låång dag!

Nååja, jag har liksom börjat inse att jag inte kommer att hitta mitt bankkort efter att ha letat igenom hela rummet, alla jackor, alla väskor och ändå inte sett ett spår efter de.
Jag kommer inte ihåg sist jag använde kortet, jag tog ut pengar för en jacka och för att köpa hårförlängning men då använde jag ju inte bankkortet utan mitt körkort som då ska föreställa min nuvarande legitimation eftersom att jag tappade bort mitt leg under Lulekalaset i sommras.
Ja jag är verkligen expert på att tappa saker och det här är dessutom tredje gången jag tappar mitt bankkort så jag börjar bli aningen less att spärra kortet och beställa nytt hela tiden.
Nååja det ordnar sig ju alltid trots allt!
Nu har jag packat klart till Kiruna på Fredag och det blev aningen mindre packning än sisst jag var där, jag liksom insåg att jag nog tog med mig x-antal klädesplagg för mkt och nu ska jag ju trots allt bara vara där en vecka.

idag har jag hunnit både det ena och det andra som att städa mitt rum, leta efter mitt bankkort då, plocka i diskmaskinen för typ 5 gången den här veckan, sovit 1.5 timmar, pratat med Johanna, Pratat med min älskling, Suttit på msn, på facebook, varit i skolan, fått undan skoljobb och skrivit blogg.
Nu återstår dte bara att äta middag samt plugga litegrann innan jag ska slå på en film och lägga mig under täcket innan jag tillsist ska somna.


ooooooold pix!


Kommentarer
amanda

Fin blogg! :)

allt bra med dej?

2010-02-25 @ 00:01:01
URL: http://aamannnnda.blogg.se/
maria

härligt, jora det är bra:)

2010-02-25 @ 11:10:02
URL: http://s0ckerbit3n.blogg.se/
Evelina Andersson

Ladda upp din video så blir du känd över natten, hihi :) kram

http://hihater.devote.se/blogs/3987240/postyourvideoandbecomefamous-.htm



du kan även bli dagens hottie om du kollar längre ner i bloggen =)

2010-02-25 @ 12:43:06
URL: http://hihater.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0