åååh!:´)♥

Hej allihopa!
Nu sitter jag här vid datorn igen efter två timmars träning på step in. Känner mig otroligt nöjd och jag älskar verkligen den känslan!
Jag kom dessutom på mig själv med att det var Onsdag idag, jag trodde att det var Tisdag bara och blev rätt så lyckligt överraskad över det såklart eftersom att det var en dag närmare helg och mina efterängtade vänner Anna och Erika. ♥
Denna helg blir så vit som den kan bli, jag ska träna med mina fina vänner som jag ska umgås med också och det är väl det enda som kommer att hända i helgen.
Kommer dock inte bli en lätt helg utan godis eller chips kan jag tala om för jag är minst sagt sockerberoende och behöver godis för att inte bli helt cp, typ. Jag blir iallafall irriterad och trött om jag inte får det så det måste väl vara ett sorts beroende då ellerhur? Har hört att man bara behöver överstiga en viss nivå som består av typ två veckor och sedan ska det hela bli lättare men stackars Johannes som måste stå ut med mig fram till dess då? SOmd et ser ut just nu så äter jag en MASSA frukt. Åt hela 4 bananer och en nektarin igår och idag har jag ätit 3 bananer och en nektarin. Antar att jag söker efter socker helt och hållet och dessutom känns det som att jag är hungrig hela tiden? men det har väl med träningen att göra också antar jag för jag har då inte sovit mer än vad jag brukar och inte ätit mer heller.
Jag brukar faktiskt bara äta en liiiten frukost som består av typ en macka och sedan middag typ väldigt sent på kvällen eftersom att jag oftast brukar sluta vid 20-snåret . Har inte behövt mer mat än så men nu när jag börjat träna så känns det som att jag blivit mera hungrig, men det är ju vanligt har jag hört så inga konstigheter.
SKa iallafall inte äta mer än vad jag brukar, fast jag har börjat träna, jag får äta frukt isf sådeså!
I gymmet idag så har jag varit mycket taggad, känt adrenalinen pumpa och jag har känt framgångar och kanske senare om någon dag framsteg. Har känt att det har gått bra iallafall och jag ahr varit mer positiv än vanligt så jag tror att, om jag fortsätter såhär så kommer jag nå mitt mål inom en snar framtid för jag tror på mig själv och jag vet att jag har haft väldigt lätt för träning alltid förut när jag spelade fotboll å hade träningar 4-5 dagar i veckan så inte borde det vara så annorlunda nu kan jag tycka.
Imorgon på min lediga dag så ska jag först käka mat hos mormor med familjen och min fina pojkvän sedan ska jag iväg till gymmet och köra ett tag så jag blir uppvärmd sen Body step med mamma!
Dagen imorgon kommer bli sååååå bra!♥
ha det gött allihopa!
PUSS


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0