Fredag!

Det blev iallafall en liten taktikvila för min del, sov i en timme ungefär och gick sedan till småstaden för att fika med mamma, Lars, Ingela och Linda -Mamma bjöd på fika! Mycket gott.
Nu har jag kommit tillbaka i lägenheten igen, skönt att inte behöva gå med kryckorna särskilt långt idag, känner mig fortfarande helt slut fårn gårdagen. Men det är iallafall skillnad för händerna nu när handtagen är mjuka!
Micke är här på besök hos mig och Johannes. Dom har varit och fikat tidigare dom också och ganska nyss kommit tillbaka hit.
Jag har ringt till vårdcentralen nu, innan jag tog min taktikvila och fick då veta att gipset ska sitta kvar i 6 veckor, fram till att jag ska tillbaka på besök på sjukhuset och sedan får jag stå på foten därefter när gipset är borta. Väldigt drygt att det ska sitta kvar så länge, men bara det blir bra sen så är det ju helt klart värt de!
Nu ska jag lägga mig i sängen, kolla tv och försöka vila ett litet tag till sedan ska jag förstås fundera på vad jag ska göra ikväll. Det är ju trotsallt Fredag, då måste man ju göra något speciellt iallafall!:]


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0