Lite piggare!

Hej allihopa!
Idag, precis som igår så regnar det utanför våra fönster i Pitestad, mysigt och svalt i lägenheten för en sjukling som mig.
Jag är iallafall på bättringsvägen nu, de är mest nätterna som är jobbiga eftersom att, trots mina 13 timmars sömn här om natten så vaknar jag upp hela tiden av att jag hostar eller nyser, samt helt kallsvettig och äcklig.
Inatt gällde detsamma, mindre timmar sovda och mer uppvakningar så det känns lite slitet just nu ärligt talat. Har inge feber idag, iallafall som de känns som . Jag känner mig piggare bortsett från att jag är trött och allmänt sliten och förkyld.
Idag har jag iallafall orkat vara uppe från soffan så jag har orkat sortera lite viktiga papper och slängt gamla oviktiga, något som vi egentligen borde ha gjort för längesen..
I övrigt så har det inte hänt någonting än så länge.. Har inte fått i mig annat än kräm idag så för tillfället så har jag börjat tina köttfärs som ska tillagas senare till chili con carne.- En maträtt som man inte äter allt för ofta men den är verkligen hur god som helst och funkar perfekt till vardagsmat, tar heller inte särskilt lång tid att tillaga.
Imorgon är jag ledig från jobbet, hade annars varit pigg nog för att kunna jobba men det är bra att vila upp sig så mycket som möjligt och sedan så tar jag en öppning på Torsdag mellan 9-14 och Söndag mellan 11-16.30!:)
Nu ska jag kolla till köttfärsen, Johannes är hemma från jobbet om en timme så då hade jag faktiskt tänkt hinna vara klar med maten men vi får väl se om de hinns .
Ha det gött!
PUSS

En till av helgens bilder.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0