Åhno!

Hej hallå!
idag så har jag inte gjort mycket alls egentligen. Jag har varit på promenad en ganska lång bit, tog över en timme och jag tänkte mycket under den promenaden kan jag säga. Jag hörde inte ens hälften av alla låtar som spelades i mina öron från telefonen.
Nej det är mycket att tänka på nu känner jag men ingen stress för det. Bara ta det som de kommer!
Har iallafall varit trött hela dagen idag, blir ju helt fel när man somnar den tid som jag somnat de senaste nätterna. Eller snarare mornarna..
Jag har iallafall vilat ett tag, egentligen alldeles för länge för jag vaknade av att alla ringde och skickade sms hela tíden och när väl min telefon slutat så började det på Johannes telefon. SÅ vi vaknade tillslut och nu är klockan över närmare halv 12.. Inte sådär jätte frän tid att vakna på för nu kommer jag väl somna samma tid idag också.. Vill verkligen inte det!
Nååja, det är bara att lägga sig och kolla några avsnitt vampire diaries, kanske nått avsnitt av arga snickaren och självklart äta chips bara för att det är så sjukligt gott och för att jag har huvudvärk och jag förtjänar de.
Ha det gött!
Sovgott.

hihi. Mini Sandra!

Snart helg igen..

Hej hej!
Somnade inte förens vid 8 imorse någon gång så jag har sovit fram till klockan 14 men trots det egentligen inte fått många timmars sömn så jag är trött som bara den ändå!
Måste verkligen sluta med att inte kunna somna på kvällarna för nu har jag somnat såhär sent sedan i Lördags. Helt sjukt! Känns väl inte sådär jätte normalt iallafall.
Nu är det iallafall Onsdag, snart Fredag enligt min mening för de är det ju faktiskt.. De är ju Torsdag imorgon och klockan är redan 16 så då är det inte många timmar kvar på detta dygn iallafall. Kan inte säga annat än att den här veckan har gått fort!
Sedan så är det så oerhört synd att det blir så fort mörkt nu på kvällarna dagarna. Redan nu är dte kolsvart ute och ingen snö syns till än så länge men däremot har det vart ishalka på vägarna.
Imorgon är det inte bara Torsdag utan det är även 1a December.. Jag kan inte komma ihåg att vi nån gång varit utan snö den 1a December sedan jag föddes så det känns sådär märkligt ofattbart på någe vis.
Det är ju egentligen skönt med lite snö ialalfall bara det inte blir så farligt kallt som typ över 20 minusgrader osv.. Snön lyser ju upp ganska mycket och jag är mörkrädd så det hade ju inte varit helt fel när man ska gå ut på promenad som jag egentligen hade tänkt göra nu men nästan inte vågar.
I helgen så har jag faktiskt ingen som helst aning om vad som händer så det återstår att se. Är egentligen lika spännande varje helg för jag vet verkligen aldrig vad jag ska göra. Eller det är iallafall ytterst sällan som jag har någnting särskilt planerat till hela helgen.. Det kan väl vara så att en utav dagarna är planerade men aldrig båda.
För mig spelar det ju egentligen ingen roll om det är Måndag, Fredag, Lördag eller Onsdag. Jag är ju ledig ändå så jag märker egentligen ingen större skillnad. Det enda jag känner nu är det det verkligen börjar dra ihop sig till operation och jag känner mig vääldigt nervös och ärligt talat nästan lite rädd även om jag vet att det kommer gå hur bra som helst och sedan kommer jag ha sjuhel*ettes ont i nåågra veckor och sedan är jag fit for fight igen..
wooho!


liiite shopping blev de väl..

hej allihopa!
Nu har jag varit på stan med Sofia och Johanna. Vi började med att gå några rundor igenom arffärerna och sedan gick vi och fikade på café Piteå! Jag åt min älskade räkmacka som jag har längtat efter och till de självklart en coca cola också.
Jag som egentligen inte hade tänkt shoppa annat än julklappar köpte en ettårs present till Johannes, en skinnjacka, uggs, mera julpynt, nya gardiner till mig själv, en julklapp till Melker & en julklapp till Lovis. Så av allt detta så var bara ettårspresenten till Johannes och julklapparna till Melker och Lovis planerade. Tror bestämt jag är en shoppaholic eller något liknande för jag kan verkligen inte hålla fingrarna ur styr.. Helst nu när jag vet att jag inte har några mer räkningar att betala denna månad och ska operera mig på Måndag. tror att det är litegrann av tröstshopping egentligen.. hehe. ;>
Nu har jag iallafall kommit hem och ska provhänga upp gardinerna sen när Johannes har åkt iväg och jobbat, känner inte riktigt att jag orkar just nu för jag hade tänkt lägga mig och vila ett tag när jag har sovit så lite inatt.
Nu ska jag mysa i sängen framför några avsnitt vampire diaries och kanske ta mig en tupplur.
Ha det gött!
PUSS
 

November 29- 2011

Hej hallå!
Nu är sur sandra tillbaka igen, inte lika grinig som igår dock. Tack och lov!
Inatt har jag sovit över hos Johanna eftesom att vi båda var så oerhört ensamna  igårkväll och sökte oss därför till varandra.
Vi hade en trevlig kväll/natt, hade verkligen en massa att parat om eftersom att vi inte har umgåtts på ett tag så det var mycket intressant och trevligt.
Vi har inte alls sovit många timmar inatt och nu är jag hemma igen men ska bara göra mig iordning för att gå in till stan och fika med Johanna igen. Jag känner mig trött, har fortfarande ont i magen, brösten men nu är jag även sugen på coca cola och är hungrig. Jag ska allt äta en räkmacka och där med basta!
Johannes jobbar natt inatt igen.. Fan också, vem ska jag då söka mig till? Kanske måste ta en tidig kväll ikväll så att jag inte hinner märka att jag är ensamen, typ måste lägga mig vid 19 tiden isf. Skit också, det kommer ju aldirg gå för då kommer jag vakna mitt i natten och kommer inte kunna somna om då. SÅÅÅÅ - Inte värt det!
NU ska jag dra, måste ju sminka mig litegrann ..
Ha det gött!
PUSS

åååh! de är sjukt kallt ute nu. FÖR KALLT! Jag saknar sommaren, helt klar!

bla..bla..bla!

Haha okej, jag erkänner.. Detta sög, hårt.
Jag vann ju som jag talade om tidigare idag
MEN... kul att det inte alls var en fruktkorg full med innehåll som jag vann.. Kul att det var ett paket och kul att paketet innehöll shampoo, tvål och en deo . FÖR MÄN.....
Jag blev ju helt deprimerad eftersom att jag typ är som ett barn när det gäller att öppna presenter. Blir typ helt lyrisk och sen när jag väl har öppnat skiten så innehåller den detta! jag känner mig inte alls nöjd men jag vet en som blev de iallafall- MIN KÄRA SAMBO som självklart fick de av mig eftersom att jag inte alls känner för att gå runt och lukta man.
Jag blev ledsen, iallafall lite. Eller? Nej, kanske inte men jag som tyckte att de skulle bli så spännande också får Johannes presenten och inte jag. Han var iallafall söt, han tyckte synd om mig och kom hem med en tidning, chips och en trisslott som jag föresten vann 25 kr på så nu har jag 150 kr i lottvinst i min börs som bara ligger där!
Kanske borde köpa nya lotter innan operationen som föresten är om en vecka, har ingen som helst lust till de. Fan också vad ont jag kommer ha, kommer förmodligen att plågas.
Fan vad jag gnäller, okej jag ska lägga av . Jag känner mig bara fett ensam just nu, Johannes jobbar natt och jag har ont i magen, brösten och gud vet vad. Tror jag har pms också! Japp så är de nog.
Ha det nice.
Bye!

In your face, JAG VANN!

Hej allihopa!
Nu har jag gjort bort detta tråkiga som man dessvärre måste göra varje månad.. Betala räkningarna.!
Det var väldigt många räkningar denna månad och de kändes som att den tog en stoor del av min lön. Men jag får väl skylla mig själv när jag beställer kläder och pratar i telefonen så mycket. För annars så hade det ju bara varit hyran och elen som jag hade behövt betala och det är ju inte sådär jätte mycket pengar, egentligen. Det blir ju vad man gör det till så att säga!
Imorse så fick vi iallafall ett roligt samtal som egentligen förgyllde denna dag eftersom att jag inte hunnit med så mycket annat roligt idag.
ag har nämligen vunnit en fruktkorg med fullt innehåll i på coop forum för att jag lämnade in en nit trisslott förra veckan. Det ska bli spännande och se vad det är i korgen, och heller inte helt fel att vinna på en lott som man lika gärna hade kunnat slänga i soporna. Jag vann alltså på alla mina senaste köpta lotter. Jag köpte tre och vann 75 kr på en lott, 50 kr på en lott och en frukt korg med innehåll på min nitlott. Snart tror jag att jag vinner denna efterlängtade miljon också!;) Haha. Kanske inte!
Men nu ska vi iallafall gå till coop och handla, jag ska lämna in mina vinstlotter och byta till nya sedan så ska jag självklart hämta min sista vinst också påväg ut.
Ha en bra dag!
PUSS


'Bjuder på lite lulebilder!:)

Julpynt!



Här har jags att ihop en liten bild på vårat julpynt i lägenheten!:)

Fortsätt här..

Hej allihopa!
Jag kommer inte in på min nya blogg så det blir helt enkelt att behålla denna istället och skita i den andra.
Daniella ska därför göra bloggdesignen på denna blogg istället så att den blir fin och ändå känns lite ny och fräsch.
Det gör ju egentligen ingenting för det känns ju rätt så jobbigt egentligen att byta blogg och få allt folk att komma ihåg att läsa där istället.. Nej jag tycker om denna blogg helt enkelt!

Nu har jag kommit mig hem från Luleå efter att ha varit där sedan igår.
Igår så hade vi bara myskväll med en massa chips, godis, ben and jerrys, och filmer . Idag så har vi sovit ut och sedan farit på skyltsöndag i stan i Luleå där jag köpte hem lite fint till Jul, fikade och sedan slutligen åt på max.
Nu har jag julpyntat lite till här hemma och självklart tänkt ljus som de flesta andra. Så här inne är det verkligen mys nu!
Det blev oerhört sent igår så jag har därför sovit länge idag men trots det inte så många timmar så det blir nog en tidig kväll ikväll kan jag känna och eftersom att Johannes redan snarkar i soffan så är han nog också med på de!
Ha det gött allihopa.
PUSS

wooho!

Hej allihopa!
Nu håller vi på att möblera om förfullt här hemma, eller okej- bara i sovrummet men fint blir det.
Jag har nämligen köpt en 40"LCD TV I Luleå idag så vi var tvungen att vända på sängen och därmed böt vi plats på byrån också så att den hamnade på andra sidan. En till garderob ska också köpas hem så att jag får plats med alla mina tusentals klädesplagg i lägenheten för just nu så ser det ut som så att om jag öppnar en låda ur byrån så öppnas alla för att den är så proppad med kläder i alla lådor.
Håller på att klla runt litegrann på blocket och har faktiskt funnit en väldugt fin som skulle passa perfekt där i sovrummet men frågan är ju den om jag har råd att inhandla den nu innan jul när jag har köpt en tv idag och julklappar tidigare.. Man vill ju helst ha några pengar kvar till jul och nyår, även om jag inte kommer att göra särskilt mycket fram till dess när jag kommer vara halvt handikappad med bara en fot att använda i två månader framåt från den 5e December. SÅ särskilt många rundor på stan blir det nog inte, självklart blir det att hitta på nå roligt under Nyår, vi har bara inte bestämt vad än men det kommer ju såklart alltid!:)
Jag ska lägga in lite foton på lägenheten sen så får ni se vad fint jag har städat också sen självklart sovrummet!

Sen påtal om min nya blogg så har jag ganska snabbt hittat någon som kan hjälpa min med min bloggdesign. Det ska snälla Daniella göra till mig så den lär bli jätte snygg! Tack så oerhört mycket fina du, verkligen hur snällt som helst!:)
Nu ska jag allt kolla hur det går för Johannes i sovrummet sedan lägger jag upp bilder efter de.
Ha det gött!
PUSS

NY BLOGG!

Nu har jag gjort en ny blogg som jag ska skriva i så fort någon snäll själ kan hjälpa mig med att designa den.
Jag säger till direkt den ska kickas igång så får ni besöka den istället men fram till dess så fortsätter jag att skriva här.
Ha det gött!

2 månaders ledighet från och med.. NU!

Hej allihopa!
Nu har jag slutat jobba och hunnit komma hem igen, och skönt är väl de.
Känner mig ändå inte så farligt trött nu så jag tror att jag struntar i min planerade powernap och äter min nyköpta macka från subland och kollar x antal avsnitt av vampire diaries istället! Mer värt.
Johannes laddade hem de till mig i förrgår och jag är verkligen HELT FAST. Gu så bra det är!
jag kommer nog aldrig att bli less på det tror jag för de är verkligen spännande och hur bra som helst i varje avsnitt.

På stan idag har det varit lugnt, nästan inga folk alls och med det menas att jag hunnit göra endel i butiken, sm städa, plocka undan och fylla upp varor.
Jag har lämnat in mina nycklar idag, som Sandra ska låna fram till att jag kommer tillbaka för att Peter inte har några extra. Kändes väl lite sådär, konstigt mest kan jag väl säga men jag får ju iallafall tillbaka dom sen när jag börjar om efter sjukskrivningen igen, så med det menas att jag nu är ledig från jobb fram till i Februari. It sucks.. Alot! Jag känner på mig att jag kommer att bli helt galen av att bara ligga hemma men sedan efter operationen så är det ju lugnt. Då behöver jag inte ha ont mera och förhoppningsvis så slipper jag vara sjukskriven igen.
Nu ska jag vika ihop kläderna som tvättades igår för det har Johannes INTE gjort sedan förbereda de andra kläderna som ska tvättas ikväll!
Ha det gött!
PUSS


lägenheten som ny igen!

Hej allihpa!
Sitter nu här vid datorn, nyvaken och trött. Jag hade lite problem med att somna igår så jag somnade väl efter två någon gång och steg upp klockan 8.
Än så länge så har jag haft en bra vecka, nu är det ju bara Onsdag idag och jag har egentligen inte hunnit göra så mycket men snart är det ju helg igen..
Jag har jobbat korta dagar både igår och i måndags och det ska jag även göra idag så jag slutar klockan 13 och ska sedan tvätta det kvarstående från igår.
Jag vet egentligen inte vad det var med mig igår, men efter att jag slutat jobba 19.30 så fick jag mig ett ryck och städade igenom hela lägenheten, dammsög, skurade, diskade och plockade undan, samt dammtorkade litegrann.
Vi dammtorkade ju förra veckan så att det gick inte att dammtorka på så många ställen eftersom att det inte hunnit bli särskilt dammigt längre men stökigt var det iallafall.
Jag antar att det var anledningen till att jag började städa, för här såg verkligen inte särskilt fint ut. Trots att det inte var särskilt många dagar sedan vi städade sist.
Jag tvättade BARA svarta kläder igår och det blev hela 4 maskiner, och då har jag inte räknat med sängkläderna ens.
Sängkläderna och dom vita plaggen ska få tvättas idag och det lär ju bli ungefär 5 maskiner om man räknar med alltihop!
Tur att man inte behöver stå där nere och vänta till de blir klart utan hinner göra saker mellan eftersom att två maskiner sammanlagt tar en timme och tio min ungefär. Tror ärligt talat att det blir att vila ett tag när jag kommer hem då, för som sagt så känner jag mig riktigt trött för tillfället och säkerligen efetr jobbet också.
Ha en bra dag, nu ska jag börja bege mig mot jobbet!
PUSS

Måntag!

Hej allihopa!
Jag kan inte riktigt räkna ut varför denna helg som precis varit gick så otroligt fort? Ja nu är det ju Måndag igen och bara början på en ny vecka, dvs hela 5 dagar kvar till nästa helg.
Min helg har helt klart varit bra, mycket bra har den varit och jag har haft en variation mellan party och film, mys!
I Fredags så festade jag tillsammans med Matilda , Anna och en massa fler först hemma hos Thomas och sedan gick vi ut på challenge och fortsatte där.
Kändes väl inte som att det blev så farligt sent egentligen men sen gick vi hem hit till oss och var vakna ett tag till. Vi drack ju ingenting här men de kändes som att klockan var rätt så mycket innan vi tillsist somnade.
I Lördags så åkte jag till Luleå och hade myskväll med Lena , Frida och Wilma, vi såg tre olka filmer och vi gick inte och la oss förens klockan var kring 5-6 någon gång! Men de var mys.
Igår så blev vi bjuden på middag hos mamma och pappa tillsammans med dom, Linda, Anton, Jepser, Sandra, Melker och Lovis. Therese och Jugger har bestämt sig för att dom inte tycker om köttsoppa så dom valde att inte komma dit och äta. Det är ett dumt påhitt kan jag tycka för köttsoppa är ju faktiskt bland det godaste, om ni frågar mig.
Nu i helgen så ska jag vara nykter igen, precis som för två helger sedan, det var så otroligt skönt och jag har redan planer till i helgen .
På Fredag så ska jag vara fyllechaffis till Johannes och hans arbetskamrater och mellan mina svängar med bilen så hade jag bara tänkt ta det lugnt hemma, sitta i soffan och kolla idol, sedan försöka göra en tidig kväll.
På Lördag så åker jag tillbaka till Luleå och umgås igen. Men då har jag ingen som helst aning om vad vi ska göra denna gång men det blir garanterat något trevligt och roligt.
 SEDAN SÅ: får jag mina pengar på Torsdag så då ska jag försöka handla en massa julklappar så att de mesta är klart innan min operation den 5e. Det kommer vara jätte skönt att precis som förra året att vara ute i god tid med julklapparna så att man slipper fundera över dom och vara stressad över dom.
För det kan ju helt klart ta ett tag att hitta den perfekta julklappen till alla i familjen.

Nu ska jag hoppa i duschen och förbereda mig för jobb klockan 16!
Ha det gött.
PUSS

Fredag!

Hej allihopa!
Ville egentligen bara kika in för att säga godmorgon.  Men då kan jag ju lika gärna sitta kvar och skriva lite till.
Idag är det ÄNTLIGEN fredag igen och den dagen sm jag har väntat på hela veckan nu!
I helgen så är jag nog troligtvis Ledig och helgens schema är redan lagt isåfall.. Och jag som brukar vara aningen impulsiv när det handlar om helger..
Ikväll så blir det iallafall fest tillsammans med mina kära vänner och det tror jag utan tvekan kommer att bli fantastiskt roligt!
Slutar klockan 14 och ska då gå på stan med Anna, köpa lite grejer till lägenheten och sen ska vi hem till henne och hon ska då sminka sig själv, mig och Nastja inför ikväll! Hon är så otroligt duktig min Anna.♥
Imorgon så åker jag till Luleå och umgås med Lena, som jag alltid har så trevligt tillsammans med. Men vad vi ska hitta på det har jag ingen som helst anintg om men nånting roligt blir det ju iallfall.
Hörrni, nu börjar jag!
Så jag måste dra mig vidare till jobbet.
Ha det gött
PUSS!

städat och jobbat!

Hej allihopa!
Nu har jag kommit hem från jobbet och in i lägenheten där Johannes städar för fullt.
På jobbet idag så har jag städat förfullt så nu är det fint och jag känner mig jätte nöjd med mitt arbete idag.
Ikväll så hade jag tänkt fara iväg och träna, synd bara att jag har så ont i skallen .. Men de kanske går över efter man tränat litegrann? Äh, jag vet inte!
Klockan är iaf 8 nu och jag har inte direkt några andra planer resten av kvällen men nu ska jag iaf gå.
Ha det gött!
PUSS

awake!

Hej allihopa!
Nu har jag ALLDELES NYSS vaknat till liv igen men nu är jag pigg som en lärka.
Anledningen tilll att jag sov så länge idag var att jag fastnade i först ett avsnitt gossipgirl och sedan ex antal avsnitt av bigbang theory.. Haha! Jag kan verkligen inte sluta se det alltså, jag dööör. Sheldon är ju etta alltså! Älsk han.
Nu ska jag faktiskt börja göra mig redo för jobb, tur jag duschade igår för att jag skulle ta en sån här sovmorgon var ju inte riktigt planerat!
Tackar gudarna för att det är Fredag imorgon och att jag slutar klockan två och är ledig heela helgen lång..
Ha det gött!
PUSS

Bildbomb!


black and white.

Fin vecka!

Heihei!
Min vecka har varit jätte oerhört bra och min helg också.
Jag var nykter heela helgen som sagt och jag känner mig mera utvilad än på länge!
I veckan så har jag faktiskt hunnit med mycket fast det bara är Onsdag idag .. Jag har hunnit jobba, hunnit vara med Matilda i två dagar, hunnit träna, hunnit gå på stan i två dagar, hunnit ha myskvällar med Johannes och sist men absolut inte minst så har jag sett breaking dawn tillsammans med Anna. Ni vet den nya twilight filmen som garanterat ingen har missat?? Kan ju iallafall tala om att den var så sjukligt bra och spelades i omkring 2 timmar.
Jag och Anna såg den inatt på premiären och det var så sjukt mycke folk och kostade 110 kr per biljett.
Den var VERKLIGEN värd alla pengarna och jag hade kunnat se den flera gånger om.
Idag har jag varit ledig och därför ätit lunch med Matilda på ängeln och sedan gick vi hem till henne och drack glögg och pratade. Det var mys!
Nu sitter jag i soffan och ska kolla lite big bang theory och sedan gå vidare vid 7 halv 8 till Nodo för att ha en liten tjejkväll med Anna!:)
Denna vecka kan inte bli så mycket bättre än vad den redan har varit så jag hoppas att det håller i sig veckan ut. Men jag kan jú inte tänka mig annat, dels för att jag är ledig efter klockan 14 på Fredag och hela helgen lång och sedan för att jag har köpt hem lite nya klädesplagg som ska bäras både ikväll och i helgen.

A-w-e-s-o-m-e!!

paltmiddag

Hej allihopa!
Nu har jag jobbat färdigt för idag sedan så har jag och Johannes både varit förbi min pappa och hans eftersom att det är farsdag idag.
Hos mamma och pappa blev vi bjudna på palt och det var verkligen hur gott som helst, har inte ätit någoot på hela dagen så att jag skulle vara extra hungrig men orkade trots det endast 1.5 paltar. Inte så duktigt ändå, men vi fick oss ju trotsallt en matlåda med två paltar var därifrån så då kan man ju alltid äta det imorgon!
Jag tog med mig lite fika från jobbet som var uppskattat där efter palten och som folk åt från och nästan alla syskon var samlade runt matbordet. Alla förutom Jennie som är i Göteborg och inte kan komma hem än- mycket tråkigt för henne längtar vi alla efter!♥
Hemma hos Johannes föräldrar så överraskades vi även med att Frida var där när vi kom in. Henne var det roligt att se eftersom att det inte händer så ofta nu när hon flyttat till Stockholm.
Nu sitter Johannes framför tvn och jag här framför datorn och väntar till klockan ska närma sig halv 9 så vi kan fara på bio och se jägarna 2 någon gång. Bättre sent än aldrig som man brukar säga, men jag har verkligen velat se  den sedan den kom ut på bio men jag och Johannes är inte ledig ofta samtidigt på kvällarna så då ska vi passa på idag!
 Imorgon ska jag jobba mellan 9-15 sedan step in och prata med en personligtränare efter det och sen förhoppningsvis träffa Matilda, det var länge sedan!
Ha det gött!
PUSS

En förkyld Lördag!

Hej allihopa!
Idag har jag jobbat mellan 9-16.30 och därefter bara varit .. Har varit så otroligt trött både igår och idag, totalt slut.
Somnade 22.30 ungefär igårkväll och vaknade sedan vid 5 imorse och har varit vaken sedan dess så kan gissa på att det blir en tidig kväll ikväll också.
Sitter just nu och väntar på mat och nyser i takt till musiken. Jag är otroligt förkyld och har ng till och med haft feber sedan igår kan jag gissa för har känt mig så otroligt hängig nu sedan jag kommit hem från jobbet men lite mat ska nog göra mig gott!
Johannes håller på med kött, pommes och hemlagad pepparsås till middag och det ska verkligen bli hur gott som helst eftersom att jag bara har ätit en korv på hela dagen idag.
Mamma och pappa Sköter Lovis idag/natt så dom har både varit förbi mig på jobbet och sedan for jag och Johannes dit en sväng efter jag jobbat och fikade och pratade en stund. Lovis var lika busig och söt som vanligt, synd bara att jag inte ville vara för nära henne så att hon blir mer förkyld än vad hon är!
Här kommer en finfin bild på Lovis när hon var mindre och Melker.♥

Bild tagen av deras mamma Sandra. :)

Amaranthine.

Time, is a reason why we fight to stay alive, until the morning comes.
It's a strive but a shimmer in your eyes just makes me know. That you and I belong,
And you can light the dark up by your own. So let us show the world that the
Love is strong.

Like a sign, like a dream. You're my Amaranthine.
You are all I needed, believeMe.
Like a drift, in a stream. Your beauty is so real, there nothing else in
Life I ever need. My dream of Amaranthine.

Time goes by as days and nights are turning in tilt, but I'm lying in your
Arms. It's the place were I know I'm closest to your heart, when the darkest
Hours are upon. I know you feel the same as I inside, it's feels like in a
Dream were we can fly.

Like a sign, like a dream. You're my Amaranthine. You are all I needed, believe
Me. Like a drift, in a stream. Your beauty is so real, there nothing else in
Life I ever need. My dream of Amaranthine.


It's a sign, but the shadows in your eyes just lets me know. You are my
Amaranthine.

Like a sign, like a dream. You're my Amaranthine. You are all I needed, believe
Me.


Like a sign, like a dream. You're my Amaranthine. You are all I needed, believe
Me. Like a drift, in a stream. Your beauty is so real, there nothing else in
Life I ever need. My dream of Amaranthine.

God morgon på er!

Hejhej!
Nu har jag, eller rättare sagt klockan 10 stigit upp efter endast 5 timmars sömn med hjälp av väckarklockan på telefonen och gått den korta vägen hem från Bea där jag hade filmkväll igår.
Nu sitter jag här och har precis ätit en redig frukost byggt av lingongrova, smoothie och te.
Nu ska jag snart springa och byta om till träningskläder och fara först på arbetsförmedlingen och sedan på step in för att träna i 1.5 timmar ungefär innan jag ska på jobb klockan 15.
Hörde att någon sa att det var Fredag idag? Jag har inte alls märkt av den alls och efetrsom att jag även jobbar hela helgen så lär jag väl inte känna av helgen heller så särskilt mycket annat än att jag faktiskt får sluta 16.30 både Lördag och Söndag.
Det blir ju som sagt nyktert hela helgen lång så jag ska försöka sova mer timmar inatt även om jag måste stiga upp klockan 8 imorgon. Men helgen går väl förhoppningsvis fort. Jag hade hoppats på det, men just nu så vill jag att alla veckor ska gå så fort som möjligt fram till den 5e december när jag ska få operera mig! Det är ju trotsallt inte så många veckor kvar nu. (Y)

Näni, jag ska slita mig tror jag. Känner att jag blir aningen trött av att sitta här så bäst att låta bli.. Jag ska trotsallt vara vaken i mååånga timmar till.
Ha det gött!
PUSS

JAAA! JAG HAR FÅTT EN OPERATON!!

Hej allihopa!
Imorse så vaknade jag upp av ett MYCKET GOTT besked kan jag säga och jag kan inte känna mig gladare än för stunden kan jag nog försäkra er om.
Jag har nämligen fått tid den 5e December för en operation på högerfoten för min hallux valgus som jag har väntat på i sååå många år.
"Hallux valgus innebär att stortån är snedställd och stortåns ände trycker mot tån som ligger bredvid den. Trycket på insidan av foten ger med tiden en benknöl och ofta även en inflammerad slemsäck som är smärtande. "
Pga detta så har jag inte kunnat ha vilka skor jag vill, när jag vill. Jag var tvungen att sluta spela fotboll pga detta och det var inte alls roligt eftersom att det var mitt största intresse under tiden jag spelade. SEDAN så har jag ett jobb där jag står och går hela dagarna och det har gjort att jag har haft mycket värk i foten på kvällarna och ibland även på morgonen när jag har vaknat dagen efter.
Som ni förstår så kommer det att vara väldigt skönt att bli av med denna knölen som har plågat mig alldeles för länge nu och det bästa med allt är ju att man får fara hem samma dag från sjukhuset och att jag får opereras här hemma i Piteå som näst intill ligger ett stenkast från lägenheten där jag och min sambo bor.

Nu ska jag bara se till att träna så mycket som möjligt och så mycket jag kan fram till operationen för då lär jag vara sängliggandes ett tag efteråt och kommer nog inte att kunna träna förens nån månad efter. Tråkigt men sant!
Så nu ska jag byta om till träningskläderna och börja bege mig mot step in!
PUSS

step in!

Hej allihopa!
Nu har jag varit på step in och tränat för allt vad jag är värd i en timme ungefär men även gått dit och sedan gått hem därifrån också och det var skönt, speciellt att gå dit för då fick jag mig en bra uppvärmning och kunde börja springa på bandet direkt.
Det tar ju ändå ungefär 20 minuter att gå dit och då självklart, logiskt sett även 20 minuter att gå hem igen därifrån så nu känns det som att jag har varit aningen duktig.
I helgen så jobbar jag varenda dag och ändå fram till nästa Torsdag så då blir det nyktert och det kommer bli så otroligt skönt efter allt festande som varit på den sista tiden.
Det blir nog bara att träna, jobba, mysa framför tvn, funderar på att gå och sola typ? ( är så förbannat vit!) ,äta gott och bara ta det lugnt!

IMORGON :
Då blir det att tvätta, städa och vara ledig från jobbet. HATAR att man alltid måste göra skitsaker när man är ledig eftersom att man inte hinner med det när man jobbar. Det är sjukt tråkigt men måste ju såklart göras.
Nu ska jag plocka ur diskmaskinen!
Ha det gött.
PUSS

Åh..

Hej allihopa!
Vaknade upp imorse med världens huvudvärk och förkylning så nu är jag hes och jävlig, gode kul ändå..
Iallafall så är det Onsdag idag och det är dax för oss att gå ner på coop för att storhandla igen, tur att vi bor nära coop och inte behöver bära påsarna så långt.
Känner mig hungrig nu, och trött och sjuuuuuuk!
Heirå

Step in och jobb!

Hej allihopa!
Idag har jag både hunnit jobba i några timmar men även hunnit träna i 1 timma i gymmet på step in. Imorgon så börjar Johannes att träna tillsammans med mig där så då får jag mig en träningskompis. Mycket roligt!
Tycker att det är så otroligt roligt och härligt gym där och det lär ju bli ännu mer uppslattat när jag har någon att träna tillsammans med och som jag inte väljer det mycket mer världelösa gymet på korpen! (enligt mitt tycke..)
Förövrigt så är jag ledig imorgon så då blir det nog trligtvis två vändor dit, en för att träna med Johannes och en för att träna själv!

Nu har jag bänkat mig framför tvn för första gången idag för att kolla både ett avsnitt gossipgirl och ett av desperate housewives.
Ha en bra kväll!

Arvidsjaur.

Hej allihopa!
Haft en helt underbar, ledig helg i Arvidsjaur med mina fina vänner!
Vi kom hem igen igår på kvällskvisten och då var vi alla rätt så trötta tror jag men kul har vi haft så det var de värt, helt klart!
Jag har nu varit ledig från jobbet ändå sedan i Torsdags så jag känner mig lite avslappnad och slö, men jag ska nu snart fara iväg igen och jobba mellan 15-19.30 och då kommer jag att jobba iprencip hela veckan lång förutom på Onsdag när jag är ledig igen och i helgen när jag jobbar mellan 9-16.30 och 11-16.30!
Med andra ord så har jag ingen vidare helg nästa helg, men inte gör det ju någnting. Känner att jag varit ledig färdig nu för ett tag framöver. Man blir så bortskämd med ledighet annars!
Nu var det dax för min del att slänga i mig nå mat, borsta tänderna och sticka till jobbet!

Ett litet smakprov från helgen!

långhårig i minst tre månader framöver!♥

Nu har jag fått mitt hår fixat och jag känner mig verkligen sååååå NÖJD!
Färgat, klippt och fått hårförlängning fast satt i håret med keratinvax. :)♥
RSS 2.0