Spänning

Hej allihopa!
Just nu sitter jag uppe i datasalen med Erika och väntar på nästa lektion och nu är jag faktiskt förväntansfull måste jag säga och det händer inte ofta.
Men det har förstås sina baktankar också.. Jag ska nämligen få tillbaka mitt prov som jag gjorde i Fredags och jag ahr ingen som helst aning om hur det gick så jag är en aning nervös. Men det gick förhoppningsvis bra, jag litar på mig själv, eller jag måste helt enkelt!
Idag är det måndag och jag är en aning trött och saken som absolut inte gör det bättre är att Erika är ännu tröttare än jag coh iprencip satt och sov bredvid mig på psykologilektionen som vi hade för bara några minuter sedan.
jag satt uppe och pratade i telefonen med min älskling och samtidigt satt jag coh småpluggade mellan reklamerna så jag har ingen som helst aning om när jag somnade igår, den var väl kring 12-1 nångång.

Men iallafall så hade jag tänkt att lägga in en sak på ett hörn innan jag ska gå ner till lektion. Det ahr blivit mkt festande på sistone men nu har jag iallafall tänkt vara nykter minst varannan helg och bara dricka en dag under den helgen jag dricker nu under tiden när jag tränar.  Jag tränade faktiskt hela 3.5 timmar igår ochd et känns verkligen bra att jag vet attd et gav nånting för idag har jag TRÄNINGSVÄRK.
Ahjaa mina kära vänner. Nu ska jag pallra mig ner på lektion så jag inte kommer för sent!:)
Ha det bra!
PUSS



Kommentarer
simone

paartypics :D

2010-02-09 @ 13:41:03
URL: http://fattybom.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0