, leta efter mitt bankkort då, plocka i diskmaskinen för typ 5 gången den här veckan, sovit 1.5 timmar, pratat med Johanna, Pratat med min älskling, Suttit på msn, på facebook, varit i skolan, fått undan skoljobb och skrivit blogg.
Nu återstår dte bara att äta middag samt plugga litegrann innan jag ska slå på en film och lägga mig under täcket innan jag tillsist ska somna.


ooooooold pix!

really not okey!

Vad är det med mig och tappa bort saker egentligen?
Nu har jag verkligen problem, jag måste beställa biljett till kiruna och vad tror ni jag har gjort?
Jag har tappat bort mitt bankkort! Väldigt lyckat Sandra, väldigt duktigt!

Jag känner mig inte alls speciellt nöjd över idag, jag är sugen på godis och är därför på dåligt humör, jag vill hitta på något men ingen är på, jag vill inte behöva plugga men jag måste..
vad är det för värld jag lever i egentligen? Jag är ju världens sämsta. eller nej det är jag inte,bara ibland;)
Nu ska ajg fortsätta söka efter mitt kort och FÖRHOPPNINGSVIS hitta de också!

Lov efter imorgon!

Hello darlings!
Nu har jag slutat för dagen och jag har tänkt att åka vidare hem med en buss som går om 15 minuter.
Är sjukt sugen på godis men först måste jag få tillbaka mina pengar för för tillfället är jag black, inga pengar alls med andra ord. ÅÅH jag måste verkligen ha ett jobb!
Dagen kommer bestå av en massa plugg för jag som är HELT BORTA trodde att vi skulle vara i skolan på Fredag också men det visade sig att vi är ledig då. Det är ju positivt för mig som ska vidare till Kiruna!
Men mina prov verkar ju måsta göras imorgon PANIIIIIIIIIK!
näni, idag ska jag plugga och sedan blir det övernattning hos Johanna!
Puss mina kära, snart måste jag springa ner till bussen. ♥

På Fredag åker jag till Kiruna!

Ja så sant som det avr sagt, på Fredag åker jag igen och stannar väl där hela lovet skulle jag tro.
Fick smått ångest när jag fick ett sms av Andreas imorse och han sa att det var närmare 40 grader kallt där.
Sist jag var där så var det som kallast 37 grader och då kan jag lova att jag höll på att frysa ihjäl. Sen så är jag ju ingen vintermänniska heller så det kan väl bero mkt på därför.
Men jag tror nästan inte någon hade ungått att frysa den dagen!

Idag är det 19 grader här i Piteå iallafall och kallt är det, jag som bara har tunika och tjocka strumpbyxor på mig idag, måste ju erkänna att det isades om benen när jag gick ut genom dörren, tur jag har kort skoldag men för övrigt så får jag ju faktiskt skylla mig själv!


Jag & Mia förra vintern!

Soligt?

Hej allihopa!
Nu är jag också vaken och har precis ätit macka och oboý, bra start på morgonen!
Jag var glad när jag vaknade för 1 timme sen också när jag såg hur härligt och soligt det var utanför mitt fönster så jag halvsprang i till köket men såg då att det inte alls var så speciellt härligt.
19 minusgrader är det där utanför och nu har jag ingen större lust att gå ut längre, tur att pappa skjutsar mig så jag slipper gå den "låånga" vägen ner till bussen.

♥♥♥





Härligt!

Hej allihopa!
Det har varit en jobbig dag för mig idag, har varit så grymt sliten och haft mycket att göra.
Vaknade inatt av att jag hade väldigt ont i mitt huvud och insåg när jag tittade upp att jag låg på golvet, jag fattade ingenting just då men det är rätt så uppenbart att jag ramlat ner i sömnen men att jag inte vaknade?
Det gjorde ju ont menar jag!
Idag kom min räkning och jag kan lova att det var med spänning jag öppnade brevet, jag trodde utan tvekan att den skulle vara jätte hög eftersom att jag har tre månaders mellanrum innan jag betalar räkningarna.
Jag fick förra 14 December och fick min nästa idag. Till min förvåning så var räkningen iallafall väldigt låg, jag hade inte ens ringt för 200 kr /månad så alltså låg den på under 500 kr. Helt ofattbart!
Jag känner mig extremt duktig och nöjd, nu ska det inte alls vara några större problem att betala den.


Fest bilderna!

Här kommer några bilder från i Fredags och Lördags.
Enjoy!




Där var några stycken, jag tänkte snabb förklara dom två sista bilderna.
Dom två sista sover jag alltså på, som ni ser men det beror absolut inte på att jag blev för full utan det var helt enkelt så att dom andra festade fram till att klockan var halv 6 på morgonen.
Här på bilderna är klockan halv 4 och jag var väldigt sliten och trött, tog mig därför en PN på 45 minuter och sedan var jag pigg och på topp igen. Det var skönt vill jag lova!

Partey

Hej allihopa!
Jag har haft jätte mkt för mig både igår och i förrgår så jag får ursäkta för dålig uppdatering.
Igår så hade Angelica födelsedags fest men jag kunde inte fara på den tyvärr, mådde inte alls särskilt bra så det blev en tidig kväll för mig och Andreas, men det var skönt måste jag säga!
Idag händer inte särskilt mkt, min älskling ska ha skjuts till tåget och sedan ska jag väl bara vara hemma och plugga inför prov i veckan.
Jag har ett tråkigt liv nu i några veckor till framöver så det finns inte så mkt jag kan säga egentligen.
Det blev iallafall fest tillsamans med Mia, Johanna, Angelica och en massa till i Fredags hemma hos nån som jag inte kommer ihåg namnet på och sedan  förflyttade vi oss till Krille i slutet av kvällen. Vi hade riktigt skojj faktiskt och det blev verkligen en massa bilder under kvällen som jag ska lägga ut sen men nu ska jag hålla min älskling sällskap fram tills han åker, viktiga timmar.

Ha det bra allihopa!
PUSS

WE ARE THE WORLD.

God morgon!

Hej allihopa!
Nu är jag också vaken, jag har till och emd hunnit duscha, sminkat mig och snart ska jag gå och äta fruukost.
Min pojkvän ligger och sover i min säng och då kan jag lova att det inte var de minsta lätt att stiga upp, hade helst velat ligga kvar och mysa i några timmar till men plikten kallar och då är de bara att pallra sig upp.
Idag är det Fredag och snart är det helg, jag vet inte riktigt hur Ante skulle göra, om han skulle fara iväg och sova borta redan inatt eller om han ska sova hos mig hela helgen?
Han har iaf innebandy cup som han ska iväg på och då ska dom flesta sova över på en skola eftersom att matcherna imorgon börjar tidigt.
På Lördag är det fest för min del, känner mig inte sääärskilt taggad men det kommer väl, antar jag?
Möjligtvis så att det blir en nykter kväll imorgon för ante kanske ska följa och då kanske jag ska köra men vi får helt enkelt se hur det blir.
Förfesten kommer iallafall hålla till hos Jonas tillsamans med några folk till.

Då var jag äntligen färdig med rummet. Idag har jag hunnit städa, dammsuga, skura och dammtorka samt byta sängkläder i sängen och plocka ur diskmaskinen så att det är rent och fint till Andreas ankomst.
Nu är det endast två timmar kvar innan han är hära..
Efter tre veckors längtan ska jag äntligen få träffa min älskade pojkvän
!♥

Dagens foton.




18/2

Hej allihopa!
Nu sitter jag här hemma, kompisarna i skolan har inte börjat sina lektioner ännu men jag känner mig inte pigg alls för tillfället. Har haft så sjukt mkt hosta inatt, jag trodde personligen att jag skulle dö ;)
Nej men lite överdrivet kanske, men hosta hade jag och mkt sömn har jag då inte fått.
Sedan vaknar jag av att jag pratar med min pojkvön i telefonen halv 2 inatt men jag sov bara när jag svarade och dom två första orden typ så särskilt otrevlig var jag iaf inte.

Nu idag så har jag iallafall tänkt att försöka få i mig nå mat och sedan ska jag faktiskt sätta mig och plugga för jag fick inte mkt gjort igår måste jag säga och jag måste ju vara den trögaste personen i världen. Jag kan sitta och plugga i två timmar utan att fatta NÅNTING. Hur normal är de på en skala ett till tio? ;)
ÄR MAN BLOND SÅ ÄR MAN.

avrundning

Hej mina kära vänner!
Nu sitter jag här igen och jag skulle egentligen ha varit på träning vid det här laget just nu men vet ni vad jag valde att göra istället? Jag är så tråkig så jag valde att stanna hemma, äta godis och plugga istället.
Det kändes onödigt att göra hostan ännu värre än vad den redan är så jag tror trts allt att de var ett bra val.
Idag är det som ni vet Onsdag och jag har haft en mycket kort skoldag och under min tid i skolan så ahr jag bara gjort roliga saker som Cirkelträning plus innebandy på idrotten och på Svenskan såg vi film.
Efter skolan så gick jag förbi stan en sväng innan jag åkte med bussen hem och nu har jag ont i huvudet och är trött så jag tror bestämt dte blir en tidig kväll ikväll.
Nu ska jag avrunda, gå och duscha och sedan sätta mig framför skolböckerna som vanligt!
Ha det bra allihopa!
PUSS

Sen morgon!

Hej allihopa!
Eller kanske snarare borde säga godmorgon, från min sida iallafall.
Ja som ni kanske nu förstår så har jag precis stigit upp och har alldeles snart tänkt gå iväg och äta lite frukost.
Denna vecka har gått jätte fort och det är redan onsdag, känns lite konstigt men det beror säkert på att jag har börjat kring 11-12-13 hela veckan och jag börjar lika sent imorgon men sen på Fredag börjar jag klockan 9 så då blir det minnsan slut på sovmorgonen.
Igår satt jag inte vid datorn på hela dagen pga att jag var tvungen att ta mig själv i kragen och göra någon nytta.
Så jag städade istället mitt rum, satte alla kläder som var smutsiga i tvättmaskinen och tillsist så gick jag och duschade, hämtade hostmedicin hos Therese, ja jag har en sån förskräcklig hosta just nu. Det är till och med så att det värker i mina lungor.
Och sist men inte minst så for jag hem igen och satte mig i sängen och pluggade.
Plugga gjorde jag största delen av kvällen igår, ja för att vara exakt så pluggade jag faktiskt från 18-23 med ett litet mellanrum på en halvtimme när jag gick och åt middag .
Det var jobbigt men det var det värt, nu kan jag det mesta och då behöver jag inte vara lika orolig för att jag inte hinner plugga så länge idag eftersom att jag har träning. Det ordnade sig helt enkelt!
NU mina kära vänner ska jag börja avrunda, fixa idrottsväskan och sedan gå och äta frukost.
Ha det bra allihopa!
PUSS



Faster med sin lilla älskling :)

Fettisdag!

Ja dessa fettisdagar som vi har vaje år men till vilken mening?
Jag är inte särskilt förtjust i semlor och då finns det ingen mening med dagen.
Det jag ska göra idag istället för att trycka i min en massa semlor är att ta mig en promenad runt om i Svensbyn, tagga inför träningen imorgon, än en gång säga grattis till min kompis Angelica som fyller 20 idag och plugga.
Så kommer min Fettisdag se ut helt enkelt och just nu är jag mätt och trött. Jag har precis ätit och de var väldigt gott kan jag säga men de måste ju vara för att jag absolut inte ätit NÅNTING på hela dagen..
Imorgon börjar jag sent igen, precis som idag fast en halv timme senare så med andra ord börjar jag halv 1 och på Torsdag börjar jag 12 så jag får en hel slapp vecka, tack och lov!
Nu ska jag plugga, sedan vila och sen plugga igen efter en timme ungefär!
Ha det bra allihopa.
PUSS

1 timme i skolan, det räcker helt enkelt!

Hej allihopa!
Jag fick mig några till timmars sömn iallafall och blev tillsist väckt av pappa när klockan var just efter 11.
Nu har jag varit på skolan i en timme, och på den tiden så har jag hunnit gå igenom Nolia tillsamans med Erika, träffat Nicklas och några till vänner och nu har jag slutat. Ja man kan ju ta en bra och rättvis slutsats tkr jag och den slutsatsen får väl blir att 1 timma i skolan räcker!
Jag har dessutom tjänat litegrann på den här timmen, jag har gått igenom Nolia och samlat på mig så mkt godis jag kunde, och det blev minsann en del också..
Idag ska jag vara hemma och plugga fast först ska jag gå igenom stan och söka extrajobb så jag får nånting vettigt gjort under helgerna samt att jag ska göra klart ett jobb här på datorn.
Nu gick pinnen på min klubba av, jag råkade slicka av den helt enkelt!

Tidig morgon.

Hej allihopa!
Jag kan inte förstå att när man precis har skitit i nånting, med andra ord inte bryr sig om de längre så finns det/ den kvar i drömmarna och besöker en iallafall. Det är sjukt att du inte ens låter mig vara i drömmarna!
Nåväl, hon är inte värd att slösa en sekund på så därför vänder jag på klacken och går vidare.
Min morgon har inte varit sådär jätte bra, de börjar med att jag kommer på att jag inte ska vara på Nolia förens kring 11 men de är ju, som ni redan förstår försent nu eftersom att jag redan är vaken.
Jag är extremt trött och hade absolut inte tackat nej till två timmars sömn till så jag tror ärligt talat att jag går och lägger mig en stund och kollar tv åtminstone.
Jag återkommer senare!
PUSS

Hellre få sanna vänner än flera falska, Du finns inte längre!

Jag kan väl börja med att säga, detta är tragiskt. Alltså jag är så sjukt arg/less så det finns inte .
Du har ingenting kvar nu, du har absolut inte mig kvar och mig kommer du absolut inte att få tillbaka heller!
Du måste vara den mest falska människa jag känner och jag förstår inte hur du har kunat leva ett helt liv i falskhet?
Jag ser dig, vilket jag helst velat slippa göra. Men jag ser dig varje dag och du ska bara veta att du gör mig ILLAMÅENDE, du kan inte prata själv för att lösa saker utan skickar dina kompisar? Eller ja, skicka kan jag väl inte säga sådär på rak arm att du har gjort men du har åtminstone snackat skit och de är inte bara om mig.
Jag snackar inte skit om dig, ödslar inte ens tid. Men om man tänker efter så är det ganska normalt beteénde av mig för så länge som vi känt varandra så är det inte normalt och långt ifrån okej att snacka skit. 
Fast det är ju förstås nånting jag anser och nånting du inte verkar hålla med om. 
DU FYLLER 19 år och detta är fan bara PINSAMT.
Dra något gammalt över dig, stäng in dig i ditt hus och kom inte ut igen förens du blivit normal
 
Jag lovar att ingen förutom din lika hjärntvättade vän kommer att sakna dig.
over and out.

Slöar mellan lektionerna!

Hej allihopa!
Då var jag tillbaka igen och jag har fått en massa beröm för mitt hår, många som tkr att det blev skitsnyggt och frågat om jag gjort det på en frisörsalong men sånt behöver inte jag. Jag är ju min egen lilla frisör som gör allting själv och det förvånar mig att folk fortfarandra frågar om sånt.
Jag har varit hos frissan en gång och det var när jag var sjutton år och dom gjorde ett sjukt dåligt jobb och sen dess har jag verkligen aldrig gått dit, varken när jag har klippt, färgat eller satt fast hårförlängning i mitt hår.
Så då vet ni hur det ligger till!:)

Nu är alla hjärtans dag över och det känns verkligen inge roligt, jag önskar att alla hjärtansdag kunde vara på Torsdag då min älskling kommer istället så jag hade haft någon att vara med, det känns så oerhört ensamt annars och det är jag säkert inte ensamen om att tycka.
Nej men iallafall, eftersom att det var högst omöjligt för mig att fira alla hjärtans dag med min pojkvän igår så gjorde jag helt enkelt det bästa av situationen och firade dagen tillsamans med Sandra, Jesper, Lovis samt Johanna ett tag på kvällen så jag kände mig absolut inte ensammen ändå.
I veckan ska jag plugga fram till på Torsdag, sedan ska jag ta uppehåll så jag kan vara med Andreas och på Fredag ska ajg göra bort så många prov jag orkar plugga till i veckan, långt ifrn kuuwl!
Nu ska jag hitta på nått roligt.

Jag var bara tvungen att låna dessa två söta bilder av Sandra på min bror med min brorsdotter när dom leker
på Nimbys värld.

förkyld IGEN!

Hej allihopa!
Då var jag tillbaka till skolan igen, förkyld och sliten. Det enda man har att se fram emot är väl attd et bara är 4 timmar kvar innan vi slutar nu. Phuu!
Jag förstår ärligt talat inte hur jag har lyckats att bli förkyld, jag verkar lyckas med det mesta.
Aahja mina kära barn, hade bara tänkt lägga in ett foto på min hårförlängning nu när jag har fixat till den.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Hårförlängning.



Alla ♥ Dag!

Hej allihopa!
Jag ursäktar för seg uppdatering men jag mådde inte alls särskilt bra igår, var sjukt sliten och vaknade tidigt.
Fredagskvällen så festade vi hemma hos Robin och vi hade verkligen jätte roligt, det kom dit massor med folk och sedan när robin blev trött och ville sova så for vi vidare till Anton där vi stannade till klockan var kring 3 innan jag, Johanna och Fredrik gick hem till henne och sov.
Dom vaknade sedan klockan 9 på morgonen och då tänkte jag "dom kan inte vara seriösa, skjut mig." Men ja, dom var seriösa så Fredde började stiga upp, gick och badade och jag och Johanna satt framför datorn ett tag innan jag gick upp och duschade, sedan gjorde hon också det och sist men inte minst så for vi vidare till stan.
jag köpte mat på max, hon köpte alkohol eftersom att hon planerade att festa under kvällen.
När vi kommit tillbaka till Johanna med allt vi ska ah så packar jag min väska, far vidare hemåt och sedan går jag och lägger mig och vilar i 2 timmar.
När jag vaknar är klockan 6 så jag sätter mig framför datorn för att få veta litegrann om hur kvällen kommer se ut och eftersom att jag hade ozzy så kunde jag inte festa utan for vidare till Marcus och spenderade kvällen där.
Idag har jag vaknat sent, det blev en sen kväll igår eftersom att jag hämtade Therese, Jugge, Jim och Simon i stan klockan 2 så jag var väl inte redo för sängen förens klockan 3 ungefär.
Idag vaknade jag när klockan passerat 1 och då gick jag upp ganska direkt, ringde till min älskling, pratade sedan med Johanna och nu har jag duschat och sitter här med silvershampoo i håret som förövrigt ska tvättas ut om 5 minuter.
Nu tänker jag avslöja min överaskning för er alla och den överaskningen var alltså HÅRFÖRLÄNGNING.
jag älskar det verkligen, men eftersom att mitt hår är för ljust så avr dne lite mörkare blond än vad mitt hår är så jag tvättade håret med silvershampoo och nu är det fint måste ajg säga :)
Nu ska jag tvätta ur shampoot och sedan ska jag gå på en långpromenad!
Ha det bra allihopa.
PUSS

Ändrar planerna för kvällen!

Hej allihopa!
Ändrade planer inför kvällen kan jag väl börja med att säga.. Och jag som är trött och hade helst bara stannat hemma och sovit men dom planerna håller inte riktigt för ikväll utan det får bli imorgon ist.
Det blir till att börja med en nykter kväll, chaffis till några kompisar och som sedan leder oss vidare till fest, antingen i stan eller Bergsviken och jag tror vi kommer ha toppen kul. Men det har vi ju alltid så jag tvekar inte ens sekund på att denna kväll också kommer att bli lyckad!
Jag har precis satt bilen i motorvärmaren så jag ska snart fara vidare till Johanna och fixa mig mera där.
Men ni får ha en jätte trevlig kväll så hörs vi imorgon helt enkelt!
PUSS

Störd tjej på havsbadet med ful hårfärg.
Den färgen bildades när jag kampade mellan rött och blondt hår, de röda pigmenten sög verkligen fast sig i håret måste jag säga!^

ain't right!

hej allihopa!
Nu sitter jag här i skolan igen, som alla andra dagar under veckorna.
Vi är snart framme i mars och då är det endast 2.5 månader kvar innan sommaren och då slipper jag skolan för all evighet, om jag nu inte ska plugga vidare vill säga .. Men jag ska nog ta uppehåll ett år iaf!
Det blir förövrigt en nykter helg för mig för som jag sa tidigare så är jag ganska inne i mina träningspass, att äta rätt och hålla sig borta från godis och annat som är jätte sött.
Så det blir ingen fest förens nästa helg när Angelica fyller 20 och vi ska fira henne!:)
Nu måste jag allt springa ner på lektion så jag inte kommer för sent, sedan har jag lunch och en lektion till innan jag slutar 13.10!
Ha det bra allihopa!
PUSS






There ain't nothin´ not affected when two hearts get connected. And all because two people fell in love!

Hej allihopa, haft en bra dag?
jag har haft en väldigt konstig dag måste jag säga, dagen började med att jag försov mig och sedan har dagen bara varit bark. Jag har iallafall hunnit träna och det är jag glad för men jag känner absolut ingen ork mer till skolan och det har jag ingen aning om vad det beror på.
har varit på väldigt dåligt humör idag men imorgon kommer jag förhoppningsvis vara på bättre humör när min och Johannas lilla överaskning kommer med posten.
Jörgen och Erika har iaf varit dagen stjärnor, ni har verkligen fått mig på bra humör. Tack för det!:)
Nu ska jag inte plugga utan jag ska lägga mig i sängen, göra kvällens sit ups och sedan sova!
Godnatt allihopa!
PUSS

Efter två år är dom tillbaka igen

MAGRUTOR, vill nån ha dom av mig eller?

Så går det när man heter Sandra Hurtig, kommer från Svensbyn och tränar vaje dag!


Mat alá Sandra!


Favorit sysselsättning på gymmet!

Vem vill du spela när du lagt alla kort, och hur vill du leva när tiden går för fort?

"Du vill att jag ska känna för något som aldrig känts som mitt.
 Men ska jag känna ja då ska det finnas tid att känna fritt.
 Hur ska du veta om ingen lärt dig hur? och hur ska du våga chansa? Du som aldrig haft nån tur.
 Du vill att jag ska älska med någon som bara älskar sitt. Men ska jag älska, ja då ska det finnas tid att älska fritt.
 Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd? Och hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?
 Du vill att jag ska falla mot något som du har gjort till ditt. Men ska jag falla, ja då ska det finnas tid att falla fritt.
 Men ska jag falla, ja då ska det finnas tid att falla fritt!"







Kanon!

Hej allihopa!

Nu har jag slutat för dagen, finally! Jag ska nu, om en halv timme för att vara exakt vidare med en buss hem till Svensbyn, fixa håret lite lätt (nyss duschat för vi har haft idrott) och sedan ska jag nog gå en mil till Johanna idag också, åh jag är verkligen hur duktig som helst. Tkr nin inte det? Jag är iaf stolt, och godis äter jag inte hlr för den delen och jag har klarat mig en hel vecka nu. Fattar ni EN HEL VECKA! det är verkligen inte likt mig.
Jag tror att denna dag blir kanon för idag kommer ett nytt avsnitt från andra avenyn ut, jag ska sova hos Johanna, jag får med andra ord vara med min bästa vän som jag verkligen ÄLSKAR att vara med.
Enda nackdelen för idag är väl att jag måste plugga litegrann men det löser sig säkert, jag får plugga lite snabbt och lätt så jag kan spendera den mesta tiden tillsamans med henne.

Nu mina kära vänner ska jag börja avrunda men ni har iallafall fått veta litegrann om hur min dag har sett ut än så länge och hur min dag kommer att fortsätta!
Ha det så jätte bra så återkommer jag antingen sen eller imorgon..
PUSS


Johanna Bergström bäst, bäst!

1 mils promenad till Johanna!

Hej allihopa!
Igår märkte jag precis innan jag skulle fara att jag inte ens hade någon bil som jag kunde ta så jag bestämde mig för att ta en promenad till Johanna, och det gjorde jag också!:]
Inatt har jag spenderat natten här, igårkväll köpte vi glass & dricka som vi satt och åt på och sedan somnade vi kring 2. Vi hade en otroligt trevlig kväll igår måste jag säga!
Vi beställde även en sak tillsamans imorse som kommer på Torsdag men det får helt enkelt bli en överaskning för er alla för mer än så tänker jag inte säga, men ni lär ju märka vad det är sen.
Nu ska jag gå till bussen, vara i skolan i två timmar och sedan ska jag hem och kanske tillbaka hit ikv igen, vi får la se.
Men ni får ha det så bra allihopa!
PUSS

tråkig dag!

Hej allihopa!
Just nu sitter jag inne på mitt rum, har precis ätit och nu sitter jag och pluggar som vanligt.
Snart ska jag fara till Johanna och vara med henne, mkt annat händer faktiskt inte idag, det ser rätt så dött ut ärligt talat.
Imorse var jag på jobb intervju hos min farbror,  Jag anser att det gick jätte bra för mig och jag fick fram det mesta som jag ville ha sagt. Dom skulle höra av sig om jag får anställning i början på Mars så vi får helt enkelt se om dom tyckte att de gick lika bra som jag tyckte att de gick!:)
Nu ska jag gå vidare till Johanna och sen imorgon börjar jag sent, skönt med lite sovmorgon!:)
Ha det bra allihopa.
Puss

Soft

Hej allihopa!
Jag ahr nu fått tillbaka mitt prov och det visade sig ha gått bra men sen så återstår ju provet som jag har imorgon och proven som jag har på Torsdag och Fredag. Jag kommer med andra ord inte få göra annat än att plugga i veckan och jag har fan ångest, orkar inte med den här skiten nå mer!
Men det känns skönt att jag kan tänka att jag bara har några månader kvar av skoltiden och sedan är jag fri, kan ringa till vakansen och sen har jag förhoppningsvis jobb med med min farbror också så det lär väl bli rätt så mycket arbete och det är jag glad för och det behövs vill jag lova!
Jag har precis skrivit färdigt mitt psykologiarbete under min lunch och nu har jag hål igen men då har jag ingenting att göra under detta hål eftersom att jag har lämnat böckerna till provet hemma.
Sen idag, om jag känner att jag hinner och har tid vill säga så ska jag nog följa med Johanna och Angelica för att åka madrass ner för valsberget, ursäkta mig men SATAN vad roligt alltså. Jag har inte åkt madrass på flera år.









Spänning

Hej allihopa!
Just nu sitter jag uppe i datasalen med Erika och väntar på nästa lektion och nu är jag faktiskt förväntansfull måste jag säga och det händer inte ofta.
Men det har förstås sina baktankar också.. Jag ska nämligen få tillbaka mitt prov som jag gjorde i Fredags och jag ahr ingen som helst aning om hur det gick så jag är en aning nervös. Men det gick förhoppningsvis bra, jag litar på mig själv, eller jag måste helt enkelt!
Idag är det måndag och jag är en aning trött och saken som absolut inte gör det bättre är att Erika är ännu tröttare än jag coh iprencip satt och sov bredvid mig på psykologilektionen som vi hade för bara några minuter sedan.
jag satt uppe och pratade i telefonen med min älskling och samtidigt satt jag coh småpluggade mellan reklamerna så jag har ingen som helst aning om när jag somnade igår, den var väl kring 12-1 nångång.

Men iallafall så hade jag tänkt att lägga in en sak på ett hörn innan jag ska gå ner till lektion. Det ahr blivit mkt festande på sistone men nu har jag iallafall tänkt vara nykter minst varannan helg och bara dricka en dag under den helgen jag dricker nu under tiden när jag tränar.  Jag tränade faktiskt hela 3.5 timmar igår ochd et känns verkligen bra att jag vet attd et gav nånting för idag har jag TRÄNINGSVÄRK.
Ahjaa mina kära vänner. Nu ska jag pallra mig ner på lektion så jag inte kommer för sent!:)
Ha det bra!
PUSS

Mkt att göra!

Jag har varit lite frånvarande här dom senaste två dagarna känner jag men det ahr helt enkelt berott på att jag har varit så mkt med mina kompisar, tränat och pluggat i massor så jag känner att jag inte riktigt har hunnit.
Jag kan till och med erkänna att jag inte ens har hunnit städa mitt rum förens nu då ajg har påbörjat min städning och ändå har jag tränat 3.5 timmar idag i jogging och i gym så jag åt inte min middag förens för 40 minuter sen.
Egentligen så kan jag erkänna att jag inte ritkigt ahr tid atts itta här nu heller, jag måste duscha samt plugga innan jag lägger mig under täcket och sover så jag skriver igen imorgon under lunchen.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Ett litet smakprov från våran klassfest igår!:)


Äntligen helg

Hej allihopa!
Då var jag tillbaka igen och jag känner mig fri för nu har även jag helg.
Snart ska vi fara vidare till Erika. Men först ska vi köpa groggvirke på coop för ikväll är det fest tillsamans med klassen och gud vad roligt det kommer bli.
Vi har hyrt en lokal i Annelund och ska vara där fram tills inatt när vi ska ut på Valdinos och träffa alla övriga blivande studenter.

Vältränad och snygg kropp till sommarn?

Nyss varit ute och sprungit/ gått en mil sammanlagt, Imorrn blir det SPINNING med Therese!

Egopix!









Nöjd!

Hej allihopa!
Nu har jag kommit hem från en två timmars träning tsm med min lillasyster och Erika och jag kan tala om att det var RIKTIGT skönt, Och jag är mycket nöjd också för den delen.
Vi ska få en fri vecka på gym och sedan ska vi träna där en månad efter det.
Snart ska vi fara vidare till Erika och sen ska jag sova där och invänta träningsvärken till imorgon.
Gonatt.
PUSS

Dagens goda gärning..





Paradise hotel finalen avgjord!

Hej allihopa!
Kan väl säga att jag fortfarande är ledsen/ irriterad men idag snäppet mindre än vad jag var igår.
Satt uppe riktigt länge igår och kollade tv, samt satt framför datorn och var riktigt och då mena rjag riktigt arg, men de märkte ni säkert på mitt tidigare inlägg.
Jag som är en sån glad person, jag förstår inte hur folk lyckas få mig sur, det måste verkligen vara svårt. 
Finalen i paradis hotel avgjordes igår och vinnarna för programmet blev Jackie och Patrick, Grattis ni förtjänade det!
Dom båda har varit med redan från början och har tagit sig långt genom att inte alls spela särskilt fult som många andra gjorde där inne. Men viljan tar man sig längst som man brukar säga!
Sedan så kan jag ju meddela att dom vann en kvarts miljon kronor och det hade man verkligen inte tackat nej till och speciellt inte om man har den ekonomi jag har för tillfället eftersom att jag är arbetslös och går i skola.
Jag har faktiskt kontakter och hade därför tänkt ringa om ett jobb idag som jag förhoppningsvis får en plats i, kanske inte världens roligaste/bästa jobb men det är klart det funkar. Bättre än ingenting ellerhur?
För tillfället så sitter jag på skolan och letar färgäves efter min kära vän Erika som verkligen är spårlöst försvunnen och hon svarar heller inte på mina sms så jag hoppas hon gör de snart och kommer och är med mig för vi börjar inte förens om en halvtimme.
Nu ska jag gå allihopa, men jag återkommer senare med ett förhoppningsvis bättre humör!
PUSS

Sur-Sandra tillbaka igen!

Efter några månaders uppbehåll så är jag tillbaka igen, den här gången av en annan anledning än förra gången, förmodligen om man tänker efter.
Jag är oerhört upprörd för tillfället, fattar som mest ingenting, men vad gör det?
I samma sammanhang som "varför vara frisk i en sjuk värld" Så kommer jag på nått eget, varför inte vara som jag och Erika . Vi bara skrattar åt livet, struntar i att vi inte fattar och har roligt som två stolta BLONDINER ist.
& vi är helt enkelt oslagbara, sådeså!

who wants to be ordinary, in a crazy mixed up world? I don't care what they're sayin', as long as i'm your girl.






Skräpmat nu igen!

Hejhej allihopa!
Nu sitter jag här igen, har pluggat en massa, sett top model och precis ätit.
Pappa kom hem med skräpmat idag igen och jag kände faktiskt att jag inte riktigt var sugen på det idag, hade mycket hellre ätit vanlig husmanskost. Menmen, man får inte alltid som man vill och lyxet satt fint i magen ändå!
Kvällen ser inte lovande ut, blir nog mest plugg för min del och sen om nu ett nytt avsnitt av Andra avenyn vill komma ut någon gång så blir det väl att titta det också men först ska jag forsätta att vara duktig ett tag innan jag får göra någonting annat. Jag har ju trots allt ett prov på både Fredag och Torsdag som måste göras, jobbigt nog.
Jag saknar dig enormt mkt, Andreas!
Puss ♥

Skor, en tubtop och ett diadem!

Hej allihopa!
Så sant som det var sagt så köpte jag mig ett par skor för jag hade nämligen rätt mkt pengar kvar , eller iallafall så det räckte till ett par skor plus ett jätte gulligt svart diadem med en rosett på och sist men inte minst så fick jag även med mig en grön tubtop hem. Den har även flittriga paljetter på bröstet som gör den lite fränare och mer festlig, kunde inte riktigt låta bli när jag hittade den.
Jag hade tänkt lägga in lite bilder på dagens plus gårdagens köp så här kommer dom!




Så ser dagens /gårdagens köp ut och jag är mkt nöjd.
Hoppas ni också gillade dom!
PUSS

Tack Erika ♥

Fick denna utmaning av Erika ♥
Reglerna:
- kopiera awarden på din blogg!
- länka till personen som gett dig awarden!
- berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
- välj 7 andra bloggar som du vill ge awarden till!
- länka till deras bloggar!
- lägg en kommentar i deras blogg att du gett dom denna award!

 


 

  1. Jag älskar sporter av alla de slag, som fotboll, innebandy, wolleyboll och hockey.
  2. Jag har världens bästa pojkvän♥
  3. jag äter godis varje dag.
  4. Jag städar hur snabbt som helst.
  5. Jag har 4 otroliga syskon.
  6. Jag tycker inte om äckliga saker som pizza, hamburgare och kebab.
  7. Jag älskar disneyfilmer.

Jag ger de här till.. Sandra , Therese , Linda, Simone , Zandra , Kenza, Egoina















Nya kläder och skor till på Fredag?

Hej allihopa!
Just nu sitter ajg på skolan och har precis skrivit klart mitt Svenska arbete, jag har ju med andra ord skrivit om allt som gick förlorat när jag glömde spara det på datorn och det bästa är att jag fortfarande hade kvar en del i huvudet och det gick därför fortare än vad jag trodde att det skulle gå. Mycket skönt att ha det bortgjort iaf!:)
jag mår inte alls särskitl bra idag, har väldigt ont i skallen men jag kan tänka mig att de beror på att jag sovit så dåligt inatt, varit stressad och haft mkt som ska göras.
Nu har jag börjat längta ännu mer till på Fredag och eftersom att min buss hem inte går förens 14.10 så ska jag gå förbi en sväng på stan och kolla efter något snyggt klädesplagg till dess! Sedan ska jag även kolla på ett par skor som jag spanade in igår på wedins men Erika tkr att jag har för mkt skor så jag fick inte ens pröva dom för henne men nu när hon inte är med så ska jag passa på. ;) Vad säger du nu då Erika? Mohaha.
Nej men ärligt talat så har jag väl egentligen nog med skor eller nog med skor går det väl inte att få, jag älskar skor och skulle verkligen kunna ha hur många par som helst och det är ajg säkerligen inte ensamen om.
Handlade ju faktiskt en del igår så jag vet inte hur mkt pengar jag har kvar, jag ska kolla upp det och sedan ska jag shoppa om jag känner att jag har råd!
Nu ska jag faktiskt göra klart ännu ett skoljobb, kanske plugga litegrann om jag orkar!
Ha det bra allihopa.
PUSS

Handlat!

Hej allihopa!
Just nu sitter jag hemma hos Erika tillsamans med henne, vi har precis ätit våran middag och det blev för idag två mackor plus juice. Men sen så måste jag ju tillägga att vi ätit lunch i skolan och glass på stan för någon timma sen också. Vi har med andra ord gått förbi en sväng på stan, eller sväng och sväng.. Det blev väl några timmar och med mig hem kom jag som alltid inte tomhänt.
Med mig hem köpte jag mig shampoo och balsam, de nya på tv som jag anser kan vara roligt att prova på plus ett par nya glans leggins, en längre tjock och mysig kofta i svart, hår färg och en Loka.
Jag och Erika har även hunnit boka lokal till våran förfest som ska hållas på Fredag innan vi ska ut på Valles tsm med alla andra studenter som går ut i år. Jag längtar, längtar och längtar!

Erika här! ♥


som sagt så ska sandrutter vara med mig idag!  Vi pratar med en som tydligen inte äter glass på vintern, jag menar hallå? WHAAT ??! Men hursomhaver så har vi våran sista lektion snart LAVLI! Längtar som 17 till på fredag ser ni två snygga tjejer på valdino på fredag så är det garanterat jag och sandra!

Ni kan (MÅSTE) ju kika in hos mig! Jag är en galen crazy girlygirl som gör allt möjligt! ;D



KLICKAHÄR!KLICKAHÄR!KLICKAHÄR!KLICKAHÄR!KLICKAHÄR!KLICKAHÄR!KLICKAHÄR!KLICKAHÄR!

Pöss

Hej allihopa!
Planerna för veckan är rätt så enkla egentligen. Kan väl säga som så att jag inte kommer få göra mkt annat än att plugga eftersom att jag har två prov i veckan och ett nästa vecka, jag kvävs.
Men ärligt talat så har jag tänkt vara med Erika ett tag idag, vi ska gå på stan, äta glass i 18 minus och sedan så ska vi även köpa en biljett till på Fredag.
På fredag ska vi ha klassfest och alla tsm ska gå ut på Studenternas förfest som också ska hållas på Fredag, sjukt bra tajming och jag längtar som jag vet inte vad.
Jag hade dessutom oerhört roligt i Lule måste jag ju faktiskt avslöja, vi bowlade, jag fick i samband med det en förlust och sedan så har jag ätit ute flera ggr och varit vaken till halv 4 och kollat film.
Det var väldigt kul att få träffa både Hanna och Lena och sedan fick jag även träffa lilla Wilma som ju faktiskt inte var så liten längre, nej hon fyller faktiskt 7 år nu i år!!
NU ska jag och Erika leka.
Ha det bra allihopa!
Puss
RSS 2.0