God morgon på er!

Hejhej!
Nu har jag, eller rättare sagt klockan 10 stigit upp efter endast 5 timmars sömn med hjälp av väckarklockan på telefonen och gått den korta vägen hem från Bea där jag hade filmkväll igår.
Nu sitter jag här och har precis ätit en redig frukost byggt av lingongrova, smoothie och te.
Nu ska jag snart springa och byta om till träningskläder och fara först på arbetsförmedlingen och sedan på step in för att träna i 1.5 timmar ungefär innan jag ska på jobb klockan 15.
Hörde att någon sa att det var Fredag idag? Jag har inte alls märkt av den alls och efetrsom att jag även jobbar hela helgen så lär jag väl inte känna av helgen heller så särskilt mycket annat än att jag faktiskt får sluta 16.30 både Lördag och Söndag.
Det blir ju som sagt nyktert hela helgen lång så jag ska försöka sova mer timmar inatt även om jag måste stiga upp klockan 8 imorgon. Men helgen går väl förhoppningsvis fort. Jag hade hoppats på det, men just nu så vill jag att alla veckor ska gå så fort som möjligt fram till den 5e december när jag ska få operera mig! Det är ju trotsallt inte så många veckor kvar nu. (Y)

Näni, jag ska slita mig tror jag. Känner att jag blir aningen trött av att sitta här så bäst att låta bli.. Jag ska trotsallt vara vaken i mååånga timmar till.
Ha det gött!
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0