Hemma!

Hej allihopa!
Just nu sitter jag inne på mitt rum och gör som mest ingenting. Är djupt deprimerad över att mitt ljud på datorn inte fungerar och att jag måste vänta med att få en ny tills pappa får hem någon och sedan, det som gör saken ännu värre är att min mag ont fortfarande inte har släppt. Den har alltså hållt i sig en hel vecka nu utan uppbehåll och det gör bara ondare och ondare. Nu kan jag inte ens äta utan att börja må illa. Börjar fundera på magsår eller magkatarr.
Jag ska iallafall ringa till Vårdcentralen imorgon och hoppas på en tid snarast möjligt..
idag har jag iallafall inte gjort mycket, mått illa, skämt ut mig på stan, gjort skoljobb som vanligt och sedan så har jag varit med Robin, Jimmy, Johanna och Fredrik idag också och vi har haft de jätte roligt. jag har till och med hunnit med att klippa Jimmy som fick sig en kortklippt snygg frisyr. Han blev nöjd och jag är AS BRA! 
Nu snöar det och är kallt utanför mitt fönster, mysigt är det så jag tror minsann jag ska sätta på en bra film och sätta mig och kolla ett tag innan jag till sisst ska sova.
Godnatt allihopa!
PUSS


Kommentarer
Maria, Hjärterdam

vad söt du är!

2010-03-26 @ 11:18:55
URL: http://mrshearts.blogg.se/
Anonym

Hej! Jag brukar läsa din blogg från Finland, gillar den verkligen! Hoppas du kan rösta på min bikini, deltar nämligen i Nelly.se's tävling. tack på förhand! :)



http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=dLoOrdMsIZ3nl7F4004pUGhT#bikiniGallery

2010-03-26 @ 14:42:22
URL: http://annikahelene.blogspot.com
Nella

Gud vad härlig blogg =)

2010-03-26 @ 14:50:09
URL: http://nellis.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0