PDOL

Inne på tredje dagen nu av Pdol firande. Börjar känna mig smått sliten, minst sagt. Men vad gör de? Pdol är en gång om året och här ska FESTAS SOM ALDRIG FÖRR!

Imorgon börjas de.

Har inte orkat ta något kort på Johannes kort så det får ni helt enkelt vänta med att se!
Idag är det Tisdag och jag har jobbat mellan 9-14 och sedan ahr jag och Johannes varit på Ö&B och därefter Jysk.
Jag har även idag varit på stan men inte av samma skäl som igår utan denna dag så var jag tvungen att lämna in min mobil för lagning.
Med mig hem fick jag en låne telefon från Telia eftersom att lagningen kommer att ta upp till 3 veckor innan jag får tillbaka min Iphone. Jag kommer att sakna den, minst sagt!
Nååja, jag har laddat upp till Pdol nu med en hel helgs biljett samt en platta öl.
Imorgon startar jag upp på trapper med en massa fint folk och sedan från Torsdag till Lördag är det Pdol som gäller!
Ikväll ska jag därför färga mitt hår, så att det är fint fram tills dess! Man vill ju HELST inte se ut som ett slusk.
Dax att börja nu då!
Resultatet kommer senare och ska även klippa håret litegrann, topparna och kanske luggen och så!
Ha de gött.
PUSS

Nyklippt.

Nu har vi ätit middag tillsammans, jag och Johannes och efter middagen så har jag även hunnit klippa hans hår.
Hans hår växer verkligen som ogräs och därför behövdes det verkligen eftersom att det redan är jätte långt sen sist han blev klippt.
Nu ska vi sätta oss och kolla tv och sedan är det jobb som gäller imorgon mellan 9-14 sedan får vi se vad som händer!:)
Ha det gött och sov gott!
Lägger in en före och efter bild på Johannes hår senare.
PUSS

I Lördags.


Fina Bea och jag!

Hunnit med endel, så att säga.

Hej allihopa!
For hem från Svensbyn vid 15 tiden och gick därefter på stan och shoppade.
Med mig hem så fick jag med mig sammanlagt 10 par underkläder varav 8 par trosor och två bh:ar.
Handlade även hem två par hårfärger, samma som sist jag färgade håret och ett paket med två par leggins och ett paket med 4 par vita sockar.. Kommer ju alltid till användning!
Det är nu snart 4 månader sedan sist jag färgade mitt hår, eller okej- 3.5 månader men det känns som en längre tid eftersom att håret är så förb.. solblekt och även sjukt mycket utväxt men mitt hår har växt nån cm iallafall så jag tror minsann att det kan vara bra att inte färga håret under sommaren för mitt hår har alltid växt bättre då och då är det ju ett plus om det inte är allt för nött då också. Men som de ser ut just nu så är det inte alls nött och har inte varit nött sen ett 1.5 år tillbaka ungefär!
Jag vet dock inte om jag ska färga mitt hår idag, känns lite nervöst, även om jag faktiskt vet att det kommer att bli finare än vad det är nu iallafall. Men jag orkar typ inte heller så jag funderar på att vänta nån dag!

Jag har även städat lägenheten oerhört mycket, dock inte sammsugit eller skurat men allt annat har jag gjort och det var verkligen stödigt här inne måste jag erkänna. Kan inte riktigt förstå hur vi lyckas få det så sjukt stökigt under beloppet på bara en vecka. Men antar att det har med att båda jobbar att göra. Man orkar liksom inte ta bort efter sig alltid och slänger kläderna på stolar och soffan för att man har brottom.
Nu är det fint iallafal, hoppas att det håller sig såhär ett tag framöver eller iallafall i en längre tid än en vecka..
Har även plockat ihop alla smutsiga kläder som vi inte han tvätta för en vecka sedan och bokat tvättid till på Onsdag. Så då blir det att tvätta kläder själv eftersom att Johannes jobbar natt. Men vad gör de? Han tvättade ju sist och idag ska han laga middag som består av fläskfilé pasta!
Ha det gött!
PUSS

Fotogalna jag slår till igen!

Självklart egentligen.

Vaknade upp vid 11 imorse och är hur utvilad som helst, underbart!
Snart så ska jag fara tillbaka till stan och väcka Johannes sedan så ska vi ha en ledig dag tillsammans, vilket inte händer allt för ofta nämligen igenomsnitt en gång per vecka.
Vi hade tänkt fara iväg för att sola och bada med båten, men SJÄLVKLART ska det vara dåligt väder då också så alla planer blir rubbade. Funkar ju inte direkt att vara ute i detta väder om man inte vill frysa vill säga.
Kanske det blir en sväng på stan iallafall.. Min mobil har krånglat endel i helgen så jag ska lämna in den och fråga om det är nå fel på den så dom kan laga den och sen bara ta en runda eller två.
Nu ska jag spackla mig lite och sen typ kolla tv eller något här i byn.
Ha det gött!
PUSS

Vi gled förbi trästocks och kollade Säkert samt åt wookade nudlar därefter. Trevlig Fredagskväll minsann!:)

Ett halvår sen sist.

Sitter här vid datorn i Svensbyn med en mugg te och en kyckling wrap efter en hel helg full med arbete.
Imorgon är jag ledig och ska då vila upp mig ordentligt. Hoppas på fint väder också!
Nu ska jag gå och lägga mig i mitt rum och kolla tv i en säng som jag inte sovit i på över ett halvår.
Ha det gött!
PUSS

Sandra Hurtig.

Hej allihopa!

Fredag idag, finelly! Nog för att jag inte har något speciallt att se framemot denna helg men ändå det är ju trotsallt löningshelg.
Idag fick jag då min lön och har sedan dess gjort bort att betala precis alla räkningar denna månad plus fört över matavgifter till Johannes konto så nu känner jag mig mera avslappnad.
Telefonräkningen var högre än vad det borde vara denna månad så jag får allt lugna ner mig till nästa räkning kommer så att inte den blir lika hög. Aldrig roligt att betala en massa räkningar om man säger så!
Idag är jag iallafall ledig som jag säkert har sagt men sedan så jobbar jag ju Lördag-Söndag då också och dom dagarna är långa och sega. Dom är rätt så jobbiga att jobba på och sen så är det ju aldrig roligt att jobba under helger när man vill ha det som roligast!
Jobbar nästa helg också, under PDOL men då får jag iallafall vara ledig på Söndag så det är ju jätte skönt! Då kan man ju ändå gå ut och ha roligt och sedan vila upp sig under dagen man är ledig för vi jobbar ju trotsallt två stycken också.

Idag ska vi syskon på trästocksfestivalen i Skellefte, tror det kan bli roligt men mycket skönt att få fara hem på kvällen och gå och lägga sig också!
Nu ska jag äta någonting och sen ikväll klockan 18 så drar vi oss vidare!
Ha det gött.
PUSSS

tre månader sen, redan?

Hej allihopa!
Nu är det Onsdag och jag har jobbat färdigt. Sedan jag slutat jobba klockan 14 så har jag fyllt i ett papper som jag ska skicka iväg till handels och kollat på gossip girl och bara tagit det lugnt, så som mest ingenting med andra ord.
Känner mig faktiskt rätt så trött nu så jag tror att jag ska ta mig en powernap men frågan är ju vad som händer sen? Johannes ligger fortfarande och sover eftersom att han jobbat natt och inte somnade förens efter några timmar när han kommit hem så jag ska väcka han vid 17 tiden hade jag tänkt och då ska vi äta mat!
Det är fint väder ute idag så det hade ju heller inte suttit helt fel att vara ute med båten men det får vi ta imorgon då kanske om Johannes somnar tidigare, vilket jag hoppas på för då kan vi fara ut vid 14 tiden när jag har slutat för diag hinns det ju inte med men lika bra det? de blåser ju så himla mycket och då är det väl storm ute på vattnet. Brukar vara så!
Har faktiskt mitt i mitt lugn kommit på mig själv med att det idag är EXAKT 3 månader sen jag färgade mitt hår sist så det måste jag ju ta tag i snarast kan jag ju känna.. För som det ser ut nu så är det solblekt och en massa utväxt, inte ens i närheten likt hur jag färgade det så snart är det dax igen att lägga på en ny grundfärg och nya slingor, men det är väl iallafall en vecka bort innan det sker och fram till dess får jag stå ut.
Nu ska jag lägga mig i soffan och fortsätta slappa, det förtjänar faktiskt jag!
PUSS



NU.

Min dag idag, Måndag.

Hej allihopa!
Idag har jag jobbat mellan 14 och 20 och har därefter bokat tvättid, bytt sängkläder, skurat, dammtorkat (litegrann), städat igenom hela lägenheten samt städat och rengjort på toaletten och sen bytt sängkläder.
Känner mig faktiskt gode nöjd över min dag men blev less på den otroligt stökiga lägenheten så jag började med städningen igår och avslutade den idag.
Han dock inte dammsuga innan klockan slog 22 så det får bli imorgon eller på Onsdag istället då jag dessutom öppnar och slutar klockan 14. På Torsdag blir det att tvätta iallafall och då slutar jag också klockan 14 men har bokat mellan 14-22 så det borde ju hinnas med iallafall och sedan så är Johannes ledig och jag har därmed gett order om att han ska få börja tvätta utan mig!
Jag känner mig som sagt nöjd över min dag, alltid skönt att känna att man gjort något nytta och fått saker gjort som borde vara bortgjorda för länge sedan.
Har även varit in på arbetsförmedlingen precis innan jag började jobba efter som att jag fyllde i fel på ett papper som jag skickat in till försäkringskassan (IGEN.) ja det är ju inte direkt första gången det händer så det är SJUKT irriterande.. Menmen, nu har jag iallafall gjort om mitt fel och skickat tillbaka det till dom och hoppas på att det inte blir tillbaka skickat till mig igen för då blir jag gaaaaaalen.
Jobbar hela denna vecka fram till Fredag när jag är ledig och sedan jobbar jag Lördag, Söndag igen och sen ledig Måndag och har därefter en hel arbetsvecka fram för mig IGEN och dessutom under PDOL..
Känns allafall som att det blir en lugn helg i helgen, jag behöver vila upp mig så mycket som jag kan nu när jag jobbar två hela veckor i rad nästan sedan så kan det ju självklart vara sjukt skönt med en helg att bara slappna av på också efter att man slutat jobba .

PÅ TAL OM JOBB: Jag glömde skriva att jag möttes av en liten gullig överaskning när jag kom hem från jobbet idag. Johannes hade satt ett papper på databordet och på det pappret så hade han satt olika godisar i form av ett hjärta. Så himla söt man får vara, jag ska pussa på dig när du kommer hem!
Men nu lite MAT!
PUSS

KOLLA SÅ SÖT!

Lilla melle som precis har blivit döpt!:]♥

Söndag, nu igen..

Söndag måste ju vara den SÄMSTA dagen på heela veckan, den utan tvekan suger.
Det finns aldrig något att göra på kvällarna också är man alltid för trött för att ens orka hitta på något. Jag har alltid hatat Söndagar och kommer förmodligen ALLTID att göra det också.

Senna Söndag har dock varit okej till en Början eftersom att jag vaknar upp med världens finaste vän, Erika och sedan tar vi oss en promenad och jag far därefter på dop av lilla Melker.
Dopet var hur fint som helst och jag har tänkt att dela med mig av lite bilder från dagen men även från några bilder från gårdagen när jag var ute och festade med mina ängeltjejer och sedan övernattade hos Erika.
Gårdagen var faktiskt KANON, de blev inte allt för sent men man fick sig en väldigt bra kväll med inte allt för mycket alkohol. Kvällen blev även den rätt så tidig från när vi kom in genom dörren hos Erika till att vi la oss i hennes säng och kollade film och tillsist somnade.
Det blir inte alls en sån sen kväll ikväll heller för jag jobbar typ hela veckan, alla dagar förutom en så jag vill vara så utvilad som möjligt de flesta dagarna.
Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla klart gossip girl.
Här har ni några foton från senast och resten av bilderna hittar ni på min facebook i albumet (summer of 2011- del två!)

Det var dom som jag orkade lägga upp idag. Kolla gärna på min facebook där ni hittar resten!:)

Lördag

Hej allihopa!
I veckan har jag jobbat och igår varit på grillfest.
Hunnit vara i Lule har jag också och hälsat på Lena och tillsammans med henne suttit på färjan och mest bara myst på!
Idag är det Lördag och jag, tillsammans med tjejerna från ängeln, mitt föredätta jobb ska festa ikväll så snart måste jag sluta upp med att vara så trött och springa ner på systemet.
För att sedan tala om de fina vädret som vi haft de senaste dagarna är ju helt underbart men kunde vi inte få ett lika fint väder ikväll? Under dagen skiter jag i vad vi har för väder, jag ska ändå bara ligga och vila i soffan fram till att Erika säger att hon har jobbat färdigt för idag!
Ledig min andra helg på raken nu men med det menas att jag har två heela helger full med jobb att se fram emot. Men de blir nog bra, jag kammar ju hem lite stålar iallafall och det är ju inte helt fel.. Synd bara att det innebär jobb under PDOL.

Sen till att tala litegrann om mig, jag mår bra & lever livet till max.

Ha det bra, Puss på er!

senaste!

Hej allihopa!
Sitter just nu i lägenheten och idag har det varit underbart väder- varmt och soligt.
Jag har iallafall, trots värmen jobbat i några timmar tidigare idag men det var ett väldigt kort pass så det var en bra start på veckan kan jag känna och imorgon jobbar jag öppning för att sedan vara ledig på Onsdag.
Hoppas på fint väder då för då är min fina Johannes även ledig och då hade vi tänkt fara ut med båten igen, precis som vi gjorde igår. Helt underbart var det och nu kan jag ju även skryta om att jag tagit mitt första dopp för iår och de blev i Piteälven på fingerman efter en stunds båttur runt om lite överallt!
Somnade inte allt för sent igår och det var så himla skönt, var sjukt trött efter helgens bravader och idag har det hänt endel.
Jag började med att stiga upp på morgonen, väckte Johannes, for på arbetsförmedlingen och sedan vidare och tankade bilen full. Direkt efter att bilen blev fulltankad så for vi vidare och handlade, lagade därefter mat till oss båda (eller ja, Johannes lagade mat och jag satt framför datorn) och sedan for jag iväg och jobbade mitt korta tre timmarspass fram till stängning och nu sitter jag här.
Ikväll sover jag ensam eftersom att mannen jobbar natt så jag tänker nog bara ligga i soffan och kolla gossip girl, äta en massa chips och godis och bara slappa. Hatar att sova ensam, vilket jag kommer att göra imorgon också men sen på Onsdag får vi sova tillsammans igen, underbart!
Nu ska jag umgås med mitt hjärta som kommit hem för att äta en matbit!
Ha de gött!
PUSS

Premiärdopp i helgen? Ohjaa!

HejHej!
Nu har jag vaknat till liv och parkerat mig framför datorn som vanligt!
Jag hade en väldigt trevlig kväll med mina fina vänner Sofia och Sofie igår och för min del så blev det även en titt in på kalles där det absolut inte var mycket folk!
Jag har iallafall bestämt mig för att köpa mitt gymkort på step in nu och börja träna gärnet! Har ju tänkt köpa detta gymkort ett bra tag nu men det har liksom aldrig blivit av eftersom att jag har tagit mina joggingrundor och promenader själv och har tyckt att det har varit rätt så härligt men grym musik i hörlurarna och härligt väder ute, sedan så har jag ju självklart vänner som jag kan gå med också som Erika och Bea tillexempel och de är ju mer än trevligt och att samtidigt få kroppen i trim är ju helt underbart! Men nu ska jag iallafall köpa mig ett gymkort. Erika tränar redan på step in så då har man ju ändå någon att träna med också så de är ju perfekt!
Jag jobbar nu idag mellan 15-19.30 och sedan så ska jag bara slappa i soffan med min älskade sambo, J.
Som jag sagt så är både jag och Johannes ledig hela helgen och det händer inte varje dag kan jag tala om för er så vi ska fara ut med båten, mysa, sola, bada, fiska och bara må bra! Som att jag längtat efter det här.
Nu ska jag laga nå mat!
Ha det gött.
PUSS

näämen, ser man på. Blondhåre börjar titta fram igen! Tur att jag har slingor i mitt ljusbruna hår så att det inte syns så bra irl då!

Sääändrah!

Xoxo..

Hej allihopa!
Igår jobbade jag som vanligt, men öppning precis som idag.
Igår på kvällen så fick jag mig en trevlig kväll på 1906 med ett tjejgäng och min storasyster men stannade inte allt för länge eftersom att jag började så pass tidigt imorse.
Idag så har jag jobbat fram till klockan 14 och har därefter skyndat mig hem för att hämta ett anställningspapper och fara vidare på arbetsförmedlingen och göra en ny planering tillsammans med en man som jobbar där.
När jag kom hem så var jag minst sagt en slagen krigare och gick och la mig på soffan direkt där jag såg ett avsnitt gossip girl och sedan small av i en timma ungefär.
Nu är jag vaken igen och är sugen på att fara ut på haven och åka båt men mannen jobbar natt så därför blir de bara en kväll hemma i soffan framför gossip girl. Inga spillda tårar för det trots att jag hellre hade haft andra planer. Kan inte annat än älska gossip girl men hoppas på att annat dyker upp trotsallt!
xoxo.

De senaste!

Hej allihopa!
Ett tag sedan jag skrev nu men det måste väl bero på att det inte hänt mycket i mitt liv på sistone.
Jag har mest bara jobbat, umgåtts med vänner, varit ute och fiskat och självklart spenderat den större tiden med Johannes när jag inte har jobbat, vilket jag faktiskt gjort nu de senaste dagarna varenda dag nästan.
Nu är det Måndag igen och jag är ledig, skönt.
Dåligt väder dessvärre så det känns väl inte sådär jätte härligt, jag och Johannes tänkte fara ut med båten och fiska sen när han har vaknat men de lär han ju inte göra på nåågra timmar eftersom att han har jobbat natt nu i flera nätter tillbaka.
I helgen har summergames varit och vi har haft FULLT UPP på pressbyrån i gallerian, det har varit trevligt att jobba och man har fått träffa OERHÖRT mycket folk!
Planerna i veckan består av
1. HUSVISNING.
2. JOBB.
3. JOBB.
4.JOBB.
5. JOBB.
Annars inte mycket annat inplanerat men jag är ledig hela helgen så då lär de väl förhoppningsvis hända någonting. Hoppas bara på fint väder så att man kan hitta på någonting riktigt roligt!
Nu ska jag hoppa i duschen och sedan lägga mig i soffan och kolla på gossip girl!:)
Ha det bra!
PUSS

DE SENASTE BILDERNA..

Promenader

Båt och fiske!


Party!

Kissarna!

Promenad med Therese i Lillpite!
RSS 2.0