Snart helg igen..

Hej hej!
Somnade inte förens vid 8 imorse någon gång så jag har sovit fram till klockan 14 men trots det egentligen inte fått många timmars sömn så jag är trött som bara den ändå!
Måste verkligen sluta med att inte kunna somna på kvällarna för nu har jag somnat såhär sent sedan i Lördags. Helt sjukt! Känns väl inte sådär jätte normalt iallafall.
Nu är det iallafall Onsdag, snart Fredag enligt min mening för de är det ju faktiskt.. De är ju Torsdag imorgon och klockan är redan 16 så då är det inte många timmar kvar på detta dygn iallafall. Kan inte säga annat än att den här veckan har gått fort!
Sedan så är det så oerhört synd att det blir så fort mörkt nu på kvällarna dagarna. Redan nu är dte kolsvart ute och ingen snö syns till än så länge men däremot har det vart ishalka på vägarna.
Imorgon är det inte bara Torsdag utan det är även 1a December.. Jag kan inte komma ihåg att vi nån gång varit utan snö den 1a December sedan jag föddes så det känns sådär märkligt ofattbart på någe vis.
Det är ju egentligen skönt med lite snö ialalfall bara det inte blir så farligt kallt som typ över 20 minusgrader osv.. Snön lyser ju upp ganska mycket och jag är mörkrädd så det hade ju inte varit helt fel när man ska gå ut på promenad som jag egentligen hade tänkt göra nu men nästan inte vågar.
I helgen så har jag faktiskt ingen som helst aning om vad som händer så det återstår att se. Är egentligen lika spännande varje helg för jag vet verkligen aldrig vad jag ska göra. Eller det är iallafall ytterst sällan som jag har någnting särskilt planerat till hela helgen.. Det kan väl vara så att en utav dagarna är planerade men aldrig båda.
För mig spelar det ju egentligen ingen roll om det är Måndag, Fredag, Lördag eller Onsdag. Jag är ju ledig ändå så jag märker egentligen ingen större skillnad. Det enda jag känner nu är det det verkligen börjar dra ihop sig till operation och jag känner mig vääldigt nervös och ärligt talat nästan lite rädd även om jag vet att det kommer gå hur bra som helst och sedan kommer jag ha sjuhel*ettes ont i nåågra veckor och sedan är jag fit for fight igen..
wooho!




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0