Dumma A.

Hej allihopa!
Nu har jag jobbat färdigt för idag och även kollat idol på tv hemma i lägenheten, men denna Alexander Bard är väl ändå lite väl hård och otrevlig mot konkurenterna- tycker ni inte?
Jag tycker iallafall inte att det är okej att klaga på hur någon ser ut i tv, det är verkligen inte det. Sedan så är det heller inte okej att trycka ner folk(!!!) Det räcker med att säga "nej, tyvärr- du är inte den vi söker, du går inte vidare" eller liknande men han ska börja trycka ner människorna. DET ÄR INTE OKEJ!
Idol är iallafall bra och underhållande att kolla på, synd bara att en person ska komma in i guryn och fullständigt köra över folk.. Men kul att det ahr börjat om ialllafall och det är helt perfekt att kolla på efter att man slutat jobba såhär på kvällskvisten!
Nu hade jag iallafall tänkt laga lite middag till mig och Johannes. Han är fortfarande borta och försöker fixa våran bil men det verkar ta ett tag så han måste fortsätta imorgon för ikväll skulle de bli allt för sent.
Kul iallafall att både jag och han hunnit med vettiga saker idag, det känns bra och imorgon har jag bara ett ärende kvar att utföra och sedan jobb efter det mellan 13-19.30!
Step-in ringde mig föresten idag, är bjuden på en gratisvecka där av min mamma så jag ska fara dit på Torsdag och träna min första dag hade jag tänkt men jag hinner ju inte ritkigt kicka igång med den riktiga träningen förens foten är opererad och läkt men efter de så är det ju fritt fram och då ska jag komma i form hade jag tänkt!
Men nu däremot så måste jag börja koka palt, frågan är om jag inte ska springa ner på coop och köpa fläsk också för man kan ju inte äta palt utan fläsk heller, eller vad säger ni?
Äh, ha det gött allihopa!
Puss och kram .



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0