(Y)

Hej allihopa!
Det var en trevlig promenad jag hade tillsammans med Bea igårkväll. Den blev rätt så lång och vi han verkligen prata om allt mellan himmel och jord. Sjukt härligt!
Idag så är det Måndag och början på en ny vecka igen. Jag har nu jobbat mitt minimala arbetspass på tre timmar (11-14) och nu ska jag vidare till Johanna för att ta en promenad tillsammans med henne i det soliga och varma vädret.
Idag så stor termometern på 5 grader i skuggan och alltså hur varmt som helst i solen. Helt fantastiskt härligt.
Efter att jag kommit tillbaka så ska jag väl ta hand om min man här hemma som är förkyld och sjuk i soffan-.
Jag känner mig ärligt talat också väldigt sliten, förkyld och sääkert en gnutta feber jag med. Det avr jobbigt att jobba och jag kände mig inte i form. Hoppas verkligen att jag mår iallafall lite bättre efter min långa promenad.


Fredag, HE-HE!

Mitt Lördagsgodis!

Ut och gå!

Hej allihopa!
Hur är läget en söndag som denna? Man kan ju inte säga annat än att det är bra.
Det är fortfarande varmt, solen har dock försvunnit men vad gör det när det fortfarande är plusgrader, man inte är bakis, pappa ska bjuda på pizza från pit-stop & jag ska gå ut på en långpromenad runt om i Svensbyn med Bea.
Känns verkligen underbart och jag är på et sjukt bra humör idag också! räkningarna är dessutom betalda också och jag får ännu en lön 3e mars. HÄRLIGT med pengar!!
Imorgon jobbar jag också dessutom men först ska jag äta finmiddag med Johannes och ha filmkväll med honom ikväll.
Det här var ett bra slut på denna vecka och imorgon kommer vara en bra dag för en början på en ny!
Farväl mina vänner, nu ska jag ut på skogsvägarna på promenad.♥



Kan inte annat än älska min nya rosa flicetröja som jag fått av världens bästa Frida.♥ :)

Feb. 25, 2011

Hej allihopa!
Måste få börja med att säga vilket underbart fint väder det är ute idag. Jag har precis varit ute på en promenad i 45 minuter och har nu kommit hem igen för att invänta Johanna som ska komma hit.
Johannes jobbar fram till klockan 18 ikväll så då ska jag umgås med Johanna fram till dess iallafall och sedan får vi se om hon gör oss sällskap ikväll också- skulle vara trevligt!
Idag är det föresten Fredag och jag har helg. Jobbar inte förens på Måndag så det blir skönt att få vila ut litegrann.
Imorgon har jag bestämt mig för att vara fyllechaffis åt folk som behöver det så de är allt bara slå en pling om ni känner att ni är i behov av hämtning någon gång under kvällen så ställer jag gärna upp!
Imorgon ska jag iallafall både skjutsa och hämta mamma och pappa till och från Jävre sedan kanske Linda och Anton också ville ta sig hem.
Johanna ringde föresten alldeles nyss och sa att hon kommit fram till stan och är här när som helst så jag ska börja arvrunda och umgås med henne.
Mycket kommer inte ske i helgen så kommer väl inte ha så mycket att komma med, detta får helt enkelt duga!
Ha en bra helg allihopa!:)
PUSS

warningwarning.

Hej allihopa och godmorgon!
Idag är det Torsdag och hela veckan har snart gått. Jag har nu vaknat för ganska precis en timme sen och under den tiden så har jag inte hunnit göra typ någonting.
Jag har hunnit ta på mig arbetskläderna som jag sitter i just nu eftersom att jag börjar jobba klockan 14 och sedan så har jag även hunnit prata med Johanna i telefonen ett tag.

Måste sedan få säga att jag varit på ett väldigt dåligt humör nu dom senaste dagarna eftersom att jag har fått min telefonräkning från December och fram till nu och den låg på över 1500 kronor. FYFAN SÄGER JAG BARA.
Är så jävla förbannat sedan när jag går igenom den (räkningen) och kollar från när min mobil blev stulen i December och ser då att nån JÄVEL har ringt till IRAK (!!!!!!!!!!) Vem fan gör så?! tattiga jävlar som inte har råd med egna grejer och måste ta andras och dessutom göra det till ett helvette flera månader efter!! Usch, ni verkar inte ha de minsta skam i kroppen!
Iallafall så är det polisanmält både telefonen och räkningen nu för jag vill HELST INTE betala för någon tattarunge som inte har råd själv.

Jag ska snart iväg och jobba nu men först ska jag äta någonting och försöka sluta tänka på detta för de gör mig bara förbannad.
Hela helgen blir nykter för min del och det kommer bli skönt. Alkohol är ju inte direkt nyttigt som ni vet så därför hoppar jag över de och tar det nyktert istället och myser hemma med Johannes! Det är ju de bästa ändå. ♥
Jag har dessutom hunnit tacka nej till maxmat, druckit loka och ätit sallad istället för fet mat på jobbet, motionerat litegrann och varit utan godis i snart en vecka. Känner mig så otroligt duktig för snart är jag i form igen!
Nu ska jag äta kräm och vänta tills jag ska gå vidare till jobbet!
Ha det bra, puss.



...

Jobbat från 14-20 och nu är jag i Svensbyn på besök hos mina föräldrar för att få mysa med mina katter en stund.
Underbart!



tjockis!

JAG SKA BLI NYTTIG!:D

Hej allihopa!
Jag har nu till min stora fasa märkt att jag är inne i ett STORT beroende..
De är förstås godis jag snackar om och jag blev av med det där ett tag när jag trotsade mitt beroende och var utan i en månad men nu är det tillbaka igen och det känns inte bra alls. Speciellt när jag inte sportar särskilt mycket heller för jag har liksom insett att om jag fortsätter med att äta godis var dag så kommer jag inte bara bli tjock. Jag kommer bli FET och få diabetes.. Ah, det är nog den hemska sanningen. Bäst för min egen del att jag slutar upp med slisket nu för ett tag framöver och börjar jogga och promenera mera. Det behövs!
Jag har faktiskt tänkt promenera redan idag- en lång promenad på en mil, minst.
Jag brukar vara duktig på att promenera men nu har jag ju haft ett sånt problem med fotleden så det inte har gått så bra och sedan blev det ju så sjukt kallt också. Huvva!
Men först innan min promenad som jag sen ska ta ska jag äta middag med Johannes och vänta tills han har farit iväg och jobbat 18.30 sen kan jag vara duktig.
Hade faktiskt tänkt vara nykter nu också (!!!) 
- Jag vet att jag är hemskt dålig på att hålla det men ska iallafall försöka och nu eftersom att jag fått höra att mina vänner ska vara nykter i helgen så kan minsann jag med vara det. Så de så!
Jag är ju världens bästa på att falla dit om jag inte har något vettigt att göra och mina vänner ska ut och festa.. Jag är sämst! Men nu ska jag iallafall försöka att hålla mig nyttlig ett tag och alkohol är ju inte sådär speciellt nyttigt om man säger så. Äh, vi får se hur jag håller detta.
Hoppas ju mest på jobb i helgen också så har jag någonting att göra hela helgen.
Johannes kanske också ska jobba i helgen så då skulle detta vara helt perfekt för jag hatar att vara ensam heela dagarna. Det är verkligen hur tråkigt som helst ju!
Nu kurrar magen så jag ska kolla hur det går för Johannes och sen kan jag sätta mig och kolla desperate housewives medans han lagar. Jag har ju faktiskt kommit ändå upp till fjärde säsongen nu!♥
Ha det bra allihopa.
PUSS







Söndag och resten av helgen..

Hej allihopa!
Min helg har faktiskt varit jätte bra och nu har vi precis kommit hem från Johannes föräldrar där vi har ätit jätte god söndagsmiddag- lasagne. Vi fick även hem en matlåda som jag har bestämt att jag ska lägga beslag på ikväll, iallafall ska jag äta en liten del av den för det var så sjukt gott!
Jag vet att jag inte har skrivit någon som helst uppdatering under gårdagen om hur min helg har varit och framförallt syskonfesten som vi hade hemma hos oss.
Kan börja med att säga att maten på chellenge inte var någon hit för min del.. Tyckte nästan inte om någonting utav den så jag åt därför rätt så lite.. Det var synd och jag kände mig också lite besviken med tanke på att man tror mer på deras mat, att den ska vara bättre än såhär men tydligen var det fel, den var alltså inte så bra.. Tur det var mysigt och att jag var med bra sällskap iallafall!

Vi fortsatte sedan hemma hos mig och Johannes där vi förfestade.
- vi spelade spel och pratade,
- lyssnade på musik och drack alkohol.

Det var trevligt och kvällen slutade sedan på Kalles för mig, Johannes och Frida där jag även träffade endel andra kända ansikten som jag inte sett på ett tag.
Endel av de andra från förfesten hemma hos oss for hem till Therese och Jugge på efterfest istället för att gå ut på krogen. Vi hade också gärna förljt med men vi insåg ganska snabbt att vi nog troligtvis inte skulle ta oss hem då så vi gick ut på krogen istället vilket faktiskt var riktigt skojj!
Lördagen var dock sämre för min och Johannes del eftersom att vi båda var bakis och hängde i soffan största delen av dagen och kvällen men jag var faktiskt lite duktig och lagade mat till oss samt gick ner på coop för att handla.
Man vaknade till litegrann då iallafall eftersom att det var så sjukt kallt ute. Nu idag har det dock varit lite svalare så det gillas skarpt och sedan hoppas vi på svalt väder hela veckan.
Jag är typ bara ledig imorgon under denna vecka för sedan så jobbar jag ju Tisdag-Onsdag- Torsdag och kanske helgen. Så om jag jobabr helgen också så blir det inte alls mycke ledighet men det hoppas vi då på så kan kan kamma in lite cash iallafall vilket behövs just nu!
Nu ska jag lägga in några foton från i helgen och sedan sätta mig framför tvn. Jag har ju faktiskt färgat både ögonfransarna & ögonbrynen mörkbruna och sedan håret svart så jag känner mig som en helt ny människa. Luggen och topparna är också klippta.
Här kommer fotona!

Utväxten i håret, ögonfransarna och ögonbrynen innan jag färgade..


det nyfärgade håret och ögonbrynen + den nyklippta luggen.




Fredagsfest hos mig och Johannes med syskona Hurtig + respektive..


Min och Johannes bakisdag..

Längtaa!

Hej allihopa!
Precis varit på en snabbutbildning för olika ämnen på arbetsförmedlingen. Mötet började klockan 13 och var klart 35 minuter senare så det gick verkligen jätte fort.
Då gjorde det ju faktiskt ingenting att jag for dit.. Kände ju ångest först och att jag varken orkade eller ville fara dit men det var för att jag trodde att utbildningen eller mötet eller vad man ska kalla det skulle vara i 2 timmar typ. Då kände man sig inte lika pepp kan jag säga!
Men nu är jag trotsallt hemma i lägenheten igen och jag kan bara inte sluta längta till ikväll när vi ska vara alla syskon igen som jag berättade i ett tidigare inlägg.
Det blir först middag på challenge klockan 18 sedan förfest hemma hos mig och Johannes sen möjligtvis utgång på challenge. Kommer bli kanon kul!
Vi städade förövrigt lägenheten igår- dvs dammsög och plockade undan. Tänkte skura också men insåg att det inte skulle vara någon idé om hela hurtigskaran ska komma hit. Då lär väl hälften av drickan vara fastkladdat på golvet. De flesta är väl bra på att spilla om jag inte minns fel.. Så vi får ta och skura imorgon istället då det förövrigt blir en lugn kväll hemma med Johannes bara. Är inte särskilt taggad på tvådagrs i helgen också om man tänker tillbaka på hur bakis jag  blev sist, verkligen inte värt det..! Huvva.
Johannes sitter förövrigt just nu och spelar sitt jävla spel på tvn.. typ nå krigsspel eller något. Han spelade hela dagen igår också så nu är jag fett med leess men jag ska styra upp detta nu!
Ha det bra, heis!

fortfarande..

Hej allihopa!
Torsdag idag och det har snart gått en helt vecka med köld och kyla. Jag har alltid vetat att jag föredrar värme mer är köld men visst nog kan jag väl ge med mig för en kall dag per år ungefär men en vecka är faktiskt för mycket. Jag håller på att dö direkt jag sticker ut näsan ur fönstret typ.
Men som man säger.. Man måste bestiga dom kalla dagarna för att veta hur det känns när det är riktigt varmt. Så är det ju faktiskt och samma sak att man måste bestiga dom dåliga dagarna för att veta vilka som är bra.
Jag har iallafall, trots denna kyla haft en bra vecka och den har som vanligtt gått fort fastän jag bara jobbat en dag- i Tisdags från 14-20. Nu nästa vecka kan jag tänka mig att den kommer gå hur fort som helst för då jobbar jag Tisdag 14-20, Onsdag 11-20 och Torsdag 14-20. Känns ju jätte bra! Älskar att jobba.
Klockan 17 idag så ska vi äta hos mormor och sedna får vi se vad som händer.. Tror väl inte att det blir sådär jätte mycket idag eftersom att både jag och Johannes är lediga så ska vi nog bara umgås.
Två vaktmästare har varit och kollat på våran kyl och frys idag eftersom att dom har krånglat litegrann. Det slutade iallafall med att vi ska få helt nytt. KANON!
I övrigt så har ingenting annat hänt idag men alltid någonting iallafall!
Längtar så mycket till imorgon när vi ska fara och äta på challenge, sedan förfesta hemma hos oss och sen ut på challenge troligtvis. Kommer bli så roligt och nu har ju Jennie kommit hem så då blir vi hela Hurtigskaran av syskon plus respektive. Så himla roligt!

:)

Hittade en lite äldre bild på mig..

exakt samma frisyr där som nu men vad sägs om att jag klipper lugg igen?

Bitande kyla.

Hej allihopa!
Det har typ varit världens kyligaste dag härute i Pitestad idag- man fryser ju knäna av sig bara av att gå ut utanför dörren såna hära dagar.
Nu har vi då börjar på en ny vecka och det är Måndag igen. Allting går lika fort som vanligt nu för tiden men jag kan faktiskt känna att det är rätt så skönt!
Denna vecka så  jobbar jag bara en dag vad jag vet än så länge och det är imorgon men då måste jag besöka arbetsförmedlingen för möte på Fredag också.
Arbetsförmedligen är då alltså alltid lika pest och pina att besöka, sjukt tråkigt är det men jag får ju pengar för att gå dit på möte en gång i månaden så på så sätt kanske det är värt det!
Önskar att jag fick jobba mera istället, de hade varit så mycket bättre och skönare men jag får ju jobba imorgon iallafall mellan 14 -20 så då får jag både sovmorgon och får jobba hela dagen. Mycket bra!
Min dag idag har förörigt spenderats tillsammans med Johanna. Vi har varit hemma hos mig ett tag och kollat på tv sedan så har vi även hunnit gå på max och käka middag och därmed också en runda på stan.
Det har varit mycket trevligt men tiden har gått fort och hon har nu dessvärre farit hem och jag sitter här själv framför datorn.
Städat har jag också hunnit göra idag och samlat ihop smutsiga kläder i tvättkorgen och har bestämt mig för att beställa ny tvättid så vi kan tvätta nästa Måndag typ, det blir perfekt!
Har precis alldeles nyss plockat ur diskmaskinen och nu ska jag dammsuga och skura eftersom att jag inte gjorde det i Fredags då det egentligen skulle vara gjort. Jobbigt! Ahja, någon måste ju göra det och eftersom att Johannes jobbar fram till klockan 22 så måste ju den personen dessvärre vara jag!
Ha en bra kväll allihopa.
Heirå

Bakfylla..

Hej allihopa!
Jag vaknade ganska precis nyss men det blev faktiskt väldigt sent igår.
Igår festade jag så som festas ska med underbara människor. Det enda som var illa med det är väl ingenting egentligen men jag fick däremot en bakfylla nästa dag och det är ju mindre bra. Känner mig smått sliten!
Tror jag intar soffläge nu faktiskt, kommer bli mysigt!
Heirå.

Slå klackarna i taket?

Hej allihopa!
Har precis varit och ätit på arbaillo med Johannes och jag kan ju lova att jag är mätt- håller rent ut sagt på att DÖ.
Iallafall så har jag ätit hur mycket som helst för att var jag iallafall och nu ska jag sminka mig hade jag tänkt och måste även fixa håret för det är typ halv lockigt/vågigt självfall.
Hade iallafall tänkt fixa mig någolunda ikväll eftersom att vi ska på fest hos Johannes kompis och jag har även kommit fram till en sak som jag ska berätta för er, smått panik måste jag erkänna...

-För det första så har jag inte använt min älskade plattång på två heela veckor som jag ALLTID använde förut och då är två veckor väldigt mycket faktiskt, för att vara jag. Det är fint att platta håret och särskilt om man har ett sånt dumt hår som jag har. Då vill man inget annat än platta till det.

- Sedan så har jag även världens fetaste utväxt och jag har därmed räknat ut att jag inte har färgat håret på två månader. TVÅ J*VLA MÅNADER, FATTAR NI?? Det är helt sjukt hur mitt hår ser ut just nu och det är verkligen inte likt mig att vänta så länge med att färga det eftersom att mitt hår är ljusast i världen egentligen.
Det är tur att min utväxt inte syns sådär jätte mycket när jag har tuperat håret litegrann, då sysns det knappt alls så det hade jag tänkt göra ikväll för då blir det snyggt. Helt klart godkänt!
Mitt hår är inte ens svart längre för den delen, de är mörkbrunt för att det har bleks och det är konstigt tycker jag men jag gillar det.

Jag orkar inte bry mig om mitt hår något mer, ärligt. Inte just nu iallafall för jag har så mycket viktigare saker att tänka på eftersom att vi ska iväg!
Ska färga håret om en vecka men fram tills dess så får det se ut som skit. Det är ändå jobbigt att färga det hela tiden, tråkigt och drygt också för den delen..

Nu hade jag tänkt komma in på något helt annat.
Johannes har iallafall varit in på systemet och köpt hem dricka till kvällens party. Hoppas att denna kväll kommer bli roligare än gårdagen för igår var min kväll katastrof och dessutom så somnade jag inte förens halv 5 imorse. Helt sjukt hur det kunde gå till med tanke på att jag var helt dödstrött kring 22-23 tiden redan.
Nåja, ikväll ska jag göra om kvällen till de bättre, mitt nya måtto- gör om, gör rätt!
Ha en bra kväll folks.

Gör om- gör rätt!

Inte en bra kväll alls , inte en bra dag heller för den delen.
Aldrig hört talas om att det ska bli livat för att jag kräver lite sömn..
Hoppas på en bättre dag och kväll imorgon, Gör om- gör rätt!

vit eller inte vit, de är frågan!

Hade en trevlig kväll igår med min fina vän Johanna och Johannes jobbade natt som vanligt.
Nu är det Fredag och helg, det blir en lugn kväll ikväll med fredagsmys i soffan framför någon grym film och en massa gott därtill men först börjar vi med middag nu klockan 18 hos mor och far i Svensbyn.
jag är rätt så bra på att bjuda in oss på middag hos dom när vi inte orkar laga någon mat själva!
Jag tror faktiskt att det här kommer bli en bra Fredag, imorgon får vi allt se vad som händer och sker för det är ännu väldigt oklart men jag gillar det. Det blir spännande och se vad som hittas på.
Tror iallafall på en vit helg om vi inte far till Johannes kompis som har fest annars blir det ta mig f-n nykrtert. Fett skönt!
Nu ska jag snygga till mig litegrann för jag är nyduschad.
chiiiao!

Tusen hjärtan och evig kärlek. ♥

Denna dag har varit bra, mycket bättre än gårdagen men jag har inte fått så mycket gjort men en av världens mysigaste dag har det iallafall varit- det måste jag bara erkänna!
Har ju iallafall haft sällskap av dom finaste hela dagen nämligen skötheten själv, Nathalie Edholm och min egen privata bästa vakt och pojkvän Johannes Sjöstedt!
Dagen har varit rätt så stilla och Johannes är nu och jobbar men jag har ju som sagt haft någon som täckt upp för honom hela kvällen så jag har haft världens bästa kväll ändå.
Det är så otroligt hur ett så kort besök kan göra så mycket, jag och Nathalie han verkligen prata om allt mellan himmel och jord och samtidigt kolla efterlyst plus  ett annat program på MTV och bara myst på och ätit kräm.
Det har verkligen varit trevligt och nu är det kväll och jag har bestämt mig för att kolla lite desperate housewives innan jag ska sova för med tanke på att jag älskar den serien så kanske jag inte känner samma ensamhet när älskade Johannes jobbar natt.
Nä, jag ska laga lite plättar och sätta mig och bara mysa tills jag somnar framför en av världens bästa serier nu har jag bestämt mig för, ingen idé att dra ut på det när jag ändå känner mig trött och ska upp tidigt imorgon för att få ett papper signerat.
Ha de gött!
PUSS

Massa kärlek till dig, världens bästa Nathalie.♥

Varför inte stänga av solen fort? För vi lever inte länge nog för att rätta till allting ogjort..

Hej allihopa!
Detta har typ varit världens sämsta dag.. Jag har fått reda på två saker som jag både bliit ledsen och förbannad över och sedan har pappa krockat vid bergsviksbron i den så kallade "olyckskorsningen" där det varit många krockar på sistone.. Han är på älvdalssjukhus just nu och väntar på röntgen för att han har ont i rygg och nacke. - mer än så vet jag inte! men han känner sig iallafall okej och läget är stabilt. TACK OCH LOV, blev verkligen orolig!
Vår kära bil får än en gång vila i frid för ett tag för den blev väldigt kvaddad och fick bergas från platsen men går förhoppningsvis att lagas och kan synas på vägarna igen.

Ja detta har som sagt varit världens sämsta dag och jag mår inge bra för jag att saker att smälta och mycket att fundera över för jag vet verkligen inte hur jag ska hantera allting. Mycket att ta in!
jag tänker iallafall inte bara fortsätta som jag gjot utan detta ska jag klara upp för innan dess så kan inte jag slappna av och SEDAN ska jag ringa till min försäkringsbolag också och höra om lite saker.
Hoppas iallafall att de går som jag vill!
Nu ska jag vara arg för mig själv och ta mig en dusch för jag luktar TYDLIGEN curry efter min dag på jobbet.
HEJDÅ


fuck, fuck!

Alltså jag säger det bara, jag tror verkligen att detta med åldern och alkoholen är sant nu för trot eller ej men jag har (ursäkta uttrycket) Ta men f*n legat i soffan och glassat framför tvn hela dagen idag också och jag har inte fått i mig någon mat idag heller så jag misstänker starkt att jag fortfarande är bakis? Men hur kan det vara så? Jag har ALDRIG varit bakis i två dagar förut.. jag vill aldrig mer dricka (som det känns just nu iallafall) För jag vill inte ha det såhär och jag tycker så sjukt synd om dom som ALLTID blir bakis. Jag har ju faktiskt turen att jag inte brukar bli det utan det är nu på sista tiden som jag ALLTID blir det. Fyfan för det då är det inte ens värt att dricka!
Iallafall så dricker jag cola och har ont i magen idag, jag har tagit en powernap och som sagt legat i soffan hela dagen men nu för 1.5 timmar sedan så bestämde jag mig flr att det var dax att rycka upp mig och stiga upp.
Så jag tog mig en dusch, sminkade mig, tog på mig något annat än mjukiskläder och nu ska jag ut har jag bestämt mig för. Misstänker starkt att det blir en sväng till Svensbyn för jag är hungrig och orkar inte laga någon mat.
Imorgon ska jag jobba på ängeln igen 14-20, de blir bra! Det känns både roligt också kommer jag inte känna mig rastlös heller. KANON!
Johannes är ute och fikar med sin kompis nu så jag ska bara vänta på att han kommer hem sedan far vi nog iväg.
Kommer inte göra mycket annat än att jobba imorgon eftersom att jag vill hinna umgås så mycket jag kan med Johannes eftersom att han jobbar Onsdag-Torsdag och när jag jobbar imorgon (Tisdag) så hinner jag ju bara träffa honom på kvällen ett tag! Sen till råga på allt så jobbar han natt Onsdag-Torsdag, jag kommer förmodligen sakna ihjäl mig..
Det var allt för idag!
Hejdå!

Idag dricker jag inet annat än cola för jag är ju "sjuk"..

min helg!

Hej allihopa!
Både idag och igår har jag varit vääldigt bakis så jag har bara legat och glassat och tagit det lugnt hela dagarna.
Jag gjorde misstaget att jag tog en tvådagars denna helg och det pallar min kropp inte riktigt med längre.. Jag har börjat bli så otroligt bakis dagen efter jag festat så det går inte att förklara. Känns så hemsk eftersom att jag börjar misstänka att det är åldern det beror på? Kan de vara så? Gud så hemsk isf för gammal är jag ju ändå inte..
Ännu iallafall!
Men i övrigt om man tänker på den ljusa sidan så har jag haft två otroligt bra dagar och som jag sa i Fredags så var vi hemma med lite folk i lägenheten och drack och bara hade det allmänt trevligt.
Det blev ju faktiskt utgång också eftersom att vi slutade ut att fara ut med skotern igår. Underbar kväll blev det iallafall och vi blev några fler än planerat när vi förfestade i lägenheten men det var verkligen jätte roligt så det gör ju ingenting. Några extra trevliga människor som sällskap har ju ingen dött av!
Igår var jag som sagt helt död men jag åerhämtade mig efter ett tag och följde där efter med Johanna till Rebecca där vi festade med en massa folk. Det var roligt men kvällen blev rätt så tidig.
Redan vid halv 12-12 var jag tillbaka hemma igen och låg och kollade film i soffan full och utsliten.
Jag vissste att denna dag skulle bli lika illa som gårdagen när jag var bakis så jag hade lite ångest innan jag somnade men som tur är så har jag ju världens bästa pojkvän som hade köpt både chips, godis, coca-cola och juice till mig för att underlätta min bakisdag. Underbart!
nu har jag hunnit ta mig en dusch och återhämtat mig litegrann iallafall men jag känner mig fortfarande trott och sliten. Jag har hunnit snudda vid tanken att en promenad kanske skulle göra susen? De blev ju faktiskt jätte mycket bättre sist jag festade och tog en promenad dagen efter så det lär väl fungera men saken är den att jag känner mig så trött och slut också så jag tror inte jag orkar faktiskt.
Imorgon är det Måndag och början på en ny vecka igen, gud vad tiden går fort. Helt otroligt!
Jag vet inte alls om vi ska göra något speciellt i veckan, jag vet inte ens om jag jobbar något men det hoppas jag iallafall för Johannes kommer att jobba och det vill jag med göra!
Nu ska jag ligga i soffan och ta de lugnt ett tag till sedan får vi se om jag går ut och går eller om jag slutar ut det!
Ha det bra.
PUSS

Fredag. ♥

Lördag. ♥

Morgon mys! :)

Hej allihopa!
Vaknade ganska precis och jag måste verkligen säga att jag sover så lite som möjligt nu för tiden eftersom att jag drömmer så (ursäkta uttrycket) förbannat mycke mardrömmar så jag bruakr vakna och vara rädd.
Denna natt drömde jag faktiskt ingen mardröm men drömmer jag inte mardrömmar så drömmer jag drömmar som jag måste fundera och tänka över.
Jag vet inte riktigt vad detta beor på men jag hoppas iallafall på att det går över nu snarast så jag kan sova lugnt och få sova ut utan att vakna kallsvettig av rädsla eller bara ligga och fundera i en timme innan jag kan stiga upp.
Hatar det!
Nåväl, Idag är det Fredag och ÄNTLIGEN helg. Ikväll ska vi sitta och dricka nån öl i lägenheten, jag, Johannes och Johanna iallafall till att börja med och sedan får vi väl se vad som händer! Kanske vi drar vidare eller drar ut på krogen kanske? Det beror helt på om vi ska ut med skotern imorgon för isf så blir det nog inge krogliv för våran del. Vill helst inte vara lika död som förra helgen.^
Johanna kommer hit kring 14 tiden troligtvis och då ska hon vara på stan och äta och sedan ska hon komma hit så jag ska allt dra ut litegrann på morgonen med at duscha länge, sitta med hårinpackning i en timme och bara kolla desperate housewives. Det är verkligen bäst måste jag få säga! Fett bra.
Ha det bra allihopa!
PUSS


Jag och min fina vän för ett bra tag sedan!

Lönen kom in idag..






Så jag bestämde mig för att shoppa lite!;)

Att jobba är bra!

TJA TJA BLOGGEN!♥
Min dag idag har varit kanon bra och jag är så förbannat nöjd och glad över den!
Jag steg upp tidigt, eller ja - I tid iallafall och sedan fick jag mig ett samtal 13.40 och i andra sidan luren pratade min chef som meddelade att en tjej hade blivit sjuk och dom behövde akut personal och frågade om jag kunde hoppa in och jobba redan klockan 14 och sluta klockan 20 ikväll.
Självklart tackade jag ja och slängde på mig arbetskläderna och gick vidare för att jobba mitt pass!
Det samtalet gjorde verkligen min dag för eftersom att Johannes ändå jobbar till klockan 22 och jag inte hade något inplanerat på schemat idag så passade det ypperligt bra med ett 6 timmars arbetspass.
Vi har inte haft sådär jätte mycket kunder på ängeln idag men vi hade trots det väldigt mycket att göra eftersom att vi bara var två servitriser som jobbade och vi städade och dammtorkade i hela pizzerian samt tog emot kunder och serverade.
Dagen gick iallafall väldigt fort, 6 timmar kändes väl som 3 ungefär och sedan så tog jag med mig världens godaste kycklingpasta hem som vår kära kock Tony lagat till så då fick jag mig en bra middag också efter en bra dag. Perfekt om man säger så!
Kanske jobbar imorgon också om tjejen fortfarande är sjuk så vi får se hur det blir men jag hoppas på att få jobba iallafall för det är så roligt och jag är glad ALLTID, de gör mina dagar till de bättre. Helt klart!

Sen jag kommit hem så har jag som sagt hunnit äta men sedan har jag även tänt en massa ljus så det är världens mys stämmning här i lägenheten sedan så har jag även hunnit städa och snygga till litegrann. Har fortfarande inte duschat efter att jag jobbat så jag ska slänga in arbetskläderna i tvättkorgen och hoppa i duschen direkt efter att Johannes duschat klart sen blir det film och mys hela kvällen med Godis och coca-cola!
Ha det bra allihopa!
PUSS

världens finaste- bästa Johannes!


Glömt att uppdatera ett tidigare inlägg från idag..

Idag är det Tisdag och det känns som att allting går så sjukt fort nu för tiden.. Känns som att det snart är helg igen fast vi gjort bort helgen alldeles precis?
Iallafall så längtar jag som en galning efter löningen.. Har ju jobbat på rätt så bra denna månad så det blir nog en helt ok inkomst.  Det enda som känns surt är ju att telefonräkningen, lägenhtesräkningen och annat måste betalas nu så det lär väl inte bli mycket kvar av min inkomst men skitsamma. Det kommer ju en ny inkomst nästa månad!
Det är fint väder även idag och jag sitter här med hårinpackning i håret som så många gånger förut. Älskade mormor har kommit med en matlåda från middagen som vi egentligen skulle delta i tillsammans med henne, Therese, Linda, Jugge och Anton men då jobbade jag ju så då får vi maten serverad hemma i lägenheten några dagar senare ist. Det funkar ju lika bra det och kan ju säga att Johannes blev glad eftersom att han kunde komma hem under lunchen och äta färdig mat som bara behövde värmas i micron. Mycket bra!
Nu ska jag faktiskt börja dra mig vidare till Svensbyn och ikväll har jag tänkt hitta på något roligt. Hade egentligen gjort vad som helst för att få jobba nu idag, onsdag och Torsdag i några timmar iallafall. Johannes jobbar och jag kommer därför att vara ensamen hemma i lägenheten heöa veckan . Det är oerhört tråkigt och jag älskar att jobba, tycker att det är roligt och sen att man tjänar pengar på det också gör ju bara saken bättre.
Som jag sa så ska jag börja dra mig vidare nu men först ska jag sminka mig!
Ha det bra.
PUSS

RSS 2.0