woop!

Hej allihopa!
Kände att det var hög tid att blogga nu igen, speciellt eftersom att jag har tråkigt och inte har någonting bättre för mig heller.
Johannes sitter och spelar framför datorn och jag sitter här i sovrummet framför den bärbara datorn. Här inne kan man lyssna på hög musk ifred också, med stängd dörr också dessutom. Den bärbara datorn är kopplad till min tv så därmed kan man också lätt ladda ner filmer och kolla från datorn till tvn. Min tv är bäst, det bästa köpet någonsin om man även räknar med min iphone 4.
Idag har jag inte gjort nånting alls men det kan vara skönt ibland det också, speciellt eftersom att jag gjort rätt så mycket i stort sett hela dagarna den senaste veckan.
Typ som igår då jag började dagen med att gå på stan tillsammans med Anna och Matilda och sedan for hem och åt, sedan for jag vidare till Johanna, därefter sofia, vi svängde förbi challenge och sen for jag hem, sov och nu sitter jag här.
Hade iallafall en enormt trevlig kväll och dag igår, mycket händelserik och rätt så fartfylld. Precis som jag vill ha det!
Idag är det Torsdag och de flesta som ska vara någonstans över nyår som tillexempel, kittelfjäll kåbdalis, kronogård osv har nu åkt iväg och lämnat kvar oss andra här. Jag hade gärna åkt iväg igen sådär för det var längesen nu och man har ju verkligen så otroligt roligt!
Tror att jag får göra något sådant nästa år, innan man är för gammal och allting blir för jobbigt. För jag är ju faktiskt 21 år gammal nu och efter de kommer 22 och med det menas att jag är 22 år nästa nyår. gud vad tiden går.. Jag som nyss fyllde 18?
Nej, för när man är 18 är man liten, typ som ett barn och jag är verkligen inget barn längre!


En 18 årig sandra med en väldigt liten Lovis!

Jag och Melker, nutid!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0