Hunnit med endel, så att säga.

Hej allihopa!
For hem från Svensbyn vid 15 tiden och gick därefter på stan och shoppade.
Med mig hem så fick jag med mig sammanlagt 10 par underkläder varav 8 par trosor och två bh:ar.
Handlade även hem två par hårfärger, samma som sist jag färgade håret och ett paket med två par leggins och ett paket med 4 par vita sockar.. Kommer ju alltid till användning!
Det är nu snart 4 månader sedan sist jag färgade mitt hår, eller okej- 3.5 månader men det känns som en längre tid eftersom att håret är så förb.. solblekt och även sjukt mycket utväxt men mitt hår har växt nån cm iallafall så jag tror minsann att det kan vara bra att inte färga håret under sommaren för mitt hår har alltid växt bättre då och då är det ju ett plus om det inte är allt för nött då också. Men som de ser ut just nu så är det inte alls nött och har inte varit nött sen ett 1.5 år tillbaka ungefär!
Jag vet dock inte om jag ska färga mitt hår idag, känns lite nervöst, även om jag faktiskt vet att det kommer att bli finare än vad det är nu iallafall. Men jag orkar typ inte heller så jag funderar på att vänta nån dag!

Jag har även städat lägenheten oerhört mycket, dock inte sammsugit eller skurat men allt annat har jag gjort och det var verkligen stödigt här inne måste jag erkänna. Kan inte riktigt förstå hur vi lyckas få det så sjukt stökigt under beloppet på bara en vecka. Men antar att det har med att båda jobbar att göra. Man orkar liksom inte ta bort efter sig alltid och slänger kläderna på stolar och soffan för att man har brottom.
Nu är det fint iallafal, hoppas att det håller sig såhär ett tag framöver eller iallafall i en längre tid än en vecka..
Har även plockat ihop alla smutsiga kläder som vi inte han tvätta för en vecka sedan och bokat tvättid till på Onsdag. Så då blir det att tvätta kläder själv eftersom att Johannes jobbar natt. Men vad gör de? Han tvättade ju sist och idag ska han laga middag som består av fläskfilé pasta!
Ha det gött!
PUSS

Fotogalna jag slår till igen!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0