stadsrunda!

Hej allihopa!
Somnade i okej tid igår och vaknade just före klockan 11 imorse. Då steg jag upp och sminkade mig, fixade håret och bara gjorde mig allmänt förberedd för en stadsrunda tillsammans med Anna och Matilda.
Jag kom hem tomhänt, är så otroligt jobbigt att hoppa runt i alla butiker så jag orkar inte riktigt anstränga mig på att söka efter specialla plagg som jag vill ha. Men det kändes inte riktigt som att det gjorde någonting.. Mellandagsrean håller ju på ett ganska långt tag till så jag får vänta med det. Dessutom var det så halkigt ute så det gick nästan inte att ta sig fram och sen så spelade moa lignell och Amanda Fondell i småstaden så där var det ju också rätt omöjligt att ta sig fram bland all folkmassa som samlats där för att se dom sjunga.
Känns skönt att vara hemma nu igen, har lite ont i magen och känner mig trött. Det kanske har med räckmackan att göra? Åt inte ens hela eftersom att jag fick ont i magen och blev illamående.. Skit opckså, jag som älskar räkmacka men nu blir det minsann inte att äta det på ett tag!
Idag är det Onsdag och det blir nog att ta sig nån Onsdagsöl då skulle jag tro, bara här hemma tillsammans med nån kompis och kanske Johannes. Men det kan alltid vara trevligt! På Lördag firar vi in det nya året hemma hos Sara och Micke så Johannes har sprungit iväg på systemet nu för att kika efter nån skumpa och nå gott att dricka då. Kommer bli fantastiskt roligt!
Ha det gött allihopa!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0