Lule inatt!

Hej allihopa!
Idag har jag haft min livs jobbigaste och segaste bakisdag tror jag. Jag vaknade klockan 9 imorse av att Fridas mamma ringde och var tvungen att hämta bilnycklarna som tydligen Frida fått med sig. Sedan kunde jag inte somna om, sa väl godnatt 500 ggr innan jag faktiskt insåg att det var högst omöjligt att sova när 4 andra personer sitter och gör så att man börjar skratta genom att säga saker som " jag har kokat en levande bäver, den skrek" och sedan säga "att man varit en meter från att krocka med en älg när hon varit och sprungit efter en led i skogen." Och sist men inte minst så sätter dom på roliga klipp på youtube som man bara inte kan slita blicken från så jag satt och kollade och sedan var jag ännu mer full i skratt. När jag tillslut lyckas halvsomna så puttar Nicklas ner mig från sängen och Frida skriker " aaaaj, jag fick en tå i ögat." Som ni hör så har jag haft en galen morgon full i skratt och liv.
När jag kom hem så gick jag direkt och la mig framför tvn och somnade självklart ganska direkt. Vaknade nu för en timme sen ungefär och bestämde mig för att fara vidare till Lule och spendera natten där tsm med en mycket god vän.
Imorgon är det Söndag & jag som hatar Söndagar har redan ångest!
Nu ska jag packa och sedan fara vidare till busstationen.
PUSS

Bad Sandra day!

Hej allihopa!
Alltså seriöst, snart börjar jag fan gråta! hela min dag har varit dålig och då menar jag sämst på riktigt..
Jag har insett att min Svenska arbete verkligen är BORTA och att jag kommer få göra om allting från början till slut eftersom att det inte finns kvar nånstans längre. Sedan när jag ska logga in på min användare så måste jag ha lämnat den på på skolan så den var spärrad och gick inte att gå in på. Sen när jag har pratat med Petter och vi tillsamans har försökt lösa det så löser det sig tillslut och jag ska skriva in mitt lösenord.. Då funkar inte tangentbordet så då tjorvar det sig ännu mer och ännu mer och inte förens nu, EN TIMME senare så har jag kunnat logga in igen och allt är i sin ordning. Det som kvarstår är ju förstås Svenskaarbetet som jag självklart har lite ångest över men så länge jag får jobba själv hemma så brukar det gå bra och det vet jag att det kommer göra även den här gången.
Kallt ute är det också, över 23 minus och jag höll verkligen på att frysa ihjäl när jag skulle gå iväg till bussen imorse, Plågsamt värre! På två timmar slutar jag men först har jag lunch och en lektion till och sedan så får jag äntligen fara vidare till Johanna och förhoppningsvis slappna av en aning.
Nu ska jag äta mat och köpa oboy, jag svälter!
PUSS

Irritation och saknad!♥

Hej allihopa!
Det blev ingen bio för mig ikväll, utan ist så tog jag mig ett besök hos min mormor och hos hennes så kollade vi tv, drack te och jag åt godis. Jag är även på väldigt dåligt humör över en sak som jag absolut inte tänker gå in på här utan det får fixa sig av sig själv utanför internet och jag tror helt enkelt att det bli både bättre och smartare så. Jag är absolut ingen grinig person men det handlar om vad man tolererar och inte.
Imorgon är det Fredag, efterlängtade, älskade Fredag som jag har längtat efter hela veckan. Efter skolan imorgon, jag slutar redan klockan 1 så ska jag fara vidare till Johanna och spendera Fredagen tsm med henne och sedan får vi se vad vi hittar på för något roligt. Mamma ville att vi skulle fara och äta en tre rätters middag klockan 20 men vi får se hur jag hinner med det. Inte säkert att jag är hemma då med andra ord för annars hade jag ju absolut inte tackat nej till ¨något sådant!
Och nu medans Lule spöar Linköping i hockey så ska jag sätta mig i sängen och plugga. Hade gärna farit och kollat men jag måste verkligen göra nånting nu. jag har ångest över min lathet!
PUSS♥
http://lhf.hockeyligan.se/main.aspx?contentid=23415275521
intervju av Marcus Lule- Rögle.

I brist på annat!







Det sägs..

Att tiden går fort när man har roligt?
För mig har tiden gått oändligt fort när jag spenderat min tid tsm med den bästa killen i hela världen.
4 månader, Jag älskar dig Andreas Åkerström! ♥

Avatar?

Hej allihopa!
Nu har jag precis vaknat, fortfarande frusen och en aning ont i skallen.
Gårdagen var ju lite som den var som ni hörde men jag och erika hade roligt ändå, på vårat sätt för när vi är tillsamans är det högst omöjligt att ha tråkigt. Vi gjorde iallafall resan dit till en fest om man säger så! ps: Jörgen hjälpte väl till liiiiiiiiiiiiiiite ;)..
Nåååväl, dagen idag ser väl inte sådär jätte lovande ut. Det är finare väder men det kommer bli mkt pluggande för min del och det gillar jag verkligen INTE. Vi får se vad mer denna dag har att erbjuda, var sugen på att kolla bio filmen AVATAR i 3d idag men jag var väl lite sent ute och med det menas att ju typ alla har sett den förutom jag. Jag hatar att jag alltid ska vara ute i sista sekund med allting!
Nu ska jag fortsätta med mitt och sen återkommer jag lite senare.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Snöstorm klass 2!

Hej allihopa!
Kan börja med att säga att vi inte haft särskilt tur med vädret varken när vi varit i Pite eller i Ume. Det har varit enormt kallt och vi har strosat runt i, som vi insåg när vi kom fram till ume i morse och skulle gå på stan FÖR LITE KLÄDER på oss. Vi gick runt och frös först i två timmar på stan men jag fick med mig en väska hem och är därför väldigt nöjd med det. Spanade även in ett par väldigt söta ljus gråa uggs på skopunkten men dom fick tyvärr stanna kvar där eftersom att jag insåg att jag aldrig hade orkat bära runt dom hela dagen både medans vi var på stan och när vi besökte waldorfskolan.
Vårat projektarbete var nog under våra förväntningar tror jag, vi fick inte se allt vi ville eftersom att vi blev försenade pga att bussen var försenad och hon verkade även väldigt stressad och var inte alls så trevlig att prata med som vi förväntade oss att hon skulle vara.
Vi fick iallafall veta rätt så mkt fakta, gå runt i en byggnad som såg ut som en vanlig skolbyggnad för gymnasieklasser och sedan insåg vi att vi hade missat bussen och fick därför gå en hel mil tillbaka till stan för att hinna med bussen hem.
Vi han förfrysa både ansikte och tår innan vi var framme men lyckligtvis var bussen försenad och vi han dricka en mugg med varm choklad innan vi hoppade på bussen. Jag måste erkänna att både jag och Erika fortfarande var en aning frusna när vi hoppade av bussen, 3.5 timmar senare i Piteå!
Här blåste det inte alls lika mkt som i Ume och det kändes inte alls lika kyligt som det gjorde där heller. Det var till och med så att bussen inte kunde möta andra bussar efter vägen för att den rubbades av vinden, jag och erika kunde luta oss mot vinden och blev puttade framåt av den. Helt sjukt vad det blåste och helt sjukt vad vi frös . Egentligen så går det inte att säga särskilt mkt positivt om dagen, det enda är väl att vi om en vecka typ är klara med vårat projekt arbete som andra i klassen knappt har börjat med. Det är skönt att vi gjort bort det och får därför vara ledig från dom lektionerna nu hädanefter!
det var allt som har hänt idag och jag är glad över att vara hemma och kan ta det lugnt igen, sjukt trött.
Imorgon är det skola igen men jag börjar sent och får därför sova ut. Nu ska jag äta upp min kycklingsallad, se andra avenyn som tyvärr inte hade uppdaterats upp igår och sedan ska jag sova!
Ni får ha det så jätte bra allihopa så hörs vi imorgon.
PUSS♥






Marcus Hurtig


Är otroligt glad för din skull, glad att du är så duktig, glad att det går så bra.
Grattis min kusin, du har lyckats!

Baby don't worry you be my only, even when the sky is fallen down.


Andra avenyn!

Hej på er!
Jag har precis kommit hem från skolan och det är skönt kan jag tala om, det var nästan så att jag somnade när jag satt och jobbade i klassrummet idag.
Med andra ord så blir det nog en liten powernap nu innan jag ska skjutsa Andreas till tåget.
Jag har även hunnit komma på vad jag ska hitta på när jag kommer hem därifrån och innan jag far vidare till Erika, jag måste ju se det nya avsnittet av Andra avenyn. Som jag har längtat!
Ahja nu ska jag inte förstöra eran dyrbara tid men kul att ni tittade in, nu går jag och vilar ett tag!
Ha det bra.
PUSS






Både positivt och negativt..

Hej allihopa!
Hur har eran dag varit hittils? Min har iallafall varit bra men väldiigt tröttsam. Jag känner mig lat och hade gärna farit hem och sovit just precis nu om jag hade fått men tyvärr så är det ju inte riktigt så enkelt.
Andreas stannade en natt till hos mig och det är jag väldigt glad för, kan väl säga att jag är glad varenda sekund jag får vara med han eftersom att det brukar gå nån vecka innan vi ses mellan gångerna.
Inatt blir det troligtvis övernattning hos Erika, jag ska ta ledigt från skolan och sedan drar vi till Ume imorgon för studiebesök på en waldorfskola. Det är ju förstås angående vårat projektarbete som vi hållt på med ett bra tag nu, andra halvan har hoppat av nu när vi är klar men vi klarar oss bra ändå, såklart!
Innan jag åker till Erika ikväll så ska jag skjutsa Andreas till Lule och sen ska vi väl fara förbi nånstans och köpa godis till imorgon när vi ska åka buss i några timmar. Dryyyyygt men vi överlever förhoppningsvis.
Nåååååväl, det var allt som ska hända idag förutom att jag kommer vara i skolan från 8- 15.15 men det är ju en annan femma och jag tycker att vi lägger det tråkiga infot åt sidan ett tag och går över till de roliga istället.
Jag hade ju tänkt att stanna över helgen i Ume men då fick jag reda på att Jessica hade sitt projektarbete hon också i helgen och tänkte nog mest för min skull att det kanske inte är så roligt för min om hon hela tiden jobbar med det medans jag sitter hemma hos henne och gör ingenting, dessutom har hon skola under dagarna..
Jag fick sedan veta efter min tråkiga besked att några andra vänner ska ner till Ume i helgen så de kanske löser sig ändå men det återstår att se, annars har jag självklart vänner att vara med i helgen också.
Nu ska jag allt göra någon nytta och jag kan dessutom lägga till att jag precis insåg att jag är väldigt irriterad och arg. Jag har nämligen lyckats fiffla bort mitt Svenska arbete! Crap..
Hejdå mina vänner!
PUSS


*

 

                               


Kort från i helgen!















Hade tänkt ladda upp alla men jag orkade inte så resten hittar ni på min facebook.
Ha det bra mina kära vänner!
PUSS

Händelserikt!

Just nu sitter jag på skolan och är sjukt både hungrig och trött och saken är den att jag har en tanke som svider när jag tänker på att jag egentligen somnade före 10 igår men att Andreas väckte mig typ 5 ggr och tillslut var jag ju såklart pigg och satte mig upp och kollade tv.
Nu är jag med andra ord mycket trött och hade absolut inte tackat nej till att sova någon timme till med tanke på min väldigt sena kväll igår.
Idag far min älskling hem till Kiruna igen och det känns absolut varken roligt eller bra . Det är svårt att tänka poisitvt när jag vet att jag kommer sakna ihjäl mig efter honom ikväll när jag ska sova.
MEN, om man nu måste tänka positivt så får man sakna varandra ett tag och då är man ännu gladare den dagen när vi ses igen och det brukar väl vara någon vecka mellan ggrna vi ses.
HELGEN: Okej, jag har haft en bra helg och fått rätt så mkt sömn.
I fredas så for jag och Ante till Jumme för att träffa Jimmy och allt folk som var där. Andreas festade men vi stannade inte alls kvar där särskilt länge dels för att jag skulle hämta mamma och pappa i Lillpite hos Therese och Jugge och sen så skulle jag upp och jobba klockan 9 Lördag, dagen efter.
Lördag: Så började dagen väldigt tröttsamt när jag skullle upp och jobba, jag var väldigt trött och inte det minsta taggad på att sitta ute i kylan hela dagen.
Iallafall så for jag iväg och jobbade och sedan när klockan var 14 så kom Andreas och hämtade mig.
Andreas var inne på systemet en sväng medans jag jobbade och sedan gick han vidare till Marcus och var med han och Jessica fram tills jag var färdig.
På hemvägen från jobbet så svängde vi förbi Jimmy och lämnade två öl, sedan när vi skulle hem igen så fick vi stå i en korsning och vänta i 40 minuter innan vi lyckades vända och ta en annan väg. Det avr sjukt mycket bilar som blockerade vägen och vi komdes absolut inte ut. Jag blev som vanligt på dåligt humör men Ante satt bara och skrattade. Ibland är vi olika, haha.
När vi tillsist har fått komma hem, vi har gjort oss redo osv så kommer vi äntligen iväg på fest .
Kvällen var bra men den gick väldigt fort tyvärr! Jag har tagit några kort som jag ska lägga ut senare för eftersom att jag är på skolan för tillfället så får ni vänta med att se dom tills jag orkar lägga in dom.
Nu ska jag köpa en frukostmeny i fiket och sedan ska jag allt pallra mig in på lektion.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Lite fakta!

1. Fullständigt namn? Sandra Caroline Hurtig.

2. Exakt ålder? 19 år och 8 månader.

3. Bor? Svensbyn

4. Bor med? mamma, pappa, och lillasyster Linda.

5. Husdjur? Våran väldigt gamla katt Molle.

6. Färg på ditt hus? vitt och svart/ tegelhus.

7. När är du född? 17 maj 1990.

8. Klass? Den bästa, BF3C.

9. Vilket år tar du studenten? 2010! :)

10. Något jobb? ett extra jobb, förövrigt så är jag sökande.

11. När ska du sova ikväll? Jaadu, bra fråga. har sovit rätt så mkt idag eftersom jag inte mått så bra och det blev en rätt så sen kväll igår. Men kanske kring 2-3?

13. Duschat idag? Imorse!

14. Kramat någon idag? ja, flera ggr om!

15. Pussat någon idag? det med!

16. Vad har du ätit? min första måltid för dagen tog jag alledeles precis tsm med Andreas. Kyckling och potatissallad.

17. Dagens klädsel? jeans och en tröja.

19. Dagens sötnos? helt klart Andreas.

20. Dagens roligaste? Att jimmy har vaknat, då blev man allt bra glad kan jag säga. Bra kämpat min kära vän.

21. Har du många vänner? Har så många jag behöver, hellre få sanna vänner ( dom bästa) än flera falska vänner.

22. Hur många har du kysst? Aldrig räknat.

23. Vem kramade du senast? Andreas, alldeles nyss.

24. Hur många vill du ha sex med? konstig fråga?;s

25. Hur många har du kysst/strulat med inom en 24h period? jag har väl haft mina svackor där det har varit några stycken under samma fest men för de mesta har det inte överskridit en person .

25. Hur många har varit otrogna mot dig? Ingen och det hoppas jag verkligen att ingen är heller.

27. Har du pojk-/flickvän? Ja, den bästa!

28. Vem pratade du med i telefon senast? Johanna .

29. Vem fick du senast sms ifrån & vad stod det? Från Johanna: Ring :).


FAVORIT:


31. Film? Johan falk är nog den som är popularast på listan hos mig just nu iaf.

32. Låt? Melissa Horn: Falla fritt.

33. Mat? hmm, jag har som ingen direkt favoritmat. Men jag tror nästan att det som är mest uppskattat just nu och har varit de ett bra tag tillbaka, Kycklingsallad.

34. Dryck? Det beror på vart och i vilket förhållande jag befinner mig i. På fest är öl det oslagbara men till godis eller annat gott så brukar jag helst dricka Loka i alla dess smaker.

37. Stad? Göteborg.

38. Land? Bra fråga, det finns ställen jag aldrig varit på och vill åka till men jag har nog ingen vidare favorit. Man kan ha roligt vars man än befinner sig.

39. Ämne i skolan? IDROTT. Love it!;-*

40. År? 2010



SENASTE:

41. Personen du tänkte på?
jag har varit orolig för min älskade vän jimmy och tänkt mkt på honom de senaste dagar, sekunder, timmar & minuter som gått så jag antar att jag säger hans namn på denna fråga.

43. Gången du spydde? i förrgår, av illamående, huvudvärk och yrsel.

44. Gången du grät? I Måndas när jag fått reda på vad som hänt.

45. Pizzan du åt?
äter inte pizza så de var ett väldigt bra tag sen.

46. Gången du var i göteborg? hmm. 04 möjligtvis? Nått sånt!

47. Gången du var i stockholm? 05 med familjen då vi även besökte åland med färja.

48. Gången du var full? så farligt full var jag ändå inte, snarare påverkad och det var förra helgen.

49. Gången du var hög? håller inte på med sån skit.

50. Personen som såg dig gråta? Mamma


ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt?
svart

52. Hund eller katt? hund

53. Ut & festa eller hemma & mysa? är min älskling här så stannar jag hellre hemma och myser framför tvn med han men annars festar jag hellre.

54. Tv-spel eller datorspel? tv-spel

55. Singel eller upptagen? UPPTAGEN.

57. Lunarstorm, helgon eller playahead? ingen utav de .

58. Ragga eller bli uppraggad? uppraggad är mer uppskattat, förmodligen. :)

59. Big brother eller paradise hotel? paradise hotel

60. Svart hår eller blont? vad säger man, Blondiner har roligare!

61. Blåa ögon eller bruna? Blått, alltid.

62. Choklad eller lakrits? Love chocolate!

63. Göteborg eller stockholm? Göteborg, helt klart!

64. Högerhänt eller vänsterhänt? höger

65. Coca cola eller fanta? är jag bakis är Fanta mer uppskattat men i övrigt, cola!

66. Pizza eller kebab? Inget utav de, smakar lika illa båda två.

67. Randigt eller prickigt? randigt

68. Älska eller älskas? älskas

69. Leva eller dö? leva


ANTAL:

70. Personer du älskar?
Det är många, ni vet vilka ni är :)


71. Personer du hatar? jag har aldrig hatat, ett alldeles för starkt ord för att komma ur en sån liten kropp som jag äger. Det finns folk jag tkr illa om och mindre bra om men aldrig har jag hatat någon.

72. Personer som sagt jag älskar dig? Dom är många och det är tacksamt!:)

73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? Den var ju lik den förra frågan som var likadan, det är olika.

74. Glassar du ätit på en dag? MÅNGA, jag älskar glass.

75. Festivaler du varit på/ska på detta året? pdol, Lk som jag bestämt mig för hittils sen får vi se om de dyker upp någon fler.

76. Gånger du haft minnesluckor?
Inte många som tur är :)

77. Piercingar har du? 8 i vaje öra, två i näsan- bredvid varandra och slutligen en i naveln.

78. Personer du saknar just nu? Jag saknar min vän som för tillfället bor i sthlm och som jag inte träffat sen vi hade "avskedsfest" för henne hos Marcus, Sofia Hedkvist.

79. Gånger ditt hjärta brustit? En gång men de helade sig lika fort igen så jag vet inte om de är jag som är stark eller om det var han som var för dålig?

VEM:

80. Vill du kyssa nu?
ingen för tillfället, jag vill borsta tänderna för det smakar kyckling i min mun ;P

81. Ska du träffa imorgon? johanna, fredde, Patrik, Marcus, Dodde, Angelica och fler när vi ska fira Fredde som fyller 20 på söndag!:)

82. Sjöng du senast för? Andreas, stackarn! ;)

83. Hade du senast en msnkonversation med? Jens

84. Spelade du tv-spel med senast? hahahahha, jag måste seriöst tänka. Undrar om det inte var Anton i början av sommarn?;P

85. Kysste du senast? Andreas

86. Vill du kasta en sten i huvudet på? HAHA, kul. Den tanken har faktiskt aldrig flugit i mig förens nu ;D

87. Förtjänar att dö? Ingen!

88. Är din idol? Jag har ingen idol, förebild möjligtvis och de får väl vara dom som lyckats med det jag inte lyckats med och gått långt här i livet.

89. Vill du sova brevid inatt? Andreas, jag älskar att sova med han :)


VAD:

90. Gör dig glad?
Mina vänner, pojkvän och allt underbart som finns omkring mig idag.

91. Gör dig ledsen? det beror på vad jag är inne i för vecka i månaden. Är det fel vecka så kan jag bli arg och ledsen för vad som helst.. ;P

92. Vad vill du helst göra nu? MYSA och köpa godis!


93. Önskar du att du slapp göra? prov i skolan och känna press inför framtiden. Jobbigt;/

94. Vill du ha nu? Godis, pengar, ett helttidsjobb!

95. Önskar du dig i födelsedagspresent? pengar, en bil!

96. Längtar du till? Imorgon :)

97. Tycker du om dina betyg? SÄMST!

98. Ångrar du ditt liv? Nejdå, jag älskar de faktiskt :)

99. Det bästa som har hänt dig? Att min brorsdotter kom till världen och att jag träffade min nuvarande pojkvän, Andreas <3


100. ska du göra idag ? Vara med Andreas och kanske fara förbi Jimmy tsm med han :)

Snövit

Hej allihopa!
Det blev inte så att jag for till Lule igår utan ist så stannade jag kvar hos Jesper och kollade hockey.
Det var en mycket trevlig kväll igår och Lovis höll sin vaken rätt så länge vilket var kul så man han träffa henne också innan vi skulle åka hem.
Marcus spelade bra och det är så kul att han gått rå långt, otroligt glad för hans skull men vem kunde tro annat än när han ställde sig på isen första gången att han skulle gå i sin pappas spår. Grattis grabben, du har lyckats!
Min farbror och farfar var på plats i coop arena igår och kollade när Marcus åkte och eftersom att det var rätt så mkt tjorv när jag skulle hämta Andreas igår så åkte han hem med dom till Piteå och kring 10 så hämtade jag han utanför Frasses och vi åkte hem till mig.
Förutom att jag kollade hockey, hämtade min älskling och var på väldigt dåligt humör igår så fick jag inte i mig någon mat alls på hela dagen och allt barkade så blev det lycka i slutändan och jag valde att tvinga i mig en matbit precis innan jag hämtade Andreas och det va inte gott alls kan jag tala om, illamående och väldigt mätt blev jag och trots det så tog jag endast en tredjedel av en av mina vanliga måltider.
Nej gårdagen var väl ingen direkt toppendag men jag hade mcyket mig själv att skylla också eftersom att jag varken äter eller sover som man ska göra.
Idag är det fredag vilket betyder helg och jag får vila mig ännu mer än vad jag gjort, bortsett från imorgon när det är jobb som gäller för min del och sen ska vi ju fira Fredde också. Så det blir nog ingen lugn stund alls för min del imorgon men idag får jag iallafall vila upp mig och försöka äta normalt.
Jag har väl inte så mkt mer att komma med egentligen men detta är ju bara börjn av min fredag så uppdateringen fortsätter väl allt eftersom!
Ha en toppen dag allihopa, nu är det dax för mig att göra ett nytt försök att väcka Ante!
PUUSS

CRAP

Hej allihopa!
Hur har eran dag varit? Min har iallafall varit bra och jag har hunnit med både det ena och det andra som bland annat; Gått genom stan med Johanna och Frida, ätit glass tillsamans med dom, köpt hårfärg och därmed färgat håret, provat kläder och tjaffsat. Haft funderingar på att fara till Lule, planer som inte blivit av och som sedan ledde till att jag stannade hemma och ska kolla hockey hos Jesper istället.
Jag har även varit stressad som ett cp och frusit om både händer och fötter, jagat ozzy och nu är jag helt utmattad.
Det var allt som har hänt för min del idag och som ni förstår så for jag inte och hämtade Andreas heller utan han stannar en natt hos Hansson oh då ser väl min kväll ut som så att det blir en del plugg och sedan kolla hockey hos min storebror i Bersika.
Imorgon är det Fredag och den här gången så har jag faktiskt längtat efter helgen och tycker därför att det ska bli skönt med helg, festa med vännerna, jobba och bara ta det lugnt. SKÖNT!
Nu ska jag äta middag och sedan börja göra mig redo för att fara vidare till Jesper.
Ha det bra allihopa.
PUSS

Plågsamt huvud.

Hej allihopa!
Nu börjar vi återigen närma oss helgen och imorgon väntar två prov på mig som bara måste göras och jag bara måste få bort dom. Jag tycker att jag haft dom hängandes efter mig nog länge nu.
Förhoppningsvis så är hon rättvis nog och gör så att, om ifall jag gör nog bra ifrån mig så får jag ett vg i betyget. Jag är verkligen i behov av det och skulle till och med kunna göra ett extra prov för att få det. För nu är vi ju faktiskt inne på en ny kurs som heter psykologi B och snart är det för sent att göra sitt bästa, för sent att kämpa för då står betyget redan faststämplat på ett papper.
Samma sak gäller Historia, jag har anmält mig för prövning men hon hör ju aldrig av sig som hon lovade att göra så fort jag har anmält mig så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till..
Jag har ännu mer prov nästa vecka plus ett författarporträtt som redan är klart som jag ska lämna in nästa vecka också. Skönt att iallafall det är bortgjort efter alla veckors pluggande.
Imorgon är det Torsdag igen och jag ska väl fara iväg och hämta Andreas och sen ska vi väl bara vara hemma hos mig, vi får se vad som händer Fredag. Han var sugen på Challenge men vi får väl se hur vi gör eftersom att vi ska hjälpa till att anordna fest för Fredrik som fyller 20 på Söndag, festen blir med andra ord på Lördag.
Snabb uppdatering bara, Nu ska jag plugga igen när äntligen min huvudvärk har tagit uppehåll från att plåga mig för några minuter!
Ha det bra mina kära.
PUSS




Silver is golden.



                  

who do you pray for at night before you go to sleep?

Dagen har börjat bra, jag har fått sova ut och trots det så har jag suttit och pratat med Andreas halva natten.
Jag är iallafall klarvaken och vaknade för en halvtimme sen. Snart ska jag platta håret och fixa mig lite smått, känner mig så sjukt ofresch men jag antar att man blir sån när man är sjuk?
Jag måste dessutom äta nånting idag, igår kom pappa hem med ett litet lyx till mig från sunes men jag fick bara i mig 1/4 av det ungefär men om man tänker efter så är det nog inte så konstigt med tanke på att jag inte har ätit nånting förutom frukt och mackor innan det. Senast jag åt vanlig mat var i Söndags.
Och då pratar jag om vanlig, god och lagad hemma av mamma. I Lördags åt jag tyvärr däremot skräpmat igen när vi var i stan jag och Mia.
Imorgon kommer mitt hjärta till mig och som jag saknar honom, det känns så tomt att vara utan han men imorrn kommer han äntligen tillbaka igen.
Enda nackdelen är väl att jag måste fara och hämta han i Lule efter att han har kollat hockey om han ska komma hit imorgon men annars om jag inte gör det så kommer han typ på kvällen på Fredag, efter att han har kollat på sitt gamla hockeylags träning.
Nej jag saknar han och då får de bli som de blir helt enkelt!

Eva Cassidy- fields of gold.


Fashion fever!





ORO

Det har vait en tung natt med mardrömmar inatt. Somnade inte förens halv 4 imorse och när jag vaknade så spydde jag, var väldigt illamående och hade dessutom feber.
Nu mår jag snäppet bättre men oron väller över mig, jag hoppas verkligen att det hela går bra.
När man läser en sån där artikel i tidningen så tänker man ju alltid att "det där kommer aldrig hända mig och absolut inte någon man känner heller." Men igår så kände jag bara på mig tt det var någon jag iaf visste vem det var så jag satt bara och väntade på att telefonen skulle ringa och att någon skulle berätta att nån jag känner har blivit väldigt skadad och det var precis det som hände igår. Sånt ska inte få hända så snälla låt det gå bra, låt dom bli friska och låt dom få komma hem..

<3

Jag vet att du är stark Jimmy, du klarar det här!


<3

Konstnären igång, Igen!

Bättre Måndag får man leta efter!

Hej allihopa!
Jag är mkt nöjd över min dag och är ovanligt pigg för att vara jag på en Måndag.
Jag somnade redan kring 21 igår framför tvn och vaknade sedan av min väckarklocka till telefon 06.15 imorse.
Och redan då var jag pigg och slapp ligga kvar i sängen och dra mig. Jag steg iallafall upp, gjorde mig klar, pratade med folk på msn och sedan gick jag och åt frukost och åkte vidare med mamma till skolan.
Under dagen så har jag hunnit få undan två stora arbeten i skolan, sparkat igång ett arbete i turism och fixat mig en ny tid för prov som ska hållas på Torsdag. Jag ska ha ett Vg i slutbetyget annars blir jag enormt besviken på mig själv men man kan ju inte göra mer än sitt bästa.
När jag kommer hem så ska jag plugga, skriva klart en till uppgift i Turism och sen bara ta det lugnt och fortsätta med mitt författarporträtt imorgon när jag kommer till skolan.
På Torsdag kommer min efterlängtade älskade Andreas till mig och att jag saknat han är bara förnamnet.
Frövrigt så är det fest för hela slanten som gäller i helgen då vi ska fira Fredde som fyller 20 och sen så får även Johanna hem deras Jacuzzi som vi flickor ska bada i medans pojkarna far iväg och kör is gocart. (stavning?)
Nästa Tisdag far jag och Erika till Ume och besöker våran Waldorf skola och då kanske jag även stannar kvar över helgen hos min tremening som jag inte träffat på ett år typ.
Nu ska jag gå in till stan och sedan gå vidare till bussen och åka hem :)
Ha det bra allihopa!
PUSS






Bilder från skoterturen i Lördags. :]

Toppen helg

Hej allihopa!
Jag känner att jag varit lite dålig när det gäller uppdatering nu dom senaste dagarna men jag ska försöka bli bättre på det nu när jag kanske kan få slappna av lite mer när de gäller skolan.
har prov imorgon och jag har pluggat, det har jag men trots det så känner jag mig alltid lika nervös.
Den här helgen har varit extremt bra och jag har spenderat Fredagen tsm med Anna, Johanna, Angelica, Nicklas, Frida och många, många fler. Vi förflyttade oss överallt omkring och vi hade jätte roligt.
Igår så var jag bakis och väldigt trött. Kom hem från min efterfest hos Therese klockan 5 på morron och sedan kom Mia till mig kl 10 igår.
Iallafall så höll jag mig vake ändå fram till klockan var 4 och sedan gick vi och la oss.
Under alla dessa timmar tsm med Mia så har vi varit ute med Jonas, Marcus och Jimmy, kört skoter, kollat film, spelat spel och framförallt- det bästa utav hela dagen BASTAT.
Så har min helg sett ut och idag ska jag köpa glass, plugga och baar ta det lugnt för imorgon är det skola igen och jag har ännu en vecka att se fram emot. Får se om den går lika fort som förra veckan.
Nu ska jag fara iväg och handla och sedan ska jag bara sitta i sängen och plugga tsm med Tvn.
Ha det bra allihopa.
PUSS

Girls night!

Stannade hemma från skolan idag pga väldigt mkt magont.
Jag fick inte i mig någonting imorse när jag skulle äta och då började jag nästan tro att de var nån vinterkräk sjuka på ingång så jag stannade hemma från skolan och tänkte att jag avvaktar. Jag har sovit hela dagen idag och inte fått i mig nånting ännu, jag mår bättre men jag tror trots det att jag ska vänta tills middagen innan jag stoppar i mig nånting.
Idag är det förövrigt Fredag och den här veckan har gått sjukt snabbt, det är till och med så att jag önskar att det var Onsdag eftersom att jag har så mkt i skolan som ska bort och eftersom att jag var hemma idag så betyder det att jag fortfarande har kvar mitt prov i Psykologi som jag då förhoppningsvis får göra på måndag eftersom att jag kan iprencip allting.
Ikväll om jag får i mig någon mat så ska jag vara med mina fina flickor Johanna, Anna, Angelica och Elin.
Som jag vet just nu så lät det som att vi skulle ut på challenge men att vi nog ska vara nyktra ändå. Vi får se vad som händer, hade tänkt slå en pling till Nicklas och fråga vars dom hade tänkt vara ikväll.
Han hörde av sig till mig igår och ville att vi skulle festa med han och en massa mer folk men jag måste ju självklart prata med resten av folket också, sen får vi väl se hur det blir.
Nu ska jag provtvätta håret med min nya färgbomb som jag fått av Therese och sedan ringa Johanna!
Ha det bra allihopa.
PUSS

kom inte hem tomhänt idag heller!

Hej allihopa!
Ikväll blir det att spendera kvällen med en massa grabbar och kolla hockey på challengebar och jag säger verkligen lycka till till mig kusin som spelar med Lule hockey idag och på Lördag.
Annars så har det inte hänt mkt idag, kort skoldag så jag gick in till stan, mötte upp Therese och köpte mig en ny täckjacka som verkligen var skitsnygg och kostade endast 699 kr.
Jag kom med andra ord inte tomhänt hem idag heller men det gör ingenting , jag verkligen älskar att shoppa!

nyjackan.

sen så har vi även en ful person ( vet inte riktigt vem de är) men hon har iaf på sig mina nya kläder som jag köpte tidigare i veckan. Klänningen och tröjan!

Gött, snart slutar jag?

Hej alliihopa!
Dagen har precis börjat och jag har inte hunnit ha någon lektion än.  Jag skulle ju som jag sa igår ha ett förhör med Carolina men hon kom aldrig, antar att hon glömt bort mig och Erika? Och sedan när hon väl kom så han jag inte så det blev flyttat till imorgon istället och jag tror att det är lika bra för då får jag bort två stycken saker på en och samma gång och om jag har tur så kanske jag får ha det skriftligt ist för muntligt.
Maria hörde av sig precis och våra planer för helgen blev totalt ändrade om vi nu inte far till Älvsbyn en utav dagarna för den andra dagen som nog troligtvis blir Lördag ska vi iallafall följa med en massa folk och köra skoter. Gud vad jag har längtat efter skoter sen snön kom och nu ska vi äntligen få köra. Svin kul!
Precis efter jag pratat med Mia så hörde Therese av sig och ville att jag skulle färga och fixa till hennes hår som för tillfället är knall rött. Vi får se hur det går för det är verkligen en kamp att få bort färgen när de väl är rött.
Annars idag blr det nog bara att plugga, kolla tv, sitta vid datorn och ta det lugnt.
Det är kallt idag eller inte om man jämnför med vad det var i Kiruna medans jag var där men idag är det iallafall 17 minus så det är en aning kyligt i luften om man säger så.
Tidigare, helgen som var tillexempel så var det upp till 3 plus och vindstilla, det var riktigt härligt men man får se från den ljusa sidan att det ju faktiskt är sol ute idag.

puss;-*

Hej allihopa, haft en bra dag?
Jag kan säga att  jag har haft en hel suverän dag med massor av händelser och roligheter.
Skola har jag självklart också varit på men jag började inte förens 12.40 idag som alla andra Onsdagar så skolan var inte speciellt jobbig idag med tanke på att jag bara hade en lektion plus idrott.
Idrotten var verkligen HUR ROLIG SOM HELST och det var bra för jag har verkligen längtat efter den. Vi började med att vi hade madrass stafett då vi skulle slänga oss på en tjock madrass och 6 i varje lag ungefär och tävla mot varandra. Det gick alltså ut på att så snabbt som möjligt slänga sig på madrassen och glida över till väggen på andra sidan och den som kom först dit vann.
Nästa lek vi hade var att vi var sex olika lag med tre stycken i varje också skulle vi kasta 4 kast var i 6 olika basket korgar, den som hunnit först ett varv runt och var tillbaka på sin start korg vann.
Sist men inte minst så spelade vi volleyboll mot varandra, klassvis och vi är verkligen bäst på det och det gjorde därför det hela så mkt roligare. Jag fullkomligt älskar Volleyboll.
Sedan så slutade vi tillslut när klockan var 4 ungefär och då for jag och Erika vidare till henne, fotade och pluggade inför vårat test som ska hållas imorgon.
När jag kom hem därifrån var klockan 21.40 och jag gick direkt och duschade och lagade lite havregrynsgröt i micron. Jätte gott!
Nu ska jag tvätta ur silvershampoot, sedan gå och lägga mig i sängen och plugga!
Ha det bra allihopa, natti!
PUSS





Random bilder på två okända flickor från typ Pite nånstans...

Idag har jag haft fullt upp..

Hej allihopa!
Idag har jag faktiskt hunnit en hel del och det är jag glad och nöjd över.
Till att börja med så var jag som jag sa i mitt tidigare inlägg som vanligt i skolan och då fick jag ju faktiskt tillbaka mitt prov i människor i behov av stöd som gick lika bra som väntat och som jag hoppats att de skulle göra.
Jag antar att jag fick de betyg jag förtjänade och jag blev nöjd med det!
Annars idag så har jag även haft betygs snack med min psykologi lärare som sa till mig att jag svajade mellan två betyg nämligen G och VG så både jag och en tjej till i klassen skulle få en chans att göra två extra uppgifter för att få ett VG om vi ville ha det och det tackade vi självklart inte nej till. Så för min del så blir det ett test på Torsdag tsm med läraren och Erika och sedan har jag ett prov som ska göras på Fredag och får jag VG på båda två så får jag VG i betyget.
Det återstår att se hur det går men jag hoppas verkligen att det går som jag vill den här gången också.
Efter skolan så for jag och Erika iallafall vidare på stan, åt glass på Café Pite och jag som inte kan hålla fingrarna i styr kom inte tom hänt hem den här gången heller. Utan med mig hem fick jag en klänning, en tröja och en mindre handväska- alla i svart!
När vi handlat klart osv så ringer mamma och säger att dom ska fara förbi och hälsa på Jesper och Lovis och jag som inte varit där på två veckor känner mig extremt sugen på att följa med och träffa min lilla flicka igen och det gjorde jag också.
När vi kom dit så satt Lovis och kollade på ett barnprogram på tv och sedan fick jag sitta och kolla x-antal Pingu avsnitt tillsamans med henne och less blir man kan jag tala om.
Det är så sjukt hur en liten tjej på inte ens två år kan vara så inne i en film.. Hon gick inte ens att få kontakt med när hon satt där och kollade men när hon väl kollat klart så började hon sjunga och dansa till Lady Gagas nya låt- bad romance, hennes tillfälliga favorit.
När vi slutligen for hem och det var dax för Lovis att sova igen så kramade jag henne och for vidare till Svensbyn med mamma och pappa.
Sen jag kommit hem så åt jag min väldigt sena middag som bestog av spaghetti och köttfärssås och sedan har jag även hunnit kolla igenom min inlämningsuppgift samt mitt prov.
Nu ska jag lägga mig i sängen och inatt ska jag sova GOTT och framförallt LÄÄÄÄNGE. Vissa har ju faktiskt sovmorgon till 12.40 imorn, deni!
Godnatt, PUSS!


Julklapp av Andreas. Fick även en topp som för tillfället är blöt och hänger på tork. :)

och sen har vi självklart dagens köp som jag ju också måste visa. :)

Duktiga flickor!

Hej allihopa!
Nu är jag tillbaka till skolan igen och idag något mkt piggare än igår.
Jag har haft fullpackat med lektioner idag men det har faktiskt inte varit så jobbigt för det utan det har gått bra och jag har fått undan mkt skoljobb.
Efter skolan ska jag även idag ta mig en runda förbi stan, lämnade ju faktiskt tillbaka en klänning igår som blivit för stor under jullovet. Jag är chockad hur man kan bli mindre i midjan efter all fet julmat man äter men konstigt nog så har jag lyckats och då såg klänningen inte lika fin ut på min kropp längre.
Nej jag lämnade tillbaka den och fick 200 kr i handen och ska därför kolla på ett par skor och nå kläder som jag inte hann kolla på igår. Jag gick förbi hela gallerian för att jag var stressad så jag hade tänkt gå igenom där en sväng idag när jag har slutat för dagen klockan 3.
Jag får förövrigt tillbaka mitt prov i människor i behov av stöd idag och det ska verkligen, verkligen, verkligen bli spännande att se resultatet.
Jag och Erika har även sparkat igång vårat grupparbete rejält idag och är därför snart färdiga, kanske är vi det i slutet av veckan men jag skulle allt tippa på det. Vi är allt bra duktiga!
Nu börjar snart min nästa lektion så jag ska börja gå ner till den så jag inte kommer för sent.
Ha det bra allihopa!
PUSS

Denna vecka:

Nu sitter jag uppe i datasalen och skriver igen.
Har för tillfället hål och det är skönt så jag får vila hjärnan litegrann inför mitt prov imorgon och på fredag.
Nu framöver så kommer jag inte kunna göra nånting under veckorna, självklart kommer jag ta pauser då och då så jag kan sitta på datorn, gå ut på promenad, jogga osv men nånting annat kommer jag nog tyvärr inte hinna förens under helgerna.
I helgen blir det nog troligtvis Älvsbyn med Mia en utav dagarna. Där ska jag träffa vänner som jag inte sett på ett bra tag,det börjar närma sig två år sen nu och sedan ska vi vara med dom tills vi ska tillbaka till Pitestad och umgås med våra kära vänner som håller till där.
Det var en utav dagarna i helgen, jag får se vad som mer händer men annars kanske det bli nånting liknande både Fredag och Lördag.
Idag slutar jag klockan 16 och ändå fram till att klockan är 15 så är vi utan lärare vilket betyder att jag kan jobba med vilket skolarbete jag vill under tiden och det är vad jag har gjort nu medans jag suttit i datasalen.
Jag har hunnit skriva en hel del anteckningar och även läst igenom en bok så jag är på god väg känner jag.
I år kan jag säga att jag hade två nyårslöften, En utav dom berättar jag tyvärr inte förens detta år är över men det andra kan jag utan tvekan berätta för då märker ju dom flesta om jag fixar de eller inte.
Jag har nämligen bestämt mig för att sköta skolan fullt ut, plugga till alla prov och inte skippa några lektioner pga lathet. Så nu är det bara upp till bevis om jag klarar det eller inte men så mkt ångest jag haft pga rester under jullovet så tror jag faktiskt att jag kommer fixa det. Jag vill, jag kan, jag ska!
Nu kommer snart katarina hit så jag ska gå ner till klassrummet med Erika.
Ha det bra allihopa.
PUSS

Världens bästa jullov!
















Resten hittar ni på facebook :)

Allting har alltid en bra början men varför inte lika bra slut?

God morgon världen!
Eller vid den här tiden så ska man nog snarare säga god dag.
Iallafall så vaknade jag för ett tag sedan så jag har hunnit vara nere och äta frukost, sminkat mig och fixat mitt hår, ligga kvar i sängen och sträcka på mig och nu sitter jag här och ska snart gå och borsta mina tänder.
Inatt har jag drömt en hel del drömmar som har fått mig att tänka om angående ett och annat och jag kan inte säga att det var skönt precis för jag känner mig stressad innom skolan och jag känner mig dum och jag har även skuldkänslor för en sak. Jag har vaknat och varit svettig och stressad och sedan vaknade jag för sista gången kring 12 och då tvingade jag mig upp ur sängen.
Idag fyller Andreas kusin Simon 15 år så vi ska fara dit senare, mer mot kvällen och gratta han eftersom att Andreas jobbar fram till 17.30 och det är minst. Sedan kan det hända att han får jobba ännu mer också men det får vi verkligen hoppas att han inte får för då får jag verkligen en tråkig Fredag.
Har ni något roligt som ni ska hitta på idag? Jag har då inga planer alls lagda på hela helgen, jag bara följer med i svängarna på det alla andra här hittar på och sedan ska jag hem härifrån igen på Söndag.
Nu mina kära vänner ska jag minsann försöka nånting vettigt gjort och här inne behövs det städas!
Ha det så bra.
PUSS

massa partey!

Hej allihopa!
Gårdagen var för mig jätte bra och det blev återigen partaj som började hos Andreas Moster och sedan skjutsade Andreas mamma in oss till stan. När vi kom in till stan så hämtade några av oss ut pengar och sedan gick vi vidare in på krogen. När vi kom in på krogen så träffade vi några av Andreas kompisar varav en utav dom följde hem till oss och sov.
Det blev en rätt så sen kväll igår men även en rätt så lyckad kväll.
Vi sov tre stycken i Andreas säng, de var trångt och väldigt varmt. Det var nästan så att jag funderade på att gå och lägga mig i Jennys gamla rum för att få lite andrum och plats . Men det slutade iallafall med att jag stannade kvar i sängen och sov ett tag till. Just efter att klockan passerat ett så stiger jag coh Andreas upp, värmer lite mat och två timmar senare vaknar tobbe och kommer ner.
Vi sitter och kollar tv ett tag och sedan säger Andreas att han måste börja gå till jobbet för att sedan fara vidare på badhus med personerna han jobbar med.
Tobias ringer efter skjuts och det visar sig att det var mitt gamla ex, David som jag var tsm med när jag var 15 som kom och hämtade han och gu vad glad jag blev av att se honom. Vi har alltså inte träffats på snart 5 år och sen står han bara där. Ja det var obeskrivligt roligt att träffa han kan jag säga. :)
I övrigt så känner jag mig smått sliten idag och jag tror jag ska ta mig en PN innan Ruth kommer hem och säger att vi ska äta.
Ni får ha det så bra allihopa!
PUSS

Fight to find my way back home



The perfect man

Hej allihopa!
Just nu gör jag som mest ingening, det är mörkt utanför fönstrerna och det isas på rutorna.
Här inne är det varmt, jag har precis druckit en kopp te och sitter för tillfället och kollar film. Det finns tyvärr inte mkt annat att göra nu när min pojkvän jobbar men jag hoppas han kommer hem snart så vi kan göra nå mat för jag är totalt utsvulten och tyvärr är jag inet sugen på mackor heller så jag får helt enkelt vänta!
Jag känner att mina inlägg dom senaste dagarna har varit mkt tråkiga och helt bildlösa men så är det när man sitter på sin pojkväns dator där det inte finns speciellt många bilder.
Filmen jag kollar på heter iallafall "The perfect man" och i en av huvudrollerna spelar våran underbart söta Hilary Duff som ska försöka hitta den perfekta mannen till sin mamma. Hon krånglar tyvärr till det endel och hon gör precis allting för att det ska bli bra igen. Sen berättar jag inge mer men filmen var iallafall bra och utan tvekan värd att se.
Nu kom Andreas hem så jag ska umgås lite med han!
Ha det bra allihopa.
Puss




Otroligt!

Hej allihopa!
Jag har det fortfarande jätte bra här borta i kylan och det mörka.
Under jullovet eller iallafall under tiden jag har varit här så har jag somnat varje natt helt slut efter allt vi gjort ocg festat. Jag har besökt det underbart vackra ishotellet och druckit deras isdrinkar. Jag har träffat trevligt nytt folk och jag har ätit otroligt goda middagar. Men det jag också har gjort det är att kolla hóckey tsm med min sporttokiga pojkvän som knappt gör annat än att kolla på denna hockey.
Jag har sovit till 15 nästan varje dag och jag har ätit otroligt lite godis och därmed gått ner i vikt. Idag ska jag köpa mitt godis på 1.5 veckor och bara umgås med min pojkvän hela dagen lång. Just nu är han nere och kollar tv men snart måste han slita sig därifrån och följa med mig på Konsum för då ska vi både köpa ingredienser till dagens middag plus att jag ska ha godis och han snus.
Jag kommer nog hem till Piteå igen på antingen Lördag elr Söndag och då ska jag börja med att träffa mina efterlängtade vänner. Jag saknar er så otroligt! De är minsann inte ofta jag är utan er under såhär pass lång tid.
Nu ska jag gå ner till Andreas så vi kan gå någon gång.
Ha det bra.
Puss

Sent inlägg från den 1 januari!

gårdagen var för mig helt kanon Jag vill bara önska er alla ett gott nytt år och att ni haft ett otroligt 2009. 
Jag började dagen klockan 12 med att jag for iväg med Jenny och handlade in mat, frukter och sallader till kvällens blivande tre rätters middag.
När vi kom hem igen så började vi göra oss klara vilket självklart tog ett tag men när vi väl var klara så började vi med maten. Förrätten först sedan varmrätten och när vi ätit dom så börjar vi med efterrätten.
Det blev en mycket lyckad middag och det är nästan så att jag är stolt över mig själv för det blev enormt gott. Jag tror nästan att jag och Jenny borde bli kockar-.
Till Förrätt blev det laxrulle, till varmrätt blev det kött med en massa tillbehör och klyftpotatis, och sist men absolut inte minst, till efterrätt blev det fruktsallad med glass. MUMMA!
Efter att vi ätit så sitter vi självklart kvar ett tag innan vi när klockan blivitt halv 12 går vidare till is hotellet och kollar fyrverkerier osv. När det började bli kallt och jag iprencip förfrusit mina förtter så ¨går vi in till en bar inne i is hotellet, tar några drinkar och sedan när dom stänger så går vi vidare till varma baren några meter där ifrån och tar ännu mer drinkar.
 Vi träffar några av Andreas kompisar där inne och sedan till min förvåning så börjar jag höra att en person där inne börjar tala pimålet med några av hans kompisar så jag går dit och sätter mig och pratar med dom.
Det visar sig att denna person plus en person till kommer från Roknäs men har bott i Kiruna i omkring 10 år.
Det kändes så kul att träffa någon från sina egna hemtraker trots att man är så pass många mil ifrån.
Annars igår hände det inte mkt men jag är enormt nöjd med min kväll och jag hade det extremt roligt.
Ikväll ska jag vara med Jenny medans Andreas jobbar och sliter på Is hotellet, jag ahr ingen aning om vad vi ska hitta på men imorgon blir det iallafall ett besök i baren när Andreas ÄTLIGEN är ledig.

Bra kvällar och gó mat!

Hej alla barn!
Till att börja med så kan jag säga att det är mindre kyligt idag, det är väl runt 16 grader kallt ungefär och dagen började inte särskilt bra. Nej den började med att jag vaknade i ett stekhett rum 14.30 så jag kravlade mig upp ur sängen och då frågade Andreas varför jag steg upp så fort. Han tyckte inte heller att det kändes som att klockan var så pass mkt men vi gick iallafall upp, duschade och sedan satte han sig vid datorn och kollade några hockeyklipp vilket inte jag tyckte var speciellt kul så jag tvingade han att massera mig medans han kollade.
Det tycker jag avr en rättvis och bra deal och skönt var det.
Jag har precis varit nere och ätit, nu har vi plockat bort allting och jag har gått upp för att få en chans att sitta vid datorn ett litet tag iallafall tills Andreas säger att han måste ha den.
Igår var jag inte med Andreas nånting nästan. Vi sov fram till klockan var 12 halv 1 nån gång och sedan gick vi ner och kollade tv samt år frukost. Klockan 15 for Andreas iväg och jobbade och då gick jag upp och kollade ännu mer tv som jag tillsist somnade till och vaknade sedan kring 5 av att Ruth kom upp och sa att vi skulle äta på 20 minuter. Shit, jag snabb sminkade mig, drog på mig nå kläder, fixade håret och sedan gick jag ner och år mat tillsamans med dom andra. Jag har bara ätit go mat sen jag kom hit. Igår var det fläsk filé och potatis och idag serverades tacko och en massa såser och sallader sen för att inte tala om min och Jennys tre rätters middag ¨på nyår MMMH! Riktigt mumma.
Ikväll blir det att sitta uppe och spela spel igen, precis som igår i väntan på att Andreas skulle komma hem till jobbet och han dök sedan upp när klockan var 1 och det snart var dax att sova. Han han iaf vara med och spela tt litet tag men i stort sett hann vi spela klart innan han kom in genom dörren.
Det var en bra kväll igår och jag hoppas på en lika bra kväll idag, det återstår att se!
Ha det bra allihopa.
PUSS
RSS 2.0