Måndag nu igen!

Hej allihopa!
Inatt till att börja med så har jag hunnit drömma tusentals drömmar, sen har jag vaknat och inte velat sova mera flera gånger om för jag hatar att drömma.. Kommer heller inte ihåg vad jag har drömt men jag minns att när jag somnade om igen så fortsatte drömmen också höll de på sådär i flera olika drömmar. Obehagligt!
När jag vacknade imorse var jag kallsvettig och steg upp vid halv 12, tog mig en dusch och satte mig framför datorn.
Sedan jag har vaknat så har jag varit på arbetsförmedligen, på stan en sväng och även hunnit äta världens lunch som är tänkt ska räcka fram till ikväll klockan 20 när jag kommer hem från jobbet.
Jobbar ju bara 3.5 timmar idag så det blir en MYCKET kort dag och sedan imorgon så jobbar jag från klockan 14 och fram till 19.30 sen ledig Onsdag och jobbar Torsdag- Fredag och sedan ledig hela helgen, häärligt!:)
Nu ska jag äta upp min mat som jag faktiskt inte orkat få i mig ännu. Jag blev mätt och var tvungen att ta mig en paus som vanligt. Haha, men de hjälper för man orkar mera sen.
Hoppas på att denna vecka blir kanon, lär väl dessvärre inte bli sådär jätte bra väder men då får man väl hitta på roliga saker istället. Jag ska däremot tvätta från 14-18 på Onsdag, min lediga dag vill säga så då hinner man väl inte med mycket annat men under helgen så, ABSOLUT!
Ha det gött!
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0