Odödlig.

Hej allihopa!
Inatt har jag drömt en och samma dröm heeela natten lång (kändes det som) och det var minsann ingen rolig dröm heller kan jag tala om, Men jag kan iallafall se mig själv som odödlig och det är ett som är säkert.
Det roliga är att man i stort sett kan tåla VAD SOM HELST i sina egna drömmar samtidigt som alla andra dör. Egentligen rätt så komiskt om man ser på min dröm tillexempel, för vem tål 25-30 pistol skott på kroppen utan att dö? Tydligen jag!

Nu har jag precis förberett mig och ska gå in till stan för att möta upp några vänner, jag måste äta någonting och tänker därför äta på röda lyktan.
Imorgon är jag också ledig men ska ha möte med chefen inför kommande veckor, dvs schema osv så det känns mycket roligt och spännande!
Ni som förövrigt har missat att det är tjejkväll på Torsdag får nu veta det av mig. Jag kommer att jobba mellan 18-22 den kvällen och det känns hur trevligt som helst när man tänker tillbaka på den förra tjejkvällen som var..
Verkligen hur mycket folk som helst och verkligen hur trevligt som helst, jag jobbade även då mellan 18-22.

Nu ska jag göra mig iordning det sista och sedan ska jag gå på stan fram till min man vaknar och efter det så får vi helt enkelt se vad som händer, men nånting roligt kan man ju alltid hoppas på iaf!
Ha det gött allihopa.
PUSS



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0