Handens 5 fingrar.

Jag känner dig, känner dig så väl dina fasor, dina våndor finns också i min själ du är mitt kött och blod du bär i vårt namn och min kärlek utan villkor jag gör vad jag kan. Så stor och stark på dagen men så liten mitt i natten, när ingen ser när ingen vet kommer gråten mitt i skratten.
FEM fingrar ska skydda dig ett är månen ett solen, ett är polstjärnan bakom målnen, ett är hopp och ett är tro. Handens fem fingrar vaggar dig till ro.
Stort är mörkret nu månen är ett hus men det är natten som gör dagen ljus och mitt ljus är du. På denna jorden rund finns här ingen annan som kan ge sån förtvivlan och som är lika sann. Du är rädd för dina skuggor, alla hot som aldrig når dig jag ska sjunga dig ett löfte och jag vet att du förstår mig.
FEM fingrar ska skydda dig ett månen, ett är solen, ett är polstjärnan bakom målnen, ett är hopp och ett är tro. handens fem fingrar vaggar dig till ro.
Om du tänker dig den skogsväg vi vandrar ibland, gick vi stigen ner till vattnet. din hand är i min hand. Se så långt där ner i djupet, på botten av den sjön, där finns en silver skatt som glimmar den är din i natt så slummra in och dröm.
FEM fingrar ska skydda dig ett är månen, ett är solen, ett är polstjärnan bakom målnen, ett är hopp och ett är tro. Handens fem fingrar vaggar dig till ro.
Handens fem fingrar vaaggar dig till rooo.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0