:>

Hej allihopa!
I veckan så har jag köpt ett träningskort på step in som jag är bunden på fram till i slutet av Januari men sedan så rullar det bara på! Känns så himla roligt att veta att man äntligen kan träna hur mycket man vill.
Det enda som är synd är att jag jobbar så otroligt konstiga tider så ibland hinner jag inte träna, som idag tillexempel när jag egentligen hade tänkt fara på step in nu men fick då veta att jag inte börjar 15 utan istället 13.50.. Så då gick det ju inte riktigt som planerat men jag har ju god tid på mig att träna, jag hinner dock inte på Fredag eller Lördag heller för då ska jag först på "welcome home party!" för Sara och Emma på Fredag och sedan på Lördag ska jag på hemligt uppdrag på dagen i Luleå sedan på kvällen så ska jag träffa mina älsklingar Anna och Erika.
Så min helg är som full planerad redan och då hinner man minsann inte med mycket annat, förutom på Söndag!

Hade faktiskt tänkt springa in på sys redan idag så att det är bortgjort och jag har tid med det nu också, så att jag har till på Fredag med andra ord till imorgon.
I övrigt så händer det inte mycket, jag jobbar i stort sett jämt, eller ofta. Jag jobbar även imorgon precis innan jag ska på party i Svensbyn så jag kommer att komma lite senare än de andra dessvärre. :(
Vad har hänt annars då? Ingenting i stort sett..
Jag saknar som vanligt alla mina fina vänner som inte är i Piteå och som jag därför inte kan umgås med. Men dom kommer väl förhoppningsvis hem hit snart och då ska vi minsann umgås!
men just nu så hade jag tänkt fixa till mig så att det är bortgjort och sedan äta lite mat!
Ha det gött fina, Puss!

hihi. ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0