Sjukling.

Hej allihopa!
Skriver ett någolunda sent inlägg här på bloggen nu men jag har verkligen inte haft tid att skriva tidigare, tyvärr men det är faktiskt sant.
Det blev iallafall så att jag övernattade hos Johan inatt, inte själv utan tillsammans med några till. Vi hade stora problem att ta oss hem så då blev det som det blev!
Kvällen igår var AWESOME, helt fantastiskt rolig med andra ord och vi har tagit en hel del bilder från våran händelserika kväll.
vi började iallafall hos Hedlund där vi sjöng karaoke, drack öl, kastade pil och spelade biljard. Sedan efter några timmar så pallrade vi oss vidare till stan- hemma hos Simon där vi fortsatte våran kväll tillsammans med några fler folk än vad vi var hemma hos Hedlund. Vi stannade hemma hos Simon i ytterligare några timmar och sist men inte minst så åkte vi hem till Johan där han, jag , Tina, Johanna, Anna, Jimmy och Fredde efterfestade och hade ett avslutande tv och soffhäng tillsammans. 
Idag så vaknade jag utan röst över huvudtaget och då menar jag att jag nästan inte får fram ett ljud hur mycket jag än vill. Det låter mest som något sorts gnällande ljud. Stackars mig för feber har jag också haft.
lovade mig själv en tidig kväll ikväll men det verkade ju inte alls bli av eftersom att klockan redan är ett och jag sitter här påklädd med hostmedicinen (cock) i magen, känner mig lite yr så därför måste jag allt lägga mig i sängen nu.
Sitter och smsar med mina små stjärnor och det är trevligt, tänker fortsätta att skriva med dem i sängen men först ska jag ladda upp några bilder som jag tagit från Kalix bland annat.
Enjoy för fan!










Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0