Uppesittarkväll!:)

Hej allihopa!
Var vaken till imorse igen efeter att ha varit hos mamma och pappa och hälsat på igår och sedan flängt runt lite överallt.
Nu har jag precis duschat och hade minsann tänkt göra mig klar nu. Dessvärre så ser det nästintill ut som ett bombnedslag här inne så det skulle egentligen behövas en gemensam städning av mig och Johannes men frågan är ju om jag hinner med det. Åh, jag vill verkligen att det ska vara fint innan Jul.
Jag och Johannes får försöka göra upp en plan över detta!
Imorgon är det Julafton och det ska bli så otroligt mys. Hela släkten samlad förutom Therese och Jugge som är i Thailand . Presentöppning, mys , god mat också blir det att vara på två olika ställen. - Först hos mamma och pappa och sedan hos Johannes mamma och pappa!:)
Ikväll blir det som sagt uppesittarkväll och det blir jag, Linda, Anton, mamma, pappa, mormor och Jennie som ska vara där för Jennie har ju faktiskt kommit hem från Göteborg. Åh, ad jag har saknat henne!♥
Nu ska jag sortera upp kläder i sovrummet som är nytvättat och sätta på sin plats och sen ska Anna få komma hit och jag ska fixa hennes hår!
Ha det gött!

Räkmacka med Johanna på café piteå!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0